Schrijf een review

Overzicht

Outdoor siergrind verruimd balkon in Den Bosch

Materiaal

PU-gekleurd Siergrind van Sidec

Bindmiddel PU-300 van Sidec

Bijzonderheden

  • Outdoor
  • Makkelijk in onderhoud
  • Oneffenheden in ondervloer tijdens leggen weggewerkt
  • Water doorlatende vloer

Opgeleverd

Zomer 2016

Vraag vrijblijvend een offerte aan

PROJECTOMSCHRIJVING

Op dit ruime balkon van een prachtig appartement in Den Bosch lagen reeds geruime tijd houten buiten tegels. Echter in de loop der jaren waren die niet meer wat het zijn moest, en bijkomend niet het gehele oppervlak van het balkon kom worden benut.

Deze klant werd op de mogelijkheden gewezen van Outdoor Siergrind door een reeds tevreden klant van Grindkeizer, welke wij zeer erkentelijk zijn. Zodoende werden wij uitgenodigd om de mogelijkheden te bespreken voor dit mooi en vooral ruime balkon...eigenlijk kunnen we wel spreken van terras inmiddels.

Nadat wij samen met de klant de mogelijkheden in kaart hadden gebracht, werd door de klant besloten dat Grindkeizer het balkon mocht voorzien van een prachtig Outdoor Siergrind tapijt. We maken hier optimaal gebruik van de mogelijkheden, de goten in de vloer werden mee genomen in het oppervlak. De afwatering blijft volledig in takt vanwege de ruime waterdoorlatende eigenschappen van het Outdoor Siergrind. Na oplevering heeft deze bewoner van het appartement het inmiddels ruime Balkon Terras ook nog eens zeer smaakvol ingericht.