Grindvloer Amsterdam

Grindvloer Amsterdam: natuurlijk bij Grindkeizer

Voor het plaatsen van unieke grindvloeren in Amsterdam bent u bij Grindkeizer helemaal op de juiste plek. Als jong en dynamisch bedrijf staan wij voor een gedegen advies en een hoge kwaliteit en zijn wij regelmatig in Amsterdam te vinden om een mooie grindvloer te leggen. Wij beschikken over een schat van ervaring in vloeren en bieden u de juiste service. Meer weten over onze siergrindvloeren en onze mogelijkheden in Amsterdam? Kom dan snel eens bij ons langs of bekijk onze website.

Bekijk de gerealiseerde projecten van Grindkeizer

Stel uw eigen siergrindvloer samen

Bij Grindkeizer kunt u uw eigen Siergrindvloer samenstellen. Deze bestaat dan uit meerdere kleuren. Wij noemen dit ‘Pick & Mix’. Door de diverse kleuren siergrind te mixen, creëert u een siergrindvloer die helemaal aan uw smaak voldoet en bij uw woning, winkel, showroom of andere ruimte in Amsterdam past. U heeft hier nog jarenlang plezier van. Het is overigens ook mogelijk een grindvloer voor buiten te kiezen. Van balkonvloer tot stoep of terras, wij mochten het allemaal al eens bekleden met siergrind.

De mooiste grindvloeren

Grindvloeren bestaan uit grind. Dit is een erosieproduct dat is ontstaan uit vast gesteente. Het wordt meestal door rivieren getransporteerd en afgezet. Verder kan grind ook op rotskusten ontstaan. Doorgaans komt grind voor in een mengsel van zand. In Nederland wordt grind voor tal van toepassingen gewonnen en gebruikt. Zo wordt het voornamelijk toegepast als bestanddeel van beton, maar Grindkeizer maakt er de mooiste siergrindvloeren van.

Wij leggen een perfecte vloer voor u

Als u een keuze voor een Grindvloer heeft gemaakt dan komen wij bij u langs om uw vloer op te meten. Wij werken met een team van ervaren vloerenleggers. Zij zullen uw nieuwe grindvloer dan ook perfect in uw woning leggen. Een grindvloer, oftewel een korreltapijt, is een weldaad voor u, uw woning en uw vrije tijd. De vloer is bovendien heel eenvoudig te onderhouden. U houdt de vloer mooi door deze regelmatig te stofzuigen.

Grindvloer in Amsterdam kopen

Wilt u een grindvloer aanschaffen in Amsterdam? Bel of mail ons nu!

Wilt u graag een grindvloer aanschaffen voor uw woning in Amsterdam? Dan bent u van harte welkom bij Grindkeizer. Kom snel eens langs in onze showroom of maak een online afspraak met ons voor meer informatie. Verder zijn wij bereikbaar via 073-6895356 of mail naar info@grindkeizer.nl. Of vraag online een geheel vrijblijvende offerte aan. Grindkeizer garandeert u een unieke grindvloer voor uw woning in Amsterdam waar u werkelijk jarenlang plezier van heeft.

Grindvloer op uw balkon in Amsterdam

Wist u dat een grindvloer ook zeer geschikt is voor op een balkon? Grindvloeren zijn naadloze vloeren die weinig onderhoud nodig hebben. Deze vloeren zijn ideaal voor buiten. U hoeft niet langer onkruid tussen de tegels vandaan te halen of vuile tegels te schrobben. Daarnaast hebben grindvloeren op het balkon een luxe en mooie uitstraling. De vloeren zijn ontzettend duurzaam en gaan ook buiten op uw balkon jarenlang mee.

✔️Tevreden klanten in Amsterdam

97% van onze klanten uit Amsterdam gaf aan buitengewoon tevreden te zijn met hun grindvloer. Vraag nu ook een offerte aan.

Grindvloer als bedrijfsvloer Amsterdam

Bent u op zoek naar een representatieve vloer voor uw bedrijfspand  in Amsterdam? Grindvloeren worden steeds populairder als bedrijfsvloeren. Met een grindvloer kunt u veel kanten op. Zo kunt u zelfs uw logo in de bedrijfsvloer laten zetten. Daarnaast kunt u ook in kleur zorgen voor een herkenbare en unieke bedrijfsvloer.

Werkgebied van Grindkeizer

 Grindkeizer levert al jaren siergrindvloeren van topkwaliteit door heel Nederland. Zo hebben wij onder andere prachtige vloeren opgeleverd in: