Outdoor Siergrind en Marmerstone

Regelmatig merken wij dat mensen in eerste instantie niet denken aan een Siergrind- of Marmerstone vloer voor buiten. Toch lenen deze beide soorten vloeren zich uitstekend om buiten gelegd te worden. Zo hebben wij hebben inmiddels vele terrassen, balkons, veranda’s, galerijen en stoepjes mogen voorzien van ons mooie Outdoor Siergrind en/of Marmerstone.

outdoor siergrind en marmerstone

Waarom kiezen voor een Outdoor Siergrind of Marmerstone vloer buiten?

  • Siergrind en Marmerstone zijn een natuurlijk materiaal welke ook prima buiten verwerkt kunnen worden.
  • Siergrind wordt altijd PU-gekleurd om de kleurechtheid te behouden.
  • Marmerstone is een 100% natuurlijke kleur en is er in 18 kleuren.
  • Beide vloeren worden naadloos gelegd en dit geeft een zeer rustig en ruimtelijk effect.
  • Dankzij de vele kleurmogelijkheden kunnen de vloeren helemaal naar wens worden samengesteld, U kiest zelf de kleur of kleursamenstelling, Pick & Mix!
  • Een Outdoor Siergrind- of Marmerstone vloer heeft altijd een open structuur zodat het water niet op de vloer blijft staan, maar verdwijnt in de richting van het afschot richting de afwatering. Doordat het regenwater kan verdampen zal er nooit water onder de vloer blijven staan zoals bij tegels die bij vorst kapot kunnen vriezen.
  • Deze vloeren zijn zeer eenvoudig te onderhouden, eventueel stofzuigen of schoonspuiten met water.

Van een Outdoor Siergrind of Marmerstone vloer die is gelegd door Grindkeizer zult u vele jaren plezier ervaren. Dit komt omdat Grindkeizer uitsluitend en alleen de beste materialen gebruikt van Sidec. Zo heeft Sidec een bindmiddel ontwikkeld speciaal voor outdoor toepassingen, het PU-300 bindmiddel. Dit in combinatie met PU-gekleurd Siergrind of Marmerstone van Sidec zorgt voor een nagenoeg onverwoestbare outdoor vloer bij normaal gebruik waarvan u jaren plezier zult hebben. Wij zijn dan ook met recht trots op de vele projecten die wij reeds mochten leggen voor onze klanten.

Vloer rondom zwembad buiten

Een snel aan populariteit winnende toepassing is de vloer rondom een zwembad te voorzien van Outdoor Siergrind of Marmerstone. In combinatie met de bovengenoemde voordelen begrijpt u dat siergrind bijzonder geschikt is om te worden gelegd rondom zwembaden. De Siergrindgrind of Marmerstone vloer ziet er heel strak uit en blijft mooi. Dit zal de gehele aanblik van het zwembad nog meer verbeteren. Klik hier om een door ons aangebracht siergrindvloer rond een zwembad te bekijken.

Balkonvloeren

Ook op balkons wordt regelmatig Outdoor Siergrind of Marmerstone gelegd door ons. Wij doen dit ook regelmatig in projectverband waarbij we bijvoorbeeld alle balkons of galerijen van appartementencomplexen voorzien van Outdoor Siergrind of Marmerstone. Balkonvloeren voorzien van siergrind of marmerstone zijn wat ons betreft echt een aanrader.

Heeft u een zwembad, balkon of galerij waar u een Outdoor Siergrind of Marmerstone vloer wilt laten aanbrengen door Grindkeizer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Contact opnemen   Gerealiseerde projecten bekijken

Hoe wordt de vloer buiten gelegd?

Outdoor Siergrind en Marmerstone vloeren dienen op vaste ondergrond gelegd te worden. Het Outdoor Siergrind of Marmerstone kan dus niet op een zandlaag worden aangebracht, hoewel Sidec daar ook weer mogelijkheden voor heeft ontwikkeld. Het beste is een betonnen ondergrond met afschot richting afwatering. Op balkons of rond zwembaden is dit vaak al aanwezig. Liggen er al tegels op het terras? Dan bekijken wij graag of het mogelijk is om hier ook een grindlaag over aan te brengen, hoewel het beste is deze te verwijderen in een outdoor situatie.

Wij brengen, indien nodig, een speciaal PU voorstrijkmiddel aan op de ondergrond en strooien hier nog wat fijn zand op. Het laatste voor een betere hechting en om een niet gladde ondergrond te creëren waardoor het leggen beter gaat. Nu is de ondergrond gereed om te worden voorzien van een Outdoor Siergrind of Marmerstone vloer. Hierbij gebruiken wij een speciaal bindmiddel van Sidec, PU-300, dat geschikt is voor buiten en bestand is tegen alle elementen van de natuur zoals UV straling, extreme warmte en koude en intens zonlicht.

Over Grindkeizer, specialist in siergrind en marmerstone

Grindkeizer bestaat inmiddels bijna 10 jaar en is gevestigd in Den Bosch. Wij zijn werkzaam in heel Nederland maar komen ook in het buitenland en beschikken over jarenlange ervaring met het aanbrengen van Outdoor Siergrind en Marmerstone vloeren voor buiten en binnen. Onze kennis zetten wij graag in voor u waarbij wij u kunnen verzekeren dat u bij Grindkeizer zult merken dat u werkt met een bedrijf dat zich 100% voor u inzet. Bekijk ook gerust de gerealiseerde projecten op de website en op Facebook waar u een goed beeld kunt krijgen van onze werkzaamheden.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken maar natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom waar de koffie altijd klaar staat.