Balkonvloer

Heeft u een appartement met balkon en is uw balkonvloer aan vervanging toe? Bij Grindkeizer bent u aan het juiste adres voor een prachtge en onderhoudsvriendelijke balkonvloer die vele jaren meegaat. Voor een balkonvloer is het belangrijk dat deze bestand is tegen vocht, maar ook tegen warmte en zonlicht. 

Siergrind balkonvloer

Een balkonvloer van siergrind geeft een mooie en warme indruk en uw siergrind balkonvloer is in elke gewenste kleur door ons te realiseren. Bekijkt u zeker ook de voorbeelden van balkonvloeren die door ons zijn gerealiseerd. Regelmatig worden wij ook door VvE's benaderd om alle balkons in een appartementencomplex van siergrind te voorzien. Dit zorgt voor een sjieke eenheid qua uitstraling bij alle balkonvloeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zeer geschikt als balkonvloer

Grindkeizer is gespecialiseerd in grindvloer met vloerverwarming en legt regelmatig prachtige grindvloeren op een terras of balkon. Grind op balkon kan erg goed tegen water, zon en een stootje. Hierdoor kunt U er ook voor kiezen om een Grindvloer buiten Uw woning te laten leggen. Daarnaast heeft een grindvloer weinig onderhoud nodig en dit is vaak erg prettig voor een balkonvloer.

Reinigen siergrind op uw balkon

Een Grindvloer buiten op uw balkon is zeer onderhoudsvriendelijk. Slechts één á twee keer per jaar kunt u het grind op balkon reinigen met zeep en water. Bij Grindkeizer kunnen we ook een schoonloopmat aanleggen voor de entree van uw balkon. Hiermee houdt u de vloer schoner.

Voordelen van een balkonvloer met siergrind

Het bekleden van uw balkon met siergrind biedt vele voordelen en deze worden door onze klanten ook telkens weer bevestigd. We noemen graag enkele belangrijke voordelen voor u:

  • Duurzaam; een grindvloer is een duurzame oplossing
  • Naadloos; uw hele balkon zonder naden gelegd
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Erg uniek en op maat door uw persoonlijke kleur te kiezen
  • Zeer stijlvol
  • Geluiddempend
  • Behaaglijk

Bovendien is een balkonvloer met siergrind, zeker met bovenstaande voordelen, zeer scherp geprijsd.

Balkonvloer met Eyeleds

Vindt u het heerlijk om ook 's avonds buiten op uw balkon te ontspannen. Creëer extra sfeer met eyeleds, kleine armaturen die we in uw balkonvloer kunnen plaatsen en zorgen voor extra sfeerlicht. Daarnaast leggen wij ook bedrijfsvloeren. Wanneer U hiervoor kiest kunt U ook voor een Grindvloer met Eyeleds kiezen. 

Balkonvloer

Balkonvloer

Outdoor grindvloeren

Naast balkonvloeren en bedrijfsvloeren plaatsen wij veel meer siergrindvloeren buiten, u kunt hierbij denken aan het bordes bij de voordeur, terrassen en de vloer rondom het zwembad in de tuin. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden met een outdoor grindvloer en u kunt meer informatie over outdoor maatwerk siergrindvloeren en de mogelijkheden voor u ook op onze website vinden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een grindvloer met vloerverwarming voor uw woning of bedrijf? Of voor een balkonvloer? Wij helpen u graag! Onze winkel en showroom is gevestigd in Den Bosch waar u van harte welkom bent. Wij werken in heel Nederland en komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden van uw grindvloer met vloerverwarming te bespreken.

Afspraak maken met Grindkeizer

Waar kunt u onze balkonvloer komen bekijken?

Wilt u graag langskomen in de showroom om uw balkonvloer met eigen ogen te bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs bij ons in 's-Hertogenbosch. Bekijk hieronder alvast de snelste route naar onze showroom. Heeft u van te voren al enkele vragen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over een balkonvloer

Wanneer je een nieuwe vloer gaat kopen levert dit altijd veel vragen op. Ook wanneer u een grindvloer als balkonvloer wilt aanschaffen. De aankoop van een nieuwe vloer is natuurlijk niet niks. Om u op weg te helpen hebben wij hieronder enkele veelgestelde vragen over een grindvloer als balkonvloer genoteerd. Staat uw antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wat zijn de voordelen van een grindvloer als balkonvloer?

Grindvloeren zijn onder andere duurzaam, waterdoorlatend en eenvoudig te onderhouden.

Is een grindvloer geschikt voor alle weersomstandigheden?

Ja, grindvloeren als balkonvloer zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, inclusief regen, zon en vorst.

Hoe lang gaat een grindvloer op een balkon mee?

Met goed onderhoud kan een grindvloer tientallen jaren meegaan, ook wanneer deze op het balkon geplaatst is.