Menu Offerte

Reviews


  "Prima ervaring met de mensen van Grindkeizer. Van het eerste tot en met het laatste contact klopt alles. Er ligt een mooie keukenvloer bij ons.
  Klantgericht en professioneel, nakomen wat is beloofd en afgesproken. Dat zouden meer bedrijven moeten doen."

  Michel Seegers - Veghel
  Zondag 28-11-2021

  "Heel fijn contact gehad met Cora en Ad voor het leggen van onze grindvloer. Op professionele wijze is de kleur geëvenaard van een vloer die eerder was geplaatst. Vervolgens is de vloer vakkundig geplaatst en geseald. Bij Grindkeizer is de expertise en jarenlange ervaring aanwezig om klanten goed te kunnen adviseren en vervolgens een goed product te leveren.
  Dank je wel Cora en Ad voor de mooie vloer en wellicht tot gauw voor het sealen van een oudere vloer."

  Familie Catarrinho -
  Dinsdag 23-11-2021

  "Wij zijn erg blij dat wij Grindkeizer hebben gekozen voor het leggen van onze vloer. De Kwaliteitsmaterialen, individuele benadering, vriendelijkheid en service maken Grindkeizer een top bedrijf. Wij adviseren! Cora en Ad hartelijk bedankt!

  Vladimir en Kristina :)"

  Vladimir Lebiga - Almere
  Zondag 14-11-2021

  "Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe marmerstone vloer! Na een zeer gastvrije ontvangst en heel goed advies, heb ik de juiste keuze kunnen maken voor mijn nieuwe huis. Er is deskundig en netjes gewerkt waardoor zowel de vloer als de trap een heel mooi eindresultaat geven. Ad en Cora, dank je wel!!!"

  Stephan Jansen - Den Bosch
  Particulier
  Woensdag 03-11-2021

  "Nadat wij in de winkel door Cora zijn voorgelicht over onze wensen en de opties hebben wij besloten om een grindvloer inclusief seal laag aan te schaffen.De vloer is prachtig geworden!De medewerkers zijn vakkundig en hebben na afloop van de werkzaamheden alles keurig schoon achtergelaten.Ad heeft de vloer na 24 uur voorzien van een seal laag.Ons oordeel is 5 sterren voor kwaliteit en service!"

  Ron & Marian Bos - Houten
  Woensdag 20-10-2021

  "Tijdens onze verbouwing weer bij Grindkeizer uitgekomen voor de nieuwe vloer. In het verleden al hele goede ervaringen met Ad en Cora opgedaan en die maakten ze nu weer meer dan waar!
  Een goed, duidelijk en eerlijk advies vooraf, meedenken in de planning, professionele medewerkers voor het leggen van de vloer en goede nazorg!
  Ad en Cora zijn prettige mensen om mee te overleggen, denken aan alle kanten met je mee en zijn eerlijk in hun advies. Inmiddels ligt onze vloer erin en zijn wij er weer super blij mee! Hier gaan we veel plezier van hebben.
  Bedankt weer!

  Groetjes Chris enMaud"

  Maud Derksen - Doesburg
  Maandag 18-10-2021

  "In september gingen we de keuken vervangen. Dus in juli op zoek naar een nieuwe vloer. Via internet uitgekomen bij Grindkeizer. De foto’s en reviews zagen er goed uit! Via Facebook contact gezocht en binnen een paar uur al reactie van Cora. Dus gelijk afspraak gemaakt om in de winkel te gaan kijken. Cora was behulpzaam, vriendelijk en het was geen enkel probleem om meerdere voorbeelden te maken. Daarna gelijk een afspraak gemaakt om hem te komen leggen in september. Voor die tijd is Ad geweest om de vloer in te meten. Ook al zo hartelijk, vriendelijk en gezellig. In september was het dan zo ver. De heren hadden de vloer er snel, vakkundig in liggen. De volgende dag kwam Ad de vloer sealen. En na 2 dagen hebben wij een prachtige keukenvloer. En nu dus een mooie keuken met prachtige vloer. Cora, Ad en jullie medewerkers, bedankt voor de goede service en jullie vriendelijkheid!
  Mochten we nog eens een vloer nodig hebben komen we zeker bij jullie terug! Wie weet voor de bijkeuken, die in de planning staat!!!

  Groetjes, Arnold en Maaike"

  Maaike van de Poll - Nijkerk
  Zaterdag 16-10-2021

  "Na een eerste contact in Maart waarbij ons in de winkel door Cora een prima advies werd gegeven over de toe te passen materialen en kleuren, werd de situatie begin April ter plaatse opgenomen door Ad en kregen wij een uitgebreide offerte ter beschikking. Prima geregeld, maar daarna werd het oorverdovend stil. Nadat ik in augustus een herinneringsmail stuurde werd opnieuw contact opgenomen en een afspraak gemaakt voor begin september. Die werd na nog een dag uitstel correct nagekomen. Het leggen van het vloertje van ca 11 m2 was in no time gebeurd en het zag er prima uit. We zijn er dik tevreden mee. Advies: neem even contact op met de klanten als er een lange vertraging optreedt.

  Reactie van Grindkeizer: Het betreft hier een Outdoor Siergrindvloer, bij advies en verkoop wordt altijd verteld dat we afhankelijk zijn van het weer. Zo gauw wij denken dat het kan, nemen wij zelf contact op. Indien men ongeduldig is mag men altijd contact opnemen, en leggen we het nog eens uit. Deze zomer was er veel regen, daarom duurde het zolang. Rede van 1 dag uitstel in deze, ondervloer was nog te vochtig!"

  Kees van de Pol - 's-Hertogenbosch
  Vrijdag 01-10-2021

  "Wij zijn super blij met onze grindvloer, Cora heeft vele kleuren samenstellingen aangeboden. Cora is heel flexibel en mee denkend. De jongens hebben de grindvloer keurig strak gesmeerd, jammer genoeg kan ik geen foto's uploaden hier. Ad en Cora super bedankt voor jullie deskundig- en vakkundigheid."

  Vishnu Basan Basant - Almere
  Dinsdag 28-09-2021

  "In mei naar 's Hertogenbosch getogen om de showroom te bezoeken om te zien of wij een grindvloer op ons balkon konden aanschaffen. Cora heeft ons vriendelijk ontvangen en vakkundig over grindvloeren geïnformeerd. Door het natte voorjaar was de orderportefeuille voor buitenwerkzaamheden erg vol, moesten dus geduld hebben totdat het weer beter was. In september was het zover. In een paar uur is ons balkon vakkundig voorzien van een grindvloer. Keurig werk afgeleverd door het team buitenmensen, zijn er oprecht blij mee. Chapeau."

  H.G. Lammertink - VIANEN UT
  Donderdag 23-09-2021

  "Zoooo blij met mijn grindvloer in mijn Beautysalon. Had ik veel eerder moeten doen !!
  Echte vakmensen, snel en super schoon gewerkt. Zodat mijn klanten gewoon konden komen. Dus kortom een echte aanrader .
  Super bedankt!!

  Groet Vera
  Ms More"

  Vera De Rooy - Den Bosch
  Ms more
  Dinsdag 21-09-2021

  "In april zijn wij in de showroom geweest en zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Cora heeft goed naar onze wensen geluisterd en goed de perfecte mix voor ons gemaakt. Er was erg veel flexibiliteit in het doorgeven van de mogelijke plaatsingsdatum i.v.m. verdere verbouwing van ons huis.
  Gisteren was het dan zo ver, de grindvloer is gelegd en vandaag volgde de seal-laag. Wij kunnen niet wachten tot deze laag is uitgehard en we kunnen gaan wonen in onze nieuwe woonkamer met super vloer!
  Cora en Ad bedankt voor jullie advies en vakkundigheid!"

  Dirk Jan en Marleen van de Watering - Capelle aan den IJssel
  Vrijdag 10-09-2021

  "Wij zijn super blij met onze grindvloer! Cora bedankt voor het meedenken om te komen tot de juiste kleur samenstelling. Het sealen van de vloer was spannend omdat het jaren terug als een plastic laag op je vloer lag maar zoals het nu is gedaan is gewoon geweldig. Als ik niet met mijn eigen ogen had gezien dat de vloer is geseald had ik niet geloofd dat het ook echt was gebeurt. Topwerk door Ad en zijn team."

  Marcel en Sabrina Aurik - Lelystad
  Dinsdag 24-08-2021

  "Hoi Cora en Ad,

  Super bedankt voor de fijne samenwerking.
  Cora voor de gastvrije ontvangst en de goede uitleg.
  Ad en medewerkers, bedankt voor het maken van de trap en de vloer over de gehele
  benedenverdieping van Marmerstone.
  Het is echt een plaatje geworden.
  Ad, je mag best nog een keertje een appelflap komen eten. Breng je Cora dan mee?"

  Jan en Helma van Dinter Rijkers - VALKENSWAARD
  Zondag 15-08-2021

  "Goed geholpen in het voortraject, met huisbezoeken de voorbereiding nog meer inzichtelijk gemaakt. Huiskamervloer, gang , trap en overloop zijn nu een plaatje en de trap is met het RVS een plaatje in huis. Alles strak volgens afspraak gemaakt door een fijn team van vakmensen. Cora, Ad en medewerkers super bedankt."

  Karin en Richard Bisschops - Eindhoven
  Maandag 09-08-2021

  "Dag Cora en Ad.
  Al meer dan een jaar geleden kwamen we op de keuze van grind. We maakten de gezellige reis naar 's-Hertogenbosch.
  De ontvangst was allerhartelijkst en de uitleg heel duidelijk.
  We zijn enkele keren terug gegaan voor de kleurkeuze. We hebben daar enorm goede uitleg en hulp bij gekregen van Cora.
  Kort geleden is de vloer gemaakt.
  In enkele dagen hadden we een prachtige vakkundige gelegde vloer. Zoals we hadden afgesproken.
  We kunnen het iedereen aanraden.
  Hartelijk dank Cora en Ad en collega`s en veel succes met jullie werk.
  Hartelijke groet Fam. Glas."

  Chris Glas - Asten
  Dinsdag 03-08-2021

  "We waren opzoek naar een grindvloer
  en kwamen uit eindelijk uit bij de Grindkeizer.
  Daar werden we uitstekend geholpen door Cora.

  Het mengen van alle kleuren, al wilde je er 10 of 15 gemengd hebben, geen probleem.
  Tot we uit eindelijk de kleur hadden bepaald.

  Daarna is Ad nog even langs gekomen om alles keurig op te meten.
  We hadden namelijk in de winkel de eerste offerte laten maken.

  Deze is ter plekke aangepast, samen tot een goede datum gekomen van het leggen.
  We waren zelf een week weg, dus konden de heren rustig hun gang gaan.

  We kregen een update via whatsapp met fotootjes, altijd leuk als je zelf niet in de buurt bent.
  We zijn keurig op de hoogte gehouden.
  De grindvloer ziet er echt fantastisch uit.
  Precies zoals wij het hebben wilde.

  We hebben gekozen voor de kunststof plinten.
  Deze zijn super gemaakt, kortom uitstekend.
  Ik zou het dan ook iedereen aanraden.
  Perfecte uitleg, vriendelijk personeel."

  Michel Sieperda - Middenmeer
  Maandag 05-07-2021

  "Ad en Cora (en de rest natuurlijk)

  Wat een superbedrijf!
  Vriendelijk en behulpzaam en kwaliteit!!!
  Zoals je geholpen wordt zou je bijna denken het zijn vrienden die je uit de nood komen helpen!
  Zo een gemotiveerd stel om het perfect af te maken!

  Mondelinge reclame is het beste zeggen ze altijd en dat is zeker waar.
  En het resultaat is er dan ook!

  Geweldig.
  Bedankt voor deze mooie vloer!

  Henk en Karin
  En natuurlijk Darcy en Amy 🐾🐾"

  Henk en karin van der Wal - Nieuw lekkerland
  Zaterdag 03-07-2021

  "Vorige week is onze siergrindvloer gelegd en onze trap gedaan.

  Eind december kleur uitgekozen bij Cora en konden bellen als we klaar waren met de verbouwing.

  Zouden dan binnen 2 a 3 weken komen leggen.
  Dat werd iets langer i.v.m. drukte maar erg blij mee.

  Super netjes gelegd en erg blij mee.

  Groet Fam. Meijerink"

  anja berends-meijerink - wijchen
  Donderdag 01-07-2021

  "Na onze vraag over de mogelijkheden van de grindvloeren hebben we eerst deskundig advies gekregen. Daarna ook heldere prijsinformatie. Bij een bezoek aan de winkel nog uitgebreider advies en alle tijd voor kleur keuze. Waarbij we verschillende monsters mee kregen. Het aanbrengen van de vloer ging volgens duidelijke plannen en door net en vakkundig personeel.
  Keurig uitgevoerd. Prima tevreden."

  Peter Bunk - St Oedenrode
  Maandag 28-06-2021

  "Vandaag is onze marmerstonevloer opgeleverd, ook heeft Grindkeizer de zwarte kunststof plinten geplaatst. De vloer is gesealed en gecoat zodat we er een hele lange tijd plezier van kunnen hebben.

  Wat een genot om met Grindkeizer in zee te gaan. Ze zijn erg gastvrij, gezellig en nemen alle tijd voor je.

  Als je dus voor kwaliteit wil gaan, ga dan naar Ad en Cora, hun verstaan het vak als de beste en het zijn echte mensen mensen!

  Met vriendelijke groeten,

  Fam. Snoek"

  Erik Snoek - Eindhoven
  Zaterdag 12-06-2021

  "Vandaag de nieuwe vloer gelegd.
  Super blij mee !!! De service is goed en ze komen hun afspraken allemaal na. Bedankt voor het goede advies en voor het vakmanschap."

  Angelique Triebel - Etten-Leur
  Vrijdag 11-06-2021

  "Wij hebben een siergrindvloer laten leggen in de woonkamer.
  Grijs tinten met een klein zwarte touch erin.
  We zijn zeer tevreden over het resultaat. En wat een vakbekwaamheid van de boys die de vloer kwamen leggen.
  We hebben de vloer laten sealen en coaten, dat had zijn tijd nodig, maar meer dan waard,. We hebben nu een vloer met een chique uitstraling..
  En complimenten voor de adviezen en service van Ad en Cora."

  Gel en José de Vries - Winsum(GN)
  Particulier
  Zondag 23-05-2021

  "Wat zijn wij blij met onze nieuwe grindvloer! Vijftien jaar geleden is hier een donkergrijze grindvloer gelegd en deze is perfect vervangen door een mooie witte grindvloer. Best wel spannend, maar door het toesturen van allerlei proefbakjes met witte grindsoorten hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor de service van Ad en Cora en het vakmanschap van Sander en Angelino. Super samenwerking!!"

  Mirjam en Jeroen Meijnders - Heeg
  Zondag 16-05-2021

  "Wat een geweldige service, wat een pragmatische adviezen, en wat een vriendelijke mensen. Welke ook nog eens zeer vakkundig zijn !!!!
  Kortom een TOP-team.
  Hartelijk dank voor onze prachtige vloeren !!"

  Carlo van de Ven - 's-Hertogenbosch
  Maandag 03-05-2021

  "Heel veel dank Ad en Cora voor onze prachtige grindvloer. We zijn er heel blij mee. We hebben Grindkeizer leren kennen als een betrouwbaar bedrijf dat heel mooi werk levert en alle afspraken nakomt. Veel dank."

  Hilde Bruggink - Enschede
  Vrijdag 30-04-2021

  "Super mooie grindvloer bedankt!
  We hebben een mooie grindvloer gekregen in onze tuinkamer.
  Grindkeizer houd zich goed aan de afspraken, en zijn betrouwbaar.
  En ze komen alle afspraken na.
  Heel erg bedankt, we zijn heel erg blij met onze nieuwe vloer!"

  M. Harmsen - Almere
  Vrijdag 30-04-2021

  "Super blij met onze grindvloer.
  Echt vakwerk, zijn super tevreden."

  A Bouwman - Woldendorp
  Donderdag 15-04-2021

  "Uitstekende kwaliteit en betrouwbaar bedrijf.

  In maart 2021 onze gehele nieuwbouwwoning van een grindvloer laten voorzien. Ook de beide trappen.
  Wij hebben Grindkeizer leren kennen als een bedrijf dat meedenkt, betrouwbaar is en prachtig werk aflevert.
  Veel dank aan Cora, Ad en hun medewerkers."

  Helma en Harry de Jong - Waddinxveen
  Maandag 05-04-2021

  "2,5 Jaar geleden hebben ze bij mij de benedenverdieping gedaan omdat ik het laminaat en tegelvloeren zat was want ik was een paar keer gevallen. Ik was zo tevreden dat ik ook de bovenverdieping 2 weken geleden heb gedaan. Ik kan iedereen de vloeren aanraden omdat ze onderhoud vrij zijn en makkelijk in gebruik. Ze geven je ook heel goed advies over kleuren. Mensen zijn heel professioneel met werken en ruimen alles netjes op als ze weggaan."

  Patrick Rach - Dordrecht
  Donderdag 01-04-2021

  ""Zeer tevreden"
  In 2017 hebben we onze grindvloer laten leggen. We kregen goed advies van Cora, de vloer werd netjes gelegd door Ad en team. Echt vakwerk. Nu zijn we een paar jaar verder en onze dochter heeft nagellak op de vloer gemorst. Ad en Cora hebben ons gerust gesteld en Ad kwam de nagellak verwijderen en gaf ons nog verder advies. We zijn zeer tevreden over jullie service. Nogmaals bedankt."

  Werner & Patricia Voets - Utrecht
  Zaterdag 20-02-2021

  "Zeer tevreden!
  Waarom helemaal naar het zuiden rijden, als om de hoek ook bedrijven zijn die een grindvloer kunnen leggen? Duidelijke tekst en uitleg. Duidelijkheid over prijzen vooraf en bovenal vakwerk. Alles supernetjes afgewerkt, mooie plinten, mooi door bochtjes en hoekjes :) .Als ik er over 10 jaar op uitgekeken ben kom ik terug voor een ander kleurtje. Niet zelf doen 't is een vak apart. Grindkeizer :)"

  Anton De Jong - Dronten
  Particulier
  Vrijdag 19-02-2021

  "Wij zijn zeer te spreken!!!
  Ad en Cora komen hun afspraken na, geven goede adviezen en denken goed met je mee. Na al bij veel bedrijven geïnformeerd te hebben over de mogelijkheden v.w.b. onze verschrikkelijke vloeren die n.a.v. een verbouwing zo ongelijk waren, scheurvormingen e.d zijn wij op en top door Grindkeizer geadviseerd en geholpen. Wij zijn uiterst tevreden en zouden zo weer voor een vloer van Grindkeizer kiezen. Hoewel we onze twijfels hadden om de vloer te laten sealen, zijn we er nu héél erg blij mee. Ad, Cora en andere medewerkers héél erg bedankt!!!!! Wij geven jullie goede raad en daad zeker door aan anderen."

  Milly Van de Beek - Zeeland
  Donderdag 28-01-2021

  "Cora, Ad en de vloerboys,

  Hartelijk dank voor het plaatsen van onze mooie grindvloer. Wij zijn er erg blij mee. En zeker met het tintje glitter (tip van Cora) 😁😁.

  Alles is super profi gedaan. De boys die komen smeren, lieten er geen gras over groeien en gingen meteen aan de slag. Dus verdiende ze wel een stukje taart.
  Ad en zijn collega waren er de volgende dag om te sealen. Ook deze 2 waren lekker vrolijk en profi..

  Wij zullen jullie zeker aanraden bij andere.

  Nogmaals bedankt
  Edwin van der Boor
  Hetty van Loon"

  Edwin Van der Boor - Raamsdonksveer
  Dinsdag 26-01-2021

  "Beste Ad, Cora en vloerleggers,
  We willen jullie hartelijk bedanken voor de prachtige grindvloer inclusief seal- en coatinglaag. Jullie professionaliteit, kundigheid en geleverde kwaliteit wordt zeer gewaardeerd!
  Het kleurverschil van de eerste grindlaag is op een nette en snelle manier opgelost door een juiste tweede laag eroverheen te leggen. Zeer goede en snelle service! Verder zijn jullie ook nog prettige en aardige mensen. Nogmaals bedankt!"

  Bas en Monique Hoving - Hoofddorp
  HovSne BV
  Zondag 17-01-2021

  "Wij zijn super blij met onze nieuwe ( siergrind ) vloer , super strak gelegd in metallic bruin met bijpassende plinten. (foto’s stuur ik nog op)
  Goede service en fijn contact, vragen worden meteen beantwoord en afspraken worden correct nagekomen kortom vakmensen!
  In de nabije toekomst willen wij ook nog de trap door jullie laten doen.

  Cora & Ad bedankt!

  Groetjes Tim & Jennifer"

  Tim De Groot - Aarle Rixtel
  Zaterdag 16-01-2021

  "Hoi Cora en Ad,

  Langs deze weg wil ik jullie wederom weer bedanken voor een mooi stukje grindvloer.
  Na de hele beneden verdieping en de trap en overloop, was nu 1 van de slaapkamers aan de beurt.
  Dit is weer volledig geslaagd.

  Nu snel door met de verbouwing en dan kunnen jullie als Grindkeizer weer lekker aan de slag binnen......

  En als afsluiter in het voorjaar de nieuwe vijver buiten bekleden met jullie product.....

  Groetjes,
  Familie van Hummel uit het zonnige Kerkdriel."

  Dennis van Hummel - Kerkdriel
  Woensdag 23-12-2020

  "Lieve Cora en Ad,

  Ik had even tijd nodig om alles wat me door jullie gegeven is, te laten bezinken. En dat was heel wat.
  Na een stevige wandeling en een ontmoeting met de zon 🌞 die me tegemoet scheen, is alles een beetje op zijn plek gekomen.
  Ik dank jullie, twee bijzondere mensen, uit het diepst van mijn hart. 💜
  Naast de prachtige vloeren in ons nieuwe huis, heb ik twee vrienden voor het leven erbij gekregen. 🙏"

  Fam. Lammers - Rosmalen
  Zaterdag 19-12-2020

  "We zijn blij met de Siergrindvloer in onze serre. En we vonden het fijn hoe geduldig en meedenkend jullie waren in deze koude natte tijd.

  Fam. Demmendaal - Haarlem"

  Fam. Demmendaal Demmendaal - Haarlem
  Vrijdag 18-12-2020

  "We zijn super blij met onze siergrind vloer. Heel mooi strak gelegd zoals afgesproken.
  Voorheen op de trap gelegd, uit tevredenheid nu ook de volledig vloer mogen leggen.
  TOP service, super bedankt Cora en Ad.
  Het voelde zoals thuis!

  Groeten uit het zuiden""

  Merve Koc -
  Maandag 14-12-2020

  "Mooi gelegde vloer in woonplaats. En... het kleine vlekken probleempje helemaal opgelost, zoals afgesproken. Alweer een perfecte ervaring!!!
  Dank nogmaals voor jullie professionaliteit!!!!"

  Carine Vanstaen - Merksem (B)
  Zaterdag 05-12-2020

  "We zijn super blij met onze siergrindvloer!

  Cora en Ad bedankt voor jullie hulp en inzet bij het uitzoeken van de vloer.
  Ook een compliment voor de leggers, de vloer is super strak gelegd.

  Een top bedrijf met super aardige mensen met veel ervaring!

  Roos en Theo Brok - Vught."

  Roos en Theo Brok - Vught
  Vrijdag 04-12-2020

  "Een aan te raden vloerbedekking voor gemak en oog uitziende vloer en glitterende kijk."

  Dhr. S. Velzeboer - Oude - Ade
  Dinsdag 24-11-2020

  "Hartelijk dank Ad en Cora voor jullie advies en de goede service! We zijn erg tevreden over onze prachtige grindvloeren in de woonkamer en op zolder. Rob en Liesbeth"

  Fam. Pagen - Zaltbommel
  Vrijdag 13-11-2020

  "Nadat wij 6 jaar geleden siergrind in onze woonkamer hebben laten leggen ( geseald ) na volle tevredenheid, was de badkamer ook aan een update toe. Hebben we het droge gedeelte van siergrind voorzien, geseald en een PUW coating en zijn weer helemaal tevreden. Het zijn ook ontzettende aardige mensen die Ad en Cora en ook vakwerk leveren, dus ik kan iedereen een siergrind vloer aanbevelen."

  patrick coenen - wijk bij duurstede
  Zondag 08-11-2020

  "Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.
  Dank je wel voor de nette levering alles keurig op tijd en vakwerk geleverd"

  J.a Van der Tol - De Meern
  Zaterdag 07-11-2020

  "Wat een mooie vloer hebben wij. Dank jullie wel voor de nette correcte werkwijze.
  Alles netjes afgehandeld .
  Dank je wel.
  Jan en Diny"

  Jan en Diny Van der Tol - De Meern
  Mw.
  Zaterdag 07-11-2020

  "Niets dan lof voor dit bedrijf van begin tot eind.
  Alles volgens afspraak gedaan.
  Hele goede keuze.
  Werken keurig en zijn super aardig, zowel Cora als Ad."

  Annemiek Hamakers - Dongen
  Donderdag 17-09-2020

  "Wat ons vooral opvalt, is jullie flexibiliteit en het meedenken. Een hele fijne ervaring en super klantvriendelijk! Wij gaan genieten van de mooie vloer..dank jullie wel!!"

  Vanessa Burger - Hoofddorp
  Woensdag 16-09-2020

  "Werkelijk een en al lof voor jullie mooie werk dat bij ons is gemaakt. Alles van offerte tot uitvoering klopte, ik heb geen enkele op- of aanmerkingen op het geheel. Voor ons zijn jullie een fijn bedrijf die zich keurig aan de afspraken houden en perfect werk hebben geleverd, waarvoor dank Ad en Cora. Veel succes met jullie mooie bedrijf.

  Groetjes Trudie en Jack Kleij"

  Jack en Trudie Kleij - Eindhoven
  Zaterdag 12-09-2020

  "Hele leuke ervaring om bij jullie in de winkel te kunnen kijken naar de mogelijkheden en het mogen samenstellen tot het uiteindelijke resultaat. De klantvriendelijkheid in de winkel en met het personeel welke de vloer komen plaatsen is erg vriendelijk!

  Wij zijn erg tevreden.

  Bedankt."

  Rene en Kirsten Stoutjesdijk - Hoogvliet
  Donderdag 30-07-2020

  "Marmerstone sinds enkele weken op ons terras (15 juli 2020). Onze ervaring ? Heel efficiënte en absoluut perfect nageleefde afspraken. Cora volgt alles tot in de puntjes op (ook het weer, tot op de voet). Het aanbrengen verliep absoluut professioneel door Jurgen. Heel nauwkeurig en precies !!! Met advies en voorstel voor de allerbeste oplossing. De klus was in een tweetal uurtjes geklaard !!! De dag nadien, opvolging door Cora, telefoontje om te vragen of alles naar wens was !!! Echt Nederlandse efficiëntie. Dit is waarom wij ons vertrouwen meer en meer geven aan Nederlandse bedrijven !!! Wij kijken uit naar het volgende project (woonkamer en keuken)."

  Désiré en Carine Vanstaen - Merksem (Antwerpen)
  Vrijdag 24-07-2020

  "Helemaal bij met de mooie Outdoor Marmerstone vloer op mijn balkon! Vakkundig en snel gelegd door Jurgen. Jullie hebben fijne leggers, niet lullen maar poetsen en daarbij ook alles keurig afgeplakt en opgeruimd!!
  Cora en Ad, veel succes met jullie bedrijf Grindkeizer in de toekomst."

  Anita Aalbersberg - Oosterhout (NB)
  Vrijdag 26-06-2020

  "Ons balkon is gisteren voorzien van Marmerstone, ziet er geweldig uit. Hele prettige en professionele werklui, die geen enkel spoor hebben achtergelaten. TOP, bedankt Cora en Ad!"

  Eva Geelen - Tiel
  Woensdag 24-06-2020

  "Ik kwam deze review tegen op deze pagina;

  "Wat een uitstekende klant- en servicegerichtheid. Niet lullen maar poetsen. Geen mooie verhalen maar gewoon eerlijk zowel qua prijs als afspraken. Compliment! Er is een marmerstonevloer in onze gang en toilet gelegd. Een kleine opdracht maar uitstekend verzorgd. Bedankt! We zijn er erg blij mee!"

  Bij ons was het een siergrindvloer in keuken en hal. Verder is deze review voor de volle 100% op ons van toepassing."

  Stefan - - Uden
  Dinsdag 02-06-2020

  "29 mei 2020 is er bij ons een marmerstone vloer op het balkon gelegd. Hier zijn we heel tevreden over.
  Ook heel tevreden over de werkwijze van het monteren van de vloer.
  De mannen hebben heel netjes gewerkt en alles opgeruimd.
  We zijn er heel blij mee!!!"

  Jan en Lia Jaspers - Bergen op Zoom
  n.v.t.
  Maandag 01-06-2020

  "Vloer gelegd in augustus 2018. Kwam het kaartje tegen en realiseerde mij dat ik nooit een review had geschreven.

  Bij deze alsnog: Top (sterke) vloer, nog steeds heel erg blij mee. En zeer vriendelijke mensen!
  Dank!"

  Jelle van Erven - Ens
  Vrijdag 29-05-2020

  "Deze week de huiskamer, 2 halletjes en 2 trappen met marmerstone en RVS stootborden. Super mooi !!!!! Ad en Cora hartelijk dank voor het advies en de hele mooie vloer !!!"

  DIRK EN INEKE EN NOA HAVEMAN - Mijdrecht
  HOBBY ROKER
  Zaterdag 23-05-2020

  "Wederom een prachtige siergrindvloer, dit maal op de slaapkamer,
  Super blij mee!!! Bedankt Ad en Cora voor wederom een voortreffelijke service!!!!"

  Petra en Regina van den Boomen - VELDHOVEN
  Vrijdag 15-05-2020

  "Ik heb privé twee maal een grindvloer laten leggen, naar volle tevredenheid.

  Nu hebben we ook op school in de handvaardigheidsruimte een grindvloer laten leggen.

  Het ziet er niet alleen perfect uit, het is ook prima schoon te houden en heel duurzaam.

  Het contact en de begeleiding voorafgaand aan de keuze was prima en ook de professionaliteit van het werken.

  Kortom, we zijn ook op school heel blij met deze nieuwe vloer."

  Manny Liebregt - Helmond
  cbs De Rank
  Donderdag 07-05-2020

  "Er is van de week bij ons een prachtige grindvloer gelegd en een trap gemaakt met grind. We zijn er echt heel tevreden over, kan het iedereen aanraden om hier een vloer te kopen. Top bedrijf !!!"

  Jenny Raaijmakers - Kerkdriel
  Maandag 27-04-2020

  "Het is al weer een tijdje geleden, augustus 2019, heeft de Grindkeizer in vier ruimtes een prima grindvloer aangelegd. Een deel bij de keuken, een kantoortje (met vloerverwarming van speedheat) en twee halletjes. Nu na 3/4 jaar is duidelijk dat dit een hele goede vloer is die makkelijk is schoon te houden met name belangrijk voor het deel in de keuken. Ongelukje, geen probleem, even schoon- en droogmaken met een doek en je ziet er niets meer van.

  De voorbereiding in de showroom begin 2019 was heel vriendelijk en uitvoerig, bij het leggen bleek een fabrieksfout van een deel van het grind tot problemen te leiden. Volledig en zonder discussies helemaal hersteld tot volle tevredenheid. Super service!"

  Jos breuers - Voorburg
  Zondag 19-04-2020

  "Wat een vriendelijke mensen bij Grindkeizer. Begint in de winkel met een lekker kopje koffie,
  alle tijd voor het uitzoeken van de kleur voor de grindvloer. Niks is ze te gek, eenmaal de juiste kleur gekozen kun je hem altijd nog veranderen.
  De dag van leggen begint met het op tijd komen van de leggers, zeer vriendelijke lui en zeer vakbekwaam.
  Dag twee, na een telefoontje van Cora, was Ad op de afgesproken tijd
  om de vloer een afwerklaag te geven. Weer vakwerk geleverd.
  Al met al wat een top bedrijf en Ad en Cora twee toppertjes die doen wat ze beloven, niks is ze teveel. Wat hebben wij nu een prachtige vloer. En die sterren dat zijn er veel te weinig, een dikke 10 +
  Dus mensen wilt u een schitterende grindvloer dan naar Grindkeizer.
  Ad en Cora nogmaals bedankt.
  19-04-2020"

  harrie/veronique leijtens - neede
  Zondag 19-04-2020

  "Heel erg blij met de vloer, maar ook met de service. Je kunt goed kleuren uitzoeken op de zaak en bij twijfel er word direct gereageerd. Top, zijn hier erg tevreden over van ons krijgen jullie een 10."

  Angelique drost - bilthoven
  Vrijdag 10-04-2020

  "Heel erg blij zijn wij met de grindvloer in onze badkamer en toiletten. De grindvloer geeft onze iets wat oudbollige badkamer, een frisse, moderne look.
  Professioneel gelegd met duidelijk veel kennis van hun product.
  Goede service en heel klantvriendelijk.
  Bedankt Cora, Ad en de vloerleggers.
  Wij kunnen jullie zeker aanraden!"

  Lisanne Zwager - Groenekan
  Maandag 06-04-2020

  "Onlangs is bij ons door de firma Grindkeizer een marmerstone vloer gelegd. Dit is op een zeer professionele manier gedaan. Het is een vriendelijk, deskundig en behulpzaam bedrijf. Wij kunnen hun aanraden. Wij hebben een vloer waar wij dik tevreden mee zijn."

  Ruud en Mary Dahlkamp - Nieuw-Vennep
  Zondag 15-03-2020

  "Prachtige marmerstone vloer in keuken, woonkamer, bijkeuken en trap.

  Als onderdeel van een grondige renovatie van onze woning hebben Cora en Ad met veel geduld geholpen en geadviseerd om te komen tot een top resultaat. Trappen, bijkeuken, keuken, studeerkamer, woonkamer en hal zijn super geworden. Mooie bijpassende vensterbanken om het geheel af te maken. Absolute aanrader!"

  fam Uytenbogaart - Zaltbommel
  Woensdag 26-02-2020

  "Vorige week hebben wij onze begane grond door Grindkeizer laten voorzien van een siergrindvloer inclusief sealen. Wat een mooi resultaat! We zijn er erg blij mee.
  De service en nauwkeurigheid van het hele team is perfect! Vanaf het moment in de showroom: uitstekende voorlichting en service door Cora. Ze hebben erg nauwkeurig gewerkt. Service en klantvriendelijkheid zijn top! Bedankt, Ad, Cora en Sander!"

  Mark de Kluis - Eindhoven
  Zondag 23-02-2020

  "Zeer tevreden met onze nieuwe grindvloer.

  Een prachtige aanwinst in onze woning.

  Ad en Cora zeer bedankt.

  Ps mooie opdracht in verschiet bij onze zoon in 2020 !"

  Marc Wesseling - Krommenie
  Dinsdag 31-12-2019

  "Ondanks dat we maar een kleine keuken vloer (8 vierkante meter) opnieuw hebben laten leggen, hebben Cora en Ad ons behandeld alsof we het hele huis van een nieuwe grindvloer wilden laten voorzien. Uiterst correcte behandeling, prima adviezen en service van zowel Cora als Ad. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. De nieuwe keukenvloer is prachtig. Zo mooi zelfs dat we even hebben overwogen om ook de rest van onze 17 jaar oude grindvloeren te vervangen. Jammer dat het zo'n klus is de oude grindvloeren te verwijderen. De Grindkeizer is zeker een aanrader en mochten we in de toekomst alsnog besluiten de rest van de grindvloeren te vervangen dan zullen we dat zeker en vast door de Grindkeizer laten uitvoeren."

  Fam. Geerts - Almere
  Dinsdag 03-12-2019

  ""Met een idee in mijn hoofd over hoe mijn ideale vloer eruit moest zien, bracht ik een bezoek aan Cora in de showroom. Al snel werd duidelijk dat het een Marmerstone vloer zou worden, vanwege onze voorkeur voor natuurlijke materialen.
  We hebben een unieke mix samengesteld van drie kleuren, geheel volgens mijn wensen.
  Ik heb ervaren dat Ad en Cora een goed inlevingsvermogen hebben in de wensen van de klant, en deze kunnen vertalen naar een goed advies, duidelijke planning en heldere communicatie.
  Door oplossingsgericht te denken is er heel veel mogelijk, en worden praktische vragen snel opgelost.
  Ik heb gekozen voor een gesealde vloer met Easy To Clean topcoating. Deze coating is écht een toegevoegde waarde aan de vloer. Het is vuil afstotend, slijtvast en geeft extra UV bescherming aan de vloer. Tevens geeft de coating een mooie zijdeglans, en een verdieping van de kleuren. De natuurlijke uitstraling blijft behouden, dat vond ik belangrijk.
  Grindkeizer doet waar het goed in is: maatwerk leveren!
  Team Grindkeizer, hartelijk dank voor het helpen realiseren van onze droomvloer!"

  Madelon Boots - De Hoef
  Vrijdag 29-11-2019

  "Nog nooit een grindvloer gehad. We wilden geen tegels of hout in de keuken. Marmoleum viel ook af. Toen uitgekomen op een grindvloer.
  Heel fijn ontvangst in de showroom in Den Bosch. Alle tijd om rustig te kijken wat bij ons past. De vloer is er vervolgens met zorg en aandacht aangebracht, man wat een vakman. Ook het sealen van de vloer en insnijden van de loopmatten ging heel mooi.
  En ook fijn dat er iemand de telefoon opneemt en tijd voor je neemt als je belt met een vraag.

  Kortom, geweldige service, mooie vloer, aanrader!!!"

  Sjoerd Smeenk - Velp
  Vrijdag 29-11-2019

  "Vanaf het moment dat ik de showroom binnenkwam voelde het goed. Het uiteindelijke eindresultaat mag er zijn. Het is nog mooier geworden dan ik had durven hopen. Absolute aanrader."

  Paul Pera - Houten
  Woensdag 20-11-2019

  "Wij hadden een grindvloer 10 jaar geleden laten leggen en wilden nu dezelfde combinatie in de keuken. Cora wist exact dezelfde kleuren steentjes te regelen, zodat de combinatie precies hetzelfde is als in de rest van het huis.
  Het mooie van Cora en Ad is dat zij wel een vloer komen leggen, ook al is het aantal vierkante meters beperkt. Veel concurrenten komen niet voor alleen 11 m2. En voor 2 kleine verkleuringen kwamen ze netjes terug om te herstellen. En als extra service heeft Ad ook nog eens een paar plekjes in de bijkeuken bijgewerkt, op een vloer die er al 10 jaar ligt.
  TOP bedrijf en TOP service!"

  Huub de Haan - Oss
  Donderdag 31-10-2019

  "Een aantal maanden geleden onze trappen in huis laten bekleden met Marmerstone. Voor die tijd in de showroom geweest voor persoonlijk advies. We hebben diversen kleurencombi's in een bakje meegekregen om thuis de beste keuze te kunnen maken.
  Vervolgens alles perfect volgens afspraak verlopen. Op dag 1 alle RVS panelen geplaatst. Op dag 2 en 3 marmerstone en sealen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en krijgen erg veel complimenten van bezoek. Wij hebben een open trap in de woonkamer die dankzij de Marmerstone een echte eyecatcher is geworden! Voor kwaliteit, service, persoonlijk advies moet je toch echt hier zijn.

  Cora & Ad, bedankt!"

  Iris & Ricardo . - Eindhoven
  Zondag 20-10-2019

  "Afgelopen week is onze trap van grind voorzien. Een aantal maanden daarvoor de afspraken al gemaakt in de showroom. Alles perfect volgens afspraak. Op dag 1 alle RVS panelen geplaatst. Op dag 2 en 3 grind en sealen. Prima verlopen allemaal, en een resultaat wat onze verwachtingen overtrof. Vakwerk, wij zijn er blij mee."

  Maurice van Uum - Zevenaar
  Donderdag 17-10-2019

  "2 Weken geleden een afspraak gemaakt voor het leggen van een marmersteen vloer op het balkon. In verband met vakantie hadden wij tijdgebrek.
  Vanochtend strak op tijd en de vloer werd vakkundig en naar volle tevredenheid gelegd.
  Klasse!!"

  Peter de Ruijter - Gorinchem
  Vrijdag 30-08-2019

  "Dinsdag 20-8-19 een Siergrindvloer gelegd in de Serre, keuken en de gang. Na eerst een eerlijk en vriendelijk advies gevraagd te hebben bij Cora en Ad kwamen wij tot een keus van de kleur. Alles ging verder in overleg en de afspraken werden perfect nageleefd. De jongens die de siergrindvloer kwamen leggen waren erg vriendelijk en heel vakbekwaam. Wij zijn erg blij met de vloer het is echt fantastisch geworden en wij willen daarom Cora en Ad, en de vloerleggers bedanken voor het klasse werk wat ze hebben geleverd. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij onze kennissen, nogmaals bedankt.
  gr Annie en Kees"

  Kees Scheepens - 's-Hertogenbosch
  Vrijdag 23-08-2019

  "Ruim 3,5 jaar geleden hebben we een grindvloer laten leggen in onze keuken en woonkamer. We wilden een donkere vloer, maar ook dat de kleuren zouden passen bij onze teakhouten meubels en de kleuren van ons huis. Dat was heel goed gelukt. We zijn er nog steeds erg tevreden over. Het blijft een prachtige vloer. De begeleiding was goed en met al onze wensen werd rekening gehouden. Het resultaat is nog te bewonderen op deze website."

  Stefan van Langeveld - Egmond aan den Hoef
  Zaterdag 17-08-2019

  "Paar weken geleden prachtige grindvloer op buitenterras laten aanleggen. Strak en netjes. Fijn familiebedrijf waar nog goed wordt meegedacht met de klant. Bij eerder bezoek in de winkel werd ruim de tijd voor ons genomen. Aanrader."

  JA Bong -
  Zondag 14-07-2019

  "Een vloer laten leggen in twee fasen, omdat we er in bleven wonen. Cora en Ad hebben steeds over (on)mogelijkheden meegedacht. Wat ook heel fijn was: bij twijfel over de juistheid van de keuze van de kleuren kun je gewoon nog een keer langs gaan en andere opties bekijken.
  Ze ronden de prijs af naar een mooi bedrag en bieden gratis matten waar en hoe je dat wilt. We zijn heel blij met onze drempelloze vloer. Zeer geschikt om oud bij te worden!
  Bedankt, iedereen die ons geholpen heeft."

  Fam. Rijks -
  Vrijdag 12-07-2019

  "Gisteren zijn de twee brede traptreden naar de voordeur door jullie gedaan met marmerstone in een diepzwarte kleur. We zijn hier bijzonder blij mee, van eerste contact tot aan het leggen,alleen maar lof! Top bedrijf.
  Hartelijke groeten
  Fam vd Veen"

  Familie van der Veen -
  Vrijdag 28-06-2019

  "Bedankt voor de service. De vloer is erg mooi geworden. We zijn er blij mee!"

  Fam Lammerts - Arnhem
  Zondag 23-06-2019

  "Afgelopen week is de grindvloer gelegd in onze nieuwe woning. Wij zijn er zeer blij mee en tevreden over. Hier gaan wij heel wat jaartjes plezier van hebben. Ad heeft hem er zeer strak in gelegd, echt een staaltje van zeer goed vakmanschap, Bedankt Cora en Ad van de Grindkeizer!!!!!"

  Frank en Samantha Van Koolwijk - Huissen
  Particulier
  Zaterdag 18-05-2019

  "We wilden graag een stevige vloer in ons nieuwe 32m2 grote tuinhuis en fietsenberging. Ad en zijn collega legden een perfect vloertje en de communicatie met Cora verliep ook vlekkeloos. Alle lof voor de Grindkeizer!"

  Marcel Oomen - Heemstede
  Zondag 12-05-2019

  "We hadden al 20 jaar een korrelvloer in huis liggen. Deze was aan vervanging toe. Lang zitten denken en kijken wat we nu op de vloer wilden. Mijn vrouw en ik kwamen toch weer op een korreltapijt uit omdat bijzonder geschikt is voor een hond. Je krijgt geen beschadigingen en is makkelijk te reinigen. Bij een paar bedrijven wezen kijken tot we bij Cora en Ad terecht kwamen. We zijn heel vriendelijk ontvangen goede informatie gekregen en wat ik bij andere bedrijven niet gezien had we mochten hier zelf met verschillende kleuren grind gaan mixen tot dat we onze kleur gevonden hadden. Gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen en de vloer en trap zijn vakkundig bekleed. Wij zijn uiterst tevreden ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
  Groetjes Henny & John"

  John van den Broek - Best
  Zondag 12-05-2019

  "In december de vloer uitgezocht bij Cora. Waren gelijk weg van de kleur zwart met glitters er in. Moesten alleen nog even wachten met het laten leggen i.v.m. de verbouwing. Afgelopen vrijdag was het zover. Gelegd door Sander en Roy; echt super mooi!!!
  De dag erna kwam Ad om de vloer te sealen en de mat op maat te snijden. Nadat de vloer helemaal droog was konden we er van genieten. Ziet er perfect uit en zijn super tevreden!!!!!!!!!!!!!
  Groeten Rob en Margreet."

  Rob Zijtveld - Soest
  Dinsdag 16-04-2019

  "In ons oude huis hebben we jaren plezier gehad van de vakkundig aangelegde siergrindvloer! Nu in onze nieuwe woning de badkamer en toilet laten voorzien van weer een prachtige siergrindvloer! We zijn weer erg goed en heel snel geholpen. Hulde voor jullie vakmanschap!"

  Fam. Vink -
  Maandag 18-03-2019

  "Cora en Ad, wat een stel geweldige mensen!

  Wij hebben een grindvloer die al enkele jaren oud is waar een beschadiging op zat. Meerdere bedrijven bij gehad die het uiteindelijk alleen maar beroerder maakte.
  Toen kwam Ad, die direct aangaf dit is geen plek die onzichtbaar te maken is, maar we proberen het en zien wel. Na enkele pogingen het idee opgepakt om een afwijkende kleur te gebruiken en een vorm er in te slijpen. En zie, geheel naadloos een leuke vorm in de vloer die past in het geheel en de schade opgelost heeft.

  Ad top van je. Ze kunnen een hoop zeggen maar je staat achter je werk en producten en weet ook weer een oplossing te verzinnen als iets niet volgens het boekje gaat.

  Bedankt uit Schijndel!"

  Renee & Marcel Derksen-Schram - Schijndel
  Donderdag 21-02-2019

  "Wat een super bedrijf! Meteen fijn contact, goed advies en dan komt de datum steeds dichter bij en komen de vragen, geen probleem voor Ad en Cora. Ad kwam even kijken en beantwoorde al onze vragen het was geen enkel probleem. Nu ligt hier een geweldige Grindvloer en trap, de trap is super mooi geworden.
  Dus alles in een zin een super bedrijf!!

  Bedankt Cora en Ad."

  Adrie en Rian Bodar - Vught
  Vrijdag 08-02-2019

  "Na de verbouwing moesten we gaan kijken voor nieuwe vloer. Via RadioNL en Facebook terecht gekomen bij Grindkeizer voor een Siergrindvloer. Wat een goede keuze is dat geweest, een fantastisch bedrijf, hebben service hoog in vaandel staan. Van begin het uitzoeken, tot eind het sealen, alles is zeer vakkundig gedaan en we zijn dan ook meer als blij met het eind resultaat!
  Cora en Ad bedankt, hiervoor!

  Groetjes van zeer tevreden luitjes, een dikke tien!"

  Ed en Greet Witteman - de Wilp
  Maandag 04-02-2019

  "Voor de woonkamer en voor het auditorium wilden wij een grindvloer.
  In Den Bosch bij de Grindkeizer voelden wij direct dat we met hen verder wilden, ze zijn op een fijne manier erg betrokken en gedreven.
  Het kiezen van de kleuren bleek erg lastig, maar met wat monsters mee naar huis konden we een goede beslissing nemen. Ook voor de audio-ruimte was het lastig te bepalen of wij nu gesealed zouden nemen (beter met schoon houden) of ongesealed (iets beter voor het geluid en de kleur is wat intenser): uiteindelijk toch laten sealen…
  Het resultaat is zo mooi! Sjiek, kleurrijk, praktisch. Wij zijn er heel blij mee. En krijgen erg veel positieve reacties.
  Dank voor het prettige contact met Cora, Ad en de andere werknemers."

  Rudo Meijer - Achterberg
  AudioSense
  Dinsdag 08-01-2019

  "Soms zit het mee en soms zit het tegen. En in ons geval leek het (buiten hun schuld) flink tegen te zitten bij het leggen van dik 120 m2 grindkorreltapijt in ons nieuwe appartement.

  Maar juist als het een beetje tegenzit, merk je dat Cora en Ad tot het gaatje willen gaan om de klant tevreden te stellen. En dat hebben ze gedaan! Ze zijn vriendelijk, blijven vrolijk en gaan vakkundig te werk met een team waar je op kunt vertrouwen.

  Het resultaat: een superstrak gesealde grindvloer door het gehele appartement. Met wat geduld en advies van Cora kwamen we uit op een combinatie van antraciet met een vleugje bruin waardoor het huis van de woonkamer tot de wc een chique uitstraling heeft gekregen.

  Wij zijn dus dik tevreden over de service en het resultaat en dat is altijd leuk om te laten weten!"

  Lidy en Ton - Vlissingen
  Zondag 09-12-2018

  "Wij willen Cora en Ad ontzettend bedanken voor de fantastische vloer die ze geleverd hebben.

  De vloer ziet er prachtig uit, hier gaan we lang plezier van hebben.

  groet Mascha en Erwin"

  Erwin en Mascha Danckaarts - Utrecht
  Zondag 02-12-2018

  "Ad & Cora

  Bedankt voor het leggen van een supermooie siergrindvloer in onze nieuwe keuken. Super netjes, goede planning en adviezen.
  Wij gaan zeker vaker gebruik maken van jullie voortreffelijke service. In een woord GEWELDIG!!

  Groetjes Petra en Regina van den Boomen"

  Petra en Regina van den Boomen - Veldhoven
  Donderdag 04-10-2018

  "Wat een ouderwetse service! Met mijn 73 jaar vond ik het een toer om eerst naar de showroom te gaan. Geen probleem voor Ad die gewoon bij mij thuis kwam met vele stalen voor mijn balkonvloer & toilet.
  De keuze was overweldigend, alles is voortreffelijk gelopen, zó keurig dat je een berichtje krijgt dat ze met een uurtje voor de deur staan.
  En alles volgens afspraak, dat heb ik vaak anders meegemaakt.
  Het werk is snel en met vakmanschap uitgevoerd, én het ziet er prachtig uit, ik ben er reuze blij mee.
  Cora en Ad hebben liefde voor hun werk en zijn beleefd en eerlijk, en de prijs is zeker de moeite waard.
  Dus niet getwijfeld, óp naar de Grindkeizer!

  Theresia van Riet, Naarden."

  Theresia van Riet - Naarden
  Dinsdag 25-09-2018

  "Wij hadden al 10 jaar een marmerstone vloer met grove korrel. Door ondeugdelijke schrob/zuigmachine van Boels werd de vloer dof en op vele plaatsen wit uitgeslagen.
  Wat te doen? Na enig zoeken op het net kwamen we bij Cora in de winkel terecht. Na het verhaal gehoord te hebben belde zij meteen Ad die naar de winkel kwam om te kijken wat een eventuele oplossing kon zijn. Volgens Ad kon het doffe gedeelte nog wel enigszins hersteld worden, doch de wit uitgeslagen plekken niet. Dit heeft hij nog eens bevestigd toen hij bij ons ter plaatse was.
  We hebben meteen de knoop doorgehakt en bij Ad en Cora een nieuwe vloer besteld. Wederom marblestone, doch een kleine korrel en uiteraard een andere kleur. We hebben gekozen om de vloer te laten sealen en tevens een coating aan te laten brengen.

  Dat vergt planning en dat is allemaal goed gecommuniceerd en verlopen. De vloer ligt er perfect in.

  Alle lof voor Ad en Cora en hun medewerkers."

  Wil Venrooij - Hedel
  Maandag 24-09-2018

  "Wij zijn onlangs verhuisd en de vloer in de woonkamer, hal en wc moesten daar ook vernieuwd worden. In ons vorige huis hadden we ook een grindvloer bij Ad en Cora vandaan. En waren daar ontzettend tevreden mee, tevens was toen ook ons aanrecht van grind voorzien. In het nieuwe huis wilde we ook weer vloerverwarming en wogen diverse vloeren tegen elkaar af. En we kwamen toch weer bij Ad en Cora uit. De service is super!!! Ze denken met je mee en het wordt echt prachtig gelegd. We wilde het ook weer op het aanrecht en we zijn er zo ontzettend blij mee. Iedereen super bedankt voor de service, gezelligheid en natuurlijk de prachtige vloer!!!"

  Marianne van der Lee - Zwaag
  Vrijdag 14-09-2018

  "Ik heb de aanleg van de vloeren in de Tillenborgh gezien en was gelijk enthousiast. Ter plaats gevraagd of dat ook op mijn balkon mogelijk was. Geen probleem. Wij hebben gekozen voor een Marmerstone vloer. Nu ligt hij erop. Wij zijn uiterst tevreden, wat een mooie uitstraling. Top service!!!!!
  Duidelijke afspraken. Nu zijn we aan het overwegen ook de hele benedenverdieping te doen. Met het meedenken van de Grindkeizer ben ik ervan overtuigd dat dit ook prima in orde gaat komen.
  Wij zijn in ieder geval dol enthousiast."

  Marianne Cuypers - Linne
  Mevr.
  Dinsdag 04-09-2018

  "Wat een uitstekende klant- en servicegerichtheid. Niet lullen maar poetsen. Geen mooie verhalen maar gewoon eerlijk zowel qua prijs als afspraken. Compliment! Er is een marmerstonevloer in onze gang en toilet gelegd. Een kleine opdracht maar uitstekend verzorgd. Bedankt! We zijn er erg blij mee!"

  Marcel Huigen - Nieuwegein
  Zondag 26-08-2018

  "Alle inwoners van appartementencomplex “De Tilleborgh” zijn zeer content met hun nieuwe balkonvloeren..
  De samenwerking is perfect verlopen, het is een verrijking voor ons complex.
  Hartelijk dank hiervoor"

  Jan Kruik - Steenbergen
  VVE
  Donderdag 16-08-2018

  "Voor ons nieuwe pand waren we op zoek naar een passende vloer. Uiteindelijk bij grindvloer terecht gekomen. Het logo kon in onze eigen kleurcode geplaatst worden. We zijn erg tevreden met het resultaat."

  W. de Boer - Wildervank
  Ketel Service noord
  Woensdag 18-07-2018

  "We hebben een prachtige vloer op ons balkon.
  De site van De Grindkeizer is duidelijk en geeft iets vertrouwds. Zo ook in de zaak. Cora is Fantastisch!! Geen poespas, gewoon en eerlijk.
  Alle afspraken werden nagekomen en er is netjes gewerkt. Geen geknoei, alles perfect.
  We zijn dus zeer tevreden, en hebben ervaren dat De Grindkeizer de ideale zaak is met de meest vertrouwde mensen."

  Hans en Henny van Noort - Voorschoten
  Woensdag 18-07-2018

  "Wij lopen nu ruim een maand over een grindvloer van Grindkeizer en zijn uitermate tevreden. In vergelijking met de grindvloer die wij eerder door een andere firma lieten leggen, ligt deze er veel beter in! Goed werk afgeleverd.

  Ook de bijpassende plinten zijn snel en vakkundig geplaatst.

  Dank voor de goede informatie en professionele afhandeling."

  Alexander Ruber - Amstelveen
  Vrijdag 13-07-2018

  "We zijn zeer blij met onze grindvloer op het balkon. Cora en Ad bedankt voor de goede service. We gaan er van genieten."

  M&M De weijer - DONGEN
  Donderdag 12-07-2018

  "Wat zijn we blij dat we de moeite hebben genomen om van Schiedam naar Den Bosch te gaan om jullie bedrijf te bezoeken. Het uitzoeken van de juiste kleur grind was voor ons een hele beleving maar we mochten zo vaak langs komen als we wilden. Jullie begrijpen goed dat het een hele investering is en hier goed moet worden over nagedacht. Met hulp en kleuradvies van Cora uiteindelijk tot een mooie keuze gekomen. Wat een service dat we hiervoor ook bij een andere klant mochten gaan kijken zodat we een goed idee van kleur kregen. Jullie hebben service hoog in het vaandel, geen vraag is teveel. In tegenstelling tot veel leveranciers je daadwerkelijk aan de gemaakte afspraken gehouden. Kwaliteit prijsverhouding meer dan goed. We zijn uitermate tevreden en zullen je aan iedereen kunnen aanraden. Nogmaals bedankt Cora en Ad voor de prachtige vloer door heel ons huis.

  Dimitri Maaten en Chari Gonzalez"

  Dimitri en Chari Maaten - Rotterdam
  Dinsdag 26-06-2018

  "grindkeizer was vanaf de eerste kennismaking een gelukkige keuze. Niet alleen werden we goed begeleid naar een keuze, ook de intake service en uitvoering van werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd wat geresulteerd heeft in een prachtige vloer. Ondanks de grote afstand en slechts 8m2 hebben wij toch goede service ontvangen. Grote klasse van Ad en Cora."

  f van pingen -
  Dinsdag 26-06-2018

  "Het heeft even geduurd omdat het weer geschikt moest zijn en het is niet goedkoop, maar dan heb je ook wat! Wij genieten van onze prachtig gemaakte terras. Lof voor Grindkeizer."

  Hans van Woerden - Suwâld
  Dinsdag 19-06-2018

  "Ik kan iedereen de "Grindkeizer" aanbevelen.

  Wij zijn bezig met onze nieuwbouw en dan merk je gewoon dat heel veel leveranciers er een potje van maken en hun afspraken niet nakomen of het gewoon niet netjes afwerken.
  Met die ervaring op zak stapte wij bij de grindkeizer binnen, redelijk sceptisch of het allemaal wel goed zou gaan.

  In de showroom merk je meteen dat het geen doorsnee leverancier is, Cora deelt de jarenlange ervaring met het uitkiezen van een mooi design met als gevolg
  dat we binnen 10 minuten onze vloer hebben uitgekozen. We kregen meteen een goed overzicht van wat de kosten zijn. Geen gedoe, geen poespas, geen handjeklap en geen
  "het is 25 graden buiten" korting systemen maar gewoon een nette all-in prijs!

  Op de vraag "wat moeten wij voorbereiden" kwam een heel simpel antwoord "zorg dat de ruimte leeg en schoon is en dat je de voordeur opendoet zodat we binnen kunnen"
  Ik heb mezelf geen moment druk gemaakt of het allemaal goed zou komen, wat een toppers zijn jullie en wat hebben wij nu een prachtige vloer!

  Jullie service is niet meer van deze tijd, geen gehaast, niet afraffelen, geen poeha en doen wat er is afgesproken.. Geweldig! Dank Ad en Cora!

  Ik heb wel een punt van kritiek, de muziekkeuze in de showroom is bar en bar slecht 😉

  P van der Linden - Oirschot"

  Fam. van der Linden - Oirschot
  Maandag 04-06-2018

  "Hele mooie portiek vloer gekregen en alles keurig conform afspraak gegaan. Wij kunnen deze firma absoluut aanbevelen en hopen decennia lol van onze vloer te hebben."

  Jeanette en Arjen van Doesum - wormer
  Zaterdag 02-06-2018

  "Onwijs tevreden met onze nieuwe vloer op onze speeltuin vereniging. Ad en Cora zijn heel aardig en hebben ons goed geholpen.
  Naar Den Bosch om kleuren te mengen wat best moeilijk is. Maar het was een hele goede service en met een heel mooi resultaat. Tijdens het leggen van de vloer zijn we d.m.v. foto's op de hoogte gebracht van het verloop. Wij zijn niet anders dan positief!"

  Tessa Snijders - Rotterdam
  Wijk- en Speeltuin Vereniging Tarwewijk
  Maandag 16-04-2018

  "Vriendelijk en deskundig geholpen. Vloer heel mooi."

  Ed en Angela K. -
  Dinsdag 06-02-2018

  "Net bedrijf houd zich aan de gemaakte afspraken.
  Wij hebben een hele mooie grindvloer in onze badkamer laten leggen.
  Ook gaven ze goede adviezen.
  Cora en Ad, bedankt."

  Evert van Duren - Ravenstein
  Maandag 11-12-2017

  "Fantastisch bedrijf! We zijn zeer tevreden over de telefonische en mailcontacten met Cora, de plaatselijke bezichtiging en beoordeling van Ad, het meedenken over de kleur, de tijdsinvestering t.a.v. het verzenden van diverse kleurstalen en over uiteindelijk het leggen van onze MarmerStone vloer met een authentieke "terrazzo-look". Het ziet er fantastische uit, precies zoals ons is beloofd en zoals we hebben verwacht. Snel en keurig gewerkt!
  Wellicht een klein puntje van aandacht: wij hebben gekozen voor een vloer met rondom een donkere sluitband echter wilden geen profiellijnen in zicht. Dit was mogelijk, door de (best dure) profielen ná het storten van de zwarte band direct weer te verwijderen. We vonden het wel jammer van de kosten van deze prijzige profielen maar kozen er toch voor, aangezien deze optie een prima oplossing was m.b.t. onze wens. Op de dag dat de profielen werden gesteld zag ik dat er (relatief) goedkope schuimprofielen werden toegepast in tegenstelling tot de mijn veronderstelde dure aluminium profielen. Ik had het wat meer passend gevonden dat dit verschil in materiaalprijs verrekend zou worden in de eindafrekening. Maar goed, hier zijn we zelf natuurlijk ook bij geweest.
  Bovenal zijn we uiterst tevreden en zal ik Grindkeizer van harte aanbevelen ten aanzien van hun vakmanschap, professie en het trouw nakomen van hun afspraken!!! Mochten we in de toekomst elders in ons huis nog een vloer nodig hebben zal ik zeker weer een beroep doen op Grindkeizer!!
  RenG november 2017"

  R en G Wolters-Tijsseling - Doetinchem
  Zaterdag 18-11-2017

  "Als je het hebt over: "Doen wat je afspreekt", dan ben je bij Grindkeizer aan het juiste adres.
  Wat een schitterende, mooie vloer hebben wij in onze winkel gekregen.
  We twijfelde over de juiste kleur, maar Ad en Cora hebben die twijfel volledig weggenomen en zijn we op hun advies afgegaan.
  Door hun strakke planning is alles volgens afspraak verlopen
  Ad en Cora, Bedankt !!"

  Marijke Boekestijn - Naaldwijk
  Boekestijn Tuinmachines
  Maandag 13-11-2017

  "We zijn erg blij met onze nieuwe siergrindvloer. Toen wij in mei in dit huis kwamen wonen, lag er een siergrindvloer in. Door waterschade werd de verzekering ingeschakeld en kwamen wij in contact met Grindkeizer. Er was heel snel een afspraak gemaakt met Ad die de vloer kwam bekijken of deze na de ontstane waterschade hersteld kon worden. Dat kon niet, dus werd de afspraak gemaakt om een nieuwe laag te plaatsen. Binnen een paar weken was alles geregeld. Samen met Cora de kleur bepaald en vervolgens de afspraak gemaakt om hem te leggen. Alles is volgens planning verlopen en het is echt supermooi geworden! Heel erg bedankt Cora en Ad, voor jullie vakmanschap en professionaliteit!"

  Annet & Boris Gubbels - Velp
  Donderdag 12-10-2017

  "Nadat wij eerst contact hadden gezocht met een 3-tal andere firma's (waar wij geen enkele reactie op ons e-mailbericht ontvingen!) uiteindelijk terecht gekomen bij Grindkeizer in Den Bosch. V.a. het begin, het bepalen van de kleurstelling, tot aan het plaatsen van de sierplinten en het uiteindelijke leggen en sealen van de door ons gekozen siergrindvloer, uitstekend geadviseerd en adequaat geholpen door Cora en Ad. Niets is hen te veel! Ook na het leggen uitstekende service bij vragen e.d.
  Het eindresultaat: 1) een schitterende vloer waar wij jarenlang plezier van hopen te hebben. Leuk detail, aan de hand van de door ons uiteindelijk gekozen kleursamenstelling van de vloer hebben wij de kleur van onze nieuwe keuken gekozen. 2) een uiterst tevreden klant.
  Grindkeizer, zeer aanbevelenswaardig en een service en klantgerichtheid waar menig bedrijf en voorbeeld aan kan nemen. Cora & Ad, nogmaals onze hartelijke dank."

  Annet & Dick de Kemp - Opheusden
  De Heer
  Donderdag 31-08-2017

  "Afspraak is afspraak! We zijn blij met het resultaat van onze marmerstone terrasvloer, afrit en trap. Ziet er goed uit. Plannen met Cora prima, service Ad goed.
  Jaap en Elly"

  Elly Bogerman - Den Haag
  Dinsdag 01-08-2017

  "Wij zijn erg tevreden over onze grindvloer, het ziet er prachtig uit vooral met ons logo erin! Bedankt voor de goede service en de mooie vloer!"

  Van Berne Aanhangwagens & Speciaalbouw - Hedel
  Vrijdag 07-07-2017

  "Wij zijn erg tevreden met de service van Grindkeizer, als je wat te vragen had het was nooit te veel. Wij hebben ons Balkon laten doen, eerst lagen er tegels op maar nu lijkt het veel groter en is mooi strak. En het scheelt een stuk met schoonmaken, je heb geen voegen meer. We hebben er zeker geen spijt van. Bedankt Ad en Cora!"

  Hans Broeders - Dussen
  Donderdag 22-06-2017

  "Na enkele keren in de zaak te zijn geweest om de juiste kleur voor mijn vloer te mengen en te kiezen is in juni mijn vloer strak en mooi gelegd. Ook de coatinglaag ligt er prima vlak gestreken op.
  Het persoonlijke contact zowel in de zaak als bij de uitvoering was heel prettig en deskundig.
  Heel fijn is het dat ik in de zaak samen met Cora diverse opties aangereikt kreeg en mee naar huis kon nemen om de juiste kleursamenstelling te kiezen. Zelfs een week vóór het leggen kon ik nog mijn keuze wat aanpassen. Het is een prima vloer voor mijn huisdieren die er niet op uitglijden.
  Alle lof voor de service, het meedenken en de uitvoering van mijn nieuwe vloer.
  Aanbevelenswaard voor anderen die een dergelijke vloer willen hebben."

  Heleen van Wijk - Bennekom
  Zondag 18-06-2017

  "De Grindkeizer zou ik zeker aan anderen aanbevelen. Dit vanwege de zeer prettige samenwerking, de deskundigheid, de snelheid, de kwaliteit en de klantvriendelijkheid.
  De vloer is zeer mooi gelegd en bij vragen word je vakkundig geholpen door Cora of Ad.
  Bij een volgende grindvloer zullen wij zeker weer naar de Grindkeizer gaan."

  Angela Broers - Empel
  Donderdag 15-06-2017

  "Een verademing die Grindkeizer tussen al het internetgeweld van goedkope aanbieders en de afbraak winkelketens van deze tijd. Ad en Cora staan voor hun topbedrijf en dito product, hebben verstand van zaken en ook nog een prima after sales. Kom daar nog maar eens om in deze tijd. Dus: wilt u een grindvloer maar hebt u het "waar" nog niet in de smiezen? Niet treuzelen, gewoon voor de Grindkeizer kiezen!"

  A. Konings - Eindhoven
  Dinsdag 30-05-2017

  "Het bezoek aan de zaak , waar Cora ons uitstekend van advies diende gaf ons gelijk vertrouwen. De uitvoering van het aanbrengen de Marmerstone vloer was bij Ad en zijn collega's in uitstekende handen. Wat een plezier om zaken te doen met een bedrijf dat kwaliteit en oprechte service hoog in het vaandel heeft staan. Chapeau. We zijn zeer tevreden en waarderen dit bedrijf, en haar mensen, met het hoogste aantal sterren!"

  Henk Cornelisse - Drunen
  Woensdag 24-05-2017

  "Ik ben erg blij dat mijn loggia met marmerstone zo mooi geworden is! Besteld bij Grindkeizer, dat stond vast. Ik ben door Cora en Ad vriendelijk geholpen en geadviseerd en de vloer was volgens afspraak snel en vakkundig gelegd."

  Shirley Gardner - Etten-Leur
  Dinsdag 16-05-2017

  "Mijn balkon is met marmerstone geweldig mooi geworden.
  Fantastische persoonlijke contacten en geweldige service.
  Binnen 1,5 uur waren de 3 mannen klaar en alles keurig netjes.
  Na de 1e plensbui stond er wat water in de hoek waar de afvoer niet zat maar na bellen gerustgesteld dat dit via vloer weg zou lopen en inderdaad, water verdween vanzelf."

  Marion Raymakers - Mijdrecht
  Maandag 15-05-2017

  "Wij hebben onze keuken verbouwd naar werkkamer en zochten daarvoor de geschikte vloer. Omdat we al eerder goede ervaringen hadden met een siergrindvloer gingen we op zoek naar een bedrijf in siergrindvloeren. Op een zaterdag dus afgereisd naar Den Bosch naar Grindkeizer. In de winkel werden we erg goed geholpen door Cora. Net zo lang gecombineerd met kleuren, totdat we de geschikte combinatie hadden gevonden. Vervolgens is zowel het inmeten, het leggen en coaten allemaal keurig volgens afspraak geregeld. Prima service en vriendelijke medewerkers. Echt aan te raden!"

  Freddy van Peer - Etten-Leur
  Zondag 14-05-2017

  "Wij wilde graag een marmerstone vloer in onze badkamer.
  Er zijn op dat gebied genoeg aanbieders en zo kwamen wij ook terecht bij de Grindkeizer.
  Na een offerte te hebben aangevraagd werd er na enkele dagen contact opgenomen door Grindkeizer met ons, we kregen Cora aan de lijn, die wat aanvullende informatie nodig had. Dat gaf al meteen een vertrouwd gevoel. We kregen een keurige offerte toegestuurd voorzien van diverse informatie.
  Het mooiste was de prijs, bij de andere aanbieders liep de prijs uiteen van 20% tot maar liefs 120% meer dan de prijs bij Grindkeizer!!. Het excuus van de andere aanbieders was dat het aantal meters te gering was en daardoor een toeslag moesten berekenen!!
  Dus voor ons was de keuze snel gemaakt. En dat was een schot in de roos. De vloer is vakkundig en goed gelegd en ziet er fantastisch uit.
  Dit bedrijf staat volledig achter hun product en heeft ook nog eens hart voor de zaak.
  Bedankt Cora en Ad."

  Anja & Boudewijn Langendoen - Huissen
  Donderdag 20-04-2017

  "Er is door Grindkeizer een super mooie vloer gelegt bij ons in huis, we zijn er erg blij mee. Ze werken netjes en snel."

  Mariëtte Kerkhof - Rosmalen
  Dinsdag 11-04-2017

  "Afspraak = Afspraak bij Grindkeizer.

  Wij hadden een weekend-uitje in de planning, waardoor wij een paar dagen toch van de vloer waren. Het kwam dus heel goed uit om na 25 jaar onze grindvloer te vervangen. Dag en tijdstip afspreken was voor Grindkeizer geen probleem. Grindkeizer is de vloer komen leggen en wij zijn daarna direct vertrokken. Bij thuiskomst wachten ons een hele mooie, nieuwe, frisse vloer.
  Wij bevelen daarom Grindkeizer ook bij u aan.

  Groet Familie De Geus, Meteren"

  Fam. De Geus - Meteren
  Dinsdag 21-03-2017

  "Wij zijn heel erg tevreden met de mooie Marmerstonevloer én met de service van Ad en Cora.
  Vakkundige informatie vooraf en prima resultaat.
  Klasse!"

  Wim Merks - Nuenen
  Dinsdag 21-03-2017

  "In januari 2017 zijn in ons nieuwe huis de grindvloeren in de keuken (met aansluitingen op twee andere vloertypen) en op de gehele slaapverdieping geplaatst.
  Buiten het feit dat dit professioneel en snel is gedaan en het er ook nog eens schitterend uitziet gaat er wel een heel proces aan vooraf. Omdat we voor onze beoordeling al snel uitgaan van het eindresultaat en dat alles laten bepalen staan we misschien niet zo stil bij dat voorafgaande "zachte" proces. Maar toch denken wij dat dit voorafgaande proces, voor ons als klant, misschien wel het belangrijkste is van alles.
  In dit voorafgaande proces bepaal je als klant namelijk soort, kleur en uitvoering van de vloer. Hierbij steunen en begeleiden jullie de klant bij zijn al zijn wensen en hersenkronkels. Er wordt op een begrijpbare manier uitgelegd wat de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden of risico’s van een bepaalde keuze zijn. Hierbij is niets jullie te veel. Is de klant niet helemaal zeker over zijn keuzes of heeft hij nieuwe, andere ideeën? Geen probleem; beginnen we gewoon weer van voren af aan. Heeft de klant geen tijd gedurende de standaard openingstijden dan is het voor jullie geen probleem om daar vanaf te wijken. Op dat gebied is bijna alles mogelijk. Voor jullie moet alles perfect zijn. Want wat heeft de klant eraan als de vloer er perfect inligt maar dat hij niet helemaal naar zijn zin is.

  Kortom perfecte uitvoering vanaf het moment dat wij de winkel inliepen tot en met de oplevering van de vloer.

  Bij “de GRINDKEIZER” wordt de KLANT echt als KONING behandeld.

  Cora, Ad bedankt!"

  Peter en Suzan de Jongh - Riel
  Zondag 05-03-2017

  "Super tevreden met onze nieuwe vloer in de woonkamer en keuken. Zeer prettig contact met Ad en Cora. Wij kunnen de Grindkeizer aan iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt :-)"

  Anja Garstman - Leiderdorp
  Woensdag 04-01-2017

  "Onze keuken en hal zien er prachtig uit, hele snelle service en fijne communicatie met zowel Cora als Ad. Wij zijn een zeer tevreden en blije klant."

  Karin Musters - Alphen aan de Rijn
  Woensdag 21-12-2016

  "Onze trap bij de entree van onze praktijk is erg mooi geworden!
  Het gehele traject van een duidelijke offerte tot het vakkundig leggen van de grindvloer is uitstekend verlopen.
  Wij zijn er heel blij mee!"

  Matthijs Hoogveld - Vleuten
  Tandartsenpraktijk Leidsche Rijn
  Maandag 28-11-2016

  "Ad & Cora,

  Zojuist de 3e grind vloer gelegd. Een mooi en uitstekend resultaat.
  Schoon en netjes gewerkt.

  Bedankt!

  Henny en Jan"

  Jan en Henny van der Els - Schijndel
  Vrijdag 11-11-2016

  "Wat een fantastisch bedrijf. Cora en Ad zijn heel professioneel en zeer klantvriendelijk. Ze hebben in 2 woningen al voor ons vloeren gelegd. Ze regelen alles keurig en niets is te veel.

  Dus voor een grindvloer ga je naar DE Grindkeizer.

  Bedankt Ad en Cora voor de geweldige vloer."

  Aemke Heijnen - Almere
  Donderdag 03-11-2016

  "Vandaag nieuwe vloer gekregen in onze kapsalon door Grindkeizer, super snel en correct gedaan door jullie team.
  Ook schoon achter gelaten.
  Bedankt namens team van Wouwen Hairfashion."

  michel wouwen - werkendam
  van wouwen hairfashion
  Maandag 12-09-2016

  "Op 7 september jl. is een Marmerstone vloer gelegd op de stoep bij onze voordeur.
  Het resultaat is uitstekend. Mooi en strak. Uitstekende service en communicatie van Grindkeizer.
  Dit bedrijf is een aanrader!"

  Frans van Gelderen - Rijswijk ZH
  Donderdag 08-09-2016

  "Beste Cora en Ad,
  Super blij met de nieuwe grindvloer (wij noemen het kiezelvloer) zo strak en mooi van kleur. Goede uitleg door Cora in de winkel. Goede tips voor de kleur keuze. Goede communicatie en bij vragen achteraf goede " nazorg". 😊 Makkelijk in onderhoud !!"

  Hennie en Robert Tindemans/Vrinssen - Nederweert
  Zaterdag 27-08-2016

  "Beste Ad & Cora,

  Vloer ziet er super strak uit. Bedankt voor de goede service en het geweldige werk! Ook bedankt voor het meedenken. Succes verder en ga zo door!"

  L. Huisman - Utrecht
  Woensdag 10-08-2016

  "Ad en Cora,
  Super bedankt voor de mooie vloer in onze woonkamer en keuken. Ons creatieve idee is zeer mooi uitgewerkt. Bedankt en succes!"

  Julian Langeraert -
  Donderdag 21-07-2016

  "Hallo Cora en Ad,

  Bedankt voor de goede service en
  vertrouwen in jullie super.
  Julie zijn behulpzaam en vriendelijk, dat waarderen wij erg.

  Grindvloer netjes gelegd op balkon en toen sprong er helaas een kat op, en ook dat hebben jullie netjes gemaakt.
  Daar zie je niets meer van.

  Nogmaals bedankt.

  Groet Piet en Helene"

  Helene Staneke - Rotterdam
  Cargolift
  Woensdag 20-07-2016

  "Ad en Cora,
  Hartelijk dank voor de goede en super snelle service . Wij hebben in december 2015 een Siergrind vloer door jullie laten leggen waar wij heel blij mee zijn. Helaas viel onze geluidsbox om waardoor er een gat ontstond. Gelijk gebeld en de volgende dag heeft Ad het gemaakt niets meer van te zien. Helemaal top. Bedankt Gerard en Yvonne."

  Gerard van Esch - Vught
  Zaterdag 18-06-2016

  "Beste Ad en Cora
  Onze badkamervloer ziet er strak uit, zijn zeer tevreden over de snelle uitvoering en het verzorgt en schoon achterlaten van het project.
  m.v.g.
  Leo en Tineke"

  Leo en Tineke Manie - Den Bosch
  Dinsdag 31-05-2016

  "Wij hebben pas een erg mooie grindvloer laten leggen waar we superblij mee zijn. Grandioos gelegd onze complimenten hiervoor. Ook de uitleg toen we voor de 1ste keer in de winkel kwamen was grandioos. zo nog nooit meegemaakt dat iemand zo goed uitleg gegeven heeft hoe het een en ander werkt, ook hiervoor onze complimenten. Al met al erg de moeite waard om binnen te lopen bij de grindkeizer."

  Familie Vissers - 's-Hertogenbosch
  Zaterdag 14-05-2016

  "Het ziet er super mooi en strak uit. Knap vakwerk. Goede service! Leuk team.... Complimenten!"

  Chantal van Zoen - Vinkel
  Donderdag 21-04-2016

  "Super blij met mijn nieuwe vloertje in mijn salon."

  Anja Dekkers - `s-Hertogenbosch
  Pedicure Salon Anja
  Woensdag 20-04-2016

  "Verleden jaar een mooie vloer laten leggen waar we zeer tevreden over zijn. Na een kleine verbouwing in de keuken, waarbij een deel van een muurtje werd weggehaald kwamen we een stukje vloer tekort. Cora gebeld en het verhaal uitgelegd. Reparatie was geen probleem zei ze. En inderdaad na nog geen 5 minuten belde ze dat Ad onderweg was en er met een half uurtje zou zijn. Na 20 minuten reparartiewerk ligt de vloer er weer strak bij en dat HELEMAAL KOSTELOOS !!!
  Ad en Cora...jullie zijn toppertjes ...hartelijk dank !!"

  Walter en Renée Houdijk - Nieuwegein
  Woensdag 30-03-2016

  "Voor ons de 2e vloer welke bij de Grindkeizer werd aangeschaft. Uiteraard hadden we eerst weer hier en daar informatie ingewonnen en prijzen opgevraagd. Sommige kwamen daar heel interessant uit echter de informatie die er vaak bij werd gegeven bracht ons (uit ervaring) ook mijn dochter heeft daar de vloer vandaan, weer bij de Grindkeizer uit.
  De vriendelijkheid waarmee je wordt geholpen en de kennis van zaken waren voor ons erg belangrijk. Ik heb de legger persoonlijk bezig gezien, hier straalt de routine en het vakmanschap van af. De vloer lag er weer snel en strak in, het ziet er wederom (net als in ons vorige huis en bij mijn dochter) geweldig uit.
  Bij de grindkeizer kom je (nog!) 2 belangrijke zaken tegen wat bij anderen al uit het woordenboek is verdwenen tw. KLANTVRIENDELIJKHEID en SERVICE
  Bedankt Grindkeizer wij zijn WEER happy met onze mooie vloer"

  Raymond Bronsgeest - Rijswijk
  Particulier
  Zaterdag 26-03-2016

  "De vloer ligt nog niet eens maar ik ben nu al onder de indruk van jullie flexibiliteit en vriendelijkheid. Top!!!

  Groet José"

  José Van der Heijden - Eindhoven
  Dinsdag 08-03-2016

  "Lieve Cora en Ad,

  Heel erg bedankt voor jullie super goede en vriendelijke service en bedankt voor de SUPER mooie vloer!! Wij zijn echt super tevreden en zullen zeker terug komen!

  Groetjes en tot ziens!"

  Brenda, Pascal en de kinderen - Helmond
  Dinsdag 08-03-2016

  "Wij hebben bij Ad en Cora een grindvloer besteld voor onze balkons en huiskamer.
  De balkons zijn, met het oog op het mooie weer, alvast gelegd en ze zijn mooi!!

  We kunnen niet wachten tot de huiskamer wordt gedaan, wat ziet het er mooi uit.

  Wij zijn helemaal tevreden.
  Ook is de service vriendelijk, zowel van Cora als van Ad en zijn medewerker, we zijn echt op een goed adres terechtgekomen."

  Sophie en Ruud Smeenk - Leusden
  Dinsdag 08-03-2016

  "5 jaar geleden hebben jullie bij mij een siergrindvloer gelegd.

  Ik wilde even laten weten dat na 5 jaar hij nog net zo mooi en praktisch is als in de eerste week dat hij er lag.

  Top!"

  Annelies Hollebrands -
  Dinsdag 08-03-2016

  "Mijn vloer is zojuist geseald en ligt er prachtig (maar wel nog blauw) bij. Ik ben er zielsgelukkig mee. Hartstikke bedankt voor jullie goede zorgen, snelle service en flexibele instelling.

  Jullie zijn een voorbeeld voor andere leveranciers!"

  José Van der Heijden - Eindhoven
  Dinsdag 08-03-2016

  "Onze Marmerstone balkon vloer ziet er geweldig uit.

  Complimenten voor alle medewerkers voor de snelle en efficiënte service!!"

  Ed en Eva - Boskoop
  Dinsdag 08-03-2016

  "Deze week is de siergrindvloer gelegd. Hij ligt er perfect bij. Ook zijn wij over de service zéér tevreden.

  De Grindkeizer is voor ons een hele goede keus geweest."

  Walter en Renée - Nieuwegein
  Dinsdag 08-03-2016

  "Nog even een nagekomen bericht van ons. Vloer lag net 2 dagen en nu al een brandgat door ons gemaakt. Toch maar even bellen wat we hieraan konden doen. Nog geen 2 uur later staat Ad voor de deur en kosteloos gerepareerd !!

  Klasse …wat een top service !!"

  Walter en Renée Houdijk - Nieuwegein
  Dinsdag 08-03-2016

  "Beste Ad en Cora,

  Tijdens onze vakantie is de grindvloer en de trap gelegd, het ligt er perfect bij en de trap is super!

  Super bedankt voor de communicatie en de foto’s tijdens onze vakantie.

  Zeer tevreden over Grindkeizer!"

  Werner en Lydia - Hulst
  Dinsdag 08-03-2016

  "De vloer ligt er nu een aantal weken en wij zijn erg tevreden.
  De service was super en wij bedanken Ad en Cora voor alle hulp die we hebben gekregen.

  Theo en Marjon."

  Theo en Marjon - Herveld
  Dinsdag 08-03-2016

  "Onze grindvloer ligt er inmiddels alweer een maand in. Hij is precies geworden zoals we dat wilden!

  Ad en Cora, bedankt voor het meedenken, de goede contacten en service!

  We zullen jullie zeker bij anderen aanraden!"

  Chris en Maud - Doesberg
  Dinsdag 08-03-2016

  "De afgelopen week heeft Grindkeizer onze huiskamervloer gelegd, nadat ze eerder dit jaar onze aan de huiskamer grenzende balkons hadden gedaan. Het resultaat is prachtig!

  De vloer is keurig glad gelegd, zelfs in de lastigste hoekjes, dus ik kan iedereen aanraden om hier je Siergrindvloer te bestellen!

  Wij zijn er superblij mee. Dankjewel Cora en Ad!"

  Sophie en Ruud Smeenk - Leusden
  Dinsdag 08-03-2016

  "orige week is op de gehele begane grond in onze woning door Grindkeizer een grindvloer gelegd.
  Zonder overdrijven, werkelijk een perfect staaltje vakmanschap! De vloer is vlak en tot in ieder hoekje perfect afgewerkt. En mede dankzij Cora hebben we een geweldige kleur uitgekozen.

  Vanaf het eerste contact met Cora tot en met het leggen en afwerken van de vloer door Ad, hadden wij een heel fijn en prettig contact. Inclusief alle goede adviezen en tips.

  Cora en Ad, nogmaals heel erg bedankt voor al jullie goede tips en het meedenken vanaf het eerste moment. Werkelijk super zoals jullie dit doen.

  Bedankt!!"

  Jurgen en Erwin - Breda
  Dinsdag 08-03-2016

  "Er is een prachtige vloer gelegd!

  Goede service en een correcte afhandeling."

  Jan en Henny - Schijndel
  Dinsdag 08-03-2016

  "Wederom een prachtige vloer gelegd, nu in onze 2e studio.

  Bedankt voor de fijne samenwerking en de snelle goede service!

  Top!"

  Radio 8FM / Puur NL - s'Hertogenbosch
  Dinsdag 08-03-2016

  "Gisteren is onze trap en overloop geseald en de eens zo lelijke open trap is prachtig geworden. Het was een lastige klus maar de vakkundigheid van Ad en zijn team heeft niets te wensen over gelaten en niets is ze te veel om tot een perfect resultaat te komen. Hetgeen gezegd is door Cora en Ad bij het aangaan van de overeenkomst is 100% nagekomen. Niets is ze teveel. De klant is hier inderdaad geen koning maar keizer.

  Kortom een aanrader!!

  Nogmaals bedankt Cora en Ad en goede zaken!"

  Jean en Bronny Ummels - Dreumel
  Dinsdag 08-03-2016

  "Super, mooi gelegde en gesealde vloer. Klantvriendelijk, snelle service.

  Dank jullie wel.
  Paul en Rieky"

  Fam. Calis - Dongen
  Dinsdag 08-03-2016

  "Wij hebben kort geleden een Marmerstone vloer laten leggen door Grindkeizer uit Den Bosch.
  Wat een fijne vloer is het, makkelijk te onderhouden en heel erg mooi. (Kleur zwart-antraciet)
  In de woonkamer hebben wij parket, Grindkeizer heeft daar tegenaan gesmeerd, wat een vakwerk!
  De overgang is naadloos en valt precies onder de ensuite deuren.

  Ad en Cora van Grindkeizer hebben ons goed geadviseerd en begrepen onze wensen.
  In de erker hebben we 3 Eye-leds (spotjes) ook hier zie je het vakmanschap in terug.
  Kortom wij raden iedereen een Marmerstone vloer aan van Grindkeizer uit Den Bosch.

  Ad en Cora bedankt!!"

  Michel en Marlene - Veghel
  Dinsdag 08-03-2016

  "Wat vonden mijn vrouw en ik het goed, dat jullie je gewoon aan gemaakte afspraken hielden, terwijl dat door omstandigheden niet altijd zo gemakkelijk was. Onze Marmerstonevloer, door anderen slecht gelegd en daardoor na 5 jaar al behoorlijk kapot, werd door jullie keurig gerepareerd.

  Je merkt aan alles, dat jullie een eigen bedrijf runnen…geen acht tot vijf mentaliteit…en….op maandag (geen winkeldag voor Cora) komt ze gewoon meehelpen!

  Alle lof voor jullie inzet.
  Wij bevelen jullie zaak bij anderen graag aan!

  Groet uit Oosterhout"

  H. Knabben - Oosterhout
  Dinsdag 08-03-2016

  "Super blij met de vloer, super snelle service.

  Dit is al onze derde vloer, en meteen ook de mooiste.

  Groetjes Gerard en Yvonne – Vught"

  Gerard en Yvonne - Vught
  Dinsdag 08-03-2016

  "Het is al weer een maand of 3 geleden dat Ad bij ons een siergrind vloer heeft gelegd. Superrr. Cora had ons perfect ingelicht en de gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. We zijn erg blij met onze vloer.
  Bedankt Cora en Ad."

  Rich en Corrie - Geldermalsen
  Dinsdag 08-03-2016

  "Lieve Cora & Ad,
  Wat ontzettend fijn om met jullie zaken te doen. Het begon al met een goede voorlichting in de winkel. We waren meteen enthousiast. Een super mooie vloer uitgekozen en meteen goede afspraken gemaakt over wanneer meten en wanneer leggen. De afspraken zijn ook helemaal goed nagekomen. De vloer werd gelegd en is keurig geseald.

  Werd nog gebeld door Cora of echt alles goed was. Uiteraard ons huis is er prachtig door geworden. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden, familie en bekenden.

  Jullie hebben een mooi bedrijf met no nonsens mentaliteit. Bedankt voor de goede zorgen en de goede service. Jullie mogen trots zijn op jullie bedrijf.

  Bedankt!!!

  Eric & Carla"

  Eric & Carla - Sint-Michielsgestel
  Dinsdag 08-03-2016

  "Cora en Ad,

  Wederom weer voor jullie gekozen voor een Siergrindvloer.

  Net als de vorige keer erg mooi geworden.
  Thanks!"

  Groot Techniek - Winkel
  Dinsdag 08-03-2016

  "uper blij zijn wij met onze grindvloer, een super strakke vloer, echt precies wat wij wilden.

  Vooral over de goede service van Cora en Ad zijn wij super tevreden. Door problemen met de droogtijd van onze cementdekvloer hebben we veelvuldig contact gehad met Cora en Ad en is Ad meerdere malen teruggekomen om de vochtigheid van de vloer te meten. Al met al een zeer prettig contact met Cora en Ad.

  Erg bedankt voor onze super mooie grindvloer."

  Fam. Vennix - Nuenen
  Maandag 07-03-2016

  "Wij zijn sinds afgelopen week de trotse eigenaren van een mooie siergrindvloer van ‘Grindkeizer’.

  Cora en Ad, bedankt voor de goede service en vriendelijke contacten."

  Henriette en Norbert - Soest
  Maandag 07-03-2016

  "Hoi Ad, bedankt voor de mooie RVS leuningen passend bij de door jou gerenoveerde trap met RVS afwerking."

  Monique D'Elfant - Beek en Donk
  Maandag 07-03-2016

  "Cora, Ad en medewerkers,

  Bedankt voor de fantastische vloer. Wat zijn jullie een voorbeeld van hoe je met je klanten omgaat.
  Van het eerste begin tot laatste eind tot in de puntjes geregeld!

  Groeten van Sandra en Willem."

  Willem Veldhoen en Sandra Vollering - Apeldoorn - Apeldoorn
  Maandag 07-03-2016

  "Eerlijk en No-nonsence advies.
  Super tevreden over de Marmerstone vloer, hij ligt er prachtig in.

  Ad en Cora,
  Bedankt voor de super service, omdat jullie zonder meerprijs onze vloer in twee aparte weken hebben willen leggen omdat we anders geen raad met onze dieren wisten.
  Super!!!!"

  Monique Meijer - Waalwijk
  Maandag 07-03-2016

  "Ad en Cora,

  Super blij zijn wij met onze vloer, het is echt schitterend. Ook heel fijn dat jullie tijd voor ons hebben gemaakt om de vloer er in te leggen voordat onze pup kwam. Heel fijn dank jullie wel…

  Groetjes Marcel en Mirjam"

  Mirjam en Marcel Schaaij - Leerdam
  Maandag 07-03-2016

  "Wij zijn erg tevreden over de grindvloer in de loggia.

  Bedankt voor de snelle en goede service.

  Paul en Margreet Lammertink, Arnhem"

  Fam. P. Lammertink - Arnhem
  Dinsdag 01-03-2016