Menu Offerte

Keukens


Uiteraard is er in iedere woning een keuken te vinden, dus ook een keuken vloer.

Ook daar kunt u met een gerust hart een Siergrind of Marmerstone vloer door Grindkeizer laten plaatsen. Wel raden wij van Grindkeizer u dan aan deze te Sealen, dus geen open structuur al was het alleen al uit hygiënisch oogpunt. Mocht u onverhoopt iets morsen op de vloer, dan is deze in een hand omdraai weer schoon.

Eventueel kunnen we de Gesealde Siergrind of Marmerstone vloer zelfs voorzien van een extra coating, dan is de vloer nog eenvoudiger schoon te houden en te krijgen. Dit zou met een Epoxy coating kunnen, maar ook met een PU-coating. Uiteraard afgestemd op de producten die gebruikt worden om de Marmerstone of Siergrindvloer die bij u in de keuken dan gelegd is van Sidec.

De firma Sidec is wellicht werelds grootste producent van Siergrind en Marmerstone en de daarvoor benodigde producten. Een fabrikant die maar blijft innoveren, zo hebben zij een PU-coating ontwikkeld waar op niets meer hecht, dus ook geen vuil welke in de keuken zal voorkomen. Reinigen van een vloer, of aanrechtblad, voorzien van Siergrind of Marmerstone is dan helemaal een fluitje van een cent. Deze nieuwe PUW.ETC PU-Coating, verkrijgbaar in Glans, Satin of Mat, is ook nog eens hoogwaardig UV-Stabiel. Dit houdt in dat verkleuren/vergelen van uw vloer door licht en zonlicht zeer sterk wordt tegen gegaan.

 

siergrind keukenblad

Siergrind keukenblad

Zoals u wellicht hier boven reeds heeft gelezen, Siergrind of Marmerstone kan ook op het aanrechtblad worden toegepast. Zodoende kan indien gewenst het aanrechtblad in de zelfde kleur gerealiseerd worden als de vloer, of juist totaal iets anders. Kortom, een vloer en/of aanrecht geheel naar uw wens, op maat gemaakt zoals u het wil. Komt u gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom en laat u informeren naar de mogelijkheden.