Marmerstone vloeren

Marmerstone vloeren van GRINDKEIZER zijn een fantastisch alternatief voor alle denkbare luxe vloerbedekkingen. Marmerstone vloeren zijn naadloos, voelen behaaglijk aan, zijn strak glad om te zien, maar niet glad.

NATUURSTEEN TAPIJT

Marmer is een natuurlijk product dat zorgvuldig voor u wordt geselecteerd. Dit natuursteentapijt is in meerdere kleurvarianten bij ons verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om meerdere kleuren te mixen tot ook de kleurmix is ontstaan die u zoekt bij uw interieur.

HOE WORDT GRINDKEIZER MARMERSTONE GEMAAKT?

Marmerstone wordt gemaakt van grote marmerblokken die gebroken worden. Na het breken van deze brokken natuursteen worden de stukken marmer getrommeld om de scherpe kanten eraf te halen en verpakt. Vervolgens wordt de Marmerstone ter plaatse bij de klant op locatie vermengd met kunsthars, epoxie, en naadloos uitgesmeerd op de vloer. Uiteraard is dit niet eenvoudig, maar GRINDKEIZER heeft daarvoor de juiste vakmensen ter beschikking.
U kunt overigens kiezen uit verschillende standaard kleuren, 15 om precies te zijn, die allen uit de natuurlijke kleur van marmer zijn samengesteld. De Marmerstone maat kunt u ook zelf bepalen, deze varieert van 1 mm korrel tot 12 mm korrel. De dikte van deze vloer afwerking zal afhangen van de Marmerstone maat die u kiest, variërend van 6 tot 20 mm.

HOE EN WAAR KOMT MARMERSTONE HET BESTE TOT ZIJN RECHT

Natuurlijk kan een GRINDKEIZER Marmerstone vloer in alle ruimtes van een woning worden gelegd, van de voordeur tot achterdeur.
Indien gewenst kan GRINDKEIZER zelfs een schoonloopmat geïntrigeerd in de vloer bij één van deze deuren plaatsen.
Marmerstone is minder geschikt voor natte ruimtes vanwege de poreusheid van Marmer. Ongeseald komt een Marmerstonevloer het beste tot zijn recht, maar sealen bestaat wel degelijk tot de mogelijkheden. Een Marmerstone vloer leggen is handwerk en dus vakwerk. Daarom werkt GRINDKEIZER alleen maar met vakmensen in de applicatieteams, en konden wij ons specialiseren tot dat wat we nu zijn.

Overtuig u zelf bij GRINDKEIZER in de showroom

Overtuig u zelf van de prachtmogelijkheden qua kleur en kom eens naar de showroom van GRINDKEIZER.
De koffie staat al klaar te samen met het Marmerstone in de diverse kleuren, ook de kleur van uw toekomstige Keizerlijke vloer is er vast bij.

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen.

Marmerstone vloer in goch
Marmerstone vloer in eindhoven3 61a601f0bf857
Marmerstone vloer in erica