Bedrijfsvloeren

Op zoek naar een bedrijfsvloer die representatief is voor uw bedrijf? Wij hebben een ruim assortiment bedrijfsvloeren van verschillende materialen.

Een siergrindvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en is leverbaar in 1001 kleuren, zelfs leverbaar in specifieke RAL kleuren. U kunt dus altijd kiezen voor een vloer die helemaal aansluit bij uw huisstijl. Siergrindvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en stofzuigen is enkel het enige wat u nog hoeft te doen. Zelfs bij intensief gebruik binnen uw bedrijf is een enkele keer per jaar met water en zeep reinigen voldoende.

Meer informatie over bedrijfsvloeren van siergrind

Bedrijfsvloeren Bedrijfsvloeren Bedrijfsvloeren Vloer met logo

Logo verwerken in de grindvloer

Één van de voordelen van Siergrind en Marmerstone is dat je met kleuren kunt spelen. Zo is het mogelijk om een mooi decoratief figuur in het Siergrind op de vloer te creëren of een bedrijfslogo, alles is mogelijk! Voor diverse bedrijven mochten wij reeds een logo in de bedrijfsvloer verwerken. Dit geeft een bijzondere uitstaling. Elke bezoeker die uw showroom of winkel binnenstapt, ziet direct uw logo op een unieke manier verwerkt in de vloer. Ook in een sportkantine kan dit een leuke aanvulling op de vloer zijn. Informeer gerust eens bij ons naar de mogelijkheden.

Bedrijfsvloeren met eyeleds

Bij ons is het mogelijk een extra dimensie toe te voegen aan uw bedrijfsvloer door middel van Eyeleds. Eyeleds zijn kleine armaturen die makkelijk in de vloer te integreren zijn en voor extra sfeer en uitstraling zorgen. Deze Eyeleds zijn zeer energiezuinig en verbruiken bij een branding van 24 uur per dag slechts € 0,50 per armatuur op jaarbasis. Zeker bij bedrijfsvloeren kan verlichting erg mooi zijn, maar ook heel praktisch. Meer informatie over Eyeleds

In de afgelopen jaren zijn wij bij heel veel bedrijven over de vloer geweest om een grindvloer te leggen. Wanneer wij klaar zijn met de vloer is de reactie altijd positief en vaak is men ook verrast hoe mooi de vloer is geworden. Ook als wij onze klanten achteraf spreken, horen wij tevreden berichten. Niet alleen de uitstraling, maar ook het onderhoud zijn positieve eigenschappen van een grindvloer.

Reeds opvallend zijn bij de eerste stap in uw bedrijf

Een goed gebruik in onze samenleving is dat we de voeten vegen, velen kijken daarbij naar hun voeten en…naar de mat waarop dat gebeurt.

Daar ligt dan ook de ultieme kans tot kennismaking met uw bedrijf en bedrijfslogo… op de schoonloopmat bij de voordeur! Het logo op de schoonloopmat bij uw entree is vaak ook een enorme Eye Catcher en heeft een aantal voordelen. Bijvoorbeeld wanneer uw logo verandert, is dit soort matten eenvoudig te vervangen, ook prijstechnisch is het interessant. Wilt u Siergrind en vloerverwarming? Bekijk alle mogelijkheden.

In ieder geval zullen de bezoekers aan uw bedrijf uw logo altijd aan uw logo voorbij gaan!

Vraag uw offerte aan voor uw bedrijfsvloer

Heeft u interesse in een bedrijfsvloer van siergrind of marmerstone? Gaat u voor een bedrijfsvloer met Eyeleds? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. U bent daarnaast van harte welkom in onze showroom. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vloer met logo Bedrijfsvloeren Bedrijfsvloeren Bedrijfsvloeren