Grindvloer Oosterhout

Een grindvloer geeft sfeer in uw woning of bedrijf en is dan ook een veelgemaakte keuze door mensen die een nieuwe vloer zoeken. Steeds vaker komt men naar Grindkeizer, vanwege de gemoedelijke sfeer, de uitstekende service en natuurlijk de ruime keuze in eersteklas kwaliteit materiaal. Ook in Oosterhout hebben wij reeds diverse grindvloeren mogen leggen, zowel in nieuwbouwwoningen als in bestaande woningen. Maar ook hebben wij reeds bedrijfspanden en showrooms voorzien van een siergrindvloer, soms zelfs met het bedrijfslogo erin verwerkt.

Grindvloer Oosterhout

Grindvloer Oosterhout

Bent u woonachtig of werkzaam in Oosterhout dan is een siergrindvloer van Grindkeizer voor u een uitstekende keuze. Grindkeizer legt veel siergrindvloeren bij woningen maar ook siergrind bedrijfsvloeren. U kunt uiteraard bij ons langskomen in onze showroom in Den Bosch, maar ook komen wij graag naar u toe. U kunt dan op uw gemak en in uw eigen situatie de mogelijkheden bekijken en wij kunnen direct een advies op maat geven dat helemaal past bij uw woning of pand. 

Zoveel kleurmogelijkheden!

Een kleur kiezen is niet alleen een kwestie van smaak, maar blijft vooral een persoonlijke aangelegenheid. Bij Grindkeizer bieden we al vele kleursoorten, maar raden we u zeker aan om eens een kijkje te nemen in de showroom. De kleuren op foto's kunnen namelijk verschillen met wanneer u het met eigen ogen waarneemt. 

Bij Grindkeizer heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen kleurencombinatie te samenstellen via onze 'Pick and Mix' methode! Misschien vindt u één kleur niet voldoende of juist een beetje saai. Daarom kunt u bij ons uw eigen kleur samenstellen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en voorkeuren, tot u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Dat is de service die u bij Grindkeizer kunt verwachten.

Ja, ik wil een unieke kleurencombinatie!

Eigenschappen grindvloeren

  • Duurzaam
  • Naadloos
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Erg uniek
  • Zeer stijlvol
  • Geluiddempend
  • Ruimtelijk
  • Behaaglijk

Het beste ervaart u echter zelf hoe een grindvloer zorgt voor een behaaglijke sfeer. De specialisten van Grindkeizer informeren u graag over alle mogelijkheden en doen u een passend voorstel voor uw situatie.

Neem contact met ons op via onze website of telefonisch via 073-6895356. Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft. Bekijk ons Grindkeizer werkgebied om te zien waar wij nog meer werkzaam zijn.