Siergrindvloer

Op zoek naar een siergrindvloer?

Wilt u graag een siergrindvloer aanschaffen? Dan maken wij graag kennis met u. Wij zijn een ervaren specialist op het gebied van siergrindvloeren en hebben siergrindvloeren in heel Nederland én daarbuiten gelegd. Zo hebben wij een ruime ervaring en beschikken wij over veel kennis. In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan siergrindvloeren en wij nemen hier graag uitgebreid de tijd voor u.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Ontdek de vele voordelen van siergrindvloeren

Vanwege de vele voordelen die een siergrindvloer heeft, is deze ideaal voor uw woning of bedrijfspand. Zo is een grindvloer:

  • Comfortabel en behaaglijk, een siergrindvloer voelt warm en behaaglijk aan
  • Uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Naadloos, wij kunnen de vloer geheel naadloos leggen.
  • Onderhoudsarm, een korreltapijt heeft weinig onderhoud nodig. Het enige dat u hoeft te doen, is de vloer regelmatig stofzuigen.

Een siergrindvloer beschikt dus over tal van voordelen. Verder is deze verkrijgbaar in vele kleuren. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om verschillende kleuren met elkaar te mixen. Dit noemen wij ‘Pick & Mix’. Zo creëert u uw eigen unieke grindvloer. Deze past perfect bij uw interieur en voldoet helemaal aan uw smaak. Een ander groot voordeel van siergrindvloeren is dat deze onderhoudsarm zijn. U hoeft de vloer slechts te stofzuigen, dweilen is haast niet nodig. De vloer hoeft slecht 1 tot 2 keer per jaar nat te worden gereinigd. En het is ook mogelijk om een grinvloer met vloerverwarming aan te schaffen!

 Siergrindvloeren Siergrindvloer buiten Siergrindvloer woonkamerSiergrindvloeren

Voorzie uw nieuwe grindvloer van vloerverwarming

Wij bieden u de mogelijkheid uw nieuwe siergrindvloer van vloerverwarming te voorzien. Een grindvloer is hier zeer geschikt voor. Een siergrindvloer is een kunstof gebonden vloer en slechts 6 mm dik. Hierdoor voelt de vloer al niet koud aan en is er een hoog rendement wanneer er een grindvloer met vloerverwarming wordt toegepast, of deze nu conventioneel is of elektrisch. Met een grindvloer met vloerverwarming heeft u altijd in no time een lekker warme vloer. U kunt zowel kiezen voor een vloerverwarming op een verwarmingsketel of voor elektrische vloerverwarming.

Lees meer over siergrind en vloerverwarming

Kies voor nog meer sfeer

Voor extra sfeer en/of veiligheid kunt u ervoor kiezen om eyeleds verlichting aan uw nieuwe siergrindvloer toe te voegen. Deze verlichting kunnen wij eenvoudig in uw vloer integreren. Onze eyeleds brengen net wat meer sfeer in uw woon-, slaapkamer of welke ruimte dan ook. Daarnaast zorgen ze voor extra licht en dus meer veiligheid.

Het is ook mogelijk om de eyeleds in de treden van uw trap toe te passen. Uw trap is dan altijd verlicht en u ziet iedere trede duidelijk, ook 's nachts.

Wist u dat een grindvloer voor zowel binnen als buiten mogelijk is?

Siergrind met schoonloopmatten

Wilt u een siergrindvloer met schoonloopmat? Omdat het gebruikelijk is om de voeten te vegen alvorens u een woning betreedt, heeft GRINDKEIZER in het assortiment ook schoonloopmatten opgenomen. Hierdoor blijft de siergrindvloer schoon en komt er minder vuil uw woning of bedrijfspand in.

Deze matten zijn in vier kleuren verkrijgbaar (zwart, bruin, grijs, grijs/zwart gemêleerd) en kunnen gelegd worden in uw siergrind of marmerstone vloer. Zo groot als u wilt in uw vloer van Siergrind of Marmerstone, want we snijden de mat van de rol precies op maat. De schoonloopmat kunt u krijgen in diverse maten. Ook kunt u de mat op maat laten snijden.

Over Grindkeizer

Ons bedrijf is al vele jaren actief en heeft inmiddels vele honderden grindvloeren (met vloerverwarming) mogen leggen in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Wij vinden het belangrijk onze klanten goed te informeren over de mogelijkheden en ook als de vloer eenmaal is gelegd blijven wij service van groot belang vinden. 

Lees onze reviews!

Grindvloer buiten

Bent u op zoek naar een grindvloer buiten uw woning? Het bijzondere aan een grindvloer is dat deze vloer ook buiten gelegd kan worden. Hierdoor kunt u de vloer buiten mooi aansluiten op de vloer van binnen. Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen de grindvloer alleen buiten te leggen. Door ons enorme aanbod aan kleuren en mixen kunt u altijd een grindvloer vinden die bij uw tuin of balkon past. U kunt namelijk ieder gewenst effect creëren, van warm tot modern. Een grindvloer buiten is weerbestendig en gaat jarenlang mee. Hiermee creëert u een luxe uitstraling op bijvoorbeeld uw terras, balkon of oprit.

Een grindvloer wordt met PU-bindmiddel gelegd, waardoor de kwaliteit buiten wordt gewaarborgd. De grindvloer buiten is vorstbestendig en wordt nooit geseald voor de beste kwaliteit.

Geef uw bedrijfspand een representatieve uitstraling 

Een grindvloer is niet alleen een geschikte vloer voor een woning. Deze is ook ideaal voor een bedrijfspand. Dit komt, omdat een siergrindvloer een stijlvolle en representatieve uitstraling heeft. Hierdoor is deze dan ook zeer goed toepasbaar in een bedrijfsgebouw. Bij Grindkeizer kunt u zelfs een vloer samenstellen met daarop uw bedrijfslogo. Deze vloer is dan echt het visitekaartje van uw bedrijf. Meer over Bedrijfsvloeren.

Siergrindvloer kopenIs mijn vloer geschikt voor siergrind?

Overweegt u een grindvloer met vloerverwarming of marmerstonevloer te plaatsen, dan is het handig te weten waaraan uw vloer dient te voldoen.

Beton of Cementdekvloeren: Nadat de vloer is voorzien van een primer kan op dit soort ondergronden Siergrind of Marmerstone geplaatst worden.

Houten platen, OSB of multiplex bijvoorbeeld: Wanneer uw houten ondergrond bestaat uit grote platen en deze op diverse plaatsen deugdelijk zijn bevestigd is het mogelijk om een Siergrind of Marmerstone vloer te plaatsen nadat deze zijn voorzien van een primer.

Goed om te weten voor u is dat wij altijd komen kijken voordat wij de door u bestelde Siergrind of Marmerstone vloer komen plaatsen. Dan meten we de oppervlakte waar de vloer komt te liggen in en checken we de ondervloer. Mochten er problemen zijn, dan worden deze met u besproken en dragen we indien nodig een oplossing aan.

Wilt u een siergrindvloer aanschaffen? Maak nu een afspraak!

Wilt u een siergrindvloer aanschaffen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een grindvloer. Aangezien wij enkel vloeren van kwaliteit leveren, vindt u bij ons altijd een siergrindvloer waar u jarenlang van geniet.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN