Grindtapijt

Op zoek naar Grindtapijt?

Wanneer u een nieuwe woning of bedrijfspand heeft of toe bent aan een nieuwe vloer, kunt u bij GRINDKEIZER terecht. Wij bieden mooie vloeren aan gemaakt van grind of marmerstone. Voor siergrindvloeren zijn verschillende benamingen, zoals interieurgrind, grindvloer, natuursteentapijt, steentapijt, korreltapijt of grindtapijt.

Grindtapijt

De siergrindvloeren van GRINDKEIZER zijn makkelijk in de onderhoud en gaan levenslang mee. Daarnaast is en siergrindvloer een mooie vloer die past bij elk interieur en een luxe uitstraling heeft. Grindvloeren zijn in 1001 kleuren beschikbaar. Zit u kleur er toch niet helemaal bij? Geen probleem. De kleur die u zoekt, kunnen wij bij GRINDKEIZER aanpassen naar uw smaak. Wij kunnen ook verlichting, vloerverwarming of een bedrijfslogo verwerken in de vloer. Zie bijvoorbeeld de afbeelding aan de rechterkant waarbij er in de vloer een bedrijfslogo verwerkt is. 

Grindvloeren zijn niet alleen makkelijk in de onderhoud, ze lopen ook nog eens heerlijk. Met blote voeten kunt u er gerust overheen lopen zonder dat u koude voeten krijgt. Voor huisdieren zijn grindvloeren ook erg fijn. Onze grindvloeren zijn zowel betaalbaar als van topkwaliteit doordat wij alleen werken met goed materiaal. Mooie vloeren vindt u bij Grindkeizer.

Waarom grindtapijt ideaal is in uw bedrijf

Bovenstaand is al benoemd dat een grindvloer vele mogelijkheden biedt. Van verlichting tot een bedrijfslogo in de vloer. Daarnaast kunt u het grindtapijt in alle kleuren bestellen. Hierdoor krijgt de grindvloer een eigen karakter en geeft het een representatieve uitstraling van uw bedrijf. Een ander voordeel van een grindvloer is dat er na lang gebruik geen looppaden of afdrukken ontstaan. Wanneer er dagelijks vele gasten, werknemers, klanten of materiaal over de vloer komen, is dit ideaal. Daarnaast dempt het geluid en ziet u vuil niet goed liggen. 

Wilt u graag een grindtapijt? 

Wilt u graag een grindtapijt aanschaffen of meer informatie? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie over de mogelijkheden. Of kom langs in onze winkel. Verder zijn wij ook bereikbaar via 073-6895356 en info@grindkeizer.nl. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een grindvloer in uw woning of bedrijfspand? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden voor u. Vraag direct een offerte op maat aan.

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen.