Grindvloer

Waarom kiest u voor een grindvloer van Grindkeizer?

Wanneer u graag een grindvloer wil laten plaatsen, is het belangrijk dat dit vakkundig wordt gedaan door een vakkundig bedrijf als Grindkeizer. Het is niet verstandig zelf aan de gang te gaan, omdat er veel meer komt kijken bij het leggen van een grindvloer. Zo is de ondergrond van groot belang, evenals de juiste temperatuur tijdens het leggen. Vervolgens moeten de steentjes met het bindmiddel worden gemengd in de juiste verhoudingen, daarna op de vloer worden verdeeld en op de juiste wijze gesmeerd.

Grindkeizer heeft de juiste vakmensen om zich heen verzameld die dit soort applicaties vakkundig kunnen aanbrengen. Mocht dit niet goed gebeuren, dan loopt u de kans dat er slagen, oneffenheden of op een later moment steentjes los komen. Bovendien maken wij gebruik van het topkwaliteit materiaal van het gerenommeerde bedrijf Sidec.

Grindvloer

Kosten van een grindvloer

De kosten van het laten leggen van een grindvloer hangen af van het soort grindvloer en de wensen die u hebt. Wordt het een niet of wel gesealde vloer bijvoorbeeld, of is deze voor binnen of buiten? Grindkeizer staat bekend om de scherpe en duidelijke offertes. Leest u bijvoorbeeld ook de reviews op de website of op Facebook om zelf te lezen hoe enthousiast onze klanten zijn.   

Siergrind kan passen in elke situatie mede omdat siergrind in zoveel kleuren verkrijgbaar is. Door de vele mogelijkheden betreffende de diversen te mixen kleuren, bij Grindkeizer zonder meer prijs, moet het haast wel dat er ook een siergrind vloer te maken is die bij uw interieur past. Deze vloeren voelen heerlijk behaaglijk aan als u er op loopt zelfs, ook met blote voeten. Bovendien ziet u niets op de vloer en is er slechts minimaal onderhoud nodig.

Grindkeizer is de complete leverancier op het gebied van grindvloeren. Naast de grindvloer zelf, leveren wij ook alle benodigde accessoires zoals verlichting, schoonloopmatten en plinten.

Sidec Grindvloeren

Wij zijn trots leverancier van de grindvloeren van het gerenommeerde merk Sidec. Dit Belgische bedrijf is al vele jaren één van de grootste leveranciers ter wereld die gespecialiseerd is in Siergrind en Marmerstone vloeren. De combinatie van Sidec vloeren met de expertise van Grindkeizer zorgt dat wij met eersteklas materiaal een prachtige grindvloer bij u kunnen leggen. Lees hier ook meer over de historie van Sidec.

Werkgebied van Grindkeizer

Grindkeizer is werkzaam in heel Nederland, van het Noorden (GroningenEmmenLeeuwarden) tot het Zuiden (MaastrichtTilburgBreda). Maar wij hebben ook buiten Nederland al grindvloeren mogen leggen, ons werkgebied omvat dan ook naast Nederland, België, Duitsland en vele andere Europese landen.

Meer informatie over een grindvloer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een grindvloer in uw woning of bedrijf? Op onze website vindt u heel veel inspiratie van prachtige vloeren die wij hebben gelegd en kunt u grindvloeren op diverse manieren bekijken. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom in Den Bosch waar we de mogelijkheden van een grindvloer met u kunnen bespreken en een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken. Woont u niet in de buurt? Dan komen wij gewoon naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking. Ons werkgebied is geheel Nederland.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Ja, ik maak graag een afspraak