Keukens

Is uw vloer toe aan vervanging, of niet meer naar uw smaak? Geen probleem! Bij Grindkiezer bent u bij het juiste adres voor een prachtige keukenvloer. U kunt kiezen voor een mooie siergrind vloer, of marmerstone voor een strak uiterlijk. Met een vloer van Grindkeizer wordt uw keuken de blikvanger van de woning! Uiteraard is er in iedere woning een keuken te vinden, dus ook een keuken vloer.

Siergrind of Marmerstone vloer in de keuken

Ook daar kunt u met een gerust hart een Siergrind of Marmerstone vloer door Grindkeizer laten plaatsen. Wel raden wij van Grindkeizer u dan aan deze te Sealen, dus geen open structuur al is het alleen al uit hygiënisch oogpunt. Mocht u onverhoopt iets morsen op de vloer, dan is deze in een hand omdraai weer schoon.

Onderhoudsvriendelijke vloer keuken

Eventueel kunnen we de Gesealde Siergrind of Marmerstone vloer zelfs voorzien van een extra coating, dan is de vloer nog eenvoudiger schoon te houden en te krijgen. De PUW-ETC coating is daar het meest geschikt voor, daar hecht namelijk niets meer aan en Uw vloer is letterlijk in een handomdraai schoon. Uiteraard afgestemd op de producten die gebruikt worden om de Marmerstone of Siergrindvloer die bij u in de keuken dan gelegd is van Strizo, de uitvinder van het Siergrind.

Premium grindvloer in de keuken

De firma Strizo is wellicht werelds grootste producent van Siergrind en Marmerstone en de daarvoor benodigde producten. Een fabrikant die maar blijft innoveren, zo hebben zij een PU-coating ontwikkeld waar op niets meer hecht, dus ook geen vuil welke in de keuken zal voorkomen. Reinigen van een vloer, of aanrechtblad, voorzien van Siergrind of Marmerstone is dan helemaal een fluitje van een cent. Deze nieuwe PUW-ETC PU-Coating, verkrijgbaar in Glans, is ook nog eens hoogwaardig UV-Stabiel. Dit houdt in dat verkleuren/vergelen van uw vloer door licht en zonlicht zeer sterk wordt tegen gegaan.

Siergrind keukenblad

Zoals u wellicht hier boven reeds heeft gelezen, Siergrind of Marmerstone kan ook op het aanrechtblad worden toegepast. Zodoende kan indien gewenst het aanrechtblad in de zelfde kleur gerealiseerd worden als de vloer, of juist totaal iets anders. Kortom, een vloer en/of aanrecht geheel naar uw wens, op maat gemaakt zoals u het wil. Komt u gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een grindvloer in uw keuken? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden voor u. Vraag direct een offerte op maat aan.

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen.

Img2212
Siergrind keuken1
Marmerstone aanrecht in ede