Reviews

Alle nieuwe beoordelingen zullen eerst worden goedgekeurd alvorens deze worden geplaatst. Dit om spam en misbruik te voorkomen.

Cora heeft ons super geholpen bij het maken van onze keuze. Wij waren nog zoekende, maar dat is gelukt. We hadden een buitenkamer met een stukje binnen en een stukje buiten. Daardoor konden we de vloer doortrekken van binnen naar buiten wat een super resultaat heeft opgeleverd. De vloerlegger was een gezellige maar hardwerkende vakman. Resultaat is dat we er nu heerlijk voor jaren van kunnen gaan genieten van onze marmerstone vloer. Dank hiervoor Ad en Cora!
Edwin - Tilburg
2 dagen geleden
We hebben , na gesprek met Cora en Ad, begin mei de vloer laten leggen. Het resultaat is verbluffend ! De samenwerking was zeer goed, de info uitstekend! Kortom, alles naar wens ! We gaan er zeker jaren plezier van beleven.
Jack Perquin - Almere
een week geleden
De siergrindvloer op ons terras ziet er super uit! Goede service vooraf, duidelijke informatie, heldere prijsafspraken en goede service achteraf. En vooral niet te vergeten de persoonlijke benadering en een prima vloerenlegger! Zo moet het en zo doen ze het. Zeer tevreden!
Doreen Oosterman
2 weken geleden
Onze marmerstone grindvloer was inmiddels 15 jaar oud en degene die hem 15 jaar geleden had gemaakt had zijn bedrijf opgeheven. De vloer had op verschillende plekken schade ook op de hoeken van de plinten en rondom de deurmat. Cora gaf het advies om na reparatie ook de vloer te voorzien van een nieuwe coating. Ad heeft alle schades zeer netjes gemaakt! Je ziet er niks meer van! En door de coating is de vloer weer als nieuw! En dit alles voor een nette prijs en goede planning.
Fam Kivits - Hedel
3 weken geleden
Prettig contact met Cora voor het advies in eerste instantie en daarna met Ad voor de details. Ik ben 300% tevreden met mijn Marmerstone vloer, deze is zeer vakkundig gelegd en afgewerkt en ziet er zeer strak en mooi uit. Ik kan niet wachten tot de tweede helft van mijn huis er ook zo uitziet. Alle lof aan het hele team van Grindkeizer!
Elly Raaijmakers - Weert
4 weken geleden
Wij zijn zeer tevreden over onze marmerstone vloer, nadat we geweest zijn en ons goed hebben laten informeren door Cora hebben we een prachtige vloer in onze keuken en overkapping. Bedankt voor jullie geduld, omdat we het leggen een paar keer hebben moeten uitstellen omdat niet alles zo verliep als we gedacht hadden. Dank voor het prettige contact team Grindkeizer
Fam Schukkink - Enschede
2 maanden geleden
Na de goede ervaring met een vloer van Grindkeizer in onze vorige woning, wederom in onze nieuwe woning een strizo vloer. We zijn ontzettend goed geholpen. Dankzij de expertise van Ad en Cora. Naast de prettige en persoonlijke benadering kenmerkend; ze doen wat ze zeggen, ze zeggen wat ze doen. Goede en prettige communicatie, korte lijntjes, zeer klantgericht, al zit er iets tegen zeer effectief en oplossingsgericht te werk gaan. We hebben weer een super mooie vloer in huis 70m2, erg blij!! Dank jullie wel Ad en Cora
Bas en Loes Wijlaars - Rosmalen
3 maanden geleden
Door snel schakelen van de Grindkeizer konden we in de kerstvakantie een nieuwe vloer laten leggen. Ons pand was daar ontzettend aan toe... Heel snel, binnen 1 dag zijn alle ruimtes en zelfs een extra stukje helemaal gelegd, gecoat en opgeleverd. Wij zijn er super blij mee, alsof we een nieuw pand binnen lopen! Dank voor de snelle service en top werk!
Fam. Jansen - Den Bosch
4 maanden geleden
Ik ben heel blij met m’n grindvloer! De kleur pakt erg mooi uit, het is superstrak gelegd en gaat uitstekend met de vloerverwarming. Cora heeft met eindeloos geduld kleursamenstellingen gemaakt, Ad verzorgde de aftersales op een prettige manier, kortom: hier spreekt een heel tevreden klant! Bedankt, team van de Grindkeizer!
Anouk Hofstee - Utrecht
4 maanden geleden
Dank u wel voor het leggen van onze prachtige vloer. Wij zijn super tevreden. Hele aardige mensen die de vloer hebben gelegd, echte professionals die hun werk voortreffelijk doen. Je kunt zien dat ze hun werk leuk vinden, wij zijn meer dan tevreden en ontzettend dankbaar.
Silvana Van de Gevel - Tilburg
5 maanden geleden
Onze (oude) grindvloer had een reparatie nodig en dit is heel goed gedaan. De vloer is mooi gereinigd, gerepareerd en gecoat. We kunnen weer jaren vooruit. Heel fijn. Ze zijn duidelijk in hun afspraken en komen die goed na. Bedankt Grindkeizer!
M van Lieshout - Veldhoven
5 maanden geleden
We zijn echt heel blij met de prachtige mooie nieuwe vloer in onze badkamer. Ook het repareren van de bestaande vloer in de keuken en huiskamer verdient lof. Vakkundig, precies en erg netjes gedaan! Dank jullie wel!
José van den Broek - Beek en Donk
6 maanden geleden
Wat een vaklui, elk probleem wordt opgelost en daarnaast ook nog heel netjes. Wat is beloofd, wordt volgens plan prima uitgevoerd. We hebben de vloer nu een week en genieten elke dag van het resultaat. De matten in de vloer zijn een uitkomst. En Cora bedankt voor jouw begrip omdat we zoveel vragen hadden en jij altijd bereid was om deze geruststellend te beantwoorden. Klasse. Nog veel succes gewenst met het bedrijf. En bedankt nog voor die lekkere Bossche bollen, doei doei.
Jaap en Ria Dijkhuizen - Zevenaar
6 maanden geleden
Superblij met onze mooie vloer. Goed advies van Cora, voor vragen echt altijd bereikbaar. De vakmannen leveren echt top werk, vriendelijk en werken netjes. Alom dik tevreden!
Bart van Gerven - Rosmalen
7 maanden geleden
Sinds een week genieten wij van de mooie grindvloer. Goede adviezen gehad, ze denken echt met je mee. Ze houden je op de hoogte tijdens het leggen. Wij zijn zeer tevreden over de service. En echte aanrader dus.
Michel en Marion Van Bruchem - Rossum
9 maanden geleden
Na verschillende offertes te hebben opgevraagd bij diverse vloeren bedrijven heeft het bestuur toch besloten om een groot gedeelte van ons wijkgebouw te laten voorzien van een siergrindvloer aangebracht door de Grindkeizer uit Den Bosch . In het voortraject waren zij de enigste bereid om langs te komen. Een perfect bedrijf en komen hun afspraken na. Vriendelijke werknemers. Wij zijn uitermate content met onze nieuwe vloer. Een plaatje. Ad en Cora veel succes met jullie bedrijf.
Cees Bakx - Eindhoven
10 maanden geleden
Zowel over het voortraject als over het leggen van de vloer en de nazorg heel erg tevreden! Ze bestaan nog zulke bedrijven. Super, ik ben 'ambassadeur' voor jullie bedrijf.
Hans Cok - Zevenaar
10 maanden geleden
Na een aangenaam contact en snelle offerte, is na 6 weken de vloer aangelegd op ons terras. Een prachtige vloer die snel gelegd en superstrak is. Als je kwaliteit voor een redelijke prijs wilt ga even langs bij Cora in Den Bosch, ze laat alle mogelijkheden zien en heeft lekkere koffie! Bedankt Cora, Ad en de jongens en meisje die de vloer hebben gelegd.
Huibert van Driel - Barendrecht
10 maanden geleden
We hebben met jullie al onze wensen kunnen bespreken, meerdere keren van kleur gewisseld maar het resultaat mag er zijn.
W. Klomp - Udenhout
11 maanden geleden
5 Sterren voor onze prachtige balkon-grindvloeren! Na lang en (on)geduldig wachten i.v.m. Corona en slechte weersomstandigheden, werden onze 2 balkons vorige week voorzien van schitterende grindvloeren. Professioneel en volgens afspraak gelegd. Enkele kleine onvolkomenheden zijn daarna door Ad persoonlijk tot volle tevredenheid verholpen. Niets dan lof dus. Cora en Ad bedankt voor jullie service!
Pieter Sterkenburg - Spijkenisse
11 maanden geleden
Het duurde lang voordat ons terras buiten van grind voorzien kon worden maar het resultaat is prachtig. En als tegemoetkoming voor het lange wachten hebben ze gratis onze toiletvloer van nieuw grind en sealing voorzien, top!
Simone Amoureus - 's- Hertogenbosch
11 maanden geleden
Van het begin tot het eind een zeer fijne samenwerking met Ad. Na het sealen waren er heel veel rare plekjes op de vloer maar Ad verstaat zijn vak en loste dit dan ook weer mooi op. Nu kijken we met veel plezier naar onze vloer. en op de hele goede begeleiding van Ad en Cora.
Petra Bruijgoms - Dorst nl
een jaar geleden
Zeer tevreden over het resultaat, in korte tijd goed werk verricht en afspraken nagekomen. Fijne samenwerking met Ad en Cora .
Henk Quik - Rossum
een jaar geleden
Ad en Cora, wat een geweldige service bieden jullie; een prachtig product, met duidelijke adviezen en een mooie prijs - kwaliteit verhouding. Afspraken zijn helder, op tijd en goed geinformeerd. Kom daar nog maar eens om! Onze dank en complimenten.
Ingrid van Es-Koeter - Gorinchem
een jaar geleden
Fantastische vloer. Na sealen zaten er her en der wat gekke plekjes in de vloer. Dit is zorgvuldig opgelost met de garantie als we er meer vinden, dat ze gewoon terug komen! Dank Cora en Ad!
Krista Van Daalen - Groote Keeten
een jaar geleden