Grindvloer Zwolle

Wilt u een grindvloer kopen in Zwolle?

Kom dan eens langs bij Grindkeizer. Als specialist op het gebied van grindvloeren kunnen wij u voorzien van gedegen advies. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat over een jarenlange ervaring beschikt. Bij ons kunt u dan ook uitstekend terecht voor de juiste siergrindvloer. Benieuwd geworden? Kom dan snel eens langs in onze showroom en ontdek wat onze mogelijkheden in Zwolle zijn.

Wij leggen grindvloeren zowel voor bedrijven als particulieren in Zwolle! Snel een offerte opvragen.

Grind ontstaat uit rivieren

Een grindvloer, oftewel een korreltapijt, bestaat uit siergrind. Dit product is weer ontstaan uit vast gesteente. Meestal wordt het door rivieren getransporteerd en afgezet. Daarnaast kan grind ook ontstaan uit rotskusten en komt het meestal voor in een mengsel van zand. Het wordt voor veel toepassingen gebruikt. Een daarvan is het creëren van de prachtige siergrindvloeren van uw woning of bedrijfspand in Zwolle.

Grindvloer Zwolle

Stel uw eigen vloer samen

Een siergrindvloer is een ideale vloer. Deze voelt warm en behaaglijk aan en gaat jarenlang mee. Verder is deze gemakkelijk te onderhouden. Het enige dat u hoeft te doen, is de vloer regelmatig stofzuigen. Nat reinigen is slechts een tot twee keer per jaar nodig. Het voordeel van een korreltapijt is dat u deze bij ons helemaal zelf kunt samenstellen. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om de verschillende kleuren met elkaar te mixen. Hierdoor creëert u een vloer die perfect bij uw interieur past. Uw nieuwe vloer komt dan goed tot zijn recht.

Kleurengalerij

Jarenlang plezier van uw vloer

Wist u dat een vloer van siergrind jarenlang meegaat? Deze hoeft u niet om de vijf jaar te vervangen. Iets dat bij vloerbedekking wel het geval is. Verder voelt een korreltapijt ook zeer behaaglijk aan. Zo heeft u geen koude voeten als u er met uw blote voeten op loopt. Dit is bij tegels of stenen wel zo. Grindkeizer biedt u de mogelijkheid om een vloer van siergrind samen te stellen die helemaal naar uw smaak is. U kunt de verschillende kleuren met elkaar mixen. Hierdoor ontstaat er een vloer die helemaal aan uw wensen voldoet en een echte eyecatcher is voor uw woning in Zwolle.

Geef uw bedrijfspand een representatieve uitstraling

Een grindvloer is niet alleen een geschikte vloer voor een woning. Deze is ook ideaal voor een bedrijfspand. Dit komt, omdat een siergrindvloer een stijlvolle en representatieve uitstraling heeft. Hierdoor is deze dan ook zeer goed toepasbaar in een bedrijfsgebouw, van showroom tot kantoorruimte. Bij Grindkeizer kunt u bovendien uw bedrijfslogo in de vloer laten verwerken. Deze vloer is dan echt het visitekaartje van uw bedrijf in Zwolle.

Meer over bedrijfsvloeren

 

Schoonloopmatten

Op een dag loopt u heel wat keer van buiten naar binnen. Elke keer wordt er vuil meegenomen naar binnen. Dit beschadigt de vloer, maar zorgt ook voor meer onderhoud dan nodig. Grindkeizer heeft hiervoor de ideale oplossing, namelijk schoonloopmatten. Deze schoonloopmatten worden in de vloer op maat geplaatst. Dit houdt het vuil tegen, waardoor u minder onderhoud heeft en de vloer langer mooi blijft. De schoonloopmatten zijn beschikbaar in de kleuren zwart, bruin, grijs en grijs gemêleerd.

 

✔️Tevreden klanten in Zwolle

94% van onze klanten uit Zwolle gaf aan buitengewoon tevreden te zijn met hun grindvloer. Vraag nu ook een offerte aan.

 

Wilt u een grindvloer in Zwolle?

Wilt u een siergrindvloer aanschaffen bij Grindkeizer? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie. Wij komen snel bij u in Zwolle langs om u meer te vertellen over de vele voordelen die een korreltapijt u biedt. U kunt online een afspraak met ons maken via de website. Verder zijn wij ook bereikbaar via 073-6895356 en info@grindkeizer.nl. Als gerenommeerd bedrijf staan wij voor een hoogwaardige kwaliteit en een goede service. Grindkeizer levert u dan ook een duurzame siergrindvloer in Zwolle waar u jarenlang plezier van heeft.

Ja, ik wil meer info over een grindvloer