Grindvloer Emmen

Vind een stijlvolle siergrindvloer in Emmen

Een stijlvolle grindvloer van kwaliteit vindt u bij Grindkeizer. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor een siergrindvloer in uw woning of bedrijfspand in Emmen. Wij beschikken over een ruim aanbod van siergrindvloeren in tal van kleuren. Dit zijn stuk voor stuk vloeren van een hoogwaardige kwaliteit. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kom dan snel eens bij ons langs of maak een afspraak met ons voor een persoonlijk advies.

Projecten bekijken

Wij zijn echte vloerenkenners

Grindkeizer is een dynamisch bedrijf met een ruime ervaring in het leggen van siergrindvloeren. Al jarenlang zijn wij in heel Nederland dé specialist op het gebied van siergrindvloeren. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en onze medewerkers hechten veel waarde aan een gedegen advies. Dit advies krijgt u van een van onze ervaren adviseurs. Ons team bestaat uit echte vloerenkenners die hart hebben voor hun werk en alles weten over grindvloeren. Een adviseur van ons bedrijf zal u graag voorzien van een advies op maat, uiteraard met een passende, scherpe aanbieding.

Grindvloeren zijn geschikt voor elke ruimte in huis, maar ook buiten zijn grindvloeren zeer geschikt, bijvoorbeeld voor het balkon, op het terras of rondom het zwembad. Naast woningen leggen wij ook veel grindvloeren bij bedrijven waarbij u kunt denken aan winkels, showrooms of kantoorruimtes. Het gemak van een grindvloer is dan ook voor bedrijven erg prettig en uiteraard zijn wij ook voor bedrijven in Emmen een perfecte partner wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer.

Maatwerk Grindvloer Emmen

Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen unieke vloer van siergrind samen te stellen. Hierbij kunt u verschillende kleuren mixen. Dit principe noemen wij ‘Pick & Mix’. Door de verschillende kleuren met elkaar te mixen, creëert u een vloer die perfect bij uw interieur past en volledig aan uw wensen voldoet. Echt een vloer op maat dus! Wij werken door heel Nederland dus ook in Emmen kunt u bij ons terecht.

Siergrind met vloerverwarming

Een grindvloer voelt erg behaaglijk aan de voeten. In combinatie met vloerverwarming wordt dit alleen maar beter. Een vloerverwarming geeft veel warmte af aan de woning en is dan ook een goede vervanging voor radiatoren. Het grind van een grindvloer is een goede warmtegeleider. Geen enkele decoratieve vloer is zó breed inzetbaar!

Grindvloer in Emmen

✔️Tevreden klanten in Emmen

95% van onze klanten uit Emmen gaf aan buitengewoon tevreden te zijn met hun grindvloer. Vraag nu ook een offerte aan.

Een grindvloer Emmen voor binnen, buiten of op uw balkon?

Grindvloeren kunt u in elke ruimte laten leggen. Deze vloer is geschikt van de slaapkamer tot de keuken en van de woonkamer tot de tuin. Doordat de vloer duurzaam, slijtvast, naadloos en geluiddempend is, is de vloer geschikt voor elke ruimte. Ook rondom uw woning en bedrijfspand kunt u buiten een grindvloer laten aanleggen. Buiten is een grindvloer namelijk ook erg praktisch en stijlvol. Daarnaast kunt u een grindvloer ook laten aanleggen op trappen, waardoor u echt in uw gehele woning of bedrijfspand dezelfde vloer kunt aanhouden.

Grindvloeren: eenvoudig schoon te houden

Het grootste voordeel van een siergrindvloer is dat deze heel eenvoudig is schoon te houden. In vergelijking met tegels of laminaat heeft u hier weinig onderhoud aan. Het enige dat u hoeft te doen, is de vloer regelmatig te stofzuigen. Wanneer u de vloer elke week stofzuigt, voorkomt u dat stof zich ophoopt in de poriën. Verder is het nodig om de grindvloer 1 tot 2 keer per jaar goed schoon te maken met nat water en zeep.

Wilt u een grindvloer van Grindkeizer in Emmen?

Wilt u Grindkeizer inschakelen voor een grindvloer en deze door ons laten leggen in Emmen? Maak dan nu een afspraak met ons voor een gesprek. Wij komen graag eens bij u langs om u meer te vertellen over de vele mogelijkheden die een siergrindvloer u biedt. U kunt online een afspraak met ons maken. Grindkeizer is een gerenommeerd bedrijf dat staat voor een hoogwaardige kwaliteit en een goede service. Grindkeizer garandeert u dan ook een grindvloer voor uw woning of bedrijfspand in Emmen waar u jarenlang van geniet.