Siergrind met logo

Één van de voordelen van Siergrind en Marmerstone is dat je met kleuren kunt spelen. Zo is het mogelijk om een mooi decoratief figuur in het Siergrind op de vloer te creëren of een bedrijfslogo, alles is mogelijk!

Siergrindvloer met logo

Een decoratief figuur in uw GRINDKEIZER Siergrind of Marmerstone vloer

U wilt iets aparts, iets moois en uitzonderlijks op uw nieuwe vloer, met Siergrindvloer of Marmerstone is alles mogelijk. Echter bedenkt u zich wel wanneer u bijvoorbeeld een decoratief figuur wilt laten plaatsen dit zeker een eye catcher zal zijn, maar ook zal blijven.

Daarom, bedenk eerst goed hoe lang u het mooi en leuk blijft vinden alvorens u hiertoe besluit want een Siergrindvloer of Marmerstonevloer gaat zo maar levenslang mee.

Blijf opvallen met uw bedrijfslogo in uw GRINDKEIZER Siergrind of Marmerstone vloer

Als bedrijfslogo is het natuurlijk de bedoeling dat deze een echte eye catcher en blijft opvallen. Het logo in uw bedrijfsvloer zal dan ook een even lange levensduur kennen als de rest van de Siergrind vloer in uw bedrijfspand. Uw klanten zullen u alleen al daarom altijd onthouden en niet vergeten!

Wat zijn Eyeleds en wat doen met uw bedrijfsvloer?

Bij ons is het mogelijk een extra dimensie toe te voegen aan uw bedrijfsvloer door middel van Eyeleds. Eyeleds zijn kleine armaturen die makkelijk in de vloer te integreren zijn en voor extra sfeer en uitstraling zorgen. Deze Eyeleds zijn zeer energiezuinig en verbruiken bij een branding van 24 uur per dag slechts € 0,50 per armatuur op jaarbasis. Zeker bij bedrijfsvloeren kan verlichting erg mooi zijn, maar ook heel praktisch. Bekijk hier meer over verlichting verwerken in de vloer.

Reeds opvallend zijn bij de eerste stap in uw bedrijf

Een goed gebruik in onze samenleving is dat we de voeten vegen, velen kijken daarbij naar hun voeten en…naar de mat waarop dat gebeurt.

Daar ligt dan ook de ultieme kans tot kennismaking met uw bedrijf en bedrijfslogo… op de schoonloopmat bij de voordeur! Het logo op de schoonloopmat bij uw entree is vaak ook een enorme Eye Catcher en heeft een aantal voordelen. Bijvoorbeeld wanneer uw logo verandert, is dit soort matten eenvoudig te vervangen, ook prijstechnisch is het interessant. Wilt u Siergrind en vloerverwarming? Bekijk alle mogelijkheden.

In ieder geval zullen de bezoekers aan uw bedrijf uw logo altijd aan uw logo voorbij gaan!

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen