Een prachtige grindvloer

Een grindvloer in de kleur die u wilt

Grindkeizer biedt u de mogelijkheid om uw eigen grindvloer samen te stellen. U kunt verschillende kleuren met elkaar mixen, zodat u een vloer creëert die helemaal aan uw smaak voldoet. Deze past dan perfect bij uw interieur. Neemt u gerust eens een kijkje in het kleurenscala op onze website. Zo doet u alvast wat inspiratie op voor een kleur. Wij kunnen ook patronen aanbrengen in de vloer, bijvoorbeeld met verschillende kleuren, maar ook door dezelfde kleur telkens in een andere hoeveelheid te mengen. Ook dit zorgt voor een verrassend en speels effect in de vloer.

Wij werken met het kwaliteitsmerk Strizo. Een Strizo vloer staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Strizo is de uitvinder van de siergrindvloer. Een Strizo vloer is opgebouwd uit meerdere compenenten die op elkaar aansluiten. Hierdoor is de Strizo vloer slijtvast, sterk en strak. 

Uw grindvloer naadloos in uw woning gelegd

Als u een Strizo vloer bij ons heeft aangeschaft, komen wij eerst bij u langs om de vloer in te meten. Ons team bestaat uit deskundige en ervaren vloerenleggers. Zij leggen uw nieuwe siergrindvloer dan ook perfect en naadloos in uw woning. U zult al snel ervaren dat de aanschaf van een nieuwe en mooie vloer van Grindkeizer een zeer goede keuze was. Het is werkelijk een weldaad voor u en uw woning.

Grindvloer Grindvloer buiten Grindvloer woonkamer Grindvloer trappen

Grindvloeren op uw terras of het rond zwembad

Dat onze vloeren overal toepasbaar is, blijkt wel uit het feit dat wij deze vloeren ook heel veel buiten leggen. Een stoepje bij de voordeur, een terras, onder de veranda of als vloer rondom het zwembad, deze vloer kent zoveel mogelijkheden. Hierbij is het natuurlijk extra fijn dat u de vloer helemaal in de kleur naar wens kunt laten mixen en daardoor past deze vloer ook buiten perfect bij uw sfeer. Neemt u eens een kijkje in de projecten om te zien waar wij zoal een grindvloer hebben gelegd. Bekijk hier voor meer informatie over onze projecten buiten.

Een nieuwe vloer in uw bedrijfspand

Ook steeds meer bedrijven kiezen voor de voordelen van een vloer van Grindkeizer. Zo hebben wij reeds grindvloeren gelegd in autoshowrooms, kapsalons, winkels en veel meer. In de grindvloer, die in de kleur van uw keuze gelegd kan worden, kunnen wij dan zelfs het bedrijfslogo verwerken wat een bijzonder mooie uitstraling heeft en natuurlijk heel herkenbaar is voor het bedrijf. Als bedrijf heeft u zeker profijt van een nieuwe Strizo vloer van Grindkeizer. Er is weinig onderhoud nodig en u beschikt over een strakke vloer. Op onze website hebben wij meer informatie over bedrijfsvloeren.

Grindvloeren en vloerverwarming

De combinatie grindvloer met vloerverwarming kan heel goed gemaakt worden. De Strizo vloer is van nature al behaaglijk aan uw voeten, zal dit met vloerverwarming alleen nog maar prettiger worden. De warmte van de vloerverwarming gaat prima samen met het grind dat ook nog eens een goede warmtegeleider is. Steeds vaker zien we vloerverwarming in woningen terug. Radiatoren worden zo overbodig en dit ziet er niet alleen mooi uit, het is ook hygiënisch en energiebesparend.

Ontdek de voordelen van onze vloeren

Wist u dat steeds meer mensen de voordelen van onze vloeren ontdekken? De vloeren van Grindkeizer worden dus steeds populairder. Kenmerken van deze vloer zijn:

  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Naadloos
  • Behaaglijk
  • Geluidsabsorberend
  • Verkrijgbaar in iedere kleur
  • Geschikt voor woningen en bedrijfspanden
  • Toepasbaar op nagenoeg iedere ondervloer
  • Voor binnen en buiten

Waarom kiest u voor een vloer van Grindkeizer?

Wanneer u graag een grindvloer wil laten plaatsen, is het belangrijk dat dit vakkundig wordt gedaan door een vakkundig bedrijf als Grindkeizer. Het is niet verstandig zelf aan de gang te gaan, omdat er veel meer komt kijken bij het leggen van deze vloer. Zo is de ondergrond van groot belang, evenals de juiste temperatuur tijdens het leggen. Vervolgens moeten de steentjes met het bindmiddel worden gemengd in de juiste verhoudingen, daarna op de vloer worden verdeeld en op de juiste wijze gesmeerd.

Projecten bekijken   Contact opnemen

Betaalbare en schitterende vloeren

Wilt u een grindvloer kopen en bent u benieuwd naar de kosten? De kosten van het laten leggen van deze vloer hangt af van het soort grindvloer en de wensen die u heeft. Wordt het een niet of wel gesealde vloer bijvoorbeeld, of is deze voor binnen of buiten? Grindkeizer staat bekend om de scherpe en duidelijke offertes. 

Grindkeizer is de complete leverancier op het gebied van grindvloeren. Naast deze vloer zelf, leveren wij ook alle benodigde accessoires zoals verlichting, schoonloopmatten en plinten.

Een grindvloer voor uw woonkamer

Wanneer u op zoek bent naar een unieke vloer in uw woonkamer, is een vloer van Grindkeizer de uitkomst. Deze vloer is een bijzondere vloer met veel mogelijkheden in kleuren en mixen. De vloer is geluiddempend, stijlvol en geeft de woonkamer een luxe uitstraling. Een grindvloer, ook wel steentapijt genoemd, geeft de ruimte een behaaglijk en warm aanzien. Voor mensen die op zoek zijn naar een speciale vloer met weinig onderhoud is een grindvloer een goed alternatief. Met een grindvloer in de woonkamer geniet u jarenlang van een schitterende vloer.

Grindvloer op de trap

Een grindvloer, ook wel siergrindvloer, is een naadloze korrelvloer. De vloer is stofvrij en gemakkelijk in de onderhoud. Hierdoor is het de ideale vloer om op een trap te leggen. Na het naar boven en beneden stampen op de trap, ligt de trap vaak vol met stof en vuil. Daarnaast komen er snel krassen en slijtage op de trap. Met een naadloze grindvloer heeft u hier geen last van. De trap is gemakkelijk schoon te houden en vergt weinig onderhoud. Daarnaast is een vloer van Grindkeizer op de trap ook geluiddempend. Grind op de trap is dan ook zeer kindvriendelijk. We kunnen grind op de trap gemakkelijk aanleggen op een bestaande trap. We maken graag een offerte voor uw traprenovatie op maat.

Werkgebied van Grindkeizer

Grindkeizer is werkzaam in heel Nederland vanuit onze vestiging in Den Bosch, van het Noorden (GroningenEmmenLeeuwarden, Eindhoven) tot het Zuiden (MaastrichtTilburgBreda). Maar wij hebben ook buiten Nederland al grindvloeren mogen leggen, ons werkgebied omvat dan ook naast Nederland, België, Duitsland en vele andere Europese landen. 

Meer informatie of een vloer kopen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een grindvloer in uw woning of bedrijf? Op onze website vindt u heel veel inspiratie van prachtige vloeren die wij hebben gelegd en kunt u grindvloeren op diverse manieren bekijken. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom in Den Bosch waar we de mogelijkheden van een mooie vloer met u kunnen bespreken en een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken. Woont u niet in de buurt? Dan komen wij gewoon naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking. Ons werkgebied is geheel Nederland.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Ja, ik maak graag een afspraak

Kom langs in de showroom van Grindkeizer in Den Bosch

Wilt u een grindvloer van Grindkeizer met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Den-Bosch. Wij staan altijd voor u klaar om uw grindvloer volledig naar wens te maken. Bereken hieronder eenvoudig de snelste route naar de showroom van Grindkeizer.