Grindvloer kopen

Grindvloer kopen

Wilt u een nieuwe grindvloer kopen? Kom dan zeker langs bij Grindkeizer, vanuit onze vestiging in Den Bosch zijn wij werkzaam in heel Nederland. Naar ons komen is niet eens nodig, wij komen gewoon naar u toe om u onze prachtige grindvloeren te laten zien.

We merken op onze website en in onze showroom dat de vraag naar grindvloeren, ook wel Steentapijt vloer nog steeds aan het toenemen is. En dat vinden wij niet vreemd. Grind is een duurzaam materiaal dat veel sfeer toevoegt aan een woning en dat bovendien oneindig veel mogelijkheden heeft. Van één uni kleur tot een mix van kleuren is allemaal mogelijk, maar ook kunnen patronen in de vloer worden gelegd of kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo in een grindvloer laten aanbrengen.

Wij beschikken over vele jaren ervaring in het verkopen en leggen van grindvloeren en werken alleen met de beste materialen. Toch zijn onze prijzen verrassend laag zodat een Grindvloer voor iedereen te realiseren valt.

Is mijn vloer geschikt voor siergrind?

Wij leggen overal siergrind vloeren. Afgelopen jaar werden wij ook regelmatig gevraagd om een grindvloer buiten te leggen. Zo hebben we stoepjes bij de voordeur met grind gelegd, maar ook rondom een zwembad, een balkon of een heel terras. Grind is uiteraard een natuurlijk materiaal en daarom past het ook buiten heel goed. Van een grindvloer buiten heeft u vele jaren plezier. 

Benieuwd wat anderen vonden van een grindvloer kopen? Bekijk de Reviews.

Grindvloer kopen

Of u zich nu aan het oriënteren bent of al weet dat u een grindvloer wilt laten leggen, bij Grindkeizer voorzien wij u graag van de gewenste informatie. Kiest u dus voor een grindvloer en bent u op zoek naar een betrouwbaar adres waar u deze siergrindvloer kunt kopen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een kennismaking met het team van Grindkeizer. Neem gerust telefonisch contact met ons op (073 - 689 53 56) of doe een informatieaanvraag via onze website.

Meer lezen over:

Bekijk hier de route naar onze showroom en kom gerust een keertje langs!

Voordelen van een grindvloer

Het leggen van een grindvloer in je woning of bedrijfspand heeft vele voordelen. Met het aanleggen van een grindvloer ziet u geen naden en is het mooi effen. Grindvloeren is makkelijk te onderhouden en er komt geen stof vrij. Het stof trekt in de poriën en zo ontstaat er geen opwaaiend stof.

Bij bedrijfspanden is een grindvloer ook erg nuttig, want het bedrijfslogo kan in de grindvloer worden gemaakt. Ook kunnen er eyeleds in de vloer worden geïntegreerd en ze zijn erg energievriendelijk. Dat geeft het net wat meer sfeer en het heeft een mooie uitstraling.

Wat is de prijs van een grindvloer

Het is lastig om deze vraag te beantwoorden zonder extra informatie. De prijs van een grindvloer is natuurlijk afhankelijk van veel factoren zoals de afmeting van het vloeroppervlak en het soort grind dat u wilt gebruiken. Wij maken altijd graag een vrijblijvende offerte voor u en komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ons werkgebied is heel Nederland.

Ja, ik wil graag een afspraak maken