Bent u op zoek naar een nieuwe keukenvloer?

Is uw vloer toe aan vervanging, of niet meer naar uw smaak? Geen probleem! Bij Grindkiezer bent u bij het juiste adres voor een prachtige keukenvloer. U kunt kiezen voor een mooie siergrind vloer, of marmerstone voor een strak uiterlijk. Met een vloer van Grindkeizer wordt uw keuken de blikvanger van de woning!

Nieuwe keukenvloer

Wij zorgen voor advies op maat

Grindkeizer is inmiddels al vele jaren actief in de wereld van duurzame siergrindvloeren en marmerstone vloeren. Als jarenlange leverancier hebben wij een een grote expertise op het gebied van deze mooie vloeren opgebouwd. In de loop der jaren hebben wij op allerlei locaties en in verschillende ruimtes vloeren mogen leggen. In zowel binnen -en buitenland zorgen wij dat bijzonder maatwerk ook geen enkel probleem is. 

Bij Grindkeizer krijgt u gegarandeerd een uitstekend advies op maat. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en te beoordelen. Dit doen wij grondig zodat wij op basis van onze bevindingen een goed advies kunnen geven met bijpassende offerte. Wij kunnen met trots zeggen dat we iedereen in elke situatie een compleet pakket kunnen aanbieden. Zo zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een optimaal resultaat.

Een prachtige keukenvloer voor een betaalbare prijs

Wij leveren niet alleen een mooie keukenvloer en goed advies op maat. Als gerenommeerd bedrijf treft u bij ons prachtige betaalbare siergrindvloeren van een hoogwaardige kwaliteit. Dit zijn vloeren van het internationale bedrijf Sidec, één van de grootste bedrijven ter wereld dat siergrind produceert. De grindvloeren van dit bedrijf staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Creëer zelf uw eigen vloer

Bij een nieuwe vloer is het natuurlijk mogelijk om te kiezen voor één kleur. Echter, is het ook mogelijk om kleuren te combineren. Hierdoor krijgt u een unieke vloer die perfect past bij uw interieur. Dit principe noemen we bij Grindkeizer 'Pick & Mix'. U kunt de kleuren met elkaar mixen, waardoor de vloer helemaal tot zijn recht komt. Hiermee wordt de vloer dé blikvanger in uw keuken!

Gesealde siergrind vloer

Bij Grindkeizer raden we aan dat u een grond van siergrond sealt, waardoor er geen sprake is van een open structuur. Dit is niet vanwege een hygiënisch oogpunt, maar ziet er ook nog eens strakker uit! Mocht u iets morsen op de vloer, dan is dit binnen no-time weer schoon! Bovendien is er ook nog de mogelijkheid om de vloer te voorzien van een extra coating. Dit vereenvoudigt het schoonmaken en schoonhouden nóg meer! Het kan Epoxy coating zijn, maar ook een PU-coating.

Siergrind keukenblad

Siergrind kan ook toegepast worden op het keukenblad. Op deze manier kan het tafelblad dezelfde kleur(combinatie) krijgen voor een mooi geheel, of juist een totaal andere kleur! Ook hier kan een PU-coating worden toegebracht. Deze speciaal ontwikkelde coating zorgt ervoor dat er niks meer op hecht, waaronder eventueel vuil. Hierdoor blijft en wordt uw keuken weer zo goed als nieuw!

Wilt u een nieuwe keukenvloer aanschaffen? Maak nu een afspraak!

Wilt u een nieuwe vloer van siergrind of marmerstone in uw keuken? Wacht niet langer en maak nu een afspraak voor meer informatie! Daarnaast zijn we ook bereikbaar via 073-6895356 of mail naar info@grindkeizer.nl. Wij streven naar directe communicatie, een uitstekende service en snelle levering!

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen