Grindvloer buiten

Wilt u graag een grindvloer buiten laten leggen rondom uw woning of bedrijfspand? Grindkeizer is de vakkundige partner voor grindvloeren, zowel voor binnen maar ook zeker voor buiten.

Regelmatig merken wij dat mensen in eerste instantie niet denken aan een Siergrind- of Marmerstone vloer voor buiten. Een grindvloer buiten wordt steeds populairder door de hoge kwaliteit en het makkelijke onderhoud. Bij Grindkeizer vindt u correcte service, snelle levering en directe communicatie. Bij ons vindt u ontzettend veel verschillende mogelijkheden in kleuren grindvloer.

Een marmerstone vloer is naadloos en voelt fijn aan. Daarnaast is een marmerstone vloer glad voor het oog, maar in werkelijkeid is het niet glas. Ook een marmerstone vloer is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wij denken uiteraard graag met u mee over al deze opties.

Bij een Grindvloer wordt er vaak gedacht aan binnen, maar ook buiten is een Grindvloer zeer geschikt. Een grindvloer kan rondom een woning worden gelegd, op het balkon en op het terras! Een grindvloer terras geeft een mooie uitstraling en is zeer praktisch! Een siergrindvloer op uw terras gaat jarenlang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast is er ontzettend veel keuze in kleuren en designs. Hierdoor kunt u uw terras een bijzondere uitstraling geven.

 Vrijblijvend een offerte aanvragen

grindvloer buiten

Grindvloer buiten uw woning

Heeft u geen zin om onkruid tussen de tegels te halen of het vuil eraf te moeten schrobben? Een grindvloer buiten uw woning heeft ontzettend veel voordelen. Een grindvloer heeft een luxe uitstraling, en staat heel gezellig. De grindvloer buiten kan ook op een stoepje bij de voordeur, het tarras, onder de veranda, op uw balkon of rondom het zwembad worden gelegd. De luxe, maar ook sfeervolle uitstraling van grindvloeren zorgt vaak voor verraste reacties. Lees ook meer over Grindvloer buiten op Uw terras.

De voordelen van grindvloer:

  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Naadloos
  • Behaaglijk
  • Geluidsabsorberend
  • Verkrijgbaar in iedere kleur
  • Geschikt voor woningen en bedrijfspanden
  • Voor binnen en buiten

Veel soorten kleuren mogelijk en makkelijk in onderhoud

Over kleur en smaak kan veel gezegd worden, maar het blijft altijd een persoonlijke keuze. Bij Grindkeizer bieden we ontzettend veel kleuren aan, zodat er altijd een kleur bij zit die bij uw woning of bedrijfspand past. Misschien vindt u één kleur niet mooi of misschien wel saai. Daarom kunt u via onze "Pick and Mix" uw eigen kleurencombinatie samenstellen. Wij gaan samen met u aan de slag tot de kleurencombinatie tot uw tevredenheid is ontstaan en de siergrind vloer buiten gerealiseerd kan worden. 

Een grindvloer op uw terras of balkonvloer hoeft slecht één á twee keer per jaar schoongemaakt te worden. Het is dan ook een erg onderhoudsvriendelijke vloer. Bij de schoonmaak gebruikt u enkel water en zeep.

Vloer rondom Uw zwembad buiten en balkon

Een snel aan populariteit winnende toepassing is de vloer rondom een zwembad te voorzien van Outdoor Siergrind of Marmerstone. In combinatie met de bovengenoemde voordelen begrijpt u dat siergrind bijzonder geschikt is om te worden gelegd rondom zwembaden. De Siergrindgrind of Marmerstone vloer ziet er heel strak uit en blijft mooi. Dit zal de gehele aanblik van het zwembad nog meer verbeteren. Klik hier om een door ons aangebracht siergrindvloer rond een zwembad te bekijken.

Ook op balkons wordt regelmatig Outdoor Siergrind of Marmerstone gelegd door ons. Wij doen dit ook regelmatig in projectverband waarbij we bijvoorbeeld alle balkons of galerijen van appartementencomplexen voorzien van Outdoor Siergrind of Marmerstone. Balkonvloeren voorzien van siergrind of marmerstone zijn wat ons betreft echt een aanrader.

Grindvloer buiten uw bedrijfspand

Een grindvloer buiten uw bedrijfspand geeft uw bedrijfspand een mooi en representatieve uitstraling. Bij ons kunt u ook bijvoorbeeld een bedrijfslogo op de grond zetten voor uw bedrijfspand. Hierdoor zien mensen uw bedrijfslogo buiten al staan en dit is een ontzettend goede binnenkomer. Ook in de kleur kunt u ervoor zorgen dat het bedrijfspand goed overkomt en opvalt. Daarnaast heeft een grindvloer weinig onderhoud nodig wat scheelt in kosten en werk. Een grindvloer is geluidsabsorberend en slijtvast waardoor u ook met bijvoorbeeld karren met ladingen eroverheen kunt rijden. Wij hebben al vloeren buiten gelegd bij autoshowrooms, kantoorpanden en winkels. Meer over bedrijfsvloeren.

Hoe wordt de vloer buiten gelegd?

Outdoor Siergrind en Marmerstone vloeren dienen op vaste ondergrond gelegd te worden. Het Outdoor Siergrind of Marmerstone kan dus niet op een zandlaag worden aangebracht, hoewel Sidec daar ook weer mogelijkheden voor heeft ontwikkeld. Het beste is een betonnen ondergrond met afschot richting afwatering voor Uw Grindvloer buiten. Op balkons of rond zwembaden is dit vaak al aanwezig. Liggen er al tegels op het terras? Dan bekijken wij graag of het mogelijk is om hier ook een grindlaag over aan te brengen, hoewel het beste is deze te verwijderen in een outdoor situatie.

Wij brengen, indien nodig, een speciaal PU voorstrijkmiddel aan op de ondergrond en strooien hier nog wat fijn zand op. Het laatste voor een betere hechting en om een niet gladde ondergrond te creëren waardoor het leggen beter gaat. Nu is de ondergrond gereed om te worden voorzien van een Outdoor Siergrind of Marmerstone vloer. Hierbij gebruiken wij een speciaal bindmiddel van Sidec, PU-300, dat geschikt is voor buiten en bestand is tegen alle elementen van de natuur zoals UV straling, extreme warmte en koude en intens zonlicht.

Wanneer u van buiten naar binnen loopt, wilt u niet al het vuil mee naar binnen nemen. Hiervoor heeft Grindkeizer een mooie oplossing. Wij bieden schoonloopmatten aan bij Uw Grindvloer buiten. Deze matten zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, grijs en grijs gemêleerd. De matten worden in de siergrindvloer gelegd en kunnen op maat worden besteld. Bekijk de siergrind met schoonloopmatten.

Vraag een offerte aan

grindvloer buiten bij zwembad