Grindvloer Tilburg

Vind een stijlvolle grindvloer in Tilburg

Wist u dat u bij Grindkeizer terecht kunt voor een stijlvolle siergrindvloer voor uw woning of bedrijfspand in Tilburg ? Als veelzijdig bedrijf staan wij voor een deskundig advies op maat. Wij beschikken over een ruime ervaring op het gebied van vloeren en leveren u dan ook een advies op maat. Bij onze showroom vindt u dan ook een grindvloer die helemaal aan uw smaak voldoet.

Grindvloer Tilburg

Stel uw eigen vloer samen

Bij Grindkeizer kunt u altijd een unieke grindvloer vinden. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om zelf eenkorreltapijt samen te stellen. Door gebruik te maken van ons ‘Pick & Mix principe’ creëert u een vloer van siergrind die helemaal aan uw smaak voldoet en perfect bij uw interieur past. Ons werkgebied strekt zich uit door heel Nederland dus ook in Tilburg kunt bij ons terecht.

Kleurengalerij

Grindvloer met vloerverwarming

Wilt u een siergrindvloer aanschaffen, maar wilt u uw vloer ook van vloerverwarming voorzien? Dan is dit mogelijk. Siergrindvloeren voelen warm aan en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. De harsen van de vloer ondervinden geen nadeel van de warme temperatuur. Daarnaast zullen uw voeten snel warm worden. Tussen de steentjes van de vloer zitten veel poriën. Hierdoor zal de lucht snel verwarmd worden. Daarnaast voelengrindvloeren zelf ook al warm aan. Dit komt doordat de lucht tussen het grind een goede warmtegeleiding is. Hierdoor is een siergrindvloer in combinatie met vloerverwarming zeer geschikt.

Siergrind en vloerverwarming

Een weldaad voor u

Als u een grindvloer bij ons heeft besteld, dan komen onze vloerenleggers eerst bij u in Tilburg langs om uw vloer op te meten. Vervolgens leggen zij uw nieuwe siergrindvloer perfect in uw woning. Deze vloer zal een weldaad zijn voor u, uw woning en uw vrije tijd.

Grindvloer kopen

Een grindvloer voor uw bedrijfspand

Wilt u een professionele vloer in uw bedrijfspand waar u jarenlang van kunt genieten? Korreltapijt wordt door veel bedrijven gelegd als bedrijfsvloer. Dit komt doordat de vloeren erg duurzaam zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Een korreltapijt vloer kunt u geheel aansluiten op uw bedrijfsuitstraling. In uw bedrijfsvloeren kunnen we uw kleuren en zelfs uw logo prachtig verwerken. We hebben al veel grindvloeren bij bedrijven mogen leggen, bijvoorbeeld in loodsen, magazijnen, scholen, werkplaatsen, winkels, kantoorpanden en veel meer! 

Bedrijfsvloeren

Betaalbare vloeren van kwaliteit

Grindkeizer is gespecialiseerd in grindvloeren. Wij staan bekend om de uitstekende kwaliteit van uitsluitend het merk Sidec. Wij kiezen bewust voor dit merk vanwege de goede kwaliteit. De vloeren van dit merk zijn gemaakt van het allerbeste en allersterkste siergrind. De vloeren hebben een luxe en dure uitstraling, terwijl wij betaalbare vloeren verkopen.

Voordelen van grindvloeren:

-          Slijtvast

-          Onderhoudsarm

-          Naadloos

-          Behaaglijk

-          Geluidsabsorberend

-          Verkrijgbaar in iedere kleur

-          Geschikt voor woningen en bedrijfspanden

-          Toepasbaar op nagenoeg iedere ondervloer

-          Voor binnen en grindvloer buiten

✔️Tevreden klanten in Tilburg

93% van onze klanten uit Tilburg gaf aan buitengewoon tevreden te zijn met hun grindvloer. Vraag nu ook een offerte aan.

Meer weten over grindvloeren? Maak een afspraak in Tilburg

Wilt u meer informatie over het leggen van onze grindvloeren in Tilburg? Maak dan snel eens een afspraak met ons voor meer informatie over de mogelijkheden. Via de website kunt u online een afspraak met ons maken. Als u dit doet, dan komen wij snel bij u in Tilburg langs om meer te vertellen over de vele voordelen die een grindvloer u biedt. Verder is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een grindvloer vraagt weinig onderhoud. Als u een vloer van siergrind aanschaft dan hoeft u deze enkel te stofzuigen. Nat reinigen is slechts een tot twee keer per jaar nodig. Ervaar zelf het gemak van een siergrindvloer en maak een afspraak om de mogelijkheden in Tilburg.