Schrijf een review

Overzicht

Outdoor siergrind rondom zwembad

Materiaal

PU-gekleurd Siergrind van Sidec

Bindmiddel PU-300 van Sidec

Bijzonderheden

  • Outdoor
  • Makkelijk in onderhoud
  • Oneffenheden in ondervloer tijdens leggen weggewerkt
  • Water doorlatende vloer

Opgeleverd

Zomer 2016

Vraag vrijblijvend een offerte aan

PROJECTOMSCHRIJVING

De vloer rondom dit zwembad was duidelijk aan een opknapbeurt toe, deze was in de loop der jaren wat vervuild en de coating op het beton was versleten. Men wilde een degelijke en praktische oplossing voor langere tijd, alleen was de vraag hoe en waarmee?

Uit eindelijk is men bij Grindkeizer uit gekomen, omdat wij ervaring hebben met het aanbrengen van Siergrind speciaal voor buiten. Het betreft hier een oppervlak van zo’n 70 vierkante meter betonvloer waarop ooit een coating zat. Deze is verwijderd en vervolgens is er een Siergrindvloer aangebracht. Als bindmiddel is PU-300 gebruikt van Sidec, de steentjes zijn ook door Sidec in de gewenste kleur met PU gekleurd. Door deze met PU te kleuren zijn deze nagenoeg kleur echt, en vergelen nauwelijks.

Rond om het zwembad loopt de vloer in bogen en bochten, deze zijn met buigbare aluminium profielen afgezet en zodoende ontstaat er een strak mooi golvende rand aan de vloer. Tevens zijn de oneffenheden die er in de vloer zaten zo goed als weggewerkt. Dit door op die plaatsten waar nodig iets meer Siergrind te gebruiken als minimaal nodig is voor een kwalitatief hoogwaardige vloer. Normale dikte van deze vloer is 6 á 7 mm, bij de oneffenheden loopt dit soms op tot enkele centimeters met als resultaat een zeer strak en vlak oppervlak.

Nu is het weer genieten aan het zwembad, van zowel het mooie weer als de vernieuwde Siergrind vloer van Grindkeizer.