Grindvloer Drachten

Op zoek naar een grindvloer in Drachten?

Bent u op zoek naar een bedrijf in Drachten waar u een grindvloer kunt aanschaffen? Kies dan voor Grindkeizer. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in grindvloeren en actief in heel Nederland. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw eigen korreltapijt samen te stellen. Dit kunt u doen door meerdere kleuren met elkaar te mixen. Meer weten? Maak dan snel eens een afspraak met ons voor meer informatie over onze diensten in Drachten.

Stel uw eigen grindvloer samen

Grindkeizer hanteert het ‘Pick & Mix-principe’. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen siergrindvloer samen te stellen. Dit is een vloer die uit kleuren bestaat die u mooi vindt. Door de verschillende kleuren met elkaar te mixen, creëert u een vloer van siergrind die aan uw wensen voldoet en goed bij uw interieur past. Tevens is het mogelijk om dessins of patronen aan de vloer toe te voegen.

Een echte weldaad voor u en uw woning

Zoekt u een Grindvloer woonkamer? Een vloer van siergrind is een echte weldaad voor uw woning in Drachten en voor uzelf. Bij Grindkeizer vindt u enkel vloeren van een hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn van het bedrijf Sidec. Dit bedrijf staat bekend om zijn goede vloeren. Het produceert siergrindvloeren voor ondernemingen van over de hele wereld. Het is dan ook een zeer gerenommeerd bedrijf. Wanneer u een vloer bij ons aanschaft, dan kunnen wij u dan ook verzekeren dat u hier jarenlang van geniet.

Grindvloer in Drachten kopen?

Integreer extra verlichting in uw vloer

Wij bieden u de mogelijkheid om iets extra’s aan uw nieuwe grindvloer toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld door verlichting in de vloer te integreren. Met onze eyeleds heeft u niet alleen meer licht en veiligheid in uw woning, maar ook meer sfeer. Deze verlichting kan ook worden toegepast op uw trap. Zo voorkomt u dat u een trede mist.

✔️Tevreden klanten in Drachten

97% van onze klanten uit Drachten gaf aan buitengewoon tevreden te zijn met hun grindvloer. Vraag nu ook een offerte aan.

Het allermooiste grind op de vloer

Bij Grindkeizer zijn al onze grindvloeren samengesteld uit zorgvuldig gesorteerd en bewerkt riviergrind. Grindvloeren staan dan ook wel bekend als natuurlijke vloeren doordat er wordt gewerkt met natuurlijke materialen. De materialen waar wij mee werken zijn van het kwaliteit merk Sidec. Grindkeizer levert dan ook altijd Siergrind- en Marmerstone vloeren die schitteren in duurzaamheid en kwaliteit. Dit voelt en ziet u aan uw vloer.

Wilt u een grindvloer voor uw woning of bedrijf in Drachten?

Wilt u graag een Grindvloer kopen voor uw woning in Drachten? Maak dan nu een afspraak met ons voor meer informatie. Dit kunt u online doen via onze website. Verder zijn wij ook bereikbaar via 073-6895356 en info@grindkeizer.nl. Wij zijn een ervaren bedrijf dat staat voor een goede service en een hoogwaardige kwaliteit. Grindkeizer garandeert u dan ook een duurzame en betaalbare grindvloer voor uw woning in Drachten.

Grindvloer Drachten en omgeving

Regelmatig rijden wij richting Noord-Nederland met onze auto vol siergrind. In Friesland mochten wij reeds grindvloeren leggen in Drachten, maar ook in Leeuwarden, Heerenveen en Sneek en kleinere plaatsen als Winsum en Appelscha. Zoekt u een grindvloer Drachten en omgeving? Ontdek dan Grindkeizer!

De mooiste grindvloeren.

Grindkeizer heeft al vele mooie grindvloeren geleverd door heel Nederland. Bekijk een overzicht van een aantal van deze projecten op de projecten pagina, hier vindt u onder andere projecten die wel hebben opgeleverd in: