Grindkeizer werkgebied

Als ons wordt gevraagd naar ons werkgebied kunnen wij daar heel kort in zijn. Ons werkgebied is heel Nederland, België en Luxemburg, maar ook Duitsland en zelfs verder dan dat kunnen wij een grindvloer plaatsen. Denk dan ook zeker niet dat wij alleen in de regio Den Bosch werken omdat we hier gevestigd zijn. Dagelijks zijn wij op pad naar onze klanten die in heel Nederland wonen.

Werkgebied Grindkeizer

Grindkeizer heeft als uitvalsbasis een eigen showroom in Den Bosch waar u altijd welkom bent om onze mooie vloeren te bekijken. In de showroom hebben we diverse kleuren grind zodat u zelf kunt ervaren hoe zo'n grindvloer precies aanvoelt en eruit ziet. Bovendien kunnen we u hier deskundig informeren over alle mogelijkheden met siergrind zoals het mixen van kleuren en het aanbrengen van patronen in de vloer. Ook kunt u hier diverse extra's zoals plinten, ledverlichting en schoonloopmatten bekijken.

Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat een bezoek aan Den Bosch niet voor iedereen haalbaar is. En in dat geval komen we graag naar u toe. Ook dan nemen we voldoende informatie over de mogelijkheden met siergrind mee. Bovendien kunnen we direct uw vloer bekijken en de offerte daarmee geheel op maat samenstellen. Door onze ervaring zien wij soms mogelijkheden waar u niet aan had gedacht en we denken dan ook graag met u mee. Bij Grindkeizer is alles mogelijk!