Verlichting

Eyeleds®: verlichting in uw grindvloer

Bij GRINDKEIZER is het mogelijk een extra dimensie toe te voegen aan uw Siergrind- of Marmerstone vloer.
Met de introductie van de ultravlakke, eenvoudig te integreren en vooral ook veilige Eyeleds® verlichting creëert u extra sfeer in bijvoorbeeld uw woonkamer.

Of u past deze toe in het grind op uw trappen zodat deze altijd minimaal verlicht zijn en u ook in het donker de trede niet hoeft te missen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Daarnaast onderscheiden Eyeleds® zich als een gepatenteerd product door inzet van kwalitatief hoogstaande materialen zoals extreem duurzame LED’s op SMD basis (goed voor een levensduur van 100.000 uur!) een behuizing van roestvrij staal of geborsteld messing en UV bestendig polycarbonaat bij het lichtoppervlak.

Kosten vloerverlichting Grindvloer

De kosten zijn door het gebruik van de duurzame LED diodes en een minimum aan stroomverbruik zeer minimaal.
Een armatuur wat 24 uur per dag brandt kost op jaarbasis niet meer dan ca. € 0,50!

Designverlichting of veiligheidsverlichting

Eyeleds® zijn dus inzetbaar voor vele doeleinden. Zo kan in de eerste plaats gedacht worden aan een decoratieve functie als designverlichting, maar daarnaast levert Eyeleds® bijvoorbeeld ook een aanzienlijke bijdrage aan de algemene veiligheid door de inzetbaarheid als oriëntatie- en markeringsverlichting.

Vakkundige vloerverlichting

Uiteraard voldoet het armatuur aan eisen ten aanzien van waterdichtheid (IP67) en een mechanische belastbaarheid (puntbelasting tot 285kg) die logischerwijs aan vloerverlichting gesteld mogen worden. Het assortiment is officieel getest en gecertificeerd door bekende keuringsinstituten VDE, KEMA, etc.

Eyeleds® zijn verlichting in uw vloer of trap waar GRINDKEIZER volledig achter staat!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor verlichting in uw grindvloer? Vraag gemakkelijk een offerte op maat aan.

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen.

20201102170949
20201102171101