Siergrind vloeren

SIERGRIND VLOEREN VAN GRINDKEIZER IN UW WONING

Bent u het ook zo beu om iedere 5 jaar nieuwe vloerbedekking te kopen? Of heeft u tegels en altijd koude voeten? Het laminaat iedere dag dweilen om de gebruikerssporen weer weg te halen, bent u dat ook spuugzat?

Dan is een Siergrindvloer zeker iets voor u!

Een Siergrindvloer van GRINDKEIZER koopt u voor het leven. Uw vloer voelt heerlijk behaaglijk aan, ook als u op blote voeten loopt en u ziet er niets op.
Een grindvloer kiest u bovendien in de kleur die u wilt en zo zijn 1001 kleuren letterlijk mogelijk. Zelfs specifieke RAL kleuren naar uw wens zijn mogelijk.

Bekijk alle kleuren

Een weldaad voor u en uw woning!

Onze vloeren zijn zeer eenvoudig te onderhouden, stofzuigen is eigenlijk het enige dat u moet doen. Bij normaal gebruik van een gesealde GRINDKEIZER siergrind vloerbedekking is het hooguit 1 á 2 keer per jaar nodig deze goed nat te reinigen, eenvoudig met alleen een emmer water en wat zeep, of met een machine die geschikt is voor Siergrindvloeren. Met de laatste maakt U wel heel gemakkelijk en grondig Uw vloer weer als nieuw! Welke machine U nodig heeft...bel ons even.

Natuurlijk houdt u uw vloer nog beter schoon met een schoonloopmat bij uw entree. En mocht u de weg willen vinden in het donker naar de keuken bijvoorbeeld, denk dan eens aan verlichting met EyeLeds.

Siergrindvloer voor uw balkon

Een balkonvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en koopt u voor uw leven.
Lees meer over wat een balkonvloer van Grindkeizer voor u kan betekenen.

Grindkeizer showroom siergrind 01
Mixen siergrind6
Siergrind mix