Projectvloeren

Grindvloeren zijn zeer geschikt als projectvloeren in de zakelijke markt. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor een kantoorruimte, winkelpand of andere bedrijfsruimte adviseren wij u zich te oriënteren op grindvloeren. U zult merken dat dit type vloer zeer geschikt is. Grindkeizer heeft reeds vele vloeren in bedrijfspanden mogen leggen en wij komen dan ook graag met u in contact wanneer u meer informatie wilt over een grindvloer.

Direct meer informatie aanvragen

Projectvloeren

Welk type vloer past bij mijn bedrijf?

Grindvloeren zijn bijzonder geschikt in professionele omgevingen zoals kantoorruimtes, showrooms, winkels, kapperszaken en autodealers. Ook in de horeca en industriële omgevingen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van grindvloeren. Inmiddels hebben wij al vele projectvloeren mogen leggen door heel Nederland en mogen wij ons echt een specialist in projectvloeren met siergrind noemen. 

Bij een 1e contact horen wij vaak de vraag of een grindvloer wel past bij het bedrijf. Wij kunnen hier volmondig ja op antwoorden. Een grindvloer biedt diverse voordelen die juist voor de professionele omgeving bijzonder handig zijn. Wij noemen bijvoorbeeld:

  • Superstrak vloeroppervlak
  • Duurzaam en kleurvast
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Ideaal in combinatie met vloerverwarming
  • Altijd maatwerk
  • Mooie uitstraling

Een grindvloer op maat in uw bedrijf

Geen vloer die wij leggen is hetzelfde. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de kleur van het grind dat we gebruiken. Er kunnen ook meerdere kleuren gemengd worden zodat exact de gewenste uitstraling bereikt kan worden die past bij uw huisstijl. De huisstijl kunnen wij bovendien nog verder doorvoeren in de vloer door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo te verwerken in de vloer. Een gepersonaliseerde vloer in uw winkel of bedrijfspand geeft heel veel herkenning en draagt bij aan uw professionele uitstraling. Grindkeizer adviseert u hierin graag.

 

Wij zijn werkzaam in heel Nederland en maken graag een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Dit kunt u online doen via het formulier op onze website. Verder kunt u ons bereiken via 073-6895356 en info@grindkeizer.nl.