Reviews-oud

"Beste Ad, Cora en vloerleggers,
We willen jullie hartelijk bedanken voor de prachtige grindvloer inclusief seal- en coatinglaag. Jullie professionaliteit, kundigheid en geleverde kwaliteit wordt zeer gewaardeerd!
Het kleurverschil van de eerste grindlaag is op een nette en snelle manier opgelost door een juiste tweede laag eroverheen te leggen. Zeer goede en snelle service! Verder zijn jullie ook nog prettige en aardige mensen. Nogmaals bedankt!"

Bas en Monique Hoving - Hoofddorp
HovSne BV
Zondag 17-01-2021


"Hoi Cora en Ad,
Langs deze weg wil ik jullie wederom weer bedanken voor een mooi stukje grindvloer.
Na de hele beneden verdieping en de trap en overloop, was nu 1 van de slaapkamers aan de beurt.
Dit is weer volledig geslaagd.
Nu snel door met de verbouwing en dan kunnen jullie als Grindkeizer weer lekker aan de slag binnen......
En als afsluiter in het voorjaar de nieuwe vijver buiten bekleden met jullie product.....
Groetjes,
Familie van Hummel uit het zonnige Kerkdriel."

Dennis van Hummel - Kerkdriel
Woensdag 23-12-2020


"We zijn blij met de Siergrindvloer in onze serre. En we vonden het fijn hoe geduldig en meedenkend jullie waren in deze koude natte tijd.

Fam. Demmendaal - Haarlem"

Fam. Demmendaal Demmendaal - Haarlem
Vrijdag 18-12-2020


"Mooi gelegde vloer in woonplaats. En... het kleine vlekken probleempje helemaal opgelost, zoals afgesproken. Alweer een perfecte ervaring!!!
Dank nogmaals voor jullie professionaliteit!!!!"

Carine Vanstaen - Merksem (B)
Zaterdag 05-12-2020


"Een aan te raden vloerbedekking voor gemak en oog uitziende vloer en glitterende kijk."

Dhr. S. Velzeboer - Oude - Ade
Dinsdag 24-11-2020


"Nadat wij 6 jaar geleden siergrind in onze woonkamer hebben laten leggen ( geseald ) na volle tevredenheid, was de badkamer ook aan een update toe. Hebben we het droge gedeelte van siergrind voorzien, geseald en een PUW coating en zijn weer helemaal tevreden. Het zijn ook ontzettende aardige mensen die Ad en Cora en ook vakwerk leveren, dus ik kan iedereen een siergrind vloer aanbevelen."

Patrick Coenen - wijk bij duurstede
Zondag 08-11-2020


"Wat een mooie vloer hebben wij. Dank jullie wel voor de nette correcte werkwijze.
Alles netjes afgehandeld .
Dank je wel.
Jan en Diny"

Jan en Diny Van der Tol - De Meern
Zaterdag 07-11-2020


"Wat ons vooral opvalt, is jullie flexibiliteit en het meedenken. Een hele fijne ervaring en super klantvriendelijk! Wij gaan genieten van de mooie vloer..dank jullie wel!!"

Vanessa Burger - Hoofddorp
Woensdag 16-09-2020


"Hele leuke ervaring om bij jullie in de winkel te kunnen kijken naar de mogelijkheden en het mogen samenstellen tot het uiteindelijke resultaat. De klantvriendelijkheid in de winkel en met het personeel welke de vloer komen plaatsen is erg vriendelijk!
Wij zijn erg tevreden.
Bedankt."

Rene en Kirsten Stoutjesdijk - Hoogvliet
Donderdag 30-07-2020


"Helemaal bij met de mooie Outdoor Marmerstone vloer op mijn balkon! Vakkundig en snel gelegd door Jurgen. Jullie hebben fijne leggers, niet lullen maar poetsen en daarbij ook alles keurig afgeplakt en opgeruimd!!
Cora en Ad, veel succes met jullie bedrijf Grindkeizer in de toekomst."

Anita Aalbersberg - Oosterhout (NB)
Vrijdag 26-06-2020


"Ik kwam deze review tegen op deze pagina;
"Wat een uitstekende klant- en servicegerichtheid. Niet lullen maar poetsen. Geen mooie verhalen maar gewoon eerlijk zowel qua prijs als afspraken. Compliment! Er is een marmerstonevloer in onze gang en toilet gelegd. Een kleine opdracht maar uitstekend verzorgd. Bedankt! We zijn er erg blij mee!"
Bij ons was het een siergrindvloer in keuken en hal. Verder is deze review voor de volle 100% op ons van toepassing."

Stefan - Uden
Dinsdag 02-06-2020


"Vloer gelegd in augustus 2018. Kwam het kaartje tegen en realiseerde mij dat ik nooit een review had geschreven.
Bij deze alsnog: Top (sterke) vloer, nog steeds heel erg blij mee. En zeer vriendelijke mensen!
Dank!"

Jelle van Erven - Ens
Vrijdag 29-05-2020


"Wederom een prachtige siergrindvloer, dit maal op de slaapkamer,
Super blij mee!!! Bedankt Ad en Cora voor wederom een voortreffelijke service!!!!"

Petra en Regina van den Boomen - VELDHOVEN
Vrijdag 15-05-2020


"Er is van de week bij ons een prachtige grindvloer gelegd en een trap gemaakt met grind. We zijn er echt heel tevreden over, kan het iedereen aanraden om hier een vloer te kopen. Top bedrijf !!!"

Jenny Raaijmakers - Kerkdriel
Maandag 27-04-2020


"Wat een vriendelijke mensen bij Grindkeizer. Begint in de winkel met een lekker kopje koffie,
alle tijd voor het uitzoeken van de kleur voor de grindvloer. Niks is ze te gek, eenmaal de juiste kleur gekozen kun je hem altijd nog veranderen.
De dag van leggen begint met het op tijd komen van de leggers, zeer vriendelijke lui en zeer vakbekwaam.
Dag twee, na een telefoontje van Cora, was Ad op de afgesproken tijd
om de vloer een afwerklaag te geven. Weer vakwerk geleverd.
Al met al wat een top bedrijf en Ad en Cora twee toppertjes die doen wat ze beloven, niks is ze teveel. Wat hebben wij nu een prachtige vloer. En die sterren dat zijn er veel te weinig, een dikke 10 +
Dus mensen wilt u een schitterende grindvloer dan naar Grindkeizer.
Ad en Cora nogmaals bedankt.
19-04-2020"

Harrie/Veronique Leijtens - Neede
Zondag 19-04-2020


"Heel erg blij zijn wij met de grindvloer in onze badkamer en toiletten. De grindvloer geeft onze iets wat oudbollige badkamer, een frisse, moderne look.
Professioneel gelegd met duidelijk veel kennis van hun product.
Goede service en heel klantvriendelijk.
Bedankt Cora, Ad en de vloerleggers.
Wij kunnen jullie zeker aanraden!"

Lisanne Zwager - Groenekan
Maandag 06-04-2020


"Prachtige marmerstone vloer in keuken, woonkamer, bijkeuken en trap.
Als onderdeel van een grondige renovatie van onze woning hebben Cora en Ad met veel geduld geholpen en geadviseerd om te komen tot een top resultaat. Trappen, bijkeuken, keuken, studeerkamer, woonkamer en hal zijn super geworden. Mooie bijpassende vensterbanken om het geheel af te maken. Absolute aanrader!"

Fam Uytenbogaart - Zaltbommel
Woensdag 26-02-2020



"Zeer tevreden met onze nieuwe grindvloer.
Een prachtige aanwinst in onze woning.
Ad en Cora zeer bedankt.
Ps mooie opdracht in verschiet bij onze zoon in 2020 !"

Marc Wesseling - Krommenie
Dinsdag 31-12-2019

"Wij zijn super blij met onze nieuwe ( siergrind ) vloer , super strak gelegd in metallic bruin met bijpassende plinten. (foto’s stuur ik nog op)
Goede service en fijn contact, vragen worden meteen beantwoord en afspraken worden correct nagekomen kortom vakmensen!
In de nabije toekomst willen wij ook nog de trap door jullie laten doen.
Cora & Ad bedankt!
Groetjes Tim & Jennifer"

Tim De Groot - Aarle Rixtel
Zaterdag 16-01-2021


"Lieve Cora en Ad,
Ik had even tijd nodig om alles wat me door jullie gegeven is, te laten bezinken. En dat was heel wat.
Na een stevige wandeling en een ontmoeting met de zon die me tegemoet scheen, is alles een beetje op zijn plek gekomen.
Ik dank jullie, twee bijzondere mensen, uit het diepst van mijn hart.
Naast de prachtige vloeren in ons nieuwe huis, heb ik twee vrienden voor het leven erbij gekregen."

Fam. Lammers - Rosmalen
Zaterdag 19-12-2020


"We zijn super blij met onze siergrind vloer. Heel mooi strak gelegd zoals afgesproken.
Voorheen op de trap gelegd, uit tevredenheid nu ook de volledig vloer mogen leggen.
TOP service, super bedankt Cora en Ad.
Het voelde zoals thuis!
Groeten uit het zuiden"

Merve Koc
Maandag 14-12-2020


"We zijn super blij met onze siergrindvloer!
Cora en Ad bedankt voor jullie hulp en inzet bij het uitzoeken van de vloer.
Ook een compliment voor de leggers, de vloer is super strak gelegd.
Een top bedrijf met super aardige mensen met veel ervaring!
Roos en Theo Brok - Vught."

Roos en Theo Brok - Vught
Vrijdag 04-12-2020


"Hartelijk dank Ad en Cora voor jullie advies en de goede service! We zijn erg tevreden over onze prachtige grindvloeren in de woonkamer en op zolder. Rob en Liesbeth"

Fam. Pagen - Zaltbommel
Vrijdag 13-11-2020


"Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.
Dank je wel voor de nette levering alles keurig op tijd en vakwerk geleverd"

J.a Van der Tol - De Meern
Zaterdag 07-11-2020


"Niets dan lof voor dit bedrijf van begin tot eind.
Alles volgens afspraak gedaan.
Hele goede keuze.
Werken keurig en zijn super aardig, zowel Cora als Ad."

Annemiek Hamakers - Dongen
Donderdag 17-09-2020


"Werkelijk een en al lof voor jullie mooie werk dat bij ons is gemaakt. Alles van offerte tot uitvoering klopte, ik heb geen enkele op- of aanmerkingen op het geheel. Voor ons zijn jullie een fijn bedrijf die zich keurig aan de afspraken houden en perfect werk hebben geleverd, waarvoor dank Ad en Cora. Veel succes met jullie mooie bedrijf.
Groetjes Trudie en Jack Kleij"

Jack en Trudie Kleij - Eindhoven
Zaterdag 12-09-2020


"Marmerstone sinds enkele weken op ons terras (15 juli 2020). Onze ervaring ? Heel efficiënte en absoluut perfect nageleefde afspraken. Cora volgt alles tot in de puntjes op (ook het weer, tot op de voet). Het aanbrengen verliep absoluut professioneel door Jurgen. Heel nauwkeurig en precies !!! Met advies en voorstel voor de allerbeste oplossing. De klus was in een tweetal uurtjes geklaard !!! De dag nadien, opvolging door Cora, telefoontje om te vragen of alles naar wens was !!! Echt Nederlandse efficiëntie. Dit is waarom wij ons vertrouwen meer en meer geven aan Nederlandse bedrijven !!! Wij kijken uit naar het volgende project (woonkamer en keuken)."

Désiré en Carine Vanstaen - Merksem (Antwerpen)
Vrijdag 24-07-2020


"Ons balkon is gisteren voorzien van Marmerstone, ziet er geweldig uit. Hele prettige en professionele werklui, die geen enkel spoor hebben achtergelaten. TOP, bedankt Cora en Ad!"

Eva Geelen - Tiel
Woensdag 24-06-2020


"29 mei 2020 is er bij ons een marmerstone vloer op het balkon gelegd. Hier zijn we heel tevreden over.
Ook heel tevreden over de werkwijze van het monteren van de vloer.
De mannen hebben heel netjes gewerkt en alles opgeruimd.
We zijn er heel blij mee!!!"

Jan en Lia Jaspers - Bergen op Zoom
Maandag 01-06-2020


"Deze week de huiskamer, 2 halletjes en 2 trappen met marmerstone en RVS stootborden. Super mooi !!!!! Ad en Cora hartelijk dank voor het advies en de hele mooie vloer !!!"

Dirk en Ineke en Noa Haveman - Mijdrecht
Zaterdag 23-05-2020


"Ik heb privé twee maal een grindvloer laten leggen, naar volle tevredenheid.
Nu hebben we ook op school in de handvaardigheidsruimte een grindvloer laten leggen.
Het ziet er niet alleen perfect uit, het is ook prima schoon te houden en heel duurzaam.
Het contact en de begeleiding voorafgaand aan de keuze was prima en ook de professionaliteit van het werken.
Kortom, we zijn ook op school heel blij met deze nieuwe vloer."

Manny Liebregt - Helmond
Donderdag 07-05-2020


"Het is al weer een tijdje geleden, augustus 2019, heeft de Grindkeizer in vier ruimtes een prima grindvloer aangelegd. Een deel bij de keuken, een kantoortje (met vloerverwarming van speedheat) en twee halletjes. Nu na 3/4 jaar is duidelijk dat dit een hele goede vloer is die makkelijk is schoon te houden met name belangrijk voor het deel in de keuken. Ongelukje, geen probleem, even schoon- en droogmaken met een doek en je ziet er niets meer van.

De voorbereiding in de showroom begin 2019 was heel vriendelijk en uitvoerig, bij het leggen bleek een fabrieksfout van een deel van het grind tot problemen te leiden. Volledig en zonder discussies helemaal hersteld tot volle tevredenheid. Super service!"

Jos breuers - Voorburg
Zondag 19-04-2020


"Heel erg blij met de vloer, maar ook met de service. Je kunt goed kleuren uitzoeken op de zaak en bij twijfel er word direct gereageerd. Top, zijn hier erg tevreden over van ons krijgen jullie een 10."

Angelique drost - Bilthoven
Vrijdag 10-04-2020


"Onlangs is bij ons door de firma Grindkeizer een marmerstone vloer gelegd. Dit is op een zeer professionele manier gedaan. Het is een vriendelijk, deskundig en behulpzaam bedrijf. Wij kunnen hun aanraden. Wij hebben een vloer waar wij dik tevreden mee zijn."

Ruud en Mary Dahlkamp - Nieuw-Vennep
Zondag 15-03-2020


"Vorige week hebben wij onze begane grond door Grindkeizer laten voorzien van een siergrindvloer inclusief sealen. Wat een mooi resultaat! We zijn er erg blij mee.
De service en nauwkeurigheid van het hele team is perfect! Vanaf het moment in de showroom: uitstekende voorlichting en service door Cora. Ze hebben erg nauwkeurig gewerkt. Service en klantvriendelijkheid zijn top! Bedankt, Ad, Cora en Sander!"

Mark de Kluis - Eindhoven
Zondag 23-02-2020