Onze vloeren

Marmerstone vloeren van GRINDKEIZER zijn een fantastisch alternatief voor alle denkbare luxe vloerbedekkingen. Marmerstone vloeren zijn naadloos, voelen behaaglijk aan, zijn strak glad om te zien, maar niet glad.

NATUURSTEEN TAPIJT

Marmer is een natuurlijk product dat zorgvuldig voor u wordt geselecteerd. Dit natuursteentapijt is in meerdere kleurvarianten bij ons verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om meerdere kleuren te mixen tot ook de kleurmix is ontstaan die u zoekt bij uw interieur.

HOE WORDT GRINDKEIZER MARMERSTONE GEMAAKT?

Marmerstone wordt gemaakt van grote marmerblokken die gebroken worden. Na het breken van deze brokken natuursteen worden de stukken marmer getrommeld om de scherpe kanten eraf te halen en verpakt. Vervolgens wordt de Marmerstone ter plaatse bij de klant op locatie vermengd met kunsthars, epoxie, en naadloos uitgesmeerd op de vloer. Uiteraard is dit niet eenvoudig, maar GRINDKEIZER heeft daarvoor de juiste vakmensen ter beschikking.
U kunt overigens kiezen uit verschillende standaard kleuren, 15 om precies te zijn, die allen uit de natuurlijke kleur van marmer zijn samengesteld. De Marmerstone maat kunt u ook zelf bepalen, deze varieert van 1 mm korrel tot 12 mm korrel. De dikte van deze vloer afwerking zal afhangen van de Marmerstone maat die u kiest, variërend van 6 tot 20 mm.

Grindkeizer is gespecialiseerd in Siergrind- en Marmerstone vloeren, en is van advies tot het leggen van uw vloer een betrokken en ervaren leverancier.

Siergrind vloeren

Een Siergrind vloer geeft een mooie, warme en moderne indruk. De vloer is in elke gewenste kleur te realiseren en is eenvoudig in het onderhoud. Grindkeizer heeft veel ervaring met siergrind en kan een vloer op maat maken, met extra opties als verlichting, plinten etc.

Meer lezen

Marmerstone vloeren

Marmerstone vloeren, ook wel natuursteentapijt vloeren, zijn een fantastisch alternatief voor alle denkbare luxe vloerbedekkingen. Ook Marmerstone vloeren zijn naadloos, voelen behaaglijk aan, zijn strak glad om te zien, maar niet glad. Marmer is een natuurlijk product dat zorgvuldig voor u wordt geselecteerd. De vloeren zijn in meerdere kleurvarianten bij ons verkrijgbaar.

Meer lezen

Img2187
20160606135743
Onze vloeren