Grind op balkon

Bent u op zoek naar een nieuwe balkonvloer? Met grind op balkon lijkt uw balkon veel groter en creëert u direct een sfeervolle ruimte. Een grindvloer is zeer geschikt voor op een balkon.

Zeer geschikt als balkonvloer

Grindkeizer is gespecialiseerd in grindvloeren en legt regelmatig prachtige grindvloeren op een terras of balkon. Grind op balkon kan erg goed tegen water, zon en een stootje. Hierdoor is het ook voor buiten zeer geschikt. Daarnaast heeft een grindvloer weinig onderhoud nodig en dit is vaak erg prettig voor een balkonvloer.

Prachtige uitstraling van grindvloer

Een grindvloer heeft een luxe en mooie uitstraling. De ruimte lijkt groter door de strakke grindvloer zonder naden. Er is ontzettend veel keuze in kleur en design. U kunt het grind op balkon personaliseren door het gebruik van verschillende kleuren of het verwerken van een logo. Over kleur en smaak kan altijd iets gezegd worden, maar het blijft een persoonlijke aangelegenheid.

Misschien vindt u één kleur niet voldoende of misschien wel saai. Daarom heeft u bij Grindkeizer de mogelijkheid om uw eigen kleurencombinatie samen te stellen. Dit kan via onze "Pick and Mix", waar we samen met u aan de slag gaan tot de kleurencombinatie tot uw tevredenheid is ontstaan!

Siergrind kleuren

Voordelen van grind op balkon

  • Duurzaam; een grindvloer is een duurzame oplossing
  • Naadloos; uw hele balkon zonder naden gelegd
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Erg uniek en op maat door uw persoonlijke kleur te kiezen
  • Zeer stijlvol
  • Geluiddempend
  • Behaaglijk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een grindvloer in uw woning of bedrijfspand? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden voor u. Vraag direct een offerte op maat aan.

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen.

grind op balkon

Sfeervolle balkonvloer met Eyeleds

Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle balkonvloer, dan kunnen we bij Grindkeizer Eyeleds toevoegen. Dit is prachtig ligt dat mooi wordt verwerkt in de vloer. De kleine armaturen geven veel sfeerlicht en staan ontzettend mooi op een balkon. Zo kunt u tot ’s avonds laat genieten op uw balkon.

Reinigen siergrind op uw balkon

Een siergrindvloer op uw balkon is zeer onderhoudsvriendelijk. Slechts één á twee keer per jaar kunt u het grind op balkon reinigen met zeep en water. Bij Grindkeizer kunnen we ook een schoonloopmat aanleggen voor de entree van uw balkon. Hiermee houdt u de vloer schoner.