Natuursteen plinten

Natuursteen plinten van Grindkeizer

Om uw vloer wellicht nog mooier tot zijn recht te laten komen en bijvoorbeeld uw woonkamer echt af te maken, kan gekozen worden voor een natuursteen plint. Ook deze natuursteen plinten kan Grindkeizer voor u leveren en plaatsen voordat de vloer daadwerkelijk gelegd zal worden. Deze methode zorgt ervoor dat uw plinten niet gaan “zweven” en/of ‘kieren” maar keurig strak worden geïntegreerd in uw vloer.

De combinatie van een grindvloer met natuursteen plinten maakt uw ruimte echt af, het is een prachtig en zeer stijlvolle oplossing.

Grindkeizer heeft maar liefst 7 soorten natuursteen plinten

Er zijn natuursteen plinten in iedere gewenste hoogte of dikte passend bij ieder interieur. Als u graag 6 cm hoog en 1 cm dik wilt, dan kan dat, maar ook 2 cm dik en 11 cm hoog is geen enkel probleem. En dan heeft u daarnaast ook nog de keus uit glanzend, gepolijst of gezoet, precies zoals u het mooi vindt!

Loopt u eens binnen in onze showroom in Den Bosch, aan de Sumatrastraat 56 en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Voordelen van natuursteen plinten

Het aan laten leggen van natuurstenen plinten heeft wel zo zijn voordelen. Onze plinten hebben standaard een bewerkte voor-en bovenzijde. Door deze standaard bewerkte zijdes ziet u geen kleurverschil. Ook kunt u de dikte, hoogte en lengte zelf bepalen. 

Bent u benieuwd of een grindvloer van Grindkeizer aansluit bij uw wensen voor een nieuwe vloer? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of vraag een offerte op maat aan.

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen.