Korreltapijt

Korreltapijt op Uw vloer?

Zoekt U een korreltapijt? Ga dan eens naar Grindkeizer. Ons bedrijf is gespecialiseerd in Grindvloeren, ook wel bekend als Grindvloer of Grindtapijt. Als echte specialist vindt U in onze winkel in Den Bosch een uitgebreid assortiment aan Korreltapijt vloeren. Wilt U meer weten over de unieke eigenschappen en misschien wel dit type vloer in Uw woning of bedrijf? We adviseren U graag over de mogelijkheden en de best passende bedrijfsvloeren en Grindvloeren voor uw woning.

Advies op maat

Als U bij ons langskomt, voorziet een van onze adviseurs U van een deskundig advies. Hierdoor vindt U een Korreltapijt, ook wel Steentapijt of Grindtapijt waar U echt tevreden over bent. Ook als U speciale wensen heeft of maatwerk kunt U bij ons terecht voor een passend tapijt. Het kan ons niet gek genoeg, zo hebben we al eens diamantjes verwerkt in vloeren of creëren wij Uw logo in de bedrijfsvloer. Er is veel meer mogelijk dan U denkt!

Vraag een offerte aan

Stel Uw eigen Korreltapijt samen

Een Korreltapijt bestaat uit miljoenen korrels gezeefd riviergrind. Dit grind is vermengd met epoxylijm en zo is de Grindvloer ontstaan. Bij Grindkeizer kunnen wij Uw nieuwe Siergrindvloer geheel naadloos leggen. U kunt kiezen uit 1001 kleuren. Zo kunt U gaan voor een basiskleur, maar U kunt ook een vloer in Uw eigen kleur samenstellen. Ook combinaties van kleuren zijn mogelijk. Door verschillende kleuren te mixen, creëert U een vloer die perfect bij Uw interieur past.

Onderhoudsvrije vloer

De Siergrindvloeren van GRINDKEIZER zijn makkelijk in de onderhoud en gaan levenslang mee. Daarnaast is een Siergrindvloer een mooie vloer die past bij elk interieur en een luxe uitstraling heeft. Grindtapijt vloeren zijn niet alleen makkelijk in de onderhoud, ze lopen ook nog eens heerlijk. Met blote voeten kunt U er gerust overheen lopen zonder dat U koude voeten krijgt. Voor huisdieren zijn Grindvloeren ook erg fijn.

Geef Uw bedrijfspand een stijlvolle uitstraling

Een Korreltapijt is niet alleen geschikt voor een woning, maar ook zeer geschikt voor Uw bedrijfspand. Dankzij de stijlvolle uitstraling is dit type Grindvloer heel goed toepasbaar als bedrijfsvloer. U kunt bij ons zelfs een bedrijfsvloersamenstellen waarin Uw bedrijfslogo is verwerkt. Deze vloer is dan een waar visitekaartje voor Uw bedrijf dat direct opvalt voor elke bezoeker aan Uw bedrijf, winkel of showroom.

Een ander voordeel van een Grindvloer is dat er na lang gebruik geen looppaden of afdrukken ontstaan. Wanneer er dagelijks vele gasten, werknemers, klanten of materiaal over de vloer komen, is dit ideaal. Daarnaast dempt het geluid en ziet U vuil niet goed liggen. 

Naadloze vloeren

Als U een Grindvloer bij ons heeft besteld, komen wij eerst bij U langs om het oppervlak op te meten. Nadat wij dit hebben gedaan, brengen wij de nieuwe vloer geheel naadloos aan. Het is zelfs mogelijk om vloerverwarming of extra verlichting in Uw nieuwe vloer aan te brengen. Verder kunt U Uw entree ook voorzien van een schoonloopmat. Wij zorgen ervoor dat deze naadloos op Uw nieuwe Grindvloer aansluit. Ook plinten en drempels kunnen we uitstekend met het korreltapijt combineren.

Schitterende korreltapijt vloer   

Steentapijt voordelen:

  • naadloze vloerbedekking
  • neemt de omgevingstemperatuur aan (mede door de openingen tussen de steentjes) en voelt daardoor altijd aangenaam aan
  • huisstofmijtvrij en dus ideaal voor mensen met huisstofmijtallergie
  • kan in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden
  • tevens goed te gebruiken in keukens, badkamers, inloopdouches, kleedkamers etc.
  • eenvoudig in onderhoud
  • ontzettend veel toepassingen door het combineren van kleuren
  • mogelijkheid om tekeningen, motieven en logo's in te verwerken

Korreltapijt buiten

Dat met GRINDKEIZER Siergrind veel mogelijk is staat al langer vast, qua kleur en toepassing is bijna alles mogelijk. Zo kan een Grindvloer buiten gelegd worden. Denk hierbij aan een balkon, terras of stoepje bij Uw voordeur. Een Grindvloer buiten uw woning wordt altijd in een open structuur aangebracht, nooit geseald. Zodoende kan het water altijd weg en heeft men na een fikse regenbui bijna direct weer een droog terras of balkon.

Wilt U een korreltapijt aanschaffen? 

Wilt U graag een korreltapijt aanschaffen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie over de mogelijkheden voor een vloer van korreltapijt. Of kom langs in onze winkel. Verder zijn wij ook bereikbaar via 073-6895356 en info@grindkeizer.nl. Bij ons vindt U enkel duurzame Grindvloeren die jarenlang meegaan. 

Vraag een offerte aan