Mooie vloeren

Op zoek naar een mooie vloer?

Gaat u verhuizen of bent u toe aan een nieuwe vloer? Er is ontzettend veel keuze in vloeren voor uw woning of bedrijfspand. Daarnaast veranderen trends continu als we kijken naar de mogelijkheden op het gebied van vloeren. Gelukkig zijn siergrindvloeren, ook wel Grindtapijt en marmerstone vloeren door de jaren heen altijd een goede keuze gebleken. Wij zijn specialisten in het leggen van deze mooie vloeren.

Mooie vloeren

De vloeren van Grindkeizer hebben allemaal de volgende voordelen:

  • Tijdloos
  • Behaaglijk
  • Naadloos
  • Geluiddempend
  • Duurzaam
  • Stijlvol
  • Ruimtelijk

Past dit bij uw wensen? Dan is een mooie grindvloer voor u een goede keuze!

Siergrindvloeren

Siergrindvloeren van Grindkeizer kunnen zowel binnen, buiten als op het balkon worden gelegd. Daarnaast zijn er 1001 kleuren siergrindvloeren beschikbaar. De kleuren kunt u combineren waardoor er altijd een siergrondvloer tussen zit die bij u past. Grindkeizer gebruikt de hoogste kwaliteit materiaal waardoor u een nieuwe vloer koopt die in elke situatie perfect past. Daarnaast zijn siergrindvloeren erg makkelijk om te onderhouden en zijn ze erg duurzaam. De grindvloeren blijven mooi en u hoeft ze enkel twee keer per jaar met een emmer water en zeep even nat schoon te maken. 

Daarnaast staan siergrindvloeren erom bekend dat ze comfortabel aanvoelen aan uw voeten en voor huisdieren ook erg prettig zijn. Siergrindvloeren zijn niet alleen praktisch en behaaglijk, ze zijn ook erg mooi en geven een trendy sfeer aan uw woning of bedrijfspand. Wanneer u verlichting of een bedrijfslogo wilt verwerken in de vloer, dan is dit bij Grindkeizer ook mogelijk. Meer lezen over siergrindvloeren.

Hieronder is een siergrindvloer te zien, deze mooie vloer is gelegd in Son en Breugel.

Marmerstone vloeren

Marmer is een natuurlijk product dat zorgvuldig voor u wordt geselecteerd. Dit natuursteentapijt is in meerdere kleurvarianten bij ons verkrijgbaar. Marmerstone geeft een luxe uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Dit komt doordat deze mooie vloeren er erg strak en glad uitzien. De vloeren zijn echter niet helemaal glad, waardoor ze behaaglijk aanvoelen. Een Marmerstone vloer leggen is handwerk en dus vakwerk. Wij werken alleen met vakmensen die zijn gespecialiseerd in het leggen van marmerstone vloeren en die jaren ervaring hebben. Meer lezen over onze marmerstone vloeren.

Hieronder is een outdoor marmerstone vloer te zien.

Grindvloer vloerverwarming

Wilt u graag vloerverwarming in uw woning leggen? Een grindvloer is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Siergrind zal niet uitzetten of veranderen bij hoge temperaturen. Al snel voelt u de behaaglijke warmte van de vloerverwarming. Doordat de warmte al snel voelbaar is, kunt u optimaal van uw vloerverwarming genieten. Daarnaast houdt de grindvloer door de temperatuur langer vast dan bijvoorbeeld een tegelvloer. Een grindvloer met vloerverwarming kunt u naadloos laten leggen door Grindkeizer.

Meer informatie

Mooie vloeren

Grindkeizer mooie vloeren

Bij Grindkeizer zoeken we altijd samen met u naar een vloer die het beste bij u past. Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom in Den Bosch of maak online een vrijblijvende afspraak zodat wij bij u thuis langskomen. Wij werken in heel Nederland en België.