Menu Offerte

Siergrind met vlekvrije RVS plinten 20mm hoog


Terug naar overzicht

Materiaal

Siergrind in twee kleuren Sidec Pearly, ieder 50% met 10% zwart

Vlekvrije RVS plinten met een hoogte van 20 mm

Bijzonderheden

  • In de vloer vloerverwarming aanwezig
  • Vlekvrije RVS plinten geplaatst, uiteindelijk 20 mm zichtbaar
  • Naadloos aangesloten op bestaande houten verlijmde plankenvloer
  • Deze vloer is geseald

Opgeleverd

Zomer 2016

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Projectomschrijving

Op aanraden van vrienden, die reeds een vloer hebben van Grindkeizer, kwam deze klant ook eens kijken in de showroom. Men had een aanbouw gezet voor een nieuwe keuken welke aansluit op een tuimkamer die grenst aan een prachtige tuin. Men zocht een vloer welke goed bestand is voor vloerverwarming. Siergrind is daar uitermate geschikt voor. Na wat kopjes koffie en wat "stoeien" met de kleuren in de showroom is daar een prachtige kleurencombinatie uit voort gekomen.

Tevens zocht men ook nog een mooie bijpassende plint, een plnit met een niet allerdaagse maat. Men wilde slechts twee centmeter zichtbare plint. Dat is geen probleem bij Grindkeizer, die lieten we speciaal op maat maken. Buiten het feit dat we diverse materialen kunnen leveren, is er gekozen voor een Vlekvrije RVS plint. Deze plint heeft een hoogte van 28mm met een haaks omgezette rand van 10mm.

Om deze goed te kunnen monteren heeft de aannemer van de klant een lat van 8 mm geplaatst op de wand die 20 mm hoog is. Vervolgens heeft Grindkeizer de RVS plinten geplaatst, met de hoeken uit één stuk. Vervolgens zijn de muren door de stucadoor mooi gestuct en zo vilen alle naadjes die nog zichtbaar waren strak weg.

Daarna is de vloer geplaatst door ons, die ligt op een dikte van 6 á 7 mm waardoor er 20 á 21 mm hoge zichtbare Vlekvrije RVS plinten zichtbaar zijn. Bij de bastaande houten parket vloer hebben wij de Siergrindvloer naadloos aangesloten. Dit kon in dit geval omdat het een gelijmde planken vloer betreft. De kleur van de vloer bestaat uit een mix 2 x 50% Sidec Pearly kleuren met 10% extra zwart...een prachtige combinatie samen met de Vlekvrije RVS plinten van zichtbaar 20 mm hoog.