Trappen

Trappen met Grindkeizer Siergrind

In de meeste woningen ontkomen we er niet aan en treffen één of meerdere trappen aan. Een noodzakelijk kwaad voor velen onder ons, want je moet toch naar boven kunnen. Maar een veel groter probleem is vaak, wat doet men met de trap qua bekleden, of schildert u deze om de paar jaar?

Gebruiksvriendelijke trappen

GRINDKEIZER kent een aantal oplossingen voor een gedeelte of de gehele trap. Uiteraard een langdurige, duurzame en betaalbare oplossing met Siergrind of Marmerstone, passend bij uw interieur. Kortom, Siergrind of Marmerstone op uw trap, een duurzame en betaalbare oplossing voor iedere trap! Laat u vrijblijvend informeren in onze showroom, kom langs de koffie staat altijd klaar.

De loopvlakken en stootborden

Het loopvlak is dat gedeelte waar men de voeten op zet, ook wel de trede genoemd. Deze trede, het loopvlak slijt meestal het snelst als er slechts verf of lak op zit. Heeft men vloerbedekking, dan ontstaat al vrij snel een zogenaamd looppad terwijl de rest er vaak nog als nieuw uit ziet.

Het stootbord is het gedeelte waar ook u ongetwijfeld wel eens met de neus van uw schoen tegen aan loopt. U herkent deze problemen en wil daar eigenlijk eindelijk wel eens van af?

Siergrind en Marmerstone op uw trap

Overweegt u Siergrind of Marmerstone van Grindkeizer op de loopvlakken en tegen de stootborden van uw trap? U kiest dan voor een langdurige slijtvaste oplossing voor jaren. Uw trap krijgt ineens een keizerlijke uitstraling met Siergrind of Marmerstone bekleed.

Komt u eens vrijblijvend binnen in de showroom van Grindkeizer aan de Sumatrastraat 56 in ‘s-Hertogenbosch. Laat u in alle rust informeren naar de mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie. Of vraag direct een offerte op maat aan.

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen.

Siergrind trap en plinten
Grindkeizersiergrindoptrapenvloervvedenboschmg88341
20170517133400 618247db86563