Trappen

Trappen met Grindkeizer Siergrind

In de meeste woningen ontkomen we er niet aan en treffen één of meerdere trappen aan. Een noodzakelijk kwaad voor velen onder ons, want je moet toch naar boven kunnen. Maar een veel groter probleem is vaak, wat doet men met de trap qua bekleden, of schildert u deze om de paar jaar?

Gebruiksvriendelijke trappen

GRINDKEIZER kent een aantal oplossingen voor een gedeelte of de gehele trap. Uiteraard een langdurige, duurzame en betaalbare oplossing met Siergrind of Marmerstone, passend bij uw interieur.

De loopvlakken en stootborden

Het loopvlak is dat gedeelte waar men de voeten op zet, ook wel de trede genoemd. Deze trede, het loopvlak slijt meestal het snelst als er slechts verf of lak op zit. Heeft men vloerbedekking, dan ontstaat al vrij snel een zogenaamd looppad terwijl de rest er vaak nog als nieuw uit ziet.

Het stootbord is het gedeelte waar ook u ongetwijfeld wel eens met de neus van uw schoen tegen aan loopt. U herkent deze problemen en wil daar eigenlijk eindelijk wel eens van af?

Voor open én dichte trappen!

Uw trap bekleden met siergrind kan voor zowel open als dichte trappen! Kies bijvoorbeeld voor het bekleden van het loopvlak, ook wel de trede genoemd. Deze slijt namelijk meestal het snelst als er slechts verf of lak op zit. Met vloerbekleding ontstaat er vrij snel een zogenaamd looppad, terwijl de zijkant er vaak nog als nieuwe uitziet. Een open trap met siergrind op de tredes geeft een strak en ruimtelijk design. Een echte eye-catcher!

Ook voor dichte trappen bent u bij Grindkeizer aan het juiste adres. Het stootbord is het gedeelte waar u soms met de neus van uw schoen tegen aan loopt. Ook deze kan worden voorzien van siergrind, zodat de trap één geheel wordt, geheel naadloos! 

Bij Grindkeizer heeft u ook de mogelijkheid om extra dimensie te geven aan uw trap met siergrind. De ultravlakke, eenvoudig te integreren en vooral ook veilige Eyeleds® verlichting is perfect om toe te passen in het grind op uw trappen. Zo zijn de tredes altijd minimaal verlicht en hoeft u ook in het donker de trede niet te missen.

Siergrind en Marmerstone op uw trap

Komt u eens vrijblijvend binnen in de showroom van Grindkeizer aan de Sumatrastraat 56 in ‘s-Hertogenbosch. Laat u in alle rust informeren naar de mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Contact met ons opnemen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Siergrind trap en plinten
Grindkeizersiergrindoptrapenvloervvedenboschmg88341
20170517133400 618247db86563