Balkonvloer

Heeft u een appartement met balkon en is uw balkonvloer aan vervanging toe? Bij Grindkeizer bent u aan het juiste adres voor een sierlijke balkonvloer die vele jaren meegaat en weinig onderhoud behoeft. Voor een balkonvloer is het belangrijk dat deze vele jaren meegaat en bestand is tegen vocht, maar ook tegen warmte en zonlicht. 

Siergrind balkonvloer

Een balkonvloer van siergrind geeft een mooie en warme indruk en uw siergrind balkonvloer is in elke gewenste kleur door ons te realiseren. Bekijkt u zeker ook de voorbeelden van balkonvloeren die door ons zijn gerealiseerd. Regelmatig worden wij ook door VvE's benaderd om alle balkons in een appartementencomplex van siergrind te voorzien. Dit zorgt voor een sjieke eenheid qua uitstraling bij alle balkonvloeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Daarnaast is uw nieuwe siergrind balkonvloer zeer onderhoudsvriendelijk. Slechts één a twee keer per jaar deze nat reinigen met water en zeep is voldoende. Uw siergrind balkonvloer kunt u nog beter schoon houden met een schoonloopmat voor de entree naar uw balkon. Meer over grind op uw balkon.

Voordelen van een balkonvloer met siergrind

Het bekleden van uw balkon met siergrind biedt vele voordelen en deze worden door onze klanten ook telkens weer bevestigd. We noemen graag enkele belangrijke voordelen voor u:

  • Duurzaam; een grindvloer is een duurzame oplossing
  • Naadloos; uw hele balkon zonder naden gelegd
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Erg uniek en op maat door uw persoonlijke kleur te kiezen
  • Zeer stijlvol
  • Geluiddempend
  • Behaaglijk

Bovendien is een balkonvloer met siergrind, zeker met bovenstaande voordelen, zeer scherp geprijsd.

Gerealiseerde projecten 

Balkonvloer met Eyeleds

Vindt u het heerlijk om ook 's avonds buiten op uw balkon te ontspannen. Creëer extra sfeer met eyeleds, kleine armaturen die we in uw balkonvloer kunnen plaatsen en zorgen voor extra sfeerlicht.

Outdoor grindvloeren

Naast balkonvloeren plaatsen wij veel meer siergrindvloeren buiten, u kunt hierbij denken aan het bordes bij de voordeur, terrassen en de vloer rondom het zwembad in de tuin. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden met een outdoor grindvloer en u kunt meer informatie over outdoor maatwerk siergrindvloeren en de mogelijkheden voor u ook op onze website vinden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een grindvloer voor uw balkon, woning of bedrijf? Wij helpen u graag! Onze winkel en showroom is gevestigd in Den Bosch waar u van harte welkom bent. Wij werken in heel Nederland en komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden van uw grindvloer te bespreken.

Afspraak maken met Grindkeizer