Menu Offerte

Reviews


    "We zijn erg blij met onze nieuwe siergrindvloer. Toen wij in mei in dit huis kwamen wonen, lag er een siergrindvloer in. Door waterschade werd de verzekering ingeschakeld en kwamen wij in contact met Grindkeizer. Er was heel snel een afspraak gemaakt met Ad die de vloer kwam bekijken of deze na de ontstane waterschade hersteld kon worden. Dat kon niet, dus werd de afspraak gemaakt om een nieuwe laag te plaatsen. Binnen een paar weken was alles geregeld. Samen met Cora de kleur bepaald en vervolgens de afspraak gemaakt om hem te leggen. Alles is volgens planning verlopen en het is echt supermooi geworden! Heel erg bedankt Cora en Ad, voor jullie vakmanschap en professionaliteit!"

    Annet & Boris Gubbels - Velp
    Donderdag 12-10-2017

    "Nadat wij eerst contact hadden gezocht met een 3-tal andere firma's (waar wij geen enkele reactie op ons e-mailbericht ontvingen!) uiteindelijk terecht gekomen bij Grindkeizer in Den Bosch. V.a. het begin, het bepalen van de kleurstelling, tot aan het plaatsen van de sierplinten en het uiteindelijke leggen en sealen van de door ons gekozen siergrindvloer, uitstekend geadviseerd en adequaat geholpen door Cora en Ad. Niets is hen te veel! Ook na het leggen uitstekende service bij vragen e.d.
    Het eindresultaat: 1) een schitterende vloer waar wij jarenlang plezier van hopen te hebben. Leuk detail, aan de hand van de door ons uiteindelijk gekozen kleursamenstelling van de vloer hebben wij de kleur van onze nieuwe keuken gekozen. 2) een uiterst tevreden klant.
    Grindkeizer, zeer aanbevelenswaardig en een service en klantgerichtheid waar menig bedrijf en voorbeeld aan kan nemen. Cora & Ad, nogmaals onze hartelijke dank."

    Annet & Dick de Kemp - Opheusden
    De Heer
    Donderdag 31-08-2017

    "Afspraak is afspraak! We zijn blij met het resultaat van onze marmerstone terrasvloer, afrit en trap. Ziet er goed uit. Plannen met Cora prima, service Ad goed.
    Jaap en Elly"

    Elly Bogerman - Den Haag
    Dinsdag 01-08-2017

    "Wij zijn erg tevreden over onze grindvloer, het ziet er prachtig uit vooral met ons logo erin! Bedankt voor de goede service en de mooie vloer!"

    Van Berne Aanhangwagens & Speciaalbouw - Hedel
    Vrijdag 07-07-2017

    "Wij zijn erg tevreden met de service van Grindkeizer, als je wat te vragen had het was nooit te veel. Wij hebben ons Balkon laten doen, eerst lagen er tegels op maar nu lijkt het veel groter en is mooi strak. En het scheelt een stuk met schoonmaken, je heb geen voegen meer. We hebben er zeker geen spijt van. Bedankt Ad en Cora!"

    Hans Broeders - Dussen
    Donderdag 22-06-2017

    "Na enkele keren in de zaak te zijn geweest om de juiste kleur voor mijn vloer te mengen en te kiezen is in juni mijn vloer strak en mooi gelegd. Ook de coatinglaag ligt er prima vlak gestreken op.
    Het persoonlijke contact zowel in de zaak als bij de uitvoering was heel prettig en deskundig.
    Heel fijn is het dat ik in de zaak samen met Cora diverse opties aangereikt kreeg en mee naar huis kon nemen om de juiste kleursamenstelling te kiezen. Zelfs een week vóór het leggen kon ik nog mijn keuze wat aanpassen. Het is een prima vloer voor mijn huisdieren die er niet op uitglijden.
    Alle lof voor de service, het meedenken en de uitvoering van mijn nieuwe vloer.
    Aanbevelenswaard voor anderen die een dergelijke vloer willen hebben."

    Heleen van Wijk - Bennekom
    Zondag 18-06-2017

    "De Grindkeizer zou ik zeker aan anderen aanbevelen. Dit vanwege de zeer prettige samenwerking, de deskundigheid, de snelheid, de kwaliteit en de klantvriendelijkheid.
    De vloer is zeer mooi gelegd en bij vragen word je vakkundig geholpen door Cora of Ad.
    Bij een volgende grindvloer zullen wij zeker weer naar de Grindkeizer gaan."

    Angela Broers - Empel
    Donderdag 15-06-2017

    "Een verademing die Grindkeizer tussen al het internetgeweld van goedkope aanbieders en de afbraak winkelketens van deze tijd. Ad en Cora staan voor hun topbedrijf en dito product, hebben verstand van zaken en ook nog een prima after sales. Kom daar nog maar eens om in deze tijd. Dus: wilt u een grindvloer maar hebt u het "waar" nog niet in de smiezen? Niet treuzelen, gewoon voor de Grindkeizer kiezen!"

    A. Konings - Eindhoven
    Dinsdag 30-05-2017

    "Het bezoek aan de zaak , waar Cora ons uitstekend van advies diende gaf ons gelijk vertrouwen. De uitvoering van het aanbrengen de Marmerstone vloer was bij Ad en zijn collega's in uitstekende handen. Wat een plezier om zaken te doen met een bedrijf dat kwaliteit en oprechte service hoog in het vaandel heeft staan. Chapeau. We zijn zeer tevreden en waarderen dit bedrijf, en haar mensen, met het hoogste aantal sterren!"

    Henk Cornelisse - Drunen
    Woensdag 24-05-2017

    "Ik ben erg blij dat mijn loggia met marmerstone zo mooi geworden is! Besteld bij Grindkeizer, dat stond vast. Ik ben door Cora en Ad vriendelijk geholpen en geadviseerd en de vloer was volgens afspraak snel en vakkundig gelegd."

    Shirley Gardner - Etten-Leur
    Dinsdag 16-05-2017

    "Mijn balkon is met marmerstone geweldig mooi geworden.
    Fantastische persoonlijke contacten en geweldige service.
    Binnen 1,5 uur waren de 3 mannen klaar en alles keurig netjes.
    Na de 1e plensbui stond er wat water in de hoek waar de afvoer niet zat maar na bellen gerustgesteld dat dit via vloer weg zou lopen en inderdaad, water verdween vanzelf."

    Marion Raymakers - Mijdrecht
    Maandag 15-05-2017

    "Wij hebben onze keuken verbouwd naar werkkamer en zochten daarvoor de geschikte vloer. Omdat we al eerder goede ervaringen hadden met een siergrindvloer gingen we op zoek naar een bedrijf in siergrindvloeren. Op een zaterdag dus afgereisd naar Den Bosch naar Grindkeizer. In de winkel werden we erg goed geholpen door Cora. Net zo lang gecombineerd met kleuren, totdat we de geschikte combinatie hadden gevonden. Vervolgens is zowel het inmeten, het leggen en coaten allemaal keurig volgens afspraak geregeld. Prima service en vriendelijke medewerkers. Echt aan te raden!"

    Freddy van Peer - Etten-Leur
    Zondag 14-05-2017

    "Wij wilde graag een marmerstone vloer in onze badkamer.
    Er zijn op dat gebied genoeg aanbieders en zo kwamen wij ook terecht bij de Grindkeizer.
    Na een offerte te hebben aangevraagd werd er na enkele dagen contact opgenomen door Grindkeizer met ons, we kregen Cora aan de lijn, die wat aanvullende informatie nodig had. Dat gaf al meteen een vertrouwd gevoel. We kregen een keurige offerte toegestuurd voorzien van diverse informatie.
    Het mooiste was de prijs, bij de andere aanbieders liep de prijs uiteen van 20% tot maar liefs 120% meer dan de prijs bij Grindkeizer!!. Het excuus van de andere aanbieders was dat het aantal meters te gering was en daardoor een toeslag moesten berekenen!!
    Dus voor ons was de keuze snel gemaakt. En dat was een schot in de roos. De vloer is vakkundig en goed gelegd en ziet er fantastisch uit.
    Dit bedrijf staat volledig achter hun product en heeft ook nog eens hart voor de zaak.
    Bedankt Cora en Ad."

    Anja & Boudewijn Langendoen - Huissen
    Donderdag 20-04-2017

    "Er is door Grindkeizer een super mooie vloer gelegt bij ons in huis, we zijn er erg blij mee. Ze werken netjes en snel."

    Mariëtte Kerkhof - Rosmalen
    Dinsdag 11-04-2017

    "Afspraak = Afspraak bij Grindkeizer.

    Wij hadden een weekend-uitje in de planning, waardoor wij een paar dagen toch van de vloer waren. Het kwam dus heel goed uit om na 25 jaar onze grindvloer te vervangen. Dag en tijdstip afspreken was voor Grindkeizer geen probleem. Grindkeizer is de vloer komen leggen en wij zijn daarna direct vertrokken. Bij thuiskomst wachten ons een hele mooie, nieuwe, frisse vloer.
    Wij bevelen daarom Grindkeizer ook bij u aan.

    Groet Familie De Geus, Meteren"

    Fam. De Geus - Meteren
    Dinsdag 21-03-2017

    "Wij zijn heel erg tevreden met de mooie Marmerstonevloer én met de service van Ad en Cora.
    Vakkundige informatie vooraf en prima resultaat.
    Klasse!"

    Wim Merks - Nuenen
    Dinsdag 21-03-2017

    "In januari 2017 zijn in ons nieuwe huis de grindvloeren in de keuken (met aansluitingen op twee andere vloertypen) en op de gehele slaapverdieping geplaatst.
    Buiten het feit dat dit professioneel en snel is gedaan en het er ook nog eens schitterend uitziet gaat er wel een heel proces aan vooraf. Omdat we voor onze beoordeling al snel uitgaan van het eindresultaat en dat alles laten bepalen staan we misschien niet zo stil bij dat voorafgaande "zachte" proces. Maar toch denken wij dat dit voorafgaande proces, voor ons als klant, misschien wel het belangrijkste is van alles.
    In dit voorafgaande proces bepaal je als klant namelijk soort, kleur en uitvoering van de vloer. Hierbij steunen en begeleiden jullie de klant bij zijn al zijn wensen en hersenkronkels. Er wordt op een begrijpbare manier uitgelegd wat de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden of risico’s van een bepaalde keuze zijn. Hierbij is niets jullie te veel. Is de klant niet helemaal zeker over zijn keuzes of heeft hij nieuwe, andere ideeën? Geen probleem; beginnen we gewoon weer van voren af aan. Heeft de klant geen tijd gedurende de standaard openingstijden dan is het voor jullie geen probleem om daar vanaf te wijken. Op dat gebied is bijna alles mogelijk. Voor jullie moet alles perfect zijn. Want wat heeft de klant eraan als de vloer er perfect inligt maar dat hij niet helemaal naar zijn zin is.

    Kortom perfecte uitvoering vanaf het moment dat wij de winkel inliepen tot en met de oplevering van de vloer.

    Bij “de GRINDKEIZER” wordt de KLANT echt als KONING behandeld.

    Cora, Ad bedankt!"

    Peter en Suzan de Jongh - Riel
    Zondag 05-03-2017

    "Super tevreden met onze nieuwe vloer in de woonkamer en keuken. Zeer prettig contact met Ad en Cora. Wij kunnen de Grindkeizer aan iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt :-)"

    Anja Garstman - Leiderdorp
    Woensdag 04-01-2017

    "Onze keuken en hal zien er prachtig uit, hele snelle service en fijne communicatie met zowel Cora als Ad. Wij zijn een zeer tevreden en blije klant."

    Karin Musters - Alphen aan de Rijn
    Woensdag 21-12-2016

    "Onze trap bij de entree van onze praktijk is erg mooi geworden!
    Het gehele traject van een duidelijke offerte tot het vakkundig leggen van de grindvloer is uitstekend verlopen.
    Wij zijn er heel blij mee!"

    Matthijs Hoogveld - Vleuten
    Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn
    Maandag 28-11-2016

    "Ad & Cora,

    Zojuist de 3e grind vloer gelegd. Een mooi en uitstekend resultaat.
    Schoon en netjes gewerkt.

    Bedankt!

    Henny en Jan"

    Jan en Henny van der Els - Schijndel
    Vrijdag 11-11-2016

    "Wat een fantastisch bedrijf. Cora en Ad zijn heel professioneel en zeer klantvriendelijk. Ze hebben in 2 woningen al voor ons vloeren gelegd. Ze regelen alles keurig en niets is te veel.

    Dus voor een grindvloer ga je naar DE Grindkeizer.

    Bedankt Ad en Cora voor de geweldige vloer."

    Aemke Heijnen - Almere
    Donderdag 03-11-2016

    "Vandaag nieuwe vloer gekregen in onze kapsalon door Grindkeizer, super snel en correct gedaan door jullie team.
    Ook schoon achter gelaten.
    Bedankt namens team van Wouwen Hairfashion."

    michel wouwen - werkendam
    van wouwen hairfashion
    Maandag 12-09-2016

    "Op 7 september jl. is een Marmerstone vloer gelegd op de stoep bij onze voordeur.
    Het resultaat is uitstekend. Mooi en strak. Uitstekende service en communicatie van Grindkeizer.
    Dit bedrijf is een aanrader!"

    Frans van Gelderen - Rijswijk ZH
    Donderdag 08-09-2016

    "Beste Cora en Ad,
    Super blij met de nieuwe grindvloer (wij noemen het kiezelvloer) zo strak en mooi van kleur. Goede uitleg door Cora in de winkel. Goede tips voor de kleur keuze. Goede communicatie en bij vragen achteraf goede " nazorg". 😊 Makkelijk in onderhoud !!"

    Hennie en Robert Tindemans/Vrinssen - Nederweert
    Zaterdag 27-08-2016

    "Beste Ad & Cora,

    Vloer ziet er super strak uit. Bedankt voor de goede service en het geweldige werk! Ook bedankt voor het meedenken. Succes verder en ga zo door!"

    L. Huisman - Utrecht
    Woensdag 10-08-2016

    "Ad en Cora,
    Super bedankt voor de mooie vloer in onze woonkamer en keuken. Ons creatieve idee is zeer mooi uitgewerkt. Bedankt en succes!"

    Julian Langeraert -
    Donderdag 21-07-2016

    "Hallo Cora en Ad,

    Bedankt voor de goede service en
    vertrouwen in jullie super.
    Julie zijn behulpzaam en vriendelijk, dat waarderen wij erg.

    Grindvloer netjes gelegd op balkon en toen sprong er helaas een kat op, en ook dat hebben jullie netjes gemaakt.
    Daar zie je niets meer van.

    Nogmaals bedankt.

    Groet Piet en Helene"

    Helene Staneke - Rotterdam
    Cargolift
    Woensdag 20-07-2016

    "Ad en Cora,
    Hartelijk dank voor de goede en super snelle service . Wij hebben in december 2015 een Siergrind vloer door jullie laten leggen waar wij heel blij mee zijn. Helaas viel onze geluidsbox om waardoor er een gat ontstond. Gelijk gebeld en de volgende dag heeft Ad het gemaakt niets meer van te zien. Helemaal top. Bedankt Gerard en Yvonne."

    Gerard van Esch - Vught
    Zaterdag 18-06-2016

    "Beste Ad en Cora
    Onze badkamervloer ziet er strak uit, zijn zeer tevreden over de snelle uitvoering en het verzorgt en schoon achterlaten van het project.
    m.v.g.
    Leo en Tineke"

    Leo en Tineke Manie - Den Bosch
    Dinsdag 31-05-2016

    "Wij hebben pas een erg mooie grindvloer laten leggen waar we superblij mee zijn. Grandioos gelegd onze complimenten hiervoor. Ook de uitleg toen we voor de 1ste keer in de winkel kwamen was grandioos. zo nog nooit meegemaakt dat iemand zo goed uitleg gegeven heeft hoe het een en ander werkt, ook hiervoor onze complimenten. Al met al erg de moeite waard om binnen te lopen bij de grindkeizer."

    Familie Vissers - 's-Hertogenbosch
    Zaterdag 14-05-2016

    "Het ziet er super mooi en strak uit. Knap vakwerk. Goede service! Leuk team.... Complimenten!"

    Chantal van Zoen - Vinkel
    Donderdag 21-04-2016

    "Super blij met mijn nieuwe vloertje in mijn salon."

    Anja Dekkers - `s-Hertogenbosch
    Pedicure Salon Anja
    Woensdag 20-04-2016

    "Verleden jaar een mooie vloer laten leggen waar we zeer tevreden over zijn. Na een kleine verbouwing in de keuken, waarbij een deel van een muurtje werd weggehaald kwamen we een stukje vloer tekort. Cora gebeld en het verhaal uitgelegd. Reparatie was geen probleem zei ze. En inderdaad na nog geen 5 minuten belde ze dat Ad onderweg was en er met een half uurtje zou zijn. Na 20 minuten reparartiewerk ligt de vloer er weer strak bij en dat HELEMAAL KOSTELOOS !!!
    Ad en Cora...jullie zijn toppertjes ...hartelijk dank !!"

    Walter en Renée Houdijk - Nieuwegein
    Woensdag 30-03-2016

    "Voor ons de 2e vloer welke bij de Grindkeizer werd aangeschaft. Uiteraard hadden we eerst weer hier en daar informatie ingewonnen en prijzen opgevraagd. Sommige kwamen daar heel interessant uit echter de informatie die er vaak bij werd gegeven bracht ons (uit ervaring) ook mijn dochter heeft daar de vloer vandaan, weer bij de Grindkeizer uit.
    De vriendelijkheid waarmee je wordt geholpen en de kennis van zaken waren voor ons erg belangrijk. Ik heb de legger persoonlijk bezig gezien, hier straalt de routine en het vakmanschap van af. De vloer lag er weer snel en strak in, het ziet er wederom (net als in ons vorige huis en bij mijn dochter) geweldig uit.
    Bij de grindkeizer kom je (nog!) 2 belangrijke zaken tegen wat bij anderen al uit het woordenboek is verdwenen tw. KLANTVRIENDELIJKHEID en SERVICE
    Bedankt Grindkeizer wij zijn WEER happy met onze mooie vloer"

    Raymond Bronsgeest - Rijswijk
    Particulier
    Zaterdag 26-03-2016

    "De vloer ligt nog niet eens maar ik ben nu al onder de indruk van jullie flexibiliteit en vriendelijkheid. Top!!!

    Groet José"

    José Van der Heijden - Eindhoven
    Dinsdag 08-03-2016

    "Lieve Cora en Ad,

    Heel erg bedankt voor jullie super goede en vriendelijke service en bedankt voor de SUPER mooie vloer!! Wij zijn echt super tevreden en zullen zeker terug komen!

    Groetjes en tot ziens!"

    Brenda, Pascal en de kinderen - Helmond
    Dinsdag 08-03-2016

    "Wij hebben bij Ad en Cora een grindvloer besteld voor onze balkons en huiskamer.
    De balkons zijn, met het oog op het mooie weer, alvast gelegd en ze zijn mooi!!

    We kunnen niet wachten tot de huiskamer wordt gedaan, wat ziet het er mooi uit.

    Wij zijn helemaal tevreden.
    Ook is de service vriendelijk, zowel van Cora als van Ad en zijn medewerker, we zijn echt op een goed adres terechtgekomen."

    Sophie en Ruud Smeenk - Leusden
    Dinsdag 08-03-2016

    "5 jaar geleden hebben jullie bij mij een siergrindvloer gelegd.

    Ik wilde even laten weten dat na 5 jaar hij nog net zo mooi en praktisch is als in de eerste week dat hij er lag.

    Top!"

    Annelies Hollebrands -
    Dinsdag 08-03-2016

    "Mijn vloer is zojuist geseald en ligt er prachtig (maar wel nog blauw) bij. Ik ben er zielsgelukkig mee. Hartstikke bedankt voor jullie goede zorgen, snelle service en flexibele instelling.

    Jullie zijn een voorbeeld voor andere leveranciers!"

    José Van der Heijden - Eindhoven
    Dinsdag 08-03-2016

    "Onze Marmerstone balkon vloer ziet er geweldig uit.

    Complimenten voor alle medewerkers voor de snelle en efficiënte service!!"

    Ed en Eva - Boskoop
    Dinsdag 08-03-2016

    "Deze week is de siergrindvloer gelegd. Hij ligt er perfect bij. Ook zijn wij over de service zéér tevreden.

    De Grindkeizer is voor ons een hele goede keus geweest."

    Walter en Renée - Nieuwegein
    Dinsdag 08-03-2016

    "Nog even een nagekomen bericht van ons. Vloer lag net 2 dagen en nu al een brandgat door ons gemaakt. Toch maar even bellen wat we hieraan konden doen. Nog geen 2 uur later staat Ad voor de deur en kosteloos gerepareerd !!

    Klasse …wat een top service !!"

    Walter en Renée Houdijk - Nieuwegein
    Dinsdag 08-03-2016

    "Beste Ad en Cora,

    Tijdens onze vakantie is de grindvloer en de trap gelegd, het ligt er perfect bij en de trap is super!

    Super bedankt voor de communicatie en de foto’s tijdens onze vakantie.

    Zeer tevreden over Grindkeizer!"

    Werner en Lydia - Hulst
    Dinsdag 08-03-2016

    "De vloer ligt er nu een aantal weken en wij zijn erg tevreden.
    De service was super en wij bedanken Ad en Cora voor alle hulp die we hebben gekregen.

    Theo en Marjon."

    Theo en Marjon - Herveld
    Dinsdag 08-03-2016

    "Onze grindvloer ligt er inmiddels alweer een maand in. Hij is precies geworden zoals we dat wilden!

    Ad en Cora, bedankt voor het meedenken, de goede contacten en service!

    We zullen jullie zeker bij anderen aanraden!"

    Chris en Maud - Doesberg
    Dinsdag 08-03-2016

    "De afgelopen week heeft Grindkeizer onze huiskamervloer gelegd, nadat ze eerder dit jaar onze aan de huiskamer grenzende balkons hadden gedaan. Het resultaat is prachtig!

    De vloer is keurig glad gelegd, zelfs in de lastigste hoekjes, dus ik kan iedereen aanraden om hier je Siergrindvloer te bestellen!

    Wij zijn er superblij mee. Dankjewel Cora en Ad!"

    Sophie en Ruud Smeenk - Leusden
    Dinsdag 08-03-2016

    "orige week is op de gehele begane grond in onze woning door Grindkeizer een grindvloer gelegd.
    Zonder overdrijven, werkelijk een perfect staaltje vakmanschap! De vloer is vlak en tot in ieder hoekje perfect afgewerkt. En mede dankzij Cora hebben we een geweldige kleur uitgekozen.

    Vanaf het eerste contact met Cora tot en met het leggen en afwerken van de vloer door Ad, hadden wij een heel fijn en prettig contact. Inclusief alle goede adviezen en tips.

    Cora en Ad, nogmaals heel erg bedankt voor al jullie goede tips en het meedenken vanaf het eerste moment. Werkelijk super zoals jullie dit doen.

    Bedankt!!"

    Jurgen en Erwin - Breda
    Dinsdag 08-03-2016

    "Er is een prachtige vloer gelegd!

    Goede service en een correcte afhandeling."

    Jan en Henny - Schijndel
    Dinsdag 08-03-2016

    "Wederom een prachtige vloer gelegd, nu in onze 2e studio.

    Bedankt voor de fijne samenwerking en de snelle goede service!

    Top!"

    Radio 8FM / Puur NL - s'Hertogenbosch
    Dinsdag 08-03-2016

    "Gisteren is onze trap en overloop geseald en de eens zo lelijke open trap is prachtig geworden. Het was een lastige klus maar de vakkundigheid van Ad en zijn team heeft niets te wensen over gelaten en niets is ze te veel om tot een perfect resultaat te komen. Hetgeen gezegd is door Cora en Ad bij het aangaan van de overeenkomst is 100% nagekomen. Niets is ze teveel. De klant is hier inderdaad geen koning maar keizer.

    Kortom een aanrader!!

    Nogmaals bedankt Cora en Ad en goede zaken!"

    Jean en Bronny Ummels - Dreumel
    Dinsdag 08-03-2016

    "Super, mooi gelegde en gesealde vloer. Klantvriendelijk, snelle service.

    Dank jullie wel.
    Paul en Rieky"

    Fam. Calis - Dongen
    Dinsdag 08-03-2016

    "Wij hebben kort geleden een Marmerstone vloer laten leggen door Grindkeizer uit Den Bosch.
    Wat een fijne vloer is het, makkelijk te onderhouden en heel erg mooi. (Kleur zwart-antraciet)
    In de woonkamer hebben wij parket, Grindkeizer heeft daar tegenaan gesmeerd, wat een vakwerk!
    De overgang is naadloos en valt precies onder de ensuite deuren.

    Ad en Cora van Grindkeizer hebben ons goed geadviseerd en begrepen onze wensen.
    In de erker hebben we 3 Eye-leds (spotjes) ook hier zie je het vakmanschap in terug.
    Kortom wij raden iedereen een Marmerstone vloer aan van Grindkeizer uit Den Bosch.

    Ad en Cora bedankt!!"

    Michel en Marlene - Veghel
    Dinsdag 08-03-2016

    "Wat vonden mijn vrouw en ik het goed, dat jullie je gewoon aan gemaakte afspraken hielden, terwijl dat door omstandigheden niet altijd zo gemakkelijk was. Onze Marmerstonevloer, door anderen slecht gelegd en daardoor na 5 jaar al behoorlijk kapot, werd door jullie keurig gerepareerd.

    Je merkt aan alles, dat jullie een eigen bedrijf runnen…geen acht tot vijf mentaliteit…en….op maandag (geen winkeldag voor Cora) komt ze gewoon meehelpen!

    Alle lof voor jullie inzet.
    Wij bevelen jullie zaak bij anderen graag aan!

    Groet uit Oosterhout"

    H. Knabben - Oosterhout
    Dinsdag 08-03-2016

    "Super blij met de vloer, super snelle service.

    Dit is al onze derde vloer, en meteen ook de mooiste.

    Groetjes Gerard en Yvonne – Vught"

    Gerard en Yvonne - Vught
    Dinsdag 08-03-2016

    "Het is al weer een maand of 3 geleden dat Ad bij ons een siergrind vloer heeft gelegd. Superrr. Cora had ons perfect ingelicht en de gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. We zijn erg blij met onze vloer.
    Bedankt Cora en Ad."

    Rich en Corrie - Geldermalsen
    Dinsdag 08-03-2016

    "Lieve Cora & Ad,
    Wat ontzettend fijn om met jullie zaken te doen. Het begon al met een goede voorlichting in de winkel. We waren meteen enthousiast. Een super mooie vloer uitgekozen en meteen goede afspraken gemaakt over wanneer meten en wanneer leggen. De afspraken zijn ook helemaal goed nagekomen. De vloer werd gelegd en is keurig geseald.

    Werd nog gebeld door Cora of echt alles goed was. Uiteraard ons huis is er prachtig door geworden. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden, familie en bekenden.

    Jullie hebben een mooi bedrijf met no nonsens mentaliteit. Bedankt voor de goede zorgen en de goede service. Jullie mogen trots zijn op jullie bedrijf.

    Bedankt!!!

    Eric & Carla"

    Eric & Carla - Sint-Michielsgestel
    Dinsdag 08-03-2016

    "Cora en Ad,

    Wederom weer voor jullie gekozen voor een Siergrindvloer.

    Net als de vorige keer erg mooi geworden.
    Thanks!"

    Groot Techniek - Winkel
    Dinsdag 08-03-2016

    "uper blij zijn wij met onze grindvloer, een super strakke vloer, echt precies wat wij wilden.

    Vooral over de goede service van Cora en Ad zijn wij super tevreden. Door problemen met de droogtijd van onze cementdekvloer hebben we veelvuldig contact gehad met Cora en Ad en is Ad meerdere malen teruggekomen om de vochtigheid van de vloer te meten. Al met al een zeer prettig contact met Cora en Ad.

    Erg bedankt voor onze super mooie grindvloer."

    Fam. Vennix - Nuenen
    Maandag 07-03-2016

    "Wij zijn sinds afgelopen week de trotse eigenaren van een mooie siergrindvloer van ‘Grindkeizer’.

    Cora en Ad, bedankt voor de goede service en vriendelijke contacten."

    Henriette en Norbert - Soest
    Maandag 07-03-2016

    "Hoi Ad, bedankt voor de mooie RVS leuningen passend bij de door jou gerenoveerde trap met RVS afwerking."

    Monique D'Elfant - Beek en Donk
    Maandag 07-03-2016

    "Cora, Ad en medewerkers,

    Bedankt voor de fantastische vloer. Wat zijn jullie een voorbeeld van hoe je met je klanten omgaat.
    Van het eerste begin tot laatste eind tot in de puntjes geregeld!

    Groeten van Sandra en Willem."

    Willem Veldhoen en Sandra Vollering - Apeldoorn - Apeldoorn
    Maandag 07-03-2016

    "Eerlijk en No-nonsence advies.
    Super tevreden over de Marmerstone vloer, hij ligt er prachtig in.

    Ad en Cora,
    Bedankt voor de super service, omdat jullie zonder meerprijs onze vloer in twee aparte weken hebben willen leggen omdat we anders geen raad met onze dieren wisten.
    Super!!!!"

    Monique Meijer - Waalwijk
    Maandag 07-03-2016

    "Ad en Cora,

    Super blij zijn wij met onze vloer, het is echt schitterend. Ook heel fijn dat jullie tijd voor ons hebben gemaakt om de vloer er in te leggen voordat onze pup kwam. Heel fijn dank jullie wel…

    Groetjes Marcel en Mirjam"

    Mirjam en Marcel Schaaij - Leerdam
    Maandag 07-03-2016

    "Wij zijn erg tevreden over de grindvloer in de loggia.

    Bedankt voor de snelle en goede service.

    Paul en Margreet Lammertink, Arnhem"

    Fam. P. Lammertink - Arnhem
    Dinsdag 01-03-2016