Grindvloer buiten

Wilt u graag een grindvloer buiten laten leggen rondom uw woning of bedrijfspand? Grindkeizer is de vakkundige partner voor grindvloeren, zowel voor binnen maar ook zeker voor buiten.

Een grindvloer buiten wordt steeds populairder door de hoge kwaliteit en het makkelijke onderhoud. Bij Grindkeizer vindt u correcte service, snelle levering en directe communicatie. Bij ons vindt u ontzettend veel verschillende mogelijkheden in kleuren grindvloer. Wij denken uiteraard graag met u mee over al deze opties.

grindvloer buiten

Grindvloer buiten uw bedrijfspand

Een grindvloer buiten uw bedrijfspand geeft uw bedrijfspand een mooi en representatieve uitstraling. Bij ons kunt u ook bijvoorbeeld een bedrijfslogo op de grond zetten voor uw bedrijfspand. Hierdoor zien mensen uw bedrijfslogo buiten al staan en dit is een ontzettend goede binnenkomer. Ook in de kleur kunt u ervoor zorgen dat het bedrijfspand goed overkomt en opvalt. Daarnaast heeft een grindvloer weinig onderhoud nodig wat scheelt in kosten en werk. Een grindvloer is geluidsabsorberend en slijtvast waardoor u ook met bijvoorbeeld karren met ladingen eroverheen kunt rijden. Wij hebben al vloeren buiten gelegd bij autoshowrooms, kantoorpanden en winkels. Meer over bedrijfsvloeren.

Grindvloer buiten uw woning

Heeft u geen zin om onkruid tussen de tegels te halen of het vuil eraf te moeten schrobben? Een grindvloer buiten uw woning heeft ontzettend veel voordelen. Een grindvloer heeft een luxe uitstraling, en staat heel gezellig. De grindvloer kan ook op een stoepje bij de voordeur, het tarras, onder de veranda, op uw balkon of rondom het zwembad worden gelegd. De luxe, maar ook sfeervolle uitstraling van grindvloeren zorgt vaak voor verraste reacties. Lees ook meer over grindvloer terras.

De voordelen van grindvloer:

  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Naadloos
  • Behaaglijk
  • Geluidsabsorberend
  • Verkrijgbaar in iedere kleur
  • Geschikt voor woningen en bedrijfspanden
  • Voor binnen en buiten

Veel soorten kleuren mogelijk

Over kleur en smaak kan veel gezegd worden, maar het blijft altijd een persoonlijke keuze. Bij Grindkeizer bieden we ontzettend veel kleuren aan, zodat er altijd een kleur bij zit die bij uw woning of bedrijfspand past. Misschien vindt u één kleur niet mooi of misschien wel saai. Daarom kunt u via onze "Pick and Mix" uw eigen kleurencombinatie samenstellen. Wij gaan samen met u aan de slag tot de kleurencombinatie tot uw tevredenheid is ontstaan en de siergrind vloer buiten gerealiseerd kan worden. 

Ik wil een kleur op maat!

Schoonloopmatten

Wanneer u van buiten naar binnen loopt, wilt u niet al het vuil mee naar binnen nemen. Hiervoor heeft Grindkeizer een mooie oplossing. Wij bieden schoonloopmatten aan. Deze matten zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, grijs en grijs gemêleerd. De matten worden in de siergrindvloer gelegd en kunnen op maat worden besteld. Bekijk de siergrind met schoonloopmatten.

Grindvloer buiten