Plinten

GRINDKEIZER biedt diverse oplossingen op het gebied van plinten passend bij uw Siergrind- of Marmerstonevloer.

Siergrind of Marmerstone plinten

Bij een Siergrind of Marmerstone vloer kan het heel mooi zijn om plinten te hebben in dezelfde kleur en samenstelling als de vloer. Een siergrindplint kan in dezelfde kleur als de vloer, maar dat hoeft natuurlijk niet. Hoe u het ook wilt, het is mogelijk bij GRINDKEIZER.

Kunststof plinten

Een praktische maar ook elegante oplossing wordt gevormd door de plinten van kunststof en deze zijn er in maar liefst tien kleuren! Deze plinten hebben een maximale lengte van 3 meter en zijn eenvoudig te monteren, door u zelf of door ons. 
In ieder geval, te samen met een GRINDKEIZER Siergrind vloer is het helemaal af en een streling voor het oog!

Natuursteen plinten

Bij GRINDKEIZER kunt u ook terecht voor natuursteen plinten. Deze zijn er in maar liefst 7 verschillende kleuren, uw kleur is er ook vast bij. De plinten van Natuursteen zijn bij ons verkrijgbaar in een gezoete of polijste versie.

Onderhoudsvrije & duurzame plinten

RVS plinten van Grindkeizer worden volledig naar wens en maat van de klant geproduceerd, “custom made” noemt men dat ook wel. Dat kan in een standaard RVS, in ieder hoogte, plat of met een omgezette rand. Nadeel van standaard RVS is echter dat men nogal zijn best moet doen om ze vlek vrij te houden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor een grindvloer en bijpassende plinten? Vraag gemakkelijk een offerte op maat aan.

Contact met ons opnemen 

Vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vlek Vrij RVS plinten

Maar ook daarvoor is er een oplossing bij Grindkeizer, namelijk “Vlek Vrij RVS”. Deze zijn voorzien van een speciale coating zodat het echt poetsen en schoon wrijven tot het verleden behoort. Indien nodig met een vochtige doek er langs en klaar!

Plinten Grindvloer

Als u in uw woning reeds plinten heeft aangebracht of deze van plan bent aan te brengen, hoe moet het dan als de vloer van GRINDKEIZER gelegd wordt? Zorgt u dat de plinten zo zijn als u het wil. Plaats de plinten, voorzie deze van de kleur of lak die u wilt voordat de door u uitgezochte vloer van GRINDKEIZER gelegd zal worden. Wij zorgen er dan voor dat de Siergrind of Marmerstone vloer keurig netjes naadloos zal aansluiten zonder de door u geplaatste plinten te beschadigen.

Tevens zorgt deze methode er voor dat uw plinten niet gaan “zweven” en/of “kieren” maar keurig strak worden geïntegreerd in uw siergrind vloer.