Schrijf een review

Overzicht

Siergrind op trap en begane grond in woning te Eethen

Materiaal

Siergrind in een mix van 3 kleuren

Bijzonderheden

Opdracht is in 2 fase gerealiseerd i.v.m. de ingrijpende verbouwing

Siergrind is in een keer besteld, voor de 2e fase werd kosteloos opgeslagen door Grindkeizer

Opgeleverd

Fase 1 najaar 2013 en fase 2 zomer 2014

Vraag vrijblijvend een offerte aan

PROJECTOMSCHRIJVING

Deze woning moest grondig gerenoveerd worden maar dat lukte niet in één keer. Daarom werden eerst de woonkamer, hal en de trap aangepakt. Nadat alles was vernieuwd wat vernieuwd diende te worden, is de trap voorzien van trapneuzen. Toen die geplaatst waren is een dag later het siergrind op de trap, hal en woonkamer aangebracht.

Een half jaar later werd er in de keuken een nieuwe keuken geplaatst, nadat alles ook daar was voorzien van een nieuwe stuclaag, een fris verfje en alles weer naar de zin was van de bewoners. Toen dat allemaal klaar was heeft Grindkeizer de overige ruimte voorzien van siergrind, tot in de kelder toe.

Ook in de kelder zijn trapneuzen op de treden geplaatst, de zelfde als een halfjaar eerder op de trap. Omdat er toch enige tijd tussen fase 1 en 2 zat, hebben wij voor deze klant al het grind in één keer besteld. Zodoende waren namelijk kleurverschillen vanwege zogenaamde "batch" verschillen niet mogelijk. Het materiaal dat voor de 2e fase was bedoeld, is door ons kosteloos opgeslagen in ons magazijn. Als wij van Grindkeizer een beetje mee kunnen denken met de klant, dan zullen we het zeker niet laten en dat doen wij graag als service.