Menu Offerte

Siergrind vloeren


Siergrind vloeren van GRINDKEIZER in uw woning

Bent u het ook zo beu om iedere 5 jaar nieuwe vloerbedekking te kopen? Of heeft u tegels en altijd koude voeten? Het laminaat iedere dag dweilen om de gebruikerssporen weer weg te halen, bent u dat ook spuugzat?

Dan is een siergrindvloer zeker iets voor u!

Een siergrindvloer van GRINDKEIZER koopt u voor het leven. Uw vloer voelt heerlijk behaaglijk aan, ook als u op blote voeten loopt en u ziet er niets op.
Een grindvloer kiest u bovendien in de kleur die u wilt en zo zijn 1001 kleuren letterlijk mogelijk. Zelfs specifieke RAL kleuren naar uw wens zijn mogelijk.

Een weldaad voor u en uw woning!

Onze vloeren zijn zeer eenvoudig te onderhouden, stofzuigen is eigenlijk het enige dat u moet doen. Bij normaal gebruik van een gesealde GRINDKEIZER siergrind vloerbedekking is het hooguit 1 á 2 keer per jaar nodig deze goed nat te reinigen, eenvoudig met alleen een emmer water en wat zeep.

Natuurlijk houdt u uw vloer nog beter schoon met een schoonloopmat bij uw entree. En mocht u de weg willen vinden in het donker naar de keuken bijvoorbeeld, denk dan eens aan verlichting met EyeLeds.

Siergrindvloer voor uw balkon

Een balkonvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en koopt u voor uw leven.
Lees meer over wat een balkonvloer van Grindkeizer voor u kan betekenen.