Mogelijkheden

Een siergrindvloer van Grindkeizer heeft vele mogelijkheden om deze nog meer aan uw interieur of huisstijl aan te passen.

Allereerst kiest u de kleur van uw grindvloer, maar ook dan zijn er nog mogelijkheden dit verder aan te passen naar uw wensen.

GRINDVLOER MET FIGUUR OF LOGO VAN UW BEDRIJF

Één van de voordelen van Siergrind en Marmerstone is dat je met kleuren kunt spelen.
Zo is het mogelijk om een mooi decoratief figuur of een bedrijfslogo in het siergrind op de vloer te creëren, alles is mogelijk!

Een decoratief figuur in uw GRINDKEIZER Siergrind of Marmerstone vloer

U wilt iets aparts, iets moois en uitzonderlijks op uw nieuwe vloer, met Siergrind of Marmerstone is alles mogelijk.
Echter bedenkt u zich wel wanneer u bijvoorbeeld een decoratief figuur wilt laten plaatsen dit zeker een eye catcher zal zijn, maar ook zal blijven.
Daarom, bedenk eerst goed hoe lang u het mooi en leuk blijft vinden alvorens u hiertoe besluit want een Siergrindvloer of Marmerstonevloer gaat zo maar levenslang mee.

Blijf opvallen met uw bedrijfslogo in uw GRINDKEIZER Siergrind of Marmerstone vloer

Als bedrijfslogo is het natuurlijk de bedoeling dat deze een echte eye catcher en blijft opvallen.
Het logo in uw bedrijfsvloer zal dan ook een even lange levensduur kennen als de rest van de Siergrind vloer in uw bedrijfspand.
Uw klanten zullen u alleen al daarom altijd onthouden en niet vergeten!


Reeds opvallend zijn bij de eerste stap in uw bedrijf

Een goed gebruik in onze samenleving is dat we de voeten vegen, velen kijken daarbij naar hun voeten en…naar de mat waarop dat gebeurd.

Daar ligt dan ook de ultieme kans tot kennismaking met uw bedrijf en bedrijfslogo… op de schoonloop mat bij de voordeur! Het logo op de schoonloop mat bij uw entree is vaak ook een enorme Eye Catcher en heeft een aantal voordelen. Bijvoorbeeld wanneer uw logo veranderd, is dit soort matten eenvoudig te vervangen, ook prijs technisch is het interessant.
In ieder geval zullen de bezoekers aan uw bedrijf uw logo niet meer kunnen missen en onthouden!