Grindvloer woonkamer

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer voor in uw woonkamer? Vraagt u zich wel eens af "Welke vloer past bij mij?". Dan is een een siergrindvloer van Grindkeizer, ook wel grindvloer genoemd, dé perfecte vloer voor uw woonkamer. Onze siergrindvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, voelen heerlijk behaaglijk aan en zijn verkrijgbaar in 1001 kleuren.

Onderhoud van de Grindvloer in uw woonkamer

Geen zin om bijna iedere dag te dweilen? Of heeft u altijd koude voeten door de tegels? Een grindvloer in uw woonkamer heeft veel voordelen, bijvoorbeeld;

  • Een à twee keer per jaar nat reinigen is voldoende.
  • U ziet geen gebruikerssporen.
  • Siergrind voelt behaaglijk aan. Met blote voeten lopen is dus aangenaam.
  • Enkel regelmatig stofzuigen is voldoende.

Naast dat een siergrindvloer in uw woonkamer er zeer fraai uitziet, is deze dus ook nog zeer gemakkelijk in onderhoud voor u. 

U kunt uw siergrind nog schoner houden door een goede schoonloopmat bij uw entree te leggen. Wij maken de schoonloopmat voor u op maat. U heeft dus een vrije keuze van de afmeting voor uw schoonloopmat.

Grindvloer van Grindkeizer

Bent u benieuwd of een grindvloer van Grindkeizer aansluit bij uw wensen voor een nieuwe vloer? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen.

Grindvloer woonkamer

Grindvloer met Eyeleds in uw woonkamer

Voeg een extra dimensie toe aan siergrindvloer in uw woonkamer met Eyeleds. Met Eyeleds verlichting creëert u extra sfeer in uw woonkamer. Deze ultravlakke LED's worden geïntegreerd in uw siergrindvloer en bieden naast sfeer ook veel verlichting ten opzichte van het lage verbruik. Een armatuur kost per jaar € 0,50 cent wanneer deze 24 uur per dag brandt. 

Recente siergrindvloer projecten in woningen

Recent hebben wij de nodige siergrindvloeren geplaatst in woningen. Benieuwd hoe een siergrindvloer er in een woning uit ziet? 

Bekijk recente siergrindvloeren in woningen