Menu Offerte

Korreltapijt


Korreltapijt op uw vloer?

Zoekt u een korreltapijt? Ga dan eens naar Grindkeizer. Ons bedrijf is gespecialiseerd in grindvloeren, ook wel korreltapijten of grindtapijt. Als echte specialist vindt u in onze winkel in Den Bosch een uitgebreid assortiment van korreltapijt vloeren. Wilt u meer weten over korreltapijt? Maak dan online een afspraak met ons of kom langs in onze winkel en laat u verrassen door het aanbod.

Advies op maat

Bij Grindkeizer werkt een team van professionele adviseurs. Deze beschikken allemaal over ruime ervaring en hebben hart voor hun werk. Als u bij ons langskomt, voorziet een van onze adviseurs u van een deskundig advies. Hierdoor vindt u een korreltapijt waar u echt tevreden over bent. Ook als u speciale wensen heeft of maatwerk kunt u bij ons terecht voor een passend korreltapijt.

korreltapijt

Stel uw eigen korreltapijt samen

Een korreltapijt bestaat uit miljoenen korrels gezeefd riviergrind. Dit grind is vermengd met epoxylijm en zo is de grindvloer ontstaan. Bij Grindkeizer kunnen wij uw nieuwe siergrindvloer geheel naadloos leggen. U kunt kiezen uit 1001 kleuren. Zo kunt u gaan voor een basiskleur, maar u kunt ook een vloer in uw eigen kleur samenstellen. Ook combinaties van kleuren zijn dan mogelijk. Door verschillende kleuren te mixen, creëert u een vloer die perfect bij uw interieur past.

Geef uw bedrijfspand een stijlvolle uitstraling

Een korreltapijt is niet alleen geschikt voor een woning, maar ook zeer geschikt voor een bedrijfspand. Dankzij de stijlvolle uitstraling is dit type grindvloer heel goed toepasbaar in een bedrijfspand. U kunt bij ons zelfs een vloer samenstellen waarin uw bedrijfslogo is verwerkt. Deze vloer is dan een waar visitekaartje voor uw bedrijf dat direct opvalt voor elke bezoeker aan uw bedrijf, winkel of showroom.

Naadloze vloeren

Als u een grindvloer bij ons heeft besteld, komen wij eerst bij u langs om het oppervlak op te meten. Nadat wij dit hebben gedaan, leggen wij de nieuwe vloer geheel naadloos aan. Het is zelfs mogelijk om vloerverwarming of extra verlichting in uw nieuwe vloer aan te brengen. Verder kunt u uw entree ook voorzien van een schoonloopmat met siergrind. Wij zorgen ervoor dat deze naadloos op uw nieuwe grindvloer aansluit.

Wilt u een korreltapijt aanschaffen? 

Wilt u graag een korreltapijt aanschaffen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie over de mogelijkheden. Of kom langs in onze winkel. Verder zijn wij ook bereikbaar via 073-6895356 en info@grindkeizer.nl. Bij ons vindt u enkel duurzame grindvloeren die jarenlang meegaan. Een korreltapijt van Grindkeizer is dan ook een weldaad voor uzelf en voor uw woning.