Grindvloeren

Betaalbare grindvloeren, jarenlange ervaring

Voor betaalbare grindvloeren van hoge kwaliteit bent u bij  de vakspecialisten van Grindkeizer helemaal op de juiste plek. Wij zijn gespecialiseerd in grind- en marmerstone vloeren. In onze showroom treft u enkel vloeren van een hoge kwaliteit aan. Correcte service, snelle levering en een directe communicatie vinden wij erg belangrijk. Kortom, wij denken met u mee! Benieuwd geworden naar ons aanbod grindvloeren? Kom dan snel eens bij ons langs en laat u verrassen. Of maak online een afspraak met ons voor meer informatie.

Projecten bekijken   Contact opnemen

Het allermooiste grind op de vloer

Onze grindvloeren zijn samengesteld uit zorgvuldig gesorteerd en bewerkt riviergrind. Hiermee staan grindvloeren ook wel bekend als natuurlijke vloeren omdat er natuurlijke materialen worden gebruikt. Onze vloeren worden samengesteld en opgebouwd met materialen van Sidec. Dit merk produceert alles om een kwaliteits siergrindvloeren te kunnen creëren en levert wereldwijd. Doordat Grindkeizer exact de materialen toepast zoals Sidec Grindvloeren voorschrijft, is er sprake van een systeemvloer. Wij zijn trots op de siergrind- en marmerstone vloeren die schitteren in duurzaamheid en kwaliteit. Als u een siergrind- of marmerstone vloer bij ons aanschaft, dan weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Tel daarbij onze jarenlange ervaring en kennis van siergrind en u bent verzekerd van jarenlang plezier van uw nieuwe vloer.

Ontdek de voordelen van grindvloeren

Wist u dat steeds meer mensen de voordelen van grindvloeren ontdekken? Deze vloeren worden dus steeds populairder. Grindvloeren zijn:

  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Naadloos
  • Behaaglijk
  • Geluidsabsorberend
  • Verkrijgbaar in iedere kleur
  • Geschikt voor woningen en bedrijfspanden
  • Toepasbaar op nagenoeg iedere ondervloer
  • Voor binnen en buiten

Grindvloer voor buiten

Kortom, grindvloeren beschikken over diverse voordelen. Een groot pluspunt is dat deze onderhoudsarm zijn. Een grindvloer hoeft u enkel te stofzuigen. Nat reinigen is slechts een tot twee keer per jaar nodig.

Grindvloer woonkamer

Wanneer u op zoek bent naar een unieke vloer in uw woonkamer, is een grindvloer de uitkomst. Een grindvloer is een bijzondere vloer met veel mogelijkheden in kleuren en mixen. De vloer is geluiddempend, stijlvol en geeft de woonkamer een luxe uitstraling. Een grindvloer, ook wel steentapijt genoemd, geeft de ruimte een behaaglijk en warm aanzien. Voor mensen die op zoek zijn naar een speciale vloer met weinig onderhoud is een grindvloer een goed alternatief. Met een grindvloer in de woonkamer geniet u jarenlang van een schitterende vloer.

Grind op trap

Een grindvloer, ook wel siergrindvloer, is een naadloze korrelvloer. De vloer is stofvrij en gemakkelijk in de onderhoud. Hierdoor is het de ideale vloer om op een trap te leggen. Na het naar boven en beneden stampen op de trap, ligt de trap vaak vol met stof en vuil. Daarnaast komen er snel krassen en slijtage op de trap. Met een naadloze grindvloer heeft u hier geen last van. De trap is gemakkelijk schoon te houden en vergt weinig onderhoud. Daarnaast is een grindvloer op de trap ook geluiddempend. Grind op de trap is dan ook zeer kindvriendelijk. We kunnen grind op de trap gemakkelijk aanleggen op een bestaande trap. We maken graag een offerte voor uw traprenovatie op maat.

Een vloer in de kleur die u wilt

Grindkeizer biedt u de mogelijkheid om uw eigen grindvloer samen te stellen. U kunt verschillende kleuren met elkaar mixen, zodat u een vloer creëert die helemaal aan uw smaak voldoet. Deze past dan perfect bij uw interieur. Neemt u gerust eens een kijkje in het kleurenscala op onze website. Zo doet u alvast wat inspiratie op voor een kleur. Wij kunnen ook patronen aanbrengen in de grindvloer, bijvoorbeeld met verschillende kleuren, maar ook door dezelfde kleur telkens in een andere hoeveelheid te mengen. Ook dit zorgt voor een verrassend en speels effect in de vloer.

Uw vloer naadloos in uw woning gelegd

Als u een grindvloer bij ons heeft aangeschaft, komen wij eerst bij u langs om de vloer in te meten. Ons team bestaat uit deskundige en ervaren vloerenleggers. Zij leggen uw nieuwe siergrindvloer dan ook perfect en naadloos in uw woning. U zult al snel ervaren dat de aanschaf van een grindvloer een zeer goede keuze was. Het is werkelijk een weldaad voor u en uw woning.

Grindvloeren op terras of rond zwembad

Dat een grindvloer overal toepasbaar is, blijkt wel uit het feit dat wij deze vloeren ook heel veel buiten leggen. Een stoepje bij de voordeur, een terras, onder de veranda of als vloer rondom het zwembad, een grindvloer kent zoveel mogelijkheden. Hierbij is het natuurlijk extra fijn dat u de vloer helemaal in de kleur naar wens kunt laten mixen en daardoor past de grindvloer ook buiten perfect bij uw sfeer. Neemt u eens een kijkje in de projecten om te zien waar wij zoal een grindvloer hebben gelegd. Bekijk hier voor meer informatie over grindvloeren buiten.

Grindvloeren in bedrijven

Ook steeds meer bedrijven kiezen voor de voordelen van een grindvloer. Zo hebben wij reeds grindvloeren gelegd in autoshowrooms, kapsalons, winkels en veel meer. In de grindvloer die in de kleur van uw keuze gelegd kan worden, kunnen wij dan zelfs het bedrijfslogo verwerken wat een bijzonder mooie uitstraling heeft en natuurlijk heel herkenbaar is voor het bedrijf. Als bedrijf heeft u zeker profijt van een nieuwe vloer van Grindkeizer. Er is weinig onderhoud nodig en u beschikt over een strakke vloer. Op onze website hebben wij meer informatie over bedrijfsvloeren.

Grindvloeren en vloerverwarming

De combinatie grindvloer met vloerverwarming kan heel goed gemaakt worden. Is een grindvloer van nature al behaaglijk aan uw voeten, zal dit met vloerverwarming alleen nog maar prettiger worden. De warmte van de vloerverwarming gaat prima samen met het grind dat ook nog eens een goede warmtegeleider is. Steeds vaker zien we vloerverwarming in woningen terug. Radiatoren worden zo overbodig en dit ziet er niet alleen mooi uit, het is ook hygiënisch en energiebesparend.

https://www.grindkeizer.3wstaging.nl/maatwerk/siergrind-en-vloerverwarming

Meer weten over onze grindvloeren? Maak nu een afspraak!

Wilt u meer weten over onze grindvloeren? Maak dan snel een afspraak met ons voor meer informatie. Of kom langs in onze winkel. Wij zijn bereikbaar via 073-6895356 of mail naar info@grindkeizer.nl. Wij staan voor een hoge garantie en een goede service. Ervaar zelf onze goede service en ontdek dat onze grindvloeren jarenlang meegaan.

 Vrijblijvend een offerte aanvragen