Grindvloer Leeuwarden

Vind een betaalbare grindvloer in Leeuwarden, Friesland

Voor een betaalbare siergrindvloer in Leeuwarden bent u bij Grindkeizer helemaal op de juiste plek. Wij beschikken over een ruim assortiment grindvloeren van een hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn niet alleen betaalbaar, maar gaan ook nog eens jarenlang mee. Wij zijn een ervaren specialist op het gebied van grindvloeren en marmervloeren. Benieuwd naar ons aanbod in Leeuwarden? Kom dan eens langs in onze showroom of maak online een afspraak voor een persoonlijk advies. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en komen ook graag naar u toe.

Vloeren van een hoogwaardige kwaliteit

Grindkeizer is een gerenommeerd bedrijf dat duurzame siergrindvloeren van kwaliteit verkoopt. Bij ons vindt u enkel vloeren van het bedrijf Sidec. Dit Belgische bedrijf staat wereldwijd bekend om zijn grindvloeren van een hoge kwaliteit. Wanneer u een korreltapijt bij ons aanschaft, dan weet u dus ook zeker dat dit een vloer waar u jarenlang plezier van gaat hebben.

De meest veelzijdige vloer

Wist u dat een grindvloer de meest veelzijdige decoratieve vloer is? Dit komt doordat een siergrindvloer in elke ruimte aangelegd kan worden. Zowel binnen als buiten en zelfs op de trap. Uw complete woning en tuin kan dus bestaan uit siergrind. Daarnaast heeft u ontzettend veel mogelijkheden in kleuren voor grindvloeren. U kunt verschillende kleuren combineren en mixen, van 2, 3 of zelfs meer kleuren, zodat u uw eigen vloer creëert. Ook patronen kunnen in deze vloer worden gelegd.

Een bedrijfspand voorzien van een grindvloer

Wanneer er mensen binnenkomen in uw bedrijf, wilt u een stijlvolle en representatieve indruk maken. Het liefst heeft u dat de klanten meteen weten waar ze zijn en u een herkenbare indruk achterlaat. Met een grindvloer als bedrijfsvloer heeft u een unieke vloer. Deze vloeren zijn duurzaam, geluiddempend, slijtvast en makkelijk in het onderhoud. Hierdoor zijn ze ideaal voor elk bedrijfspand. Of het nu gaat om een winkelpand, kapperszaak, horecagelegenheid of showroom, met een grindvloer kiest u voor jarenlang plezier. Daarnaast kunt u uw bedrijfsvloer helemaal naar uw smaak laten maken. Uw bedrijfslogo of kleur kan erin worden verwerkt of u kunt verschillende patronen erin terug laten komen.

Profiteer van de voordelen

Wanneer u een vloer van siergrind aanschaft, dan kunt u direct profiteren van de vele voordelen die deze vloer u oplevert. Zo is een korreltapijt:

  • Duurzaam: deze gaat jarenlang mee.
  • Behaaglijk: een siergrindvloer voelt altijd warm en comfortabel aan.
  • Stijlvol: een korreltapijt komt in elk interieur goed tot zijn recht.
  • Makkelijk in onderhoud: u houdt de vloer mooi door deze geregeld te stofzuigen. Dweilen is haast niet nodig.

STEL UW EIGEN VLOER SAMEN

Een siergrindvloer is een ideale vloer. Deze voelt warm en behaaglijk aan en gaat jarenlang mee. Verder is deze gemakkelijk te onderhouden. Het enige dat u hoeft te doen, is de vloer regelmatig stofzuigen. Nat reinigen is slechts een tot twee keer per jaar nodig. Het voordeel van een korreltapijt is dat u deze bij ons helemaal zelf kunt samenstellen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om de verschillende kleuren met elkaar te mixen. Hierdoor creëert u een vloer die perfect bij uw interieur past. Uw nieuwe vloer komt dan goed tot zijn recht.

Wij leggen uw nieuwe vloer naadloos aan

Wanneer u kiest voor een grindvloer, dan regelen wij alles voor u. Wij zorgen er  voor dat deze netjes in uw woning of bedrijfspand in Leeuwarden wordt gelegd. Een vloer van siergrind sluit geheel naadloos aan op de plinten. Wilt u dat de plinten een geheel vormen met de vloer? Kies dan voor siergrind plinten. Deze hebben dezelfde kleur als uw nieuwe vloer. Bij Grindkeizer vindt u siergrind plinten die perfect bij uw nieuwe vloer passen.

✔️Tevreden klanten in Leeuwarden

95% van onze klanten uit Leeuwarden gaf aan buitengewoon tevreden te zijn met hun grindvloer. Vraag nu ook een offerte aan.

Grindvloer Leeuwarden

Wilt u een grindvloer in Leeuwarden? Maak nu een afspraak!

Wilt u graag een grindvloer in Leeuwarden? Kom dan vandaag nog bij ons langs of maak een afspraak met ons. Via onze website kunt u online een afspraak met ons maken. Wij komen dan bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden. Wij staan voor een directe communicatie, een snelle levering en een goede service. Door een grindvloer voor uw woning in Leeuwarden aan te schaffen bij Grindkeizer ervaart u zelf onze goede service.

Contact