Grindvloer Groningen

Vind een siergrindvloer in Groningen

Bent u op zoek naar een bedrijf in Groningen waar u een siergrindvloer kunt aanschaffen? Dan bent u hiervoor bij Grindkeizer helemaal op de juiste plek. Bij ons kunt u namelijk uitstekend terecht voor een grindvloer. Wij zijn een ervaren bedrijf dat dé specialist is op het gebied van grindvloeren en marmervloeren in Nederland. Zo kunnen wij u voorzien van een deskundig advies op maat. Onze vloeren zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. 

Direct een offerte aanvragen

Grindvloer Groningen

Ontwerp uw eigen vloer

Bij Grindkeizer is het mogelijk om uw eigen korreltapijt voor uw huis of bedrijfspand in Groningen te ontwerpen. Deze bestaat dan uit verschillende kleuren en is eventueel voorzien van dessins of een logo. Door de verschillende kleurensiergrind te mixen, creëert u al snel een vloer die perfect bij uw interieur past en helemaal aan uw wensen voldoet.

Waarom een grindvloer Groningen van Grindkeizer?

Om de kwaliteit van onze vloeren te waarborgen, werken we alleen met het allermooiste grind. Grindkeizer werkt met de materialen van met merk Sidec. Het riviergrind waaruit dit materiaal bestaat, wordt zorgvuldig gesorteerd en bewerkt. Wij gebruikten uitsluitend de materialen zoals Sidec deze voorschrijft, er is dan ook spraken van een systeemvloer.

Directe communicatie & een deskundig team

Grindkeizer vindt het belangrijk dat u bij de aanschaf van uw nieuwe vloer weet waar u aan toe bent. Wij werken dan ook met directe communicatie en adviseren u uitgebreid. Het team van Grindkeizer bestaat uit deskundige en ervaren medewerkers. Vraag vrijblijvend informatie aan, ons team staat voor u klaar.

Ontdek de vele voordelen

Tegenwoordig ziet u siergrindvloeren steeds vaker. Dit is ook niet zo vreemd, want steeds meer mensen hebben de voordelen van siergrind ontdekt. Zo biedt een korreltapijt u de volgende voordelen:

  • Naadloos: wij leggen de vloer mooi effen en volledig naadloos.
  • Geen stof: het stof trekt in de poriën. Hierdoor is er minder opwaaiend stof.
  • Warm: korreltapijt voelt altijd lekker warm aan.
  • Matte finish: een siergrindvloer heeft een matte afwerking.
  • Weinig onderhoud: u hoeft de vloer slechts regelmatig te stofzuigen. Deze hoeft niet vaak gedweild te worden. De vloer hoeft alleen behandeld te worden als u er iets op morst.
  • Dessins en bedrijfslogo’s: wij kunnen een grindvloer in tal van mooie patronen gieten. Zo kunnen wij hier een dessin of bedrijfslogo op gieten.

Wij krijgen vaak de vraag: "Is mijn vloer geschikt voor siergrind?" Grindvloeren kunnen op bijna elke ondergrond gelegd worden. Wij kunnen Siergrindvloeren zelfs over een oude vloer heen storten. Hierbij letten wij ook goed op de hoogte van de deuren. Zo voorkomen wij dat er een hoogteverschil ontstaat.

GEEF UW BEDRIJFSPAND EEN REPRESENTATIEVE UITSTRALING

Een grindvloer is niet alleen een geschikte vloer voor een woning. Deze is ook ideaal voor Bedrijfsvloeren. Dit komt, omdat een siergrindvloer een stijlvolle en representatieve uitstraling heeft. Hierdoor is deze dan ook zeer goed toepasbaar in een bedrijfsgebouw. Bij Grindkeizer kunt u een vloer samenstellen met daarop uw bedrijfslogo. Deze vloer is dan echt het visitekaartje van uw bedrijf in Groningen.

✔️Tevreden klanten in Groningen

96% van onze klanten uit Groningen gaf aan buitengewoon tevreden te zijn met hun grindvloer. Vraag nu ook een offerte aan.

Wilt u een siergrindvloer van Grindkeizer in Groningen?

Wilt u Grindkeizer inzetten voor het leggen van een siergrindvloer in Groningen? Bel of mail ons dan nu om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via 073-6895356 en info@grindkeizer.nl. Wij komen graag snel bij u langs om u te voorzien van een advies op maat. Grindkeizer staat voor een hoogwaardige kwaliteit en een goede service. Ervaar het zelf en maak snel een afspraak om te zien wat wij voor uw woning of bedrijfspand in Groningen kunnen betekenen.