Menu Offerte

Een mooie binnenvloer van Grindkeizer


Een mooie grindvloer is in elk huis een goede aanvulling. Een binnenvloer van grint klinkt voor veel mensen misschien ongemakkelijk, maar niets is minder waar. De binnenvloeren van Grindkeizer zijn zeer duurzaam, en voelen behaaglijk aan de voeten. En de vloeren zijn in alle kleuren te krijgen die u maar kunt bedenken. Dat maakt een binnenvloer van Grindkeizer zo ideaal.

De kenmerken van onze binnenvloer

Onze binnenvloeren kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Allereerst is er de siergrind vloer. Onze siergrindvloeren zijn een aanschaf voor het leven. Het materiaal is zeer duurzaam, makkelijk te onderhouden en zeer aangenaam voor de voeten. Het siergrind is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, dus u kunt uw binnenvloer precies naar wens krijgen. Daarnaast is dit grind erg onderhoudsvriendelijk. Het enige dat u hoeft te doen is stofzuigen en twee keer per jaar met een emmertje met zeep in de weer om uw vloer schoon te houden. 

Binnenvloer van Siergrind

Een binnenvloer van Marmerstone

Onze andere optie voor een vloer is een vloer van Marmerstone. Grote marmerblokken worden klein geslagen, waarna de overgebleven stukken marmer worden vermengd met een kunsthars en een epoxy. Vervolgens worden de stukjes marmer uitgesmeerd over het oppervlak. Wat er vervolgens overblijft is een prachtige binnenvloer van Marmerstone. De marmerstone vloer is verkrijgbaar in 15 kleuren, allemaal verschillende variaties van de natuurlijke kleur van marmer. 

Extra veilig in het donker

Een mooie aanvulling op de binnenvloer van Siergrind of Marmerstone is de toevoeging van EyeLeds in de vloer. De EyeLeds zijn kleine lichtjes die uitstekend in de vlakke grind- of marmervloer verwerkt kunnen worden. Hierdoor krijgt uw vloer net dat beetje extra uitstraling. Tevens zijn de EyeLeds heel handig als het donker is in huis. 

Milieuvriendelijk en duurzaam

De EyeLeds zijn tevens erg milieuvriendelijk en duurzaam. Door het gebruik van Ledverlichting is het stroomverbruik erg laag. Daarnaast gaan de lichten elk 100.000 uur meer. Dat is omgerekend meer dan 10 jaar. Doordat de lichten zo zuinig zijn betaalt u per jaar maar ongeveer €0,50 aan stroomverbruik per licht. Daar hoeft u het dus niet voor te laten.

Wil u meer informatie?

Wilt u meer informatie hebben over de binnenvloeren van Grindkeizer? Dat kan natuurlijk. Vraag een offerte aan of maak een afspraak (ook buiten openingstijden) om al uw wensen te bespreken. En dan heeft u hopelijk snel een mooie nieuwe binnenvloer van Grindkeizer.