Natuursteen vloeren

Wanneer u denkt aan grind, denkt u wellicht niet direct aan een grindvloer in uw woning. Veel mensen denken eerder aan het tuinpad of de oprit. Tegenwoordig wordt grind echter ook veel in de woning gelegd, als grindvloer in de woning. Dit komt doordat deze natuursteen vloeren een stijlvolle uitstraling hebben, maar ook erg sterk en slijtvast zijn. Haal de natuur in huis!

Natuurlijke grindvloer

Grind is een natuursteen en hier wordt de vloer van gemaakt. Bij een grindvloer worden kleine steentjes verwerkt met epoxy of polyurethaan (PU) bindmiddel tot één geheel. De grindvloer wordt hierdoor helemaal naadloos en een prachtig geheel. Polyurethaan wordt altijd buiten gelegd, omdat dit nooit zal verkleuren. Dit staat niet alleen heel mooi, maar het voelt ook zeer behaaglijk. Ook huisdieren vinden een grindvloer zeer prettig. Het natuurlijke materiaal maakt de vloer tijdloos. Waar andere vloeren na een aantal jaren niet meer trendy zijn, blijft een grindvloer een goede keuze.

Meer over onze vloeren

Strizo siergrindvloer

Wist u dat het bedrijf Strizo de uitvinder is van siergrindvloeren? Strizo is dan ook een vooruitlopend merk met zeer hoge kwaliteit grindvloeren. Zij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit stenen die met PU gekleurd worden. De stenen blijven kleurecht en slijtvast. Grindkeizer is Official Strizo Dealer. Wij kunnen ook kleuren op maat aanmaken, waardoor u altijd de kwaliteit Strizo grindvloer krijgt die u zoekt. Een siergrindvloer van Strizo is hypoallergeen, kleurvast, slijtvast én comfortabel. Kortom, een goede keuze voor uw woning of bedrijfspand.

Grindvloer met vloerverwarming

Steeds vaker leggen mensen vloerverwarming in de woning. Een grindvloer is de ideale vloer om te combineren met vloerverwarming. Grindvloer zet namelijk niet uit of verandert niet bij hoge temperaturen. Als snel voelt u de warmte van de vloerverwarming en geniet u optimaal van de warmte. Daarnaast blijft de warmte langer in een grindvloer dan bijvoorbeeld een tegelvloer.

Een vloer voor iedere woning of bedrijfspand

Een grindvloer heeft ontzettend veel mogelijkheden. Deze natuursteen vloeren kunnen in iedere kleur gelegd worden. Wij hebben standaard honderden kleuren in ons assortiment, maar u kunt ook uw gewenste kleur laten maken. Wij denken dan ook graag mee met de wensen voor uw vloer. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor vloerverlichting of een schoonloopmat in uw vloer.

Voordelen van natuursteen vloeren

Een natuurstenen grindvloer koopt u voor het leven. De vloer is kleurvast en slijt niet. Uw grindvloer heeft dan ook weinig onderhoud nodig. Slechts 1 á 2 keer per jaar hoeft u de vloer te reinigen met de machine. De vloer blijft mooi en strak. Daarnaast kunt u de vloer in iedere ruimte van uw woning of bedrijfspand leggen. Van de woonkamer tot de keuken, maar ook buiten op het terras. Of wat dacht u van een siergrind trap? Dankzij de naadloze vloer creëert u dan een prachtig geheel.

  • Comfortabel
  • Naadloos
  • Geluiddempend
  • Duurzaam
  • Stijlvol
  • Ruimtelijk

Heeft u interesse in een natuursteen vloer in uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Grindkeizer. Wij denken graag met u mee zodat u de beste keuze maakt.

Natuursteen vloeren

Grindvloer van Grindkeizer

Haal de natuur in huis met een natuurstenen grindvloer. Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. Wij verrassen u graag met onze offertes en horen maar al te vaak dat de offerteprijs van de grindvloer lager uitvalt dan vooraf verwacht. Onze showroom is gevestigd in Den Bosch en wij werken in heel Nederland, Belgie en Duitsland. Ook hebben wij vloeren liggen in Frankrijk, Moskou en Praag. Samen met u kijken wij naar de wensen voor uw nieuwe vloer. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden zodat wij zeker weten dat u de juiste vloer uitkiest bij uw wensen.

Offerte aanvragen

Natuursteen plinten van Grindkeizer

Wilt u de nieuwe vloer helemaal compleet maken? Kies dan voor natuursteen plinten. De vloer komt hiermee nog mooier tot zijn recht. 

Ook deze natuursteen plinten kan Grindkeizer voor u leveren en plaatsen voordat de vloer daadwerkelijk gelegd zal worden. Deze methode zorgt ervoor dat uw plinten niet gaan “zweven” en/of ‘kieren” maar keurig strak worden geïntegreerd in uw vloer.

De combinatie van een grindvloer met natuursteen plinten maakt uw ruimte echt af, het is een prachtig en zeer stijlvolle oplossing.

7 soorten natuursteen plinten

Er zijn natuursteen plinten in iedere gewenste hoogte of dikte passend bij ieder interieur. Als u graag 6 cm hoog en 1 cm dik wilt, dan kan dat, maar ook 2 cm dik en 11 cm hoog is geen enkel probleem. En dan heeft u daarnaast ook nog de keus uit glanzend, gepolijst of gezoet, precies zoals u het mooi vindt!

Loopt u eens binnen in onze showroom in Den Bosch, aan de Sumatrastraat 56 en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen