Bedrijfsvloeren

Ruim assortiment bedrijfsvloeren van verschillende materialen

Een bedrijfsvloer moet passen bij de uitstraling van Uw bedrijf en Uw bedrijfspand, maar een grindvloer als bedrijfsvloer moet vooral ook erg functioneel zijn. Veel bedrijven kiezen dan ook voor een Grindvloer van Grindkeizer. De bedrijfsvloeren van Siergrind wordt dan ook in ieder type bedrijf gelegd, van een garagevloer tot industriële bedrijfshal of in een groot kantoorpand. Onze bedrijfsvloeren liggen in diverse winkels, showrooms, kantoren, magazijnen en garages. Dit komt door de vele voordelen van onze bedrijfsvloeren. Wist U bijvoorbeeld dat een Grindvloer slijtvast en naadloos is? Ontdek al onze voordelen;

Voordelen van een Grindvloer als bedrijfsvloer

  • Een Grindvloer is onderhoudsvrij
  • Ontzettend veel mogelijkheden en goed toepasbaar
  • Voelt comfortabel en behaaglijk
  • Wij kunnen de vloer geheel naadloos leggen
  • Op elke locatie en in iedere ruimte mogelijk
  • Zijn geluiddempend en hebben akoestische goede eigenschappen

Siergrind bedrijfsvloeren

Een Siergrindvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en is leverbaar in 1001 kleuren, zelfs leverbaar in specifieke RAL kleuren. U kunt dus altijd kiezen voor een vloer die helemaal aansluit bij Uw huisstijl. Siergrindvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en stofzuigen is enkel het enige wat U nog hoeft te doen. Zelfs bij intensief gebruik binnen Uw bedrijf is een enkele keer per jaar met water en zeep reinigen voldoende.

Meer informatie over bedrijfsvloeren van Siergrind

bedrijfsvloeren van siergrind siergrind bedrijfsvloeren  

Logo verwerken in de Grindvloer van Uw bedrijf

Één van de voordelen van Siergrind en Marmerstone is dat je met kleuren kunt spelen. Zo is het mogelijk om een mooi decoratief figuur in het Siergrind op de vloer te creëren of een bedrijfslogo, alles is mogelijk! Voor diverse bedrijven mochten wij reeds een logo in de bedrijfsvloer verwerken. Dit geeft een bijzondere uitstaling. Elke bezoeker die Uw showroom of winkel binnenstapt, ziet direct Uw logo op een unieke manier verwerkt in de vloer. Ook in een sportkantine kan dit een leuke aanvulling op de vloer zijn. Informeer gerust eens bij ons naar de mogelijkheden.

Bedrijfsvloeren met eyeleds

Bij ons is het mogelijk een extra dimensie toe te voegen aan Uw bedrijfsvloer door middel van Eyeleds. Eyeleds zijn kleine armaturen die makkelijk in de vloer te integreren zijn en voor extra sfeer en uitstraling zorgen. Deze Eyeleds zijn zeer energiezuinig en verbruiken bij een branding van 24 uur per dag slechts € 0,50 per armatuur op jaarbasis. Zeker bij bedrijfsvloeren kan verlichting erg mooi zijn, maar ook heel praktisch. Meer informatie over Eyeleds

In de afgelopen jaren zijn wij bij heel veel bedrijven over de vloer geweest om een Grindvloer te leggen. Wanneer wij klaar zijn met de vloer is de reactie altijd positief en vaak is men ook verrast hoe mooi de vloer is geworden. Ook als wij onze klanten achteraf spreken, horen wij tevreden berichten. Niet alleen de uitstraling, maar ook het onderhoud zijn positieve eigenschappen van een Grindvloer. Bent U benieuwd naar enkele opgeleverde projecten van GRINDKEIZER? Bekijk dan enkele van onze projecten. Wilt u weten wat de voordelen van Eyeleds zijn? Deze vindt u hieronder:

  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam
  • De lampen worden niet warm

Reeds opvallend zijn bij de eerste stap in Uw bedrijf

Een goed gebruik in onze samenleving is dat we de voeten vegen, velen kijken daarbij naar hun voeten en…naar de mat waarop dat gebeurt.

Daar ligt dan ook de ultieme kans tot kennismaking met Uw bedrijf en bedrijfslogo… op de schoonloopmat bij de voordeur! Het logo op de schoonloopmat bij Uw entree is vaak ook een enorme Eye Catcher en heeft een aantal voordelen. Bijvoorbeeld wanneer Uw logo verandert, is dit soort matten eenvoudig te vervangen, ook prijstechnisch is het interessant. Wilt U Siergrind en vloerverwarming? Bekijk alle mogelijkheden.

In ieder geval zullen de bezoekers van Uw bedrijf altijd aan Uw logo voorbij gaan!

Vraag Uw offerte aan voor Uw bedrijfsvloer

Heeft U interesse in een bedrijfsvloer van Siergrind of marmerstone? Gaat U voor een bedrijfsvloer met Eyeleds? Of voor een Grindvloer buitenin de tuin? GRINDKEIZER verzorgt ook graag de bedrijfstuin van een mooie Grindvloer. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. U bent daarnaast van harte welkom in onze showroom. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!


Vraag vrijblijvend een offerte aan

bedrijfsvloeren bedrijfsvloeren grindkeizer  

Bekijk uw bedrijfsvloer in onze showroom in Den Bosch

De mooiste bedrijfsvloeren kunt u bekijken in onze showroom in 's-Hertogenbosch. Maak telefonisch gemakkelijk een afspraak en kom de bedrijfsvloer uitkiezen die perfect bij uw bedrijf aansluit. Bekijk hieronder alvast de route naar onze showroom. Op verzoek komen wij ook langs bij u thuis of bij uw bedrijf. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over een steentapijt vloer als bedrijfsvloer

Heeft u voor uw bedrijf de keuze gemaakt om een steentapijt vloer als bedrijfsvloer te nemen? Dan roept dit natuurlijk alsnog enkele vragen op. Grindkeizer helpt u graag met deze vragen. Daarom hebben wij hieronder enkele veelgestelde vragen genoteerd. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van een grindvloer voor mijn bedrijf?

Grindvloeren zijn duurzaam, slijtvast, onderhoudsarm en hebben een moderne uitstraling. Ze zijn uitermate geschikt als bedrijfsvloer.

Kan ik een grindvloer aanpassen aan mijn bedrijfskleuren?

Ja, grindvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden aangepast aan uw bedrijfskleuren.

Hoe vaak moet een grindvloer worden gereinigd in een bedrijfsomgeving?

Regelmatig stofzuigen en dweilen is meestal voldoende, maar de hoeveelheid kan variëren afhankelijk van de bedrijfsactiviteit.