Menu Offerte

Onze vloeren


Grindkeizer is een jong, dynamisch bedrijf dat staat voor een gedegen advies en daar een hoge kwaliteit aan verbindt op het gebied van vloeren. Jong, maar inmiddels al weer ruim 10 jaar oud, met een schat aan ervaring in vloeren waarbij kwaliteit en service bij ons nog ouderwets hoog in het vaandel staan.

Wij nemen graag de tijd voor u, want Siergrind- en Marmerstone vloeren leg je niet zo maar even neer, daar komt meer bij kijken! We kijken naar uw situatie en informeren u duidelijk over de mogelijkheden die u heeft. In onze showroom vindt u tevens een groot aantal voorbeelden van Siergrind en Marmerstone.

Ons doel is altijd een vloer te vinden die echt past bij u, zowel qua budget maar ook bij uw persoonlijke of zakelijke situatie. Onze vloeren zijn te vinden in vele woningen, maar ook in bedrijfspanden, verenigingsgebouwen en zelfs in tuinen en op balkons.

Ontdek de voordelen van een grindvloer

Grindvloeren winnen enorm aan populariteit. Dit is niet zonder reden. Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen:

  • Geluiddempend.
  • Voelt behaaglijk aan.
  • Kan naadloos gelegd worden.
  • Gaan jarenlang mee.
  • Zien er stijlvol uit.

Komt u dus zeker eens bij ons langs voor de beste indruk van een mooie grindvloer!

Grindkeizer is gespecialiseerd in Siergrind- en Marmerstone vloeren, en is van advies tot het leggen van uw vloer een betrokken en ervaren leverancier.

Siergrind vloeren

Een Siergrind vloer geeft een mooie, warme en moderne indruk. De vloer is in elke gewenste kleur te realiseren en is eenvoudig in het onderhoud. Grindkeizer heeft veel ervaring met siergrind en kan een vloer op maat maken, met extra opties als verlichting, plinten etc.

[ meer lezen ]

Marmerstone vloeren

Marmerstone vloeren, ook wel natuursteentapijt vloeren, zijn een fantastisch alternatief voor alle denkbare luxe vloerbedekkingen. Ook Marmerstone vloeren zijn naadloos, voelen behaaglijk aan, zijn strak glad om te zien, maar niet glad. Marmer is een natuurlijk product dat zorgvuldig voor u wordt geselecteerd. De vloeren zijn in meerdere kleurvarianten bij ons verkrijgbaar.

[ meer lezen ]