Outdoor

Siergrind Buiten, ook wel Outdoor Siergrind

Dat met ons siergrind veel mogelijk is staat al langer vast, qua kleur en toepassing is bijna alles mogelijk. Zo kan een siergrindvloer ook buiten gelegd worden, denk hierbij aan een balkon, terras of stoepje bij uw voordeur.

Hoe gaat dat in zijn werk, zo’n Siergrindvloer voor buiten?

Er is in alle gevallen een vaste ondergrond nodig, een betonnen ondergrond leent zich het allerbeste daartoe. Deze dient goed droog te zijn en een waterafvoer, een putje, moet het liefst in de buurt zijn.
Alvorens het Siergrind kan worden gelegd dient de betonnen ondervloer te worden voorbereid op het siergrind, indien nodig, met een speciaal voorstrijkmiddel op basis van polyurethaan. Om een nog betere hechting te verkrijgen, strooien we er ook nog minimaal wat heel fijn zand op.

Duurzaam & onderhoudsvriendelijke buitenvloer

De voor gestreken ondergrond is doorgaans binnen een uur droog waarna het siergrind kan worden aangebracht. Het Siergrind wordt niet met een epoxie aangebracht die binnen wordt toegepast, maar met een PU (polyurethaan) bindmiddel.
Dit PU bindmiddel is speciaal ontwikkeld voor toepassingen buiten, is beter hitte en koude bestendig.
Daarbij komt ook nog eens dat deze beter bestand is tegen zonlicht en het verkleuren daardoor.
Dit in combinatie met PU gekleurde Siergrind zorgt het tezamen voor een lange levensduur, ook voor de kleur!

Open structuur Siergrind vloer

Buiten Siergrind wordt altijd in een open structuur aangebracht, nooit geseald. Zodoende kan het water altijd weg en heeft men na een fikse regenbui bijna direct weer een droog terras of balkon.
Ook het onderhoud is erg gemakkelijk, met wat eenvoudig water en zeep is uw terras of balkon eenvoudig schoon te houden.

GRINDKEIZER Siergrind buiten, een duurzame naadloze oplossing!

Vraag een offerte op maat aan

Uw nieuwsgierigheid gewekt?

Komt u dan eens langs in onze showroom, daar leggen we u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.
Natuurlijk geheel vrijblijvend en op maat zullen wij u voorzien van alle benodigde informatie.

Zijn er ook nadelen?

Ja, die zijn er en eigenlijk is er maar één! Siergrind buiten kan alleen gelegd worden bij mooi en droog weer.

20160606135503
20170616093247 kopie