Reviews

Alle nieuwe beoordelingen zullen eerst worden goedgekeurd alvorens deze worden geplaatst. Dit om spam en misbruik te voorkomen.

Schrijf een review

We zijn echt heel blij met de prachtige mooie nieuwe vloer in onze badkamer. Ook het repareren van de bestaande vloer in de keuken en huiskamer verdient lof. Vakkundig, precies en erg netjes gedaan! Dank jullie wel!
José van den Broek - Beek en Donk
16-11-2023
Wat een vaklui, elk probleem wordt opgelost en daarnaast ook nog heel netjes. Wat is beloofd, wordt volgens plan prima uitgevoerd. We hebben de vloer nu een week en genieten elke dag van het resultaat. De matten in de vloer zijn een uitkomst. En Cora bedankt voor jouw begrip omdat we zoveel vragen hadden en jij altijd bereid was om deze geruststellend te beantwoorden. Klasse. Nog veel succes gewenst met het bedrijf. En bedankt nog voor die lekkere Bossche bollen, doei doei.
Jaap en Ria Dijkhuizen - Zevenaar
DeGrindkeizer
10-11-2023
Superblij met onze mooie vloer. Goed advies van Cora, voor vragen echt altijd bereikbaar. De vakmannen leveren echt top werk, vriendelijk en werken netjes. Alom dik tevreden!
Bart van Gerven - Rosmalen
15-10-2023
Sinds een week genieten wij van de mooie grindvloer. Goede adviezen gehad, ze denken echt met je mee. Ze houden je op de hoogte tijdens het leggen. Wij zijn zeer tevreden over de service. En echte aanrader dus.
Michel en Marion Van Bruchem - Rossum
07-08-2023
Na verschillende offertes te hebben opgevraagd bij diverse vloeren bedrijven heeft het bestuur toch besloten om een groot gedeelte van ons wijkgebouw te laten voorzien van een siergrindvloer aangebracht door de Grindkeizer uit Den Bosch . In het voortraject waren zij de enigste bereid om langs te komen. Een perfect bedrijf en komen hun afspraken na. Vriendelijke werknemers. Wij zijn uitermate content met onze nieuwe vloer. Een plaatje. Ad en Cora veel succes met jullie bedrijf.
Cees Bakx - Eindhoven
stichting het Trefpunt
25-07-2023
Zowel over het voortraject als over het leggen van de vloer en de nazorg heel erg tevreden! Ze bestaan nog zulke bedrijven. Super, ik ben 'ambassadeur' voor jullie bedrijf.
Hans Cok - Zevenaar
15-07-2023
Na een aangenaam contact en snelle offerte, is na 6 weken de vloer aangelegd op ons terras. Een prachtige vloer die snel gelegd en superstrak is. Als je kwaliteit voor een redelijke prijs wilt ga even langs bij Cora in Den Bosch, ze laat alle mogelijkheden zien en heeft lekkere koffie! Bedankt Cora, Ad en de jongens en meisje die de vloer hebben gelegd.
Huibert van Driel - Barendrecht
07-07-2023
We hebben met jullie al onze wensen kunnen bespreken, meerdere keren van kleur gewisseld maar het resultaat mag er zijn.
W. Klomp - Udenhout
26-06-2023
5 Sterren voor onze prachtige balkon-grindvloeren! Na lang en (on)geduldig wachten i.v.m. Corona en slechte weersomstandigheden, werden onze 2 balkons vorige week voorzien van schitterende grindvloeren. Professioneel en volgens afspraak gelegd. Enkele kleine onvolkomenheden zijn daarna door Ad persoonlijk tot volle tevredenheid verholpen. Niets dan lof dus. Cora en Ad bedankt voor jullie service!
Pieter Sterkenburg - Spijkenisse
13-06-2023
Het duurde lang voordat ons terras buiten van grind voorzien kon worden maar het resultaat is prachtig. En als tegemoetkoming voor het lange wachten hebben ze gratis onze toiletvloer van nieuw grind en sealing voorzien, top!
Simone Amoureus - 's- Hertogenbosch
01-06-2023
Van het begin tot het eind een zeer fijne samenwerking met Ad. Na het sealen waren er heel veel rare plekjes op de vloer maar Ad verstaat zijn vak en loste dit dan ook weer mooi op. Nu kijken we met veel plezier naar onze vloer. en op de hele goede begeleiding van Ad en Cora.
Petra Bruijgoms - Dorst nl
29-05-2023
Zeer tevreden over het resultaat, in korte tijd goed werk verricht en afspraken nagekomen. Fijne samenwerking met Ad en Cora .
Henk Quik - Rossum
19-04-2023
Ad en Cora, wat een geweldige service bieden jullie; een prachtig product, met duidelijke adviezen en een mooie prijs - kwaliteit verhouding. Afspraken zijn helder, op tijd en goed geinformeerd. Kom daar nog maar eens om! Onze dank en complimenten.
Ingrid van Es-Koeter - Gorinchem
I.W. Koeter Holding BV
16-04-2023
Fantastische vloer. Na sealen zaten er her en der wat gekke plekjes in de vloer. Dit is zorgvuldig opgelost met de garantie als we er meer vinden, dat ze gewoon terug komen! Dank Cora en Ad!
Krista Van Daalen - Groote Keeten
02-04-2023
Super blij met onze nieuwe vloer. Erg deskundig geholpen met het uitzoeken van de kleuren. We zaten aan een strakke planning met het plaatsen van de vloer maar er werd prima meegedacht en alles klopte tot in detail.
Robert Krösing - Barendrecht
29-03-2023
Prachtige siergrind vloer laten leggen door de Grindkeizer. Zeer tevreden over het resultaat. Aardige service, prachtig vakwerk geleverd.
Nick Pennings - Rosmalen
26-03-2023
Super blij met een hele mooie marmersteen vloer, ook netjes geïnformeerd vooraf en naderhand effe contact over de ervaring. echt top.
Jeroen Heeren - Eindhoven
17-03-2023
Met Ad en Cora is het prima zaken doen! Ze komen hun afspraken na en leveren topkwaliteit. Een dikke tien verdienen ze wat ons betreft.
Corwin van Heijningen - Zaltbommel
Van Heijningen Auto's BV
03-03-2023
Fantastisch betrouwbaar bedrijf en zeer flexibel en meedenkend. En afspraak is afspraak. Geweldig. Een prachtige nieuwe vloer in onze keuken, daar zijn we heel blij mee.
Judith Janssen - Den Bosch
Grindkeizer
16-12-2022
Mooie vloer, echt chique in de badkamer. Bedankt voor het mooie werk Cora en Ad en team!
Jaap van Run - Haaren
02-12-2022
Super mooi gelegd en prima advies gehad. De vloer ligt in de keuken met aansluitend de hal en toilet wat een mooie eenheid geeft. Heel blij mee!
A.M. Moerlands-van Schaik - Waalwijk
02-12-2022
De keukenvloer is deze week gelegd, vandaag de keuken weer mogen betreden. Wat een prachtige vloer!!! Cora en Ad, ontzettend bedankt voor de prachtige vloeren in onze woning. Tonny van Eijndhoven, Tilburg.
Tonny van Eijndhoven - Tilburg
17-11-2022
Grindvloer is een mooi alternatief voor pvc. Dankzij een goede uitleg van Cora en de voorgestelde keuze van de kleuren zijn we akkoord gegaan. De vloer is professioneel gelegd. Best wel een aarzeling of we een goede keuze hadden gemaakt. Nu de vloer er ligt zijn we heel blij en tevreden. Dank jullie wel voor de goede service.
Gerjan en Annemieke vd Boogaard - Woeden
15-11-2022
Voor de keuken hebben wij besloten te kiezen voor een grindvloer. Het is een boven verwachting geslaagd resultaat. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we zijn geadviseerd en Cora en Ad alle afspraken die waren besproken zijn nagekomen. Complimenten voor de planning. Hartelijke groet fam. Taat-de Bruin
Willeke de Bruin - Waardenburg
03-11-2022
Na lang twijfelen over een vloer, de knoop doorgehakt en gekozen voor een siergrindvloer. We kwamen uit bij grindkeizer.nl en wat een keuze aan kleuren en wat een fijne service. Cora en Ad heel erg bedankt voor de waanzinnig mooie vloer en de goede service! Groetjes fam. de Maat
Fam. de Maat - Son en Breugel
15-10-2022
Het begon met het repareren van de oude siergrindvloer in de woonkamer, zeer snelle reactie van Cora op mijn e-mail. Binnen 1 week was alles geregeld, hierbij waren we zo enthousiast geworden toen ook maar de hele gang en tuinkamer laten doen. Dit is een zeer mooie vloer geworden, echt vakwerk van Ad en zijn medewerkers, echte vakmannen. Daarom laten we nu ook de keukenvloer doen. Echt vakwerk en een zeer goede service, waarbij de afspraken erg goed worden nagekomen. Ontzettend bedankt Cora en Ad. Tot november. Tonny van Eijndhoven.
Tonny van Eijndhoven - Tilburg
14-10-2022
Wauw wat een prachtige vloer hebben we gekregen en wat een geweldig service van Cora en Ad! Terwijl wij heerlijk op vakantie waren werd er thuis hard gewerkt. Wij kwamen thuis op een ‘terrazzo look’ vloer die perfect past bij onze stijl. En het is zó’n warme kleurencombinatie dat we helemaal in ons nopjes zijn en klaar voor de herfst. Cora en Ad bedankt!!!
Maaike Thijssen - Den Dungen
13-10-2022
Ondanks een overvolle opdrachtenagenda is het Cora en Ad wederom gelukt een prachtige marmerstonevloer bij ons te leggen, dit keer buiten in het verlengde van de woonkamer onder de veranda, super netjes gewerkt door de medewerkers en vlot klaar, nogmaals dank.
Rene en Alda de Waard - Maarssen
n.v.t.
18-09-2022
Fijne samenwerking en fantastische service. Bedankt Cora en Ad.
Matie en Kees Kaijser - Oosterhout
17-09-2022
Goede en fijne communicatie. Echte vakmensen wat een super mooi resultaat tot gevolg heeft. Een echte aanrader!
Jeroen Koenen - Brakel
17-09-2022
Fantastische service en een heel goed resultaat. Zeker aan te bevelen om door Ad en Cora uw vloer te laten leggen!!
Jan Kik - Sint Philipsland
14-09-2022
Hebben een prachtige vloer via Grindkeizer laten leggen, zo prachtig geworden. Ad en Cora en natuurlijk de Top leggers super bedankt.
Germa Van den Heuvel - Wijk en Aalburg
01-09-2022
Enkele maanden geleden hebben we in ons nieuwe appartement een korrelgrindvloer laten leggen die naadloos doorloopt in alle vertrekken. In de winkel vakkundig van advies voorzien door Cora die alle tijd van de wereld voor ons had. Nadat ons appartement was opgeleverd werd de vloer meteen ingepland. Tijdens het leggen van de vloer ging er eerst van alles mis doch dit werd door Ad en Cora en hun medewerkers vakkundig en goed opgelost zodat er uiteindelijk toch een prachtige strakke vloer in ons appartement ligt. Cora en Ad bedankt.
Hans en Annette Voets - Sint-Michielsgestel
22-08-2022
In de winkel werden we heel vakkundig geholpen met advies en kleur vloer! Er ligt nu een prachtige grindvloer in het onderhuis en door de goede toplaag, eenvoudig en goed schoon te houden! We zijn zeer tevreden.
Jan en Anke Smitsman - Werkendam
17-08-2022
In ons nieuwe huis weer een marmerstone vloer laten leggen door Grindkeizer. De begane grond vloer met traptrede is weer zeer vakkundig uitgevoerd. Wij zijn trots op ons nieuwe huis mede dankzij Cora en Ad van Grindkeizer. Van de familie en kennissen krijgen wij alleen maar positieve reacties over de vloer. Bedankt Cora en Ad en veel succes met het schitterende bedrijf.
Petra en Leon Schalken - Dussen
07-08-2022
In ons nieuwe huis weer een marmerstone vloer laten leggen door Grindkeizer.
Petra en Leon Schalken - Dussen
07-08-2022
In juni 2022 onze gehele benedenverdieping voorzien van grind (over de bestaande tegelvloer heen). Tijdens de werkzaamheden minimale rommel (niet het hele huis vol stof) en met een fantastisch resultaat. Een strakke, naadloze vloer met een chique uitstraling. En je ziet er niets op! Cora en Ad zijn de afspraken allemaal netjes nagekomen en een akkefietje werd direct netjes opgelost. Dus ook nog een prima service. Cora en Ad bedankt, wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer!
Bas Wilting - Middelbeers
25-07-2022
In het najaar van 2021 zijn onze trappen en halletjes van grind voorzien. Dit beviel ons zo goed dat dezelfde grindvloer ook in de woonkamer en op het balkon (terras) zou komen. Vlak voordat de vloer in de woonkamer gelegd zou worden in de zomer van 2021, kregen we lekkage van een waterleiding. Genoodzaakt moest onze bank op het balkon staan, waardoor het balkon niet van een nieuwe grindvloer voorzien kon worden. Dit was voor Ad en Cora allemaal geen probleem. Recent is onze balkonvloer voorzien van een mooie grindvloer. Er was mooi weer hiervoor nodig. Ze denken graag mee en het zijn redelijke mensen. Ik zou voor een volgende vloer, mochten we ooit verhuizen, weer naar Ad en Cora gaan.
Fam. Tjan - Rhoon
29-06-2022
Ik ben blij met mijn nieuwe marmerstone vloer op het balkon. Cora en Ad Smits van Grindkeizer hebben mij zeer klantvriendelijk geholpen met de juiste keus. Vakkundig en netjes werk geleverd.
A Donkers - ‘s-Hertogenbosch
20-06-2022
Zeer tevreden. Voor een gunstig prijsje een prachtige vloer. Communicatie is top.
Peter Ramstijn - Schagen
25-05-2022
Wat een toppers! Wij werden heel welkom ontvangen en zijn met heel veel advies naar huis gegaan! Toch twijfels, toen heeft Cora ons fantastisch geholpen om de kleuren te veranderen. Je wordt erg vriendelijk geholpen en heb je vragen zijn ze altijd bereikbaar! Alles wordt netjes geregeld en wij zijn super blij met onze nieuwe vloer!!! Als ik een goed bedrijf kan aanraden is het GRINDKEIZER!
Chantal en Nick Kapoen - Nigtevecht
17-05-2022
Wat een fantastisch bedrijf hebben jullie Ad & Cora. Zoveel kennis en over de producten. Denken overal aan mee . De marmerstone vloer ligt er zo strak in . Echt heel erg blij mee. Service is ook echt top, bedankt Cora en Ad. Groetjes Mirjam en Patrick
Mirjam Winkelman - Houten
08-05-2022
Wat zijn wij blij met onze schitterende siergrindvloer van de Grindkeizer in onze kamer, keuken en hal. En wat een vriendelijke mensen zijn Ad en Cora, niks was te veel om je te helpen bij de juiste keuze te maken van de grindvloer. Er werden zelfs potjes grindmengsels op gestuurd. Super mooi gelegd, wat een vakmensen hebben ze in dienst . Ook de mat staat er prachtig bij, nogmaals bedankt daar voor. Een klantvriendelijk top bedrijf. Super bedankt Ad en Cora voor de Top service.
Sara en Herman Wester-Aukema - Kortgene
07-05-2022
In 2018 hebben we door Ad en Cora onze woonkamervloer laten doen met grind. Nu wilden we graag onze trap, overloop 1e verdieping en de zoldertrap laten doen met grind. Dit in dezelfde kleur als onze huidige vloer. En we zijn er super blij mee. Het is zo mooi gelegd, de trappen zijn echt prachtig geworden. We willen jullie en jullie medewerkers nogmaals enorm bedanken voor de goede service en kwaliteit.
Terry en Marianne Van der Lee - Zwaag
03-05-2022
Goede service, dachten met ons mee, vakkundig. Na bijna 1 jaar nog steeds zeer tevreden over de jaren 30 grind look vloer.
Carla Scheepens
28-04-2022
Wij zijn erg blij met de grindvloer in onze garage. Echt heel netjes gedaan. Vakmanschap!
Erwin Riedstra - De Meern
81574894
31-03-2022
Superbedrijf met dito mensen. Cora en Ad, bijzonder prettige samenwerking, goed advies en degelijk werk. We zijn erg blij met onze Marmerstone vloer, die zeer snel en vakkundig door Ad en consorten is gelegd, perfect. We kijken uit naar deze zomer wanneer de vloer naar buiten uitgebreid wordt met dezelfde Marmerstone vloer onder onze veranda. De Grindkeizer absoluut een aanrader.
Rene en Alda de Waard - Maarssen
n.v.t.
27-03-2022
Na het succes van de eerste grindvloer heeft Grindkeizer onlangs de rest van onze kantoren voorzien van een prachtige siergrindvloer. We zijn wederom erg tevreden! Vriendelijk contact, snelle plaatsing en super service!
Van Berne Hedel Aanhangwagen & Speciaalbouw - Hedel
02-03-2022
Wij zijn heel erg tevreden met de grindvloer. In het verleden hebben wij door Grindkeizer de vloer laten leggen en nu moest een deel worden aangevuld (in verband met verplaatsing van onze keuken). Dat hebben zij weer keurig gedaan. Wij zijn daar heel blij mee. Bovendien worden wij altijd heel snel en vriendelijk te woord gestaan.
Robert van Eldik - Wijchen
22-02-2022
Wij waren onbekend met dit soort vloeren, maar wat staat deze vloer prachtig in onze tuinkamer. Echt een aanrader! Contact met Cora was ook heel goed. Zelfs nadat de vloer klaar was werd er nog even geïnformeerd of alles naar wens is gegaan. Top product met goede service. Ga zo door en wij geven het uiteraard ook door!
Petra Van Beelen - Katwijk aan zee
18-02-2022
We zijn heel tevreden met onze tweede grindvloer en de supermooie kleur. Bedankt voor jullie professionele advies, het fijne contact en jullie goede service!
Annet Giezenberg
11-02-2022
Ik ben enorm blij met mijn grindvloeren in mijn nieuwe huis! Een internationale verhuizing is door de afstand extra lastig, maar dankzij de zeer prettige samenwerking met Cora en Ad verliep alles uitstekend. Samen met Cora twee verschillende kleurmengelingen samengesteld voor vier ruimtes in huis. Ad kwam meteen op de dag van de sleuteloverdracht alles opmeten en de situatie bekijken. Een paar weken later zijn de vloeren geplaatst, terwijl ik zelf in het buitenland was. En het eindresultaat mag er wezen! Ik vind ze schitterend! Bedankt Cora en Ad voor de fijne samenwerking.
Caroline Slotboom - Eibergen
01-02-2022
Hierbij even een zeer verlate review. Reeds een half jaar geleden is onze grindvloer gelegd. We zijn er nog steeds alle dagen blij mee!! In het voortraject is er alle tijd genomen om tot het juiste resultaat te komen en hebben we diverse proefstukjes / mengsels mee genomen om ter plekke tot de juiste kleur stelling te komen. Het leggen van de vloer ging precies volgens afspraak en we konden precies op tijd verhuizen. Aardige werknemers en werken goed door.
TIMO WALTMANS - DOORWERTH
waltmans installatie
31-01-2022
In onze nieuw aangebouwde tuinkamer een mooie marmerstone vloer gelegd. Helemaal naar wens. Een zeer flexibel en klantvriendelijk bedrijf, inclusief de werknemers. Tuinkamer was nog niet klaar en door enkele telefoongesprekken toch alles op tijd klaar. Echt top geregeld!
Jannie Vervoorn - Zwaanshoek
17-01-2022
In oktober beide trappen in mijn woning laten bekleden met gecoate RVS trapneuzen en siergrind. Iedere dag word ik er blij van, het ziet er schitterend uit! :D Ad, Cora en medewerkers, bedankt voor de goede service en vriendelijkheid!
Sandra van Vonderen - Schaijk
16-01-2022
Flexibel en klantvriendelijk ingesteld. Komen gemaakte afspraken goed na. Communiceren erg netjes.. Vloer prima gelegd. Top bedrijf.
Familie Poort - Velserbroek
22-12-2021
In een buitenserre 34 m2 grindvloer laten leggen. Vakwerk van Ad c.s. Afspraken stipt nagekomen en kwaliteit geleverd. We zijn erg tevreden en kunnen niet wachten tot het beter weer wordt. Grindkeizer, een aanrader!
Martin Wawrzyniak - Prinsenbeek
17-12-2021
Voor de 2e keer de Grindkeizer in huis gehaald om de trap naar zolder te laten doen. Cora herkende mij (na 3 jaar) vrijwel direct aan de telefoon. Direct een (voorlopige) prijsopgave gekregen. Een paar dagen later kwam Ad inmeten en de week erop is het al klaar. Onze kat was zo lief geweest om op de verse trap naar boven te lopen, direct met Cora gebeld en zij heeft direct gezorgd dat Ad langs kwam om de boel te herstellen. Voor de 2 keer een zeer tevreden ervaring van doen wat we zeggen en we maken het in orde. Dikke aanrader als je met prettige mensen zaken wilt doen die vakwerk leveren. Ad en Cora bedankt en nogmaals bedankt voor het oplossen en regelen van de "kat schade".
Maurice van Uum
09-12-2021
Prima ervaring met de mensen van Grindkeizer. Van het eerste tot en met het laatste contact klopt alles. Er ligt een mooie keukenvloer bij ons. Klantgericht en professioneel, nakomen wat is beloofd en afgesproken. Dat zouden meer bedrijven moeten doen.
Michel Seegers - Veghel
28-11-2021
Heel fijn contact gehad met Cora en Ad voor het leggen van onze grindvloer. Op professionele wijze is de kleur geëvenaard van een vloer die eerder was geplaatst. Vervolgens is de vloer vakkundig geplaatst en geseald. Bij Grindkeizer is de expertise en jarenlange ervaring aanwezig om klanten goed te kunnen adviseren en vervolgens een goed product te leveren. Dank je wel Cora en Ad voor de mooie vloer en wellicht tot gauw voor het sealen van een oudere vloer.
Familie Catarrinho
23-11-2021
Wij zijn erg blij dat wij Grindkeizer hebben gekozen voor het leggen van onze vloer. De Kwaliteitsmaterialen, individuele benadering, vriendelijkheid en service maken Grindkeizer een top bedrijf. Wij adviseren! Cora en Ad hartelijk bedankt!
Vladimir Lebiga - Almere
14-11-2021
Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe marmerstone vloer! Na een zeer gastvrije ontvangst en heel goed advies, heb ik de juiste keuze kunnen maken voor mijn nieuwe huis. Er is deskundig en netjes gewerkt waardoor zowel de vloer als de trap een heel mooi eindresultaat geven. Ad en Cora, dank je wel!!!
Stephan Jansen - Den Bosch
03-11-2021
Nadat wij in de winkel door Cora zijn voorgelicht over onze wensen en de opties hebben wij besloten om een grindvloer inclusief seal laag aan te schaffen.De vloer is prachtig geworden!De medewerkers zijn vakkundig en hebben na afloop van de werkzaamheden alles keurig schoon achtergelaten.Ad heeft de vloer na 24 uur voorzien van een seal laag.Ons oordeel is 5 sterren voor kwaliteit en service!
Ron & Marian Bos - Houten
20-10-2021
Tijdens onze verbouwing weer bij Grindkeizer uitgekomen voor de nieuwe vloer. In het verleden al hele goede ervaringen met Ad en Cora opgedaan en die maakten ze nu weer meer dan waar! Een goed, duidelijk en eerlijk advies vooraf, meedenken in de planning, professionele medewerkers voor het leggen van de vloer en goede nazorg! Ad en Cora zijn prettige mensen om mee te overleggen, denken aan alle kanten met je mee en zijn eerlijk in hun advies. Inmiddels ligt onze vloer erin en zijn wij er weer super blij mee! Hier gaan we veel plezier van hebben. Bedankt weer! Groetjes Chris en Maud
Maud Derksen - Doesburg
18-10-2021
In september gingen we de keuken vervangen. Dus in juli op zoek naar een nieuwe vloer. Via internet uitgekomen bij Grindkeizer. De foto’s en reviews zagen er goed uit! Via Facebook contact gezocht en binnen een paar uur al reactie van Cora. Dus gelijk afspraak gemaakt om in de winkel te gaan kijken. Cora was behulpzaam, vriendelijk en het was geen enkel probleem om meerdere voorbeelden te maken. Daarna gelijk een afspraak gemaakt om hem te komen leggen in september. Voor die tijd is Ad geweest om de vloer in te meten. Ook al zo hartelijk, vriendelijk en gezellig. In september was het dan zo ver. De heren hadden de vloer er snel, vakkundig in liggen. De volgende dag kwam Ad de vloer sealen. En na 2 dagen hebben wij een prachtige keukenvloer. En nu dus een mooie keuken met prachtige vloer. Cora, Ad en jullie medewerkers, bedankt voor de goede service en jullie vriendelijkheid! Mochten we nog eens een vloer nodig hebben komen we zeker bij jullie terug! Wie weet voor de bijkeuken, die in de planning staat!!!
Maaike van den Poll - Nijkerk
16-10-2021
Na een eerste contact in Maart waarbij ons in de winkel door Cora een prima advies werd gegeven over de toe te passen materialen en kleuren, werd de situatie begin April ter plaatse opgenomen door Ad en kregen wij een uitgebreide offerte ter beschikking. Prima geregeld, maar daarna werd het oorverdovend stil. Nadat ik in augustus een herinneringsmail stuurde werd opnieuw contact opgenomen en een afspraak gemaakt voor begin september. Die werd na nog een dag uitstel correct nagekomen. Het leggen van het vloertje van ca 11 m2 was in no time gebeurd en het zag er prima uit. We zijn er dik tevreden mee. Advies: neem even contact op met de klanten als er een lange vertraging optreedt. Reactie van Grindkeizer: Het betreft hier een Outdoor Siergrindvloer, bij advies en verkoop wordt altijd verteld dat we afhankelijk zijn van het weer. Zo gauw wij denken dat het kan, nemen wij zelf contact op. Indien men ongeduldig is mag men altijd contact opnemen, en leggen we het nog eens uit. Deze zomer was er veel regen, daarom duurde het zolang. Rede van 1 dag uitstel in deze, ondervloer was nog te vochtig!
Kees van der Pol - 's-Hertogenbosch
01-10-2021
Wij zijn super blij met onze grindvloer, Cora heeft vele kleuren samenstellingen aangeboden. Cora is heel flexibel en mee denkend. De jongens hebben de grindvloer keurig strak gesmeerd, jammer genoeg kan ik geen foto's uploaden hier. Ad en Cora super bedankt voor jullie deskundig- en vakkundigheid.
Vishnu Basan Basant - Almere
28-09-2021
In mei naar 's Hertogenbosch getogen om de showroom te bezoeken om te zien of wij een grindvloer op ons balkon konden aanschaffen. Cora heeft ons vriendelijk ontvangen en vakkundig over grindvloeren geïnformeerd. Door het natte voorjaar was de orderportefeuille voor buitenwerkzaamheden erg vol, moesten dus geduld hebben totdat het weer beter was. In september was het zover. In een paar uur is ons balkon vakkundig voorzien van een grindvloer. Keurig werk afgeleverd door het team buitenmensen, zijn er oprecht blij mee. Chapeau.
H.G. Lammertink - Vianen
23-09-2021
Zoooo blij met mijn grindvloer in mijn Beautysalon. Had ik veel eerder moeten doen !! Echte vakmensen, snel en super schoon gewerkt. Zodat mijn klanten gewoon konden komen. Dus kortom een echte aanrader . Super bedankt!!
Vera De Rooy - Den Bosch
21-09-2021
In april zijn wij in de showroom geweest en zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Cora heeft goed naar onze wensen geluisterd en goed de perfecte mix voor ons gemaakt. Er was erg veel flexibiliteit in het doorgeven van de mogelijke plaatsingsdatum i.v.m. verdere verbouwing van ons huis. Gisteren was het dan zo ver, de grindvloer is gelegd en vandaag volgde de seal-laag. Wij kunnen niet wachten tot deze laag is uitgehard en we kunnen gaan wonen in onze nieuwe woonkamer met super vloer! Cora en Ad bedankt voor jullie advies en vakkundigheid!
Dirk Jan en Marleen van de Watering - Capelle aan den Ijssel
10-09-2021
Wij zijn super blij met onze grindvloer! Cora bedankt voor het meedenken om te komen tot de juiste kleur samenstelling. Het sealen van de vloer was spannend omdat het jaren terug als een plastic laag op je vloer lag maar zoals het nu is gedaan is gewoon geweldig. Als ik niet met mijn eigen ogen had gezien dat de vloer is geseald had ik niet geloofd dat het ook echt was gebeurt. Topwerk door Ad en zijn team.
Marcel en Sabrina Aurik - Lelystad
24-08-2021
Hoi Cora en Ad, Super bedankt voor de fijne samenwerking. Cora voor de gastvrije ontvangst en de goede uitleg. Ad en medewerkers, bedankt voor het maken van de trap en de vloer over de gehele benedenverdieping van Marmerstone. Het is echt een plaatje geworden. Ad, je mag best nog een keertje een appelflap komen eten. Breng je Cora dan mee?
Jan en Helma van Dinter Rijkers - Valkenswaard
15-08-2021
Goed geholpen in het voortraject, met huisbezoeken de voorbereiding nog meer inzichtelijk gemaakt. Huiskamervloer, gang , trap en overloop zijn nu een plaatje en de trap is met het RVS een plaatje in huis. Alles strak volgens afspraak gemaakt door een fijn team van vakmensen. Cora, Ad en medewerkers super bedankt.
Karin en Richard Bisschops - Eindhoven
09-08-2021
Dag Cora en Ad. Al meer dan een jaar geleden kwamen we op de keuze van grind. We maakten de gezellige reis naar s`Hertogenbosch. De ontvangst was allerhartelijkst en de uitleg heel duidelijk. We zijn enkele keren terug gegaan voor de kleurkeuze. We hebben daar enorm goede uitleg en hulp bij gekregen van Cora. Kort geleden is de vloer gemaakt. In enkele dagen hadden we een prachtige vakkundige gelegde vloer. Zoals we hadden afgesproken. We kunnen het iedereen aanraden. Hartelijk dank Cora en Ad en collega`s en veel succes met jullie werk. Hartelijke groet Fam. Glas.
Chris Glas - Asten
03-08-2021
We waren opzoek naar een grindvloer en kwamen uit eindelijk uit bij de Grindkeizer. Daar werden we uitstekend geholpen door Cora. Het mengen van alle kleuren, al wilde je er 10 of 15 gemengd hebben, geen probleem. Tot we uit eindelijk de kleur hadden bepaald. Daarna is Ad nog even langs gekomen om alles keurig op te meten. We hadden namelijk in de winkel de eerste offerte laten maken. Deze is ter plekke aangepast, samen tot een goede datum gekomen van het leggen. We waren zelf een week weg, dus konden de heren rustig hun gang gaan. We kregen een update via whatsapp met fotootjes, altijd leuk als je zelf niet in de buurt bent. We zijn keurig op de hoogte gehouden. De grindvloer ziet er echt fantastisch uit. Precies zoals wij het hebben wilde. We hebben gekozen voor de kunststof plinten. Deze zijn super gemaakt, kortom uitstekend. Ik zou het dan ook iedereen aanraden. Perfecte uitleg, vriendelijk personeel.
Michel Sieperda - Middenmeer
05-07-2021
Ad en Cora (en de rest natuurlijk) Wat een superbedrijf! Vriendelijk en behulpzaam en kwaliteit!!! Zoals je geholpen wordt zou je bijna denken het zijn vrienden die je uit de nood komen helpen! Zo een gemotiveerd stel om het perfect af te maken! Mondelinge reclame is het beste zeggen ze altijd en dat is zeker waar. En het resultaat is er dan ook! Geweldig. Bedankt voor deze mooie vloer! Henk en Karin En natuurlijk Darcy en Amy
Henk en karin van der Wal - Nieuw lekkerland
03-07-2021
Vorige week is onze siergrindvloer gelegd en onze trap gedaan. Eind december kleur uitgekozen bij Cora en konden bellen als we klaar waren met de verbouwing. Zouden dan binnen 2 a 3 weken komen leggen. Dat werd iets langer i.v.m. drukte maar erg blij mee. Super netjes gelegd en erg blij mee. Groet Fam. Meijerink
anja berends-meijerink - wijchen
01-07-2021
Na onze vraag over de mogelijkheden van de grindvloeren hebben we eerst deskundig advies gekregen. Daarna ook heldere prijsinformatie. Bij een bezoek aan de winkel nog uitgebreider advies en alle tijd voor kleur keuze. Waarbij we verschillende monsters mee kregen. Het aanbrengen van de vloer ging volgens duidelijke plannen en door net en vakkundig personeel. Keurig uitgevoerd. Prima tevreden.
Peter Bunk - St Oedenrode
28-06-2021
Vandaag is onze marmerstonevloer opgeleverd, ook heeft Grindkeizer de zwarte kunststof plinten geplaatst. De vloer is gesealed en gecoat zodat we er een hele lange tijd plezier van kunnen hebben. Wat een genot om met Grindkeizer in zee te gaan. Ze zijn erg gastvrij, gezellig en nemen alle tijd voor je. Als je dus voor kwaliteit wil gaan, ga dan naar Ad en Cora, hun verstaan het vak als de beste en het zijn echte mensen mensen! Met vriendelijke groeten, Fam. Snoek
Erik Snoek - Eindhoven
12-06-2021
Vandaag de nieuwe vloer gelegd. Super blij mee !!! De service is goed en ze komen hun afspraken allemaal na. Bedankt voor het goede advies en voor het vakmanschap.
Angelique Triebel - Etten-Leur
11-06-2021
Wij hebben een siergrindvloer laten leggen in de woonkamer. Grijs tinten met een klein zwarte touch erin. We zijn zeer tevreden over het resultaat. En wat een vakbekwaamheid van de boys die de vloer kwamen leggen. We hebben de vloer laten sealen en coaten, dat had zijn tijd nodig, maar meer dan waard,. We hebben nu een vloer met een chique uitstraling.. En complimenten voor de adviezen en service van Ad en Cora.
Gel en José de Vries - Winsum(GN)
Particulier
23-05-2021
Wat zijn wij blij met onze nieuwe grindvloer! Vijftien jaar geleden is hier een donkergrijze grindvloer gelegd en deze is perfect vervangen door een mooie witte grindvloer. Best wel spannend, maar door het toesturen van allerlei proefbakjes met witte grindsoorten hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor de service van Ad en Cora en het vakmanschap van Sander en Angelino. Super samenwerking!!
Mirjam en Jeroen Meijnders - Heeg
16-05-2021
Wat een geweldige service, wat een pragmatische adviezen, en wat een vriendelijke mensen. Welke ook nog eens zeer vakkundig zijn !!!! Kortom een TOP-team. Hartelijk dank voor onze prachtige vloeren !!
Carlo van de Ven - 's-Hertogenbosch
03-05-2021
Super mooie grindvloer bedankt! We hebben een mooie grindvloer gekregen in onze tuinkamer. Grindkeizer houd zich goed aan de afspraken, en zijn betrouwbaar. En ze komen alle afspraken na. Heel erg bedankt, we zijn heel erg blij met onze nieuwe vloer!
M. Harmsen - Almere
30-04-2021
Heel veel dank Ad en Cora voor onze prachtige grindvloer. We zijn er heel blij mee. We hebben Grindkeizer leren kennen als een betrouwbaar bedrijf dat heel mooi werk levert en alle afspraken nakomt. Veel dank.
Hilde Bruggink - Enschede
30-04-2021
Super blij met onze grindvloer. Echt vakwerk, zijn super tevreden.
A Bouwman - Woldendorp
15-04-2021
Uitstekende kwaliteit en betrouwbaar bedrijf. In maart 2021 onze gehele nieuwbouwwoning van een grindvloer laten voorzien. Ook de beide trappen. Wij hebben Grindkeizer leren kennen als een bedrijf dat meedenkt, betrouwbaar is en prachtig werk aflevert. Veel dank aan Cora, Ad en hun medewerkers.
Helma en Harry de Jong - Waddinxveen
05-04-2021
2,5 Jaar geleden hebben ze bij mij de benedenverdieping gedaan omdat ik het laminaat en tegelvloeren zat was want ik was een paar keer gevallen. Ik was zo tevreden dat ik ook de bovenverdieping 2 weken geleden heb gedaan. Ik kan iedereen de vloeren aanraden omdat ze onderhoud vrij zijn en makkelijk in gebruik. Ze geven je ook heel goed advies over kleuren. Mensen zijn heel professioneel met werken en ruimen alles netjes op als ze weggaan.
Patrick Rach - Dordrecht
01-04-2021
"Zeer tevreden" In 2017 hebben we onze grindvloer laten leggen. We kregen goed advies van Cora, de vloer werd netjes gelegd door Ad en team. Echt vakwerk. Nu zijn we een paar jaar verder en onze dochter heeft nagellak op de vloer gemorst. Ad en Cora hebben ons gerust gesteld en Ad kwam de nagellak verwijderen en gaf ons nog verder advies. We zijn zeer tevreden over jullie service. Nogmaals bedankt.
Werner & Patricia Voets - Utrecht
20-02-2021
Zeer tevreden! Waarom helemaal naar het zuiden rijden, als om de hoek ook bedrijven zijn die een grindvloer kunnen leggen? Duidelijke tekst en uitleg. Duidelijkheid over prijzen vooraf en bovenal vakwerk. Alles supernetjes afgewerkt, mooie plinten, mooi door bochtjes en hoekjes :) .Als ik er over 10 jaar op uitgekeken ben kom ik terug voor een ander kleurtje. Niet zelf doen 't is een vak apart. Grindkeizer :)
Anton De Jong - Dronten
Particulier
19-02-2021
Wij zijn zeer te spreken!!! Ad en Cora komen hun afspraken na, geven goede adviezen en denken goed met je mee. Na al bij veel bedrijven geïnformeerd te hebben over de mogelijkheden v.w.b. onze verschrikkelijke vloeren die n.a.v. een verbouwing zo ongelijk waren, scheurvormingen e.d zijn wij op en top door Grindkeizer geadviseerd en geholpen. Wij zijn uiterst tevreden en zouden zo weer voor een vloer van Grindkeizer kiezen. Hoewel we onze twijfels hadden om de vloer te laten sealen, zijn we er nu héél erg blij mee. Ad, Cora en andere medewerkers héél erg bedankt!!!!! Wij geven jullie goede raad en daad zeker door aan anderen.
Milly Van de Beek - Zeeland
28-01-2021
Cora, Ad en de vloerboys, Hartelijk dank voor het plaatsen van onze mooie grindvloer. Wij zijn er erg blij mee. En zeker met het tintje glitter (tip van Cora). Alles is super profi gedaan. De boys die komen smeren, lieten er geen gras over groeien en gingen meteen aan de slag. Dus verdiende ze wel een stukje taart. Ad en zijn collega waren er de volgende dag om te sealen. Ook deze 2 waren lekker vrolijk en profi.. Wij zullen jullie zeker aanraden bij andere. Nogmaals bedankt Edwin van der Boor Hetty van Loon
Edwin Van der Boor - Raamsdonksveer
26-01-2021
Beste Ad, Cora en vloerleggers, We willen jullie hartelijk bedanken voor de prachtige grindvloer inclusief seal- en coatinglaag. Jullie professionaliteit, kundigheid en geleverde kwaliteit wordt zeer gewaardeerd! Het kleurverschil van de eerste grindlaag is op een nette en snelle manier opgelost door een juiste tweede laag eroverheen te leggen. Zeer goede en snelle service! Verder zijn jullie ook nog prettige en aardige mensen. Nogmaals bedankt!
Bas en Monique Hoving - Hoofddorp
HovSne BV
17-01-2021
Wij zijn super blij met onze nieuwe ( siergrind ) vloer , super strak gelegd in metallic bruin met bijpassende plinten. (foto’s stuur ik nog op) Goede service en fijn contact, vragen worden meteen beantwoord en afspraken worden correct nagekomen kortom vakmensen! In de nabije toekomst willen wij ook nog de trap door jullie laten doen. Cora & Ad bedankt! Groetjes Tim & Jennifer
Tim De Groot - Aarle Rixtel
16-01-2021
Hoi Cora en Ad, Langs deze weg wil ik jullie wederom weer bedanken voor een mooi stukje grindvloer. Na de hele beneden verdieping en de trap en overloop, was nu 1 van de slaapkamers aan de beurt. Dit is weer volledig geslaagd. Nu snel door met de verbouwing en dan kunnen jullie als Grindkeizer weer lekker aan de slag binnen...... En als afsluiter in het voorjaar de nieuwe vijver buiten bekleden met jullie product..... Groetjes, Familie van Hummel uit het zonnige Kerkdriel.
Dennis van Hummel - Kerkdriel
23-12-2020
Lieve Cora en Ad, Ik had even tijd nodig om alles wat me door jullie gegeven is, te laten bezinken. En dat was heel wat. Na een stevige wandeling en een ontmoeting met de zon die me tegemoet scheen, is alles een beetje op zijn plek gekomen. Ik dank jullie, twee bijzondere mensen, uit het diepst van mijn hart. Naast de prachtige vloeren in ons nieuwe huis, heb ik twee vrienden voor het leven erbij gekregen.
Fam. Lammers - Rosmalen
19-12-2020
We zijn blij met de Siergrindvloer in onze serre. En we vonden het fijn hoe geduldig en meedenkend jullie waren in deze koude natte tijd. Fam. Demmendaal - Haarlem
Fam. Demmendaal Demmendaal - Haarlem
18-12-2020
We zijn super blij met onze siergrind vloer. Heel mooi strak gelegd zoals afgesproken. Voorheen op de trap gelegd, uit tevredenheid nu ook de volledig vloer mogen leggen. TOP service, super bedankt Cora en Ad. Het voelde zoals thuis! Groeten uit het zuiden"
Merve Koc
14-12-2020
Mooi gelegde vloer in woonplaats. En... het kleine vlekken probleempje helemaal opgelost, zoals afgesproken. Alweer een perfecte ervaring!!! Dank nogmaals voor jullie professionaliteit!!!!
Carine Vanstaen - Merksem (B)
05-12-2020
We zijn super blij met onze siergrindvloer! Cora en Ad bedankt voor jullie hulp en inzet bij het uitzoeken van de vloer. Ook een compliment voor de leggers, de vloer is super strak gelegd. Een top bedrijf met super aardige mensen met veel ervaring! Roos en Theo Brok - Vught.
Roos en Theo Brok - Vught
04-12-2020
Een aan te raden vloerbedekking voor gemak en oog uitziende vloer en glitterende kijk.
Dhr. S. Velzeboer - Oude - Ade
24-11-2020
Hartelijk dank Ad en Cora voor jullie advies en de goede service! We zijn erg tevreden over onze prachtige grindvloeren in de woonkamer en op zolder. Rob en Liesbeth
Fam. Pagen - Zaltbommel
13-11-2020
Nadat wij 6 jaar geleden siergrind in onze woonkamer hebben laten leggen ( geseald ) na volle tevredenheid, was de badkamer ook aan een update toe. Hebben we het droge gedeelte van siergrind voorzien, geseald en een PUW coating en zijn weer helemaal tevreden. Het zijn ook ontzettende aardige mensen die Ad en Cora en ook vakwerk leveren, dus ik kan iedereen een siergrind vloer aanbevelen.
patrick coenen - wijk bij duurstede
08-11-2020
Wat een mooie vloer hebben wij. Dank jullie wel voor de nette correcte werkwijze. Alles netjes afgehandeld . Dank je wel. Jan en Diny
Jan en Diny Van der Tol - De Meern
Mw.
07-11-2020
Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer. Dank je wel voor de nette levering alles keurig op tijd en vakwerk geleverd
J.a Van der Tol - De Meern
07-11-2020
Niets dan lof voor dit bedrijf van begin tot eind. Alles volgens afspraak gedaan. Hele goede keuze. Werken keurig en zijn super aardig, zowel Cora als Ad.
Annemiek Hamakers - Dongen
17-09-2020
Wat ons vooral opvalt, is jullie flexibiliteit en het meedenken. Een hele fijne ervaring en super klantvriendelijk! Wij gaan genieten van de mooie vloer..dank jullie wel!!
Vanessa Burger - Hoofddorp
16-09-2020
Werkelijk een en al lof voor jullie mooie werk dat bij ons is gemaakt. Alles van offerte tot uitvoering klopte, ik heb geen enkele op- of aanmerkingen op het geheel. Voor ons zijn jullie een fijn bedrijf die zich keurig aan de afspraken houden en perfect werk hebben geleverd, waarvoor dank Ad en Cora. Veel succes met jullie mooie bedrijf. Groetjes Trudie en Jack Kleij
Jack en Trudie Kleij - Eindhoven
12-09-2020
Hele leuke ervaring om bij jullie in de winkel te kunnen kijken naar de mogelijkheden en het mogen samenstellen tot het uiteindelijke resultaat. De klantvriendelijkheid in de winkel en met het personeel welke de vloer komen plaatsen is erg vriendelijk! Wij zijn erg tevreden. Bedankt.
Rene en Kirsten Stoutjesdijk - Hoogvliet
30-07-2020
Marmerstone sinds enkele weken op ons terras (15 juli 2020). Onze ervaring ? Heel efficiënte en absoluut perfect nageleefde afspraken. Cora volgt alles tot in de puntjes op (ook het weer, tot op de voet). Het aanbrengen verliep absoluut professioneel door Jurgen. Heel nauwkeurig en precies !!! Met advies en voorstel voor de allerbeste oplossing. De klus was in een tweetal uurtjes geklaard !!! De dag nadien, opvolging door Cora, telefoontje om te vragen of alles naar wens was !!! Echt Nederlandse efficiëntie. Dit is waarom wij ons vertrouwen meer en meer geven aan Nederlandse bedrijven !!! Wij kijken uit naar het volgende project (woonkamer en keuken).
Désiré en Carine Vanstaen - Merksem (Antwerpen)
24-07-2020
Helemaal bij met de mooie Outdoor Marmerstone vloer op mijn balkon! Vakkundig en snel gelegd door Jurgen. Jullie hebben fijne leggers, niet lullen maar poetsen en daarbij ook alles keurig afgeplakt en opgeruimd!! Cora en Ad, veel succes met jullie bedrijf Grindkeizer in de toekomst.
Anita Aalbersberg - Oosterhout (NB)
26-06-2020
Ons balkon is gisteren voorzien van Marmerstone, ziet er geweldig uit. Hele prettige en professionele werklui, die geen enkel spoor hebben achtergelaten. TOP, bedankt Cora en Ad!
Eva Geelen - Tiel
24-06-2020
Ik kwam deze review tegen op deze pagina; "Wat een uitstekende klant- en servicegerichtheid. Niet lullen maar poetsen. Geen mooie verhalen maar gewoon eerlijk zowel qua prijs als afspraken. Compliment! Er is een marmerstonevloer in onze gang en toilet gelegd. Een kleine opdracht maar uitstekend verzorgd. Bedankt! We zijn er erg blij mee!" Bij ons was het een siergrindvloer in keuken en hal. Verder is deze review voor de volle 100% op ons van toepassing.
Stefan - - Uden
02-06-2020
29 mei 2020 is er bij ons een marmerstone vloer op het balkon gelegd. Hier zijn we heel tevreden over. Ook heel tevreden over de werkwijze van het monteren van de vloer. De mannen hebben heel netjes gewerkt en alles opgeruimd. We zijn er heel blij mee!!!
Jan en Lia Jaspers - Bergen op Zoom
n.v.t.
01-06-2020
Vloer gelegd in augustus 2018. Kwam het kaartje tegen en realiseerde mij dat ik nooit een review had geschreven. Bij deze alsnog: Top (sterke) vloer, nog steeds heel erg blij mee. En zeer vriendelijke mensen! Dank!
Jelle van Erven - Ens
29-05-2020
Wederom een prachtige siergrindvloer, dit maal op de slaapkamer, Super blij mee!!! Bedankt Ad en Cora voor wederom een voortreffelijke service!!!!
Petra en Regina van den Boomen - VELDHOVEN
04-10-2018
Ik heb privé twee maal een grindvloer laten leggen, naar volle tevredenheid. Nu hebben we ook op school in de handvaardigheidsruimte een grindvloer laten leggen. Het ziet er niet alleen perfect uit, het is ook prima schoon te houden en heel duurzaam. Het contact en de begeleiding voorafgaand aan de keuze was prima en ook de professionaliteit van het werken. Kortom, we zijn ook op school heel blij met deze nieuwe vloer.
Manny Liebregt - Helmond
cbs De Rank
07-05-2020
Er is van de week bij ons een prachtige grindvloer gelegd en een trap gemaakt met grind. We zijn er echt heel tevreden over, kan het iedereen aanraden om hier een vloer te kopen. Top bedrijf !!!
Jenny Raaijmakers - Kerkdriel
27-04-2020
Wat een vriendelijke mensen bij Grindkeizer. Begint in de winkel met een lekker kopje koffie, alle tijd voor het uitzoeken van de kleur voor de grindvloer. Niks is ze te gek, eenmaal de juiste kleur gekozen kun je hem altijd nog veranderen. De dag van leggen begint met het op tijd komen van de leggers, zeer vriendelijke lui en zeer vakbekwaam. Dag twee, na een telefoontje van Cora, was Ad op de afgesproken tijd om de vloer een afwerklaag te geven. Weer vakwerk geleverd. Al met al wat een top bedrijf en Ad en Cora twee toppertjes die doen wat ze beloven, niks is ze teveel. Wat hebben wij nu een prachtige vloer. En die sterren dat zijn er veel te weinig, een dikke 10 + Dus mensen wilt u een schitterende grindvloer dan naar Grindkeizer. Ad en Cora nogmaals bedankt. 19-04-2020
harrie/veronique leijtens - neede
19-04-2020
Het is al weer een tijdje geleden, augustus 2019, heeft de Grindkeizer in vier ruimtes een prima grindvloer aangelegd. Een deel bij de keuken, een kantoortje (met vloerverwarming van speedheat) en twee halletjes. Nu na 3/4 jaar is duidelijk dat dit een hele goede vloer is die makkelijk is schoon te houden met name belangrijk voor het deel in de keuken. Ongelukje, geen probleem, even schoon- en droogmaken met een doek en je ziet er niets meer van. De voorbereiding in de showroom begin 2019 was heel vriendelijk en uitvoerig, bij het leggen bleek een fabrieksfout van een deel van het grind tot problemen te leiden. Volledig en zonder discussies helemaal hersteld tot volle tevredenheid. Super service!
Jos breuers - Voorburg
19-04-2020
Heel erg blij met de vloer, maar ook met de service. Je kunt goed kleuren uitzoeken op de zaak en bij twijfel er word direct gereageerd. Top, zijn hier erg tevreden over van ons krijgen jullie een 10.
Angelique drost - bilthoven
10-04-2020
Heel erg blij zijn wij met de grindvloer in onze badkamer en toiletten. De grindvloer geeft onze iets wat oudbollige badkamer, een frisse, moderne look. Professioneel gelegd met duidelijk veel kennis van hun product. Goede service en heel klantvriendelijk. Bedankt Cora, Ad en de vloerleggers. Wij kunnen jullie zeker aanraden!
Lisanne Zwager - Groenekan
06-04-2020
Onlangs is bij ons door de firma Grindkeizer een marmerstone vloer gelegd. Dit is op een zeer professionele manier gedaan. Het is een vriendelijk, deskundig en behulpzaam bedrijf. Wij kunnen hun aanraden. Wij hebben een vloer waar wij dik tevreden mee zijn.
Ruud en Mary Dahlkamp - Nieuw-Vennep
15-03-2020
Prachtige marmerstone vloer in keuken, woonkamer, bijkeuken en trap. Als onderdeel van een grondige renovatie van onze woning hebben Cora en Ad met veel geduld geholpen en geadviseerd om te komen tot een top resultaat. Trappen, bijkeuken, keuken, studeerkamer, woonkamer en hal zijn super geworden. Mooie bijpassende vensterbanken om het geheel af te maken. Absolute aanrader!
fam Uytenbogaart - Zaltbommel
26-02-2020
Vorige week hebben wij onze begane grond door Grindkeizer laten voorzien van een siergrindvloer inclusief sealen. Wat een mooi resultaat! We zijn er erg blij mee. De service en nauwkeurigheid van het hele team is perfect! Vanaf het moment in de showroom: uitstekende voorlichting en service door Cora. Ze hebben erg nauwkeurig gewerkt. Service en klantvriendelijkheid zijn top! Bedankt, Ad, Cora en Sander!
Mark de Kluis - Eindhoven
23-02-2020
Zeer tevreden met onze nieuwe grindvloer. Een prachtige aanwinst in onze woning. Ad en Cora zeer bedankt. Ps mooie opdracht in verschiet bij onze zoon in 2020 !
Marc Wesseling - Krommenie
31-12-2019
Ondanks dat we maar een kleine keuken vloer (8 vierkante meter) opnieuw hebben laten leggen, hebben Cora en Ad ons behandeld alsof we het hele huis van een nieuwe grindvloer wilden laten voorzien. Uiterst correcte behandeling, prima adviezen en service van zowel Cora als Ad. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. De nieuwe keukenvloer is prachtig. Zo mooi zelfs dat we even hebben overwogen om ook de rest van onze 17 jaar oude grindvloeren te vervangen. Jammer dat het zo'n klus is de oude grindvloeren te verwijderen. De Grindkeizer is zeker een aanrader en mochten we in de toekomst alsnog besluiten de rest van de grindvloeren te vervangen dan zullen we dat zeker en vast door de Grindkeizer laten uitvoeren.
Fam. Geerts - Almere
03-12-2019
Nog nooit een grindvloer gehad. We wilden geen tegels of hout in de keuken. Marmoleum viel ook af. Toen uitgekomen op een grindvloer. Heel fijn ontvangst in de showroom in Den Bosch. Alle tijd om rustig te kijken wat bij ons past. De vloer is er vervolgens met zorg en aandacht aangebracht, man wat een vakman. Ook het sealen van de vloer en insnijden van de loopmatten ging heel mooi. En ook fijn dat er iemand de telefoon opneemt en tijd voor je neemt als je belt met een vraag. Kortom, geweldige service, mooie vloer, aanrader!!!
Sjoerd Smeenk - Velp
29-11-2019
"Met een idee in mijn hoofd over hoe mijn ideale vloer eruit moest zien, bracht ik een bezoek aan Cora in de showroom. Al snel werd duidelijk dat het een Marmerstone vloer zou worden, vanwege onze voorkeur voor natuurlijke materialen. We hebben een unieke mix samengesteld van drie kleuren, geheel volgens mijn wensen. Ik heb ervaren dat Ad en Cora een goed inlevingsvermogen hebben in de wensen van de klant, en deze kunnen vertalen naar een goed advies, duidelijke planning en heldere communicatie. Door oplossingsgericht te denken is er heel veel mogelijk, en worden praktische vragen snel opgelost. Ik heb gekozen voor een gesealde vloer met Easy To Clean topcoating. Deze coating is écht een toegevoegde waarde aan de vloer. Het is vuil afstotend, slijtvast en geeft extra UV bescherming aan de vloer. Tevens geeft de coating een mooie zijdeglans, en een verdieping van de kleuren. De natuurlijke uitstraling blijft behouden, dat vond ik belangrijk. Grindkeizer doet waar het goed in is: maatwerk leveren! Team Grindkeizer, hartelijk dank voor het helpen realiseren van onze droomvloer!
Madelon Boots - De Hoef
Vanaf het moment dat ik de showroom binnenkwam voelde het goed. Het uiteindelijke eindresultaat mag er zijn. Het is nog mooier geworden dan ik had durven hopen. Absolute aanrader.
Paul Pera - Houten
20-11-2019
Wij hadden een grindvloer 10 jaar geleden laten leggen en wilden nu dezelfde combinatie in de keuken. Cora wist exact dezelfde kleuren steentjes te regelen, zodat de combinatie precies hetzelfde is als in de rest van het huis. Het mooie van Cora en Ad is dat zij wel een vloer komen leggen, ook al is het aantal vierkante meters beperkt. Veel concurrenten komen niet voor alleen 11 m2. En voor 2 kleine verkleuringen kwamen ze netjes terug om te herstellen. En als extra service heeft Ad ook nog eens een paar plekjes in de bijkeuken bijgewerkt, op een vloer die er al 10 jaar ligt. TOP bedrijf en TOP service!
Huub de Haan - Oss
31-10-2019
Een aantal maanden geleden onze trappen in huis laten bekleden met Marmerstone. Voor die tijd in de showroom geweest voor persoonlijk advies. We hebben diversen kleurencombi's in een bakje meegekregen om thuis de beste keuze te kunnen maken. Vervolgens alles perfect volgens afspraak verlopen. Op dag 1 alle RVS panelen geplaatst. Op dag 2 en 3 marmerstone en sealen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en krijgen erg veel complimenten van bezoek. Wij hebben een open trap in de woonkamer die dankzij de Marmerstone een echte eyecatcher is geworden! Voor kwaliteit, service, persoonlijk advies moet je toch echt hier zijn. Cora & Ad, bedankt!
Iris & Ricardo . - Eindhoven
20-10-2019
Afgelopen week is onze trap van grind voorzien. Een aantal maanden daarvoor de afspraken al gemaakt in de showroom. Alles perfect volgens afspraak. Op dag 1 alle RVS panelen geplaatst. Op dag 2 en 3 grind en sealen. Prima verlopen allemaal, en een resultaat wat onze verwachtingen overtrof. Vakwerk, wij zijn er blij mee.
Maurice van Uum - Zevenaar
17-10-2019
2 Weken geleden een afspraak gemaakt voor het leggen van een marmersteen vloer op het balkon. In verband met vakantie hadden wij tijdgebrek. Vanochtend strak op tijd en de vloer werd vakkundig en naar volle tevredenheid gelegd. Klasse!!
Peter de Ruijter - Gorinchem
30-08-2019
Dinsdag 20-8-19 een Siergrindvloer gelegd in de Serre, keuken en de gang. Na eerst een eerlijk en vriendelijk advies gevraagd te hebben bij Cora en Ad kwamen wij tot een keus van de kleur. Alles ging verder in overleg en de afspraken werden perfect nageleefd. De jongens die de siergrindvloer kwamen leggen waren erg vriendelijk en heel vakbekwaam. Wij zijn erg blij met de vloer het is echt fantastisch geworden en wij willen daarom Cora en Ad, en de vloerleggers bedanken voor het klasse werk wat ze hebben geleverd. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij onze kennissen, nogmaals bedankt. gr Annie en Kees
Kees Scheepens - 's-Hertogenbosch
23-08-2019
Ruim 3,5 jaar geleden hebben we een grindvloer laten leggen in onze keuken en woonkamer. We wilden een donkere vloer, maar ook dat de kleuren zouden passen bij onze teakhouten meubels en de kleuren van ons huis. Dat was heel goed gelukt. We zijn er nog steeds erg tevreden over. Het blijft een prachtige vloer. De begeleiding was goed en met al onze wensen werd rekening gehouden. Het resultaat is nog te bewonderen op deze website.
Stefan van Langeveld - Egmond aan den Hoef
17-08-2019
Paar weken geleden prachtige grindvloer op buitenterras laten aanleggen. Strak en netjes. Fijn familiebedrijf waar nog goed wordt meegedacht met de klant. Bij eerder bezoek in de winkel werd ruim de tijd voor ons genomen. Aanrader.
JA Bong
14-07-2019
Een vloer laten leggen in twee fasen, omdat we er in bleven wonen. Cora en Ad hebben steeds over (on)mogelijkheden meegedacht. Wat ook heel fijn was: bij twijfel over de juistheid van de keuze van de kleuren kun je gewoon nog een keer langs gaan en andere opties bekijken. Ze ronden de prijs af naar een mooi bedrag en bieden gratis matten waar en hoe je dat wilt. We zijn heel blij met onze drempelloze vloer. Zeer geschikt om oud bij te worden! Bedankt, iedereen die ons geholpen heeft.
Fam. Rijks
12-07-2019
Gisteren zijn de twee brede traptreden naar de voordeur door jullie gedaan met marmerstone in een diepzwarte kleur. We zijn hier bijzonder blij mee, van eerste contact tot aan het leggen,alleen maar lof! Top bedrijf. Hartelijke groeten Fam vd Veen
Familie van der Veen
28-06-2019
Bedankt voor de service. De vloer is erg mooi geworden. We zijn er blij mee!
Fam Lammerts - Arnhem
23-06-2019
Afgelopen week is de grindvloer gelegd in onze nieuwe woning. Wij zijn er zeer blij mee en tevreden over. Hier gaan wij heel wat jaartjes plezier van hebben. Ad heeft hem er zeer strak in gelegd, echt een staaltje van zeer goed vakmanschap, Bedankt Cora en Ad van de Grindkeizer!!!!!
Frank en Samantha Van Koolwijk - Huissen
Particulier
18-05-2019
We hadden al 20 jaar een korrelvloer in huis liggen. Deze was aan vervanging toe. Lang zitten denken en kijken wat we nu op de vloer wilden. Mijn vrouw en ik kwamen toch weer op een korreltapijt uit omdat bijzonder geschikt is voor een hond. Je krijgt geen beschadigingen en is makkelijk te reinigen. Bij een paar bedrijven wezen kijken tot we bij Cora en Ad terecht kwamen. We zijn heel vriendelijk ontvangen goede informatie gekregen en wat ik bij andere bedrijven niet gezien had we mochten hier zelf met verschillende kleuren grind gaan mixen tot dat we onze kleur gevonden hadden. Gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen en de vloer en trap zijn vakkundig bekleed. Wij zijn uiterst tevreden ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Groetjes Henny & John
John van den Broek - Best
12-05-2019
We wilden graag een stevige vloer in ons nieuwe 32m2 grote tuinhuis en fietsenberging. Ad en zijn collega legden een perfect vloertje en de communicatie met Cora verliep ook vlekkeloos. Alle lof voor de Grindkeizer!
Marcel Oomen - Heemstede
12-05-2019
In december de vloer uitgezocht bij Cora. Waren gelijk weg van de kleur zwart met glitters er in. Moesten alleen nog even wachten met het laten leggen i.v.m. de verbouwing. Afgelopen vrijdag was het zover. Gelegd door Sander en Roy; echt super mooi!!! De dag erna kwam Ad om de vloer te sealen en de mat op maat te snijden. Nadat de vloer helemaal droog was konden we er van genieten. Ziet er perfect uit en zijn super tevreden!!!!!!!!!!!!! Groeten Rob en Margreet.
Rob Zijtveld - Soest
16-04-2019
In ons oude huis hebben we jaren plezier gehad van de vakkundig aangelegde siergrindvloer! Nu in onze nieuwe woning de badkamer en toilet laten voorzien van weer een prachtige siergrindvloer! We zijn weer erg goed en heel snel geholpen. Hulde voor jullie vakmanschap!
Fam. Vink
18-03-2019
Cora en Ad, wat een stel geweldige mensen! Wij hebben een grindvloer die al enkele jaren oud is waar een beschadiging op zat. Meerdere bedrijven bij gehad die het uiteindelijk alleen maar beroerder maakte. Toen kwam Ad, die direct aangaf dit is geen plek die onzichtbaar te maken is, maar we proberen het en zien wel. Na enkele pogingen het idee opgepakt om een afwijkende kleur te gebruiken en een vorm er in te slijpen. En zie, geheel naadloos een leuke vorm in de vloer die past in het geheel en de schade opgelost heeft. Ad top van je. Ze kunnen een hoop zeggen maar je staat achter je werk en producten en weet ook weer een oplossing te verzinnen als iets niet volgens het boekje gaat. Bedankt uit Schijndel!
Renee & Marcel Derksen-Schram - Schijndel
21-02-2019
Wat een super bedrijf! Meteen fijn contact, goed advies en dan komt de datum steeds dichter bij en komen de vragen, geen probleem voor Ad en Cora. Ad kwam even kijken en beantwoorde al onze vragen het was geen enkel probleem. Nu ligt hier een geweldige Grindvloer en trap, de trap is super mooi geworden. Dus alles in een zin een super bedrijf!! Bedankt Cora en Ad.
Adrie en Rian Bodar - Vught
08-02-2019
Na de verbouwing moesten we gaan kijken voor nieuwe vloer. Via RadioNL en Facebook terecht gekomen bij Grindkeizer voor een Siergrindvloer. Wat een goede keuze is dat geweest, een fantastisch bedrijf, hebben service hoog in vaandel staan. Van begin het uitzoeken, tot eind het sealen, alles is zeer vakkundig gedaan en we zijn dan ook meer als blij met het eind resultaat! Cora en Ad bedankt, hiervoor! Groetjes van zeer tevreden luitjes, een dikke tien!
Ed en Greet Witteman - de Wilp
04-02-2019
Voor de woonkamer en voor het auditorium wilden wij een grindvloer. In Den Bosch bij de Grindkeizer voelden wij direct dat we met hen verder wilden, ze zijn op een fijne manier erg betrokken en gedreven. Het kiezen van de kleuren bleek erg lastig, maar met wat monsters mee naar huis konden we een goede beslissing nemen. Ook voor de audio-ruimte was het lastig te bepalen of wij nu gesealed zouden nemen (beter met schoon houden) of ongesealed (iets beter voor het geluid en de kleur is wat intenser): uiteindelijk toch laten sealen… Het resultaat is zo mooi! Sjiek, kleurrijk, praktisch. Wij zijn er heel blij mee. En krijgen erg veel positieve reacties. Dank voor het prettige contact met Cora, Ad en de andere werknemers.
Rudo Meijer - Achterberg
AudioSense
08-01-2019
Soms zit het mee en soms zit het tegen. En in ons geval leek het (buiten hun schuld) flink tegen te zitten bij het leggen van dik 120 m2 grindkorreltapijt in ons nieuwe appartement. Maar juist als het een beetje tegenzit, merk je dat Cora en Ad tot het gaatje willen gaan om de klant tevreden te stellen. En dat hebben ze gedaan! Ze zijn vriendelijk, blijven vrolijk en gaan vakkundig te werk met een team waar je op kunt vertrouwen. Het resultaat: een superstrak gesealde grindvloer door het gehele appartement. Met wat geduld en advies van Cora kwamen we uit op een combinatie van antraciet met een vleugje bruin waardoor het huis van de woonkamer tot de wc een chique uitstraling heeft gekregen. Wij zijn dus dik tevreden over de service en het resultaat en dat is altijd leuk om te laten weten!
Lidy en Ton - Vlissingen
09-12-2018
Wij willen Cora en Ad ontzettend bedanken voor de fantastische vloer die ze geleverd hebben. De vloer ziet er prachtig uit, hier gaan we lang plezier van hebben. groet Mascha en Erwin
Erwin en Mascha Danckaarts - Utrecht
02-12-2018
Ad & Cora Bedankt voor het leggen van een supermooie siergrindvloer in onze nieuwe keuken. Super netjes, goede planning en adviezen. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van jullie voortreffelijke service. In een woord GEWELDIG!! Groetjes Petra en Regina van den Boomen
Petra en Regina van den Boomen - Veldhoven
Wat een ouderwetse service! Met mijn 73 jaar vond ik het een toer om eerst naar de showroom te gaan. Geen probleem voor Ad die gewoon bij mij thuis kwam met vele stalen voor mijn balkonvloer & toilet. De keuze was overweldigend, alles is voortreffelijk gelopen, zó keurig dat je een berichtje krijgt dat ze met een uurtje voor de deur staan. En alles volgens afspraak, dat heb ik vaak anders meegemaakt. Het werk is snel en met vakmanschap uitgevoerd, én het ziet er prachtig uit, ik ben er reuze blij mee. Cora en Ad hebben liefde voor hun werk en zijn beleefd en eerlijk, en de prijs is zeker de moeite waard. Dus niet getwijfeld, óp naar de Grindkeizer! Theresia van Riet, Naarden.
Theresia van Riet - Naarden
25-09-2018
Wij hadden al 10 jaar een marmerstone vloer met grove korrel. Door ondeugdelijke schrob/zuigmachine van Boels werd de vloer dof en op vele plaatsen wit uitgeslagen. Wat te doen? Na enig zoeken op het net kwamen we bij Cora in de winkel terecht. Na het verhaal gehoord te hebben belde zij meteen Ad die naar de winkel kwam om te kijken wat een eventuele oplossing kon zijn. Volgens Ad kon het doffe gedeelte nog wel enigszins hersteld worden, doch de wit uitgeslagen plekken niet. Dit heeft hij nog eens bevestigd toen hij bij ons ter plaatse was. We hebben meteen de knoop doorgehakt en bij Ad en Cora een nieuwe vloer besteld. Wederom marblestone, doch een kleine korrel en uiteraard een andere kleur. We hebben gekozen om de vloer te laten sealen en tevens een coating aan te laten brengen. Dat vergt planning en dat is allemaal goed gecommuniceerd en verlopen. De vloer ligt er perfect in. Alle lof voor Ad en Cora en hun medewerkers.
Wil Venrooij - Hedel
24-09-2018
Wij zijn onlangs verhuisd en de vloer in de woonkamer, hal en wc moesten daar ook vernieuwd worden. In ons vorige huis hadden we ook een grindvloer bij Ad en Cora vandaan. En waren daar ontzettend tevreden mee, tevens was toen ook ons aanrecht van grind voorzien. In het nieuwe huis wilde we ook weer vloerverwarming en wogen diverse vloeren tegen elkaar af. En we kwamen toch weer bij Ad en Cora uit. De service is super!!! Ze denken met je mee en het wordt echt prachtig gelegd. We wilde het ook weer op het aanrecht en we zijn er zo ontzettend blij mee. Iedereen super bedankt voor de service, gezelligheid en natuurlijk de prachtige vloer!!!
Marianne van der Lee - Zwaag
14-09-2018
Ik heb de aanleg van de vloeren in de Tillenborgh gezien en was gelijk enthousiast. Ter plaats gevraagd of dat ook op mijn balkon mogelijk was. Geen probleem. Wij hebben gekozen voor een Marmerstone vloer. Nu ligt hij erop. Wij zijn uiterst tevreden, wat een mooie uitstraling. Top service!!!!! Duidelijke afspraken. Nu zijn we aan het overwegen ook de hele benedenverdieping te doen. Met het meedenken van de Grindkeizer ben ik ervan overtuigd dat dit ook prima in orde gaat komen. Wij zijn in ieder geval dol enthousiast.
Marianne Cuypers - Linne
Mevr.
04-09-2018
Wat een uitstekende klant- en servicegerichtheid. Niet lullen maar poetsen. Geen mooie verhalen maar gewoon eerlijk zowel qua prijs als afspraken. Compliment! Er is een marmerstonevloer in onze gang en toilet gelegd. Een kleine opdracht maar uitstekend verzorgd. Bedankt! We zijn er erg blij mee!
Marcel Huigen - Nieuwegein
26-08-2018
Alle inwoners van appartementencomplex “De Tilleborgh” zijn zeer content met hun nieuwe balkonvloeren.. De samenwerking is perfect verlopen, het is een verrijking voor ons complex. Hartelijk dank hiervoor
Jan Kruik - Steenbergen
VVE
16-08-2018
We hebben een prachtige vloer op ons balkon. De site van De Grindkeizer is duidelijk en geeft iets vertrouwds. Zo ook in de zaak. Cora is Fantastisch!! Geen poespas, gewoon en eerlijk. Alle afspraken werden nagekomen en er is netjes gewerkt. Geen geknoei, alles perfect. We zijn dus zeer tevreden, en hebben ervaren dat De Grindkeizer de ideale zaak is met de meest vertrouwde mensen.
Hans en Henny van Noort - Voorschoten
18-07-2018
Voor ons nieuwe pand waren we op zoek naar een passende vloer. Uiteindelijk bij grindvloer terecht gekomen. Het logo kon in onze eigen kleurcode geplaatst worden. We zijn erg tevreden met het resultaat.
W. de Boer - Wildervank
Ketel Service noord
18-07-2018
Wij lopen nu ruim een maand over een grindvloer van Grindkeizer en zijn uitermate tevreden. In vergelijking met de grindvloer die wij eerder door een andere firma lieten leggen, ligt deze er veel beter in! Goed werk afgeleverd. Ook de bijpassende plinten zijn snel en vakkundig geplaatst. Dank voor de goede informatie en professionele afhandeling.
Alexander Ruber - Amstelveen
13-07-2018
We zijn zeer blij met onze grindvloer op het balkon. Cora en Ad bedankt voor de goede service. We gaan er van genieten.
M&M De weijer - Dongen
12-07-2018
grindkeizer was vanaf de eerste kennismaking een gelukkige keuze. Niet alleen werden we goed begeleid naar een keuze, ook de intake service en uitvoering van werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd wat geresulteerd heeft in een prachtige vloer. Ondanks de grote afstand en slechts 8m2 hebben wij toch goede service ontvangen. Grote klasse van Ad en Cora.
f van pingen
26-06-2018
Wat zijn we blij dat we de moeite hebben genomen om van Schiedam naar Den Bosch te gaan om jullie bedrijf te bezoeken. Het uitzoeken van de juiste kleur grind was voor ons een hele beleving maar we mochten zo vaak langs komen als we wilden. Jullie begrijpen goed dat het een hele investering is en hier goed moet worden over nagedacht. Met hulp en kleuradvies van Cora uiteindelijk tot een mooie keuze gekomen. Wat een service dat we hiervoor ook bij een andere klant mochten gaan kijken zodat we een goed idee van kleur kregen. Jullie hebben service hoog in het vaandel, geen vraag is teveel. In tegenstelling tot veel leveranciers je daadwerkelijk aan de gemaakte afspraken gehouden. Kwaliteit prijsverhouding meer dan goed. We zijn uitermate tevreden en zullen je aan iedereen kunnen aanraden. Nogmaals bedankt Cora en Ad voor de prachtige vloer door heel ons huis. Dimitri Maaten en Chari Gonzalez
Dimitri en Chari Maaten - Rotterdam
26-06-2018
Het heeft even geduurd omdat het weer geschikt moest zijn en het is niet goedkoop, maar dan heb je ook wat! Wij genieten van onze prachtig gemaakte terras. Lof voor Grindkeizer.
Hans van Woerden
Suwâld
19-06-2018
Hele mooie portiek vloer gekregen en alles keurig conform afspraak gegaan. Wij kunnen deze firma absoluut aanbevelen en hopen decennia lol van onze vloer te hebben.
Jeanette en Arjen van Doesum - wormer
02-06-2018
Onwijs tevreden met onze nieuwe vloer op onze speeltuin vereniging. Ad en Cora zijn heel aardig en hebben ons goed geholpen. Naar Den Bosch om kleuren te mengen wat best moeilijk is. Maar het was een hele goede service en met een heel mooi resultaat. Tijdens het leggen van de vloer zijn we d.m.v. foto's op de hoogte gebracht van het verloop. Wij zijn niet anders dan positief!
Tessa Snijders - Rotterdam
Wijk- en Speeltuin Vereniging Tarwewijk
16-04-2018
Vriendelijk en deskundig geholpen. Vloer heel mooi.
Ed en Angela K.
06-02-2018
Net bedrijf houd zich aan de gemaakte afspraken. Wij hebben een hele mooie grindvloer in onze badkamer laten leggen. Ook gaven ze goede adviezen. Cora en Ad, bedankt.
Evert van Duren - Ravenstein
11-12-2017
Fantastisch bedrijf! We zijn zeer tevreden over de telefonische en mailcontacten met Cora, de plaatselijke bezichtiging en beoordeling van Ad, het meedenken over de kleur, de tijdsinvestering t.a.v. het verzenden van diverse kleurstalen en over uiteindelijk het leggen van onze MarmerStone vloer met een authentieke "terrazzo-look". Het ziet er fantastische uit, precies zoals ons is beloofd en zoals we hebben verwacht. Snel en keurig gewerkt! Wellicht een klein puntje van aandacht: wij hebben gekozen voor een vloer met rondom een donkere sluitband echter wilden geen profiellijnen in zicht. Dit was mogelijk, door de (best dure) profielen ná het storten van de zwarte band direct weer te verwijderen. We vonden het wel jammer van de kosten van deze prijzige profielen maar kozen er toch voor, aangezien deze optie een prima oplossing was m.b.t. onze wens. Op de dag dat de profielen werden gesteld zag ik dat er (relatief) goedkope schuimprofielen werden toegepast in tegenstelling tot de mijn veronderstelde dure aluminium profielen. Ik had het wat meer passend gevonden dat dit verschil in materiaalprijs verrekend zou worden in de eindafrekening. Maar goed, hier zijn we zelf natuurlijk ook bij geweest. Bovenal zijn we uiterst tevreden en zal ik Grindkeizer van harte aanbevelen ten aanzien van hun vakmanschap, professie en het trouw nakomen van hun afspraken!!! Mochten we in de toekomst elders in ons huis nog een vloer nodig hebben zal ik zeker weer een beroep doen op Grindkeizer!! RenG november 2017
R en G Wolters-Tijsseling - Doetinchem
18-11-2017
Als je het hebt over: "Doen wat je afspreekt", dan ben je bij Grindkeizer aan het juiste adres. Wat een schitterende, mooie vloer hebben wij in onze winkel gekregen. We twijfelde over de juiste kleur, maar Ad en Cora hebben die twijfel volledig weggenomen en zijn we op hun advies afgegaan. Door hun strakke planning is alles volgens afspraak verlopen Ad en Cora, Bedankt !!
Marijke Boekestijn - Naaldwijk
Boekestijn Tuinmachines
13-11-2017
We zijn erg blij met onze nieuwe siergrindvloer. Toen wij in mei in dit huis kwamen wonen, lag er een siergrindvloer in. Door waterschade werd de verzekering ingeschakeld en kwamen wij in contact met Grindkeizer. Er was heel snel een afspraak gemaakt met Ad die de vloer kwam bekijken of deze na de ontstane waterschade hersteld kon worden. Dat kon niet, dus werd de afspraak gemaakt om een nieuwe laag te plaatsen. Binnen een paar weken was alles geregeld. Samen met Cora de kleur bepaald en vervolgens de afspraak gemaakt om hem te leggen. Alles is volgens planning verlopen en het is echt supermooi geworden! Heel erg bedankt Cora en Ad, voor jullie vakmanschap en professionaliteit!
Annet & Boris Gubbels - Velp
12-10-2017
Nadat wij eerst contact hadden gezocht met een 3-tal andere firma's (waar wij geen enkele reactie op ons e-mailbericht ontvingen!) uiteindelijk terecht gekomen bij Grindkeizer in Den Bosch. V.a. het begin, het bepalen van de kleurstelling, tot aan het plaatsen van de sierplinten en het uiteindelijke leggen en sealen van de door ons gekozen siergrindvloer, uitstekend geadviseerd en adequaat geholpen door Cora en Ad. Niets is hen te veel! Ook na het leggen uitstekende service bij vragen e.d. Het eindresultaat: 1) een schitterende vloer waar wij jarenlang plezier van hopen te hebben. Leuk detail, aan de hand van de door ons uiteindelijk gekozen kleursamenstelling van de vloer hebben wij de kleur van onze nieuwe keuken gekozen. 2) een uiterst tevreden klant. Grindkeizer, zeer aanbevelenswaardig en een service en klantgerichtheid waar menig bedrijf en voorbeeld aan kan nemen. Cora & Ad, nogmaals onze hartelijke dank.
Annet & Dick de Kemp - Opheusden
De Heer
31-08-2017
Afspraak is afspraak! We zijn blij met het resultaat van onze marmerstone terrasvloer, afrit en trap. Ziet er goed uit. Plannen met Cora prima, service Ad goed. Jaap en Elly
Elly Bogerman - Den Haag
01-08-2017
Wij zijn erg tevreden over onze grindvloer, het ziet er prachtig uit vooral met ons logo erin! Bedankt voor de goede service en de mooie vloer!
Van Berne Aanhangwagens & Speciaalbouw - Hedel
07-07-2017
Wij zijn erg tevreden met de service van Grindkeizer, als je wat te vragen had het was nooit te veel. Wij hebben ons Balkon laten doen, eerst lagen er tegels op maar nu lijkt het veel groter en is mooi strak. En het scheelt een stuk met schoonmaken, je heb geen voegen meer. We hebben er zeker geen spijt van. Bedankt Ad en Cora!
Hans Broeders - Dussen
22-06-2017
Na enkele keren in de zaak te zijn geweest om de juiste kleur voor mijn vloer te mengen en te kiezen is in juni mijn vloer strak en mooi gelegd. Ook de coatinglaag ligt er prima vlak gestreken op. Het persoonlijke contact zowel in de zaak als bij de uitvoering was heel prettig en deskundig. Heel fijn is het dat ik in de zaak samen met Cora diverse opties aangereikt kreeg en mee naar huis kon nemen om de juiste kleursamenstelling te kiezen. Zelfs een week vóór het leggen kon ik nog mijn keuze wat aanpassen. Het is een prima vloer voor mijn huisdieren die er niet op uitglijden. Alle lof voor de service, het meedenken en de uitvoering van mijn nieuwe vloer. Aanbevelenswaard voor anderen die een dergelijke vloer willen hebben.
Heleen van Wijk - Bennekom
18-06-2017
De Grindkeizer zou ik zeker aan anderen aanbevelen. Dit vanwege de zeer prettige samenwerking, de deskundigheid, de snelheid, de kwaliteit en de klantvriendelijkheid. De vloer is zeer mooi gelegd en bij vragen word je vakkundig geholpen door Cora of Ad. Bij een volgende grindvloer zullen wij zeker weer naar de Grindkeizer gaan.
Angela Broers - Empel
15-06-2017
Een verademing die Grindkeizer tussen al het internetgeweld van goedkope aanbieders en de afbraak winkelketens van deze tijd. Ad en Cora staan voor hun topbedrijf en dito product, hebben verstand van zaken en ook nog een prima after sales. Kom daar nog maar eens om in deze tijd. Dus: wilt u een grindvloer maar hebt u het "waar" nog niet in de smiezen? Niet treuzelen, gewoon voor de Grindkeizer kiezen!
A. Konings - Eindhoven
30-05-2017
Het bezoek aan de zaak , waar Cora ons uitstekend van advies diende gaf ons gelijk vertrouwen. De uitvoering van het aanbrengen de Marmerstone vloer was bij Ad en zijn collega's in uitstekende handen. Wat een plezier om zaken te doen met een bedrijf dat kwaliteit en oprechte service hoog in het vaandel heeft staan. Chapeau. We zijn zeer tevreden en waarderen dit bedrijf, en haar mensen, met het hoogste aantal sterren!
Henk Cornelisse - Drunen
24-05-2017
Ik ben erg blij dat mijn loggia met marmerstone zo mooi geworden is! Besteld bij Grindkeizer, dat stond vast. Ik ben door Cora en Ad vriendelijk geholpen en geadviseerd en de vloer was volgens afspraak snel en vakkundig gelegd.
Shirley Gardner - Etten-Leur
16-05-2017
Mijn balkon is met marmerstone geweldig mooi geworden. Fantastische persoonlijke contacten en geweldige service. Binnen 1,5 uur waren de 3 mannen klaar en alles keurig netjes. Na de 1e plensbui stond er wat water in de hoek waar de afvoer niet zat maar na bellen gerustgesteld dat dit via vloer weg zou lopen en inderdaad, water verdween vanzelf.
Marion Raymakers - Mijdrecht
15-05-2017
Wij hebben onze keuken verbouwd naar werkkamer en zochten daarvoor de geschikte vloer. Omdat we al eerder goede ervaringen hadden met een siergrindvloer gingen we op zoek naar een bedrijf in siergrindvloeren. Op een zaterdag dus afgereisd naar Den Bosch naar Grindkeizer. In de winkel werden we erg goed geholpen door Cora. Net zo lang gecombineerd met kleuren, totdat we de geschikte combinatie hadden gevonden. Vervolgens is zowel het inmeten, het leggen en coaten allemaal keurig volgens afspraak geregeld. Prima service en vriendelijke medewerkers. Echt aan te raden!
Freddy van Peer - Etten-Leur
14-05-2017
Wij wilde graag een marmerstone vloer in onze badkamer. Er zijn op dat gebied genoeg aanbieders en zo kwamen wij ook terecht bij de Grindkeizer. Na een offerte te hebben aangevraagd werd er na enkele dagen contact opgenomen door Grindkeizer met ons, we kregen Cora aan de lijn, die wat aanvullende informatie nodig had. Dat gaf al meteen een vertrouwd gevoel. We kregen een keurige offerte toegestuurd voorzien van diverse informatie. Het mooiste was de prijs, bij de andere aanbieders liep de prijs uiteen van 20% tot maar liefs 120% meer dan de prijs bij Grindkeizer!!. Het excuus van de andere aanbieders was dat het aantal meters te gering was en daardoor een toeslag moesten berekenen!! Dus voor ons was de keuze snel gemaakt. En dat was een schot in de roos. De vloer is vakkundig en goed gelegd en ziet er fantastisch uit. Dit bedrijf staat volledig achter hun product en heeft ook nog eens hart voor de zaak. Bedankt Cora en Ad.
Anja & Boudewijn Langendoen - Huissen
20-04-2017
Er is door Grindkeizer een super mooie vloer gelegt bij ons in huis, we zijn er erg blij mee. Ze werken netjes en snel.
Mariëtte Kerkhof - Rosmalen
11-04-2017
Wij zijn heel erg tevreden met de mooie Marmerstonevloer én met de service van Ad en Cora. Vakkundige informatie vooraf en prima resultaat. Klasse!
Wim Merks - Nuenen
21-03-2017
Afspraak = Afspraak bij Grindkeizer. Wij hadden een weekend-uitje in de planning, waardoor wij een paar dagen toch van de vloer waren. Het kwam dus heel goed uit om na 25 jaar onze grindvloer te vervangen. Dag en tijdstip afspreken was voor Grindkeizer geen probleem. Grindkeizer is de vloer komen leggen en wij zijn daarna direct vertrokken. Bij thuiskomst wachten ons een hele mooie, nieuwe, frisse vloer. Wij bevelen daarom Grindkeizer ook bij u aan. Groet Familie De Geus, Meteren
Fam. De Geus - Meteren
21-03-2017
In januari 2017 zijn in ons nieuwe huis de grindvloeren in de keuken (met aansluitingen op twee andere vloertypen) en op de gehele slaapverdieping geplaatst. Buiten het feit dat dit professioneel en snel is gedaan en het er ook nog eens schitterend uitziet gaat er wel een heel proces aan vooraf. Omdat we voor onze beoordeling al snel uitgaan van het eindresultaat en dat alles laten bepalen staan we misschien niet zo stil bij dat voorafgaande "zachte" proces. Maar toch denken wij dat dit voorafgaande proces, voor ons als klant, misschien wel het belangrijkste is van alles. In dit voorafgaande proces bepaal je als klant namelijk soort, kleur en uitvoering van de vloer. Hierbij steunen en begeleiden jullie de klant bij zijn al zijn wensen en hersenkronkels. Er wordt op een begrijpbare manier uitgelegd wat de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden of risico’s van een bepaalde keuze zijn. Hierbij is niets jullie te veel. Is de klant niet helemaal zeker over zijn keuzes of heeft hij nieuwe, andere ideeën? Geen probleem; beginnen we gewoon weer van voren af aan. Heeft de klant geen tijd gedurende de standaard openingstijden dan is het voor jullie geen probleem om daar vanaf te wijken. Op dat gebied is bijna alles mogelijk. Voor jullie moet alles perfect zijn. Want wat heeft de klant eraan als de vloer er perfect inligt maar dat hij niet helemaal naar zijn zin is. Kortom perfecte uitvoering vanaf het moment dat wij de winkel inliepen tot en met de oplevering van de vloer. Bij “de GRINDKEIZER” wordt de KLANT echt als KONING behandeld. Cora, Ad bedankt!
Peter en Suzan de Jongh - Riel
05-03-2017
Super tevreden met onze nieuwe vloer in de woonkamer en keuken. Zeer prettig contact met Ad en Cora. Wij kunnen de Grindkeizer aan iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt :-)
Anja Garstman - Leiderdorp
04-01-2017
Onze keuken en hal zien er prachtig uit, hele snelle service en fijne communicatie met zowel Cora als Ad. Wij zijn een zeer tevreden en blije klant.
Karin Musters - Alphen aan de Rijn
Alphen aan de Rijn
21-12-2016
Onze trap bij de entree van onze praktijk is erg mooi geworden! Het gehele traject van een duidelijke offerte tot het vakkundig leggen van de grindvloer is uitstekend verlopen. Wij zijn er heel blij mee!
Matthijs Hoogveld - Vleuten
Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn
28-11-2016
Ad & Cora, Zojuist de 3e grind vloer gelegd. Een mooi en uitstekend resultaat. Schoon en netjes gewerkt. Bedankt! Henny en Jan
Jan en Henny van der Els - Schijndel
11-11-2016
Wat een fantastisch bedrijf. Cora en Ad zijn heel professioneel en zeer klantvriendelijk. Ze hebben in 2 woningen al voor ons vloeren gelegd. Ze regelen alles keurig en niets is te veel. Dus voor een grindvloer ga je naar DE Grindkeizer. Bedankt Ad en Cora voor de geweldige vloer.
Aemke Heijnen - Almere
03-11-2016
Vandaag nieuwe vloer gekregen in onze kapsalon door Grindkeizer, super snel en correct gedaan door jullie team. Ook schoon achter gelaten. Bedankt namens team van Wouwen Hairfashion.
michel wouwen - werkendam
van wouwen hairfashion
12-09-2016
Op 7 september jl. is een Marmerstone vloer gelegd op de stoep bij onze voordeur. Het resultaat is uitstekend. Mooi en strak. Uitstekende service en communicatie van Grindkeizer. Dit bedrijf is een aanrader!
Frans van Gelderen - Rijswijk ZH
08-09-2016
Beste Ad & Cora, Vloer ziet er super strak uit. Bedankt voor de goede service en het geweldige werk! Ook bedankt voor het meedenken. Succes verder en ga zo door!
L. Huisman - Utrecht
10-08-2016
Ad en Cora, Super bedankt voor de mooie vloer in onze woonkamer en keuken. Ons creatieve idee is zeer mooi uitgewerkt. Bedankt en succes!
Julian Langeraert
21-07-2016
Hallo Cora en Ad, Bedankt voor de goede service en vertrouwen in jullie super. Julie zijn behulpzaam en vriendelijk, dat waarderen wij erg. Grindvloer netjes gelegd op balkon en toen sprong er helaas een kat op, en ook dat hebben jullie netjes gemaakt. Daar zie je niets meer van. Nogmaals bedankt. Groet Piet en Helene
Helene Staneke - Rotterdam
Cargolift
20-07-2016
Ad en Cora, Hartelijk dank voor de goede en super snelle service . Wij hebben in december 2015 een Siergrind vloer door jullie laten leggen waar wij heel blij mee zijn. Helaas viel onze geluidsbox om waardoor er een gat ontstond. Gelijk gebeld en de volgende dag heeft Ad het gemaakt niets meer van te zien. Helemaal top. Bedankt Gerard en Yvonne.
Gerard van Esch - Vught
18-06-2016
Beste Ad en Cora Onze badkamervloer ziet er strak uit, zijn zeer tevreden over de snelle uitvoering en het verzorgt en schoon achterlaten van het project. m.v.g. Leo en Tineke
Leo en Tineke Manie - Den Bosch
31-05-2016
Wij hebben pas een erg mooie grindvloer laten leggen waar we superblij mee zijn. Grandioos gelegd onze complimenten hiervoor. Ook de uitleg toen we voor de 1ste keer in de winkel kwamen was grandioos. zo nog nooit meegemaakt dat iemand zo goed uitleg gegeven heeft hoe het een en ander werkt, ook hiervoor onze complimenten. Al met al erg de moeite waard om binnen te lopen bij de grindkeizer.
Familie Vissers - 's-Hertogenbosch
14-05-2016
Het ziet er super mooi en strak uit. Knap vakwerk. Goede service! Leuk team.... Complimenten!
Chantal van Zoen - Vinkel
21-04-2016
Super blij met mijn nieuwe vloertje in mijn salon.
Anja Dekkers - `s-Hertogenbosch
Pedicure Salon Anja
20-04-2016
Verleden jaar een mooie vloer laten leggen waar we zeer tevreden over zijn. Na een kleine verbouwing in de keuken, waarbij een deel van een muurtje werd weggehaald kwamen we een stukje vloer tekort. Cora gebeld en het verhaal uitgelegd. Reparatie was geen probleem zei ze. En inderdaad na nog geen 5 minuten belde ze dat Ad onderweg was en er met een half uurtje zou zijn. Na 20 minuten reparartiewerk ligt de vloer er weer strak bij en dat HELEMAAL KOSTELOOS !!! Ad en Cora...jullie zijn toppertjes ...hartelijk dank !!
Walter en Renée Houdijk - Nieuwegein
30-03-2016
Voor ons de 2e vloer welke bij de Grindkeizer werd aangeschaft. Uiteraard hadden we eerst weer hier en daar informatie ingewonnen en prijzen opgevraagd. Sommige kwamen daar heel interessant uit echter de informatie die er vaak bij werd gegeven bracht ons (uit ervaring) ook mijn dochter heeft daar de vloer vandaan, weer bij de Grindkeizer uit. De vriendelijkheid waarmee je wordt geholpen en de kennis van zaken waren voor ons erg belangrijk. Ik heb de legger persoonlijk bezig gezien, hier straalt de routine en het vakmanschap van af. De vloer lag er weer snel en strak in, het ziet er wederom (net als in ons vorige huis en bij mijn dochter) geweldig uit. Bij de grindkeizer kom je (nog!) 2 belangrijke zaken tegen wat bij anderen al uit het woordenboek is verdwenen tw. KLANTVRIENDELIJKHEID en SERVICE Bedankt Grindkeizer wij zijn WEER happy met onze mooie vloer
Raymond Bronsgeest - Rijswijk
Particulier
26-03-2016
Cora en Ad, Wederom weer voor jullie gekozen voor een Siergrindvloer. Net als de vorige keer erg mooi geworden. Thanks!
Groot Techniek - Winkel
08-03-2016
Lieve Cora & Ad, Wat ontzettend fijn om met jullie zaken te doen. Het begon al met een goede voorlichting in de winkel. We waren meteen enthousiast. Een super mooie vloer uitgekozen en meteen goede afspraken gemaakt over wanneer meten en wanneer leggen. De afspraken zijn ook helemaal goed nagekomen. De vloer werd gelegd en is keurig geseald. Werd nog gebeld door Cora of echt alles goed was. Uiteraard ons huis is er prachtig door geworden. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden, familie en bekenden. Jullie hebben een mooi bedrijf met no nonsens mentaliteit. Bedankt voor de goede zorgen en de goede service. Jullie mogen trots zijn op jullie bedrijf. Bedankt!!! Eric & Carla
Eric & Carla - Sint-Michielsgestel
08-03-2016
Het is al weer een maand of 3 geleden dat Ad bij ons een siergrind vloer heeft gelegd. Superrr. Cora had ons perfect ingelicht en de gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. We zijn erg blij met onze vloer. Bedankt Cora en Ad.
Rich en Corrie - Geldermalsen
08-03-2016
Super blij met de vloer, super snelle service. Dit is al onze derde vloer, en meteen ook de mooiste. Groetjes Gerard en Yvonne – Vught
Gerard en Yvonne - Vught
08-03-2016
Wat vonden mijn vrouw en ik het goed, dat jullie je gewoon aan gemaakte afspraken hielden, terwijl dat door omstandigheden niet altijd zo gemakkelijk was. Onze Marmerstonevloer, door anderen slecht gelegd en daardoor na 5 jaar al behoorlijk kapot, werd door jullie keurig gerepareerd. Je merkt aan alles, dat jullie een eigen bedrijf runnen…geen acht tot vijf mentaliteit…en….op maandag (geen winkeldag voor Cora) komt ze gewoon meehelpen! Alle lof voor jullie inzet. Wij bevelen jullie zaak bij anderen graag aan! Groet uit Oosterhout
H. Knabben - Oosterhout
08-03-2016
Wij hebben kort geleden een Marmerstone vloer laten leggen door Grindkeizer uit Den Bosch. Wat een fijne vloer is het, makkelijk te onderhouden en heel erg mooi. (Kleur zwart-antraciet) In de woonkamer hebben wij parket, Grindkeizer heeft daar tegenaan gesmeerd, wat een vakwerk! De overgang is naadloos en valt precies onder de ensuite deuren. Ad en Cora van Grindkeizer hebben ons goed geadviseerd en begrepen onze wensen. In de erker hebben we 3 Eye-leds (spotjes) ook hier zie je het vakmanschap in terug. Kortom wij raden iedereen een Marmerstone vloer aan van Grindkeizer uit Den Bosch. Ad en Cora bedankt!!
Michel en Marlene - Veghel
08-03-2016
Super, mooi gelegde en gesealde vloer. Klantvriendelijk, snelle service. Dank jullie wel. Paul en Rieky
Fam. Calis - Dongen
08-03-2016
Gisteren is onze trap en overloop geseald en de eens zo lelijke open trap is prachtig geworden. Het was een lastige klus maar de vakkundigheid van Ad en zijn team heeft niets te wensen over gelaten en niets is ze te veel om tot een perfect resultaat te komen. Hetgeen gezegd is door Cora en Ad bij het aangaan van de overeenkomst is 100% nagekomen. Niets is ze teveel. De klant is hier inderdaad geen koning maar keizer. Kortom een aanrader!! Nogmaals bedankt Cora en Ad en goede zaken!
Jean en Bronny Ummels - Dreumel
08-03-2016
Wederom een prachtige vloer gelegd, nu in onze 2e studio. Bedankt voor de fijne samenwerking en de snelle goede service! Top!
Radio 8FM / Puur NL - s'Hertogenbosch
08-03-2016
Er is een prachtige vloer gelegd! Goede service en een correcte afhandeling.
Jan en Henny - Schijndel
08-03-2016
Vorige week is op de gehele begane grond in onze woning door Grindkeizer een grindvloer gelegd. Zonder overdrijven, werkelijk een perfect staaltje vakmanschap! De vloer is vlak en tot in ieder hoekje perfect afgewerkt. En mede dankzij Cora hebben we een geweldige kleur uitgekozen. Vanaf het eerste contact met Cora tot en met het leggen en afwerken van de vloer door Ad, hadden wij een heel fijn en prettig contact. Inclusief alle goede adviezen en tips. Cora en Ad, nogmaals heel erg bedankt voor al jullie goede tips en het meedenken vanaf het eerste moment. Werkelijk super zoals jullie dit doen. Bedankt!!
Jurgen en Erwin - Breda
08-03-2016
De afgelopen week heeft Grindkeizer onze huiskamervloer gelegd, nadat ze eerder dit jaar onze aan de huiskamer grenzende balkons hadden gedaan. Het resultaat is prachtig! De vloer is keurig glad gelegd, zelfs in de lastigste hoekjes, dus ik kan iedereen aanraden om hier je Siergrindvloer te bestellen! Wij zijn er superblij mee. Dankjewel Cora en Ad!
Sophie en Ruud Smeenk - Leusden
08-03-2016
Onze grindvloer ligt er inmiddels alweer een maand in. Hij is precies geworden zoals we dat wilden! Ad en Cora, bedankt voor het meedenken, de goede contacten en service! We zullen jullie zeker bij anderen aanraden!
Chris en Maud - Doesberg
08-03-2016
De vloer ligt er nu een aantal weken en wij zijn erg tevreden. De service was super en wij bedanken Ad en Cora voor alle hulp die we hebben gekregen. Theo en Marjon.
Theo en Marjon - Herveld
08-03-2016
Beste Ad en Cora, Tijdens onze vakantie is de grindvloer en de trap gelegd, het ligt er perfect bij en de trap is super! Super bedankt voor de communicatie en de foto’s tijdens onze vakantie. Zeer tevreden over Grindkeizer!
Werner en Lydia - Hulst
08-03-2016
Nog even een nagekomen bericht van ons. Vloer lag net 2 dagen en nu al een brandgat door ons gemaakt. Toch maar even bellen wat we hieraan konden doen. Nog geen 2 uur later staat Ad voor de deur en kosteloos gerepareerd !! Klasse …wat een top service !!
Walter en Renée Houdijk - Nieuwegein
08-03-2016
Deze week is de siergrindvloer gelegd. Hij ligt er perfect bij. Ook zijn wij over de service zéér tevreden. De Grindkeizer is voor ons een hele goede keus geweest.
Walter en Renée - Nieuwegein
08-03-2016
Onze Marmerstone balkon vloer ziet er geweldig uit. Complimenten voor alle medewerkers voor de snelle en efficiënte service!!
Ed en Eva - Boskoop
08-03-2016
Mijn vloer is zojuist geseald en ligt er prachtig (maar wel nog blauw) bij. Ik ben er zielsgelukkig mee. Hartstikke bedankt voor jullie goede zorgen, snelle service en flexibele instelling. Jullie zijn een voorbeeld voor andere leveranciers!
José Van der Heijden - Eindhoven
08-03-2016
5 jaar geleden hebben jullie bij mij een siergrindvloer gelegd. Ik wilde even laten weten dat na 5 jaar hij nog net zo mooi en praktisch is als in de eerste week dat hij er lag. Top!
Annelies Hollebrands
08-03-2016
Wij hebben bij Ad en Cora een grindvloer besteld voor onze balkons en huiskamer. De balkons zijn, met het oog op het mooie weer, alvast gelegd en ze zijn mooi!! We kunnen niet wachten tot de huiskamer wordt gedaan, wat ziet het er mooi uit. Wij zijn helemaal tevreden. Ook is de service vriendelijk, zowel van Cora als van Ad en zijn medewerker, we zijn echt op een goed adres terechtgekomen.
Sophie en Ruud Smeenk - Leusden
08-03-2016
Lieve Cora en Ad, Heel erg bedankt voor jullie super goede en vriendelijke service en bedankt voor de SUPER mooie vloer!! Wij zijn echt super tevreden en zullen zeker terug komen! Groetjes en tot ziens!
Brenda, Pascal en de kinderen - Helmond
08-03-2016
De vloer ligt nog niet eens maar ik ben nu al onder de indruk van jullie flexibiliteit en vriendelijkheid. Top!!! Groet José
José Van der Heijden - Eindhoven
08-03-2016
Ad en Cora, Super blij zijn wij met onze vloer, het is echt schitterend. Ook heel fijn dat jullie tijd voor ons hebben gemaakt om de vloer er in te leggen voordat onze pup kwam. Heel fijn dank jullie wel… Groetjes Marcel en Mirjam
Mirjam en Marcel Schaaij - Leerdam
07-03-2016
Eerlijk en No-nonsence advies. Super tevreden over de Marmerstone vloer, hij ligt er prachtig in. Ad en Cora, Bedankt voor de super service, omdat jullie zonder meerprijs onze vloer in twee aparte weken hebben willen leggen omdat we anders geen raad met onze dieren wisten. Super!!!!
Monique Meijer - Waalwijk
07-03-2016
Cora, Ad en medewerkers, Bedankt voor de fantastische vloer. Wat zijn jullie een voorbeeld van hoe je met je klanten omgaat. Van het eerste begin tot laatste eind tot in de puntjes geregeld! Groeten van Sandra en Willem.
Willem Veldhoen en Sandra Vollering - Apeldoorn - Apeldoorn
07-03-2016
Hoi Ad, bedankt voor de mooie RVS leuningen passend bij de door jou gerenoveerde trap met RVS afwerking.
Monique D'Elfant - Beek en Donk
07-03-2016
Wij zijn sinds afgelopen week de trotse eigenaren van een mooie siergrindvloer van ‘Grindkeizer’. Cora en Ad, bedankt voor de goede service en vriendelijke contacten.
Henriette en Norbert - Soest
07-03-2016
Super blij zijn wij met onze grindvloer, een super strakke vloer, echt precies wat wij wilden. Vooral over de goede service van Cora en Ad zijn wij super tevreden. Door problemen met de droogtijd van onze cementdekvloer hebben we veelvuldig contact gehad met Cora en Ad en is Ad meerdere malen teruggekomen om de vochtigheid van de vloer te meten. Al met al een zeer prettig contact met Cora en Ad. Erg bedankt voor onze super mooie grindvloer.
Fam. Vennix - Nuenen
07-03-2016
Wij zijn erg tevreden over de grindvloer in de loggia. Bedankt voor de snelle en goede service. Paul en Margreet Lammertink, Arnhem
Fam. P. Lammertink - Arnhem
01-03-2016