Menu Offerte

Grindvloer woonkamer


Een nieuwe vloer uitkiezen voor de woonkamer kan ontzettend lastig zijn. Een vloer is namelijk erg bepalend voor de uitstraling van uw woonkamer. Daarnaast gebruikt u de woonkamer vloer veel, dus moet deze ook in onderhoud bij u en uw gebruik passen. Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer voor in uw woonkamer? Onze siergrindvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, voelen heerlijk behaaglijk aan en zijn verkrijgbaar in 1001 kleuren.

Elegant en sfeervol

Een grindvloer in de woonkamer geeft de gehele ruimte een unieke sfeer. De uitstraling van uw woonkamer wordt direct elegant en sfeervol. Een grindvloer loopt fijn, maar ziet er ook stijlvol uit. Dankzij de vele kleurtopties vindt u altijd een moderne grindvloer die goed bij uw woning past.

Onderhoud van de Grindvloer in uw woonkamer

Geen zin om bijna iedere dag te dweilen? Of heeft u altijd koude voeten door de tegels? Een grindvloer in uw woonkamer heeft veel voordelen, bijvoorbeeld;

  • Een à twee keer per jaar nat reinigen is voldoende.
  • U ziet geen gebruikerssporen.
  • Siergrind voelt behaaglijk aan. Met blote voeten lopen is dus aangenaam.
  • Enkel regelmatig stofzuigen is voldoende.

Naast dat een siergrindvloer in uw woonkamer er zeer fraai uitziet, is deze dus ook nog zeer gemakkelijk in onderhoud voor u. 

Schoonloopmat aanleggen

U kunt uw siergrind nog schoner houden door een goede schoonloopmat bij uw entree te leggen. Wij maken de schoonloopmat voor u op maat. U heeft dus een vrije keuze van de afmeting voor uw schoonloopmat.

Wilt u een grindvloer kopen? Dit doet u bij de specialist Grindkeizer.

Grindvloer met Eyeleds in uw woonkamer

Voeg een extra dimensie toe aan siergrindvloer in uw woonkamer met Eyeleds. Met Eyeleds verlichting creëert u extra sfeer in uw woonkamer. Deze ultravlakke LED's worden geïntegreerd in uw siergrindvloer en bieden naast sfeer ook veel verlichting ten opzichte van het lage verbruik. Een armatuur kost per jaar € 0,50 cent wanneer deze 24 uur per dag brandt. 

Lees meer over Eyeleds verlichting

Grindvloer woonkamer

Recente siergrindvloer projecten in woningen

Recent hebben wij de nodige siergrindvloeren geplaatst in woningen. Benieuwd hoe een siergrindvloer er in een woning uit ziet? 

Bekijk recente siergrindvloeren in woningen