Siergrindvloer

Op zoek naar een siergrindvloer?

Wilt u graag een siergrindvloer aanschaffen? Dan maken wij graag kennis met u. Wij zijn een ervaren specialist op het gebied van siergrindvloeren en hebben siergrindvloeren in heel Nederland gelegd. Zo hebben wij een ruime ervaring en beschikken wij over veel kennis. In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan siergrindvloeren en wij nemen hier graag uitgebreid de tijd voor u.

Wilt u meer weten? Komt u dan eens bij ons langs in de winkel of maak online een afspraak voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die een siergrindvloer u biedt.

Siergrindvloer

Ontdek de vele voordelen van een grindvloer

Vanwege de vele voordelen die een siergrindvloer heeft, is deze ideaal voor uw woning of bedrijfspand. Zo is een grindvloer:

  • Comfortabel en behaaglijk, een siergrindvloer voelt warm en behaaglijk aan
  • Uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming
  • Naadloos, wij kunnen de vloer geheel naadloos leggen.
  • Onderhoudsarm, een korreltapijt heeft weinig onderhoud nodig. Het enige dat u hoeft te doen, is de vloer regelmatig stofzuigen.

Voorzie uw nieuwe grindvloer van vloerverwarming

Wij bieden u de mogelijkheid uw nieuwe siergrindvloer van vloerverwarming te voorzien. Een grindvloer is hier zeer geschikt voor. Een siergrindvloer is een kunstof gebonden vloer en slechts 6 mm dik. Hierdoor voelt de vloer al niet koud aan en is er een hoog rendement wanneer er vloerverwarming wordt toegepast, of deze nu conventioneel is of elektrisch. Met vloerverwarming heeft u altijd in no time een lekker warme vloer.

Kies voor nog meer sfeer

Voor extra sfeer en/of veiligheid kunt u ervoor kiezen om eyeleds verlichting aan uw nieuwe siergrindvloer toe te voegen. Deze verlichting kunnen wij eenvoudig in uw vloer integreren. Onze eyeleds brengen net wat meer sfeer in uw woon-, slaapkamer of welke ruimte dan ook. Daarnaast zorgen ze voor extra licht en dus meer veiligheid.

Het is ook mogelijk om de eyeleds in de treden van uw trap toe te passen. Uw trap is dan altijd verlicht en u ziet iedere trede duidelijk, ook 's nachts.

Wist u dat een grindvloer voor zowel binnen als buiten mogelijk is?

Over Grindkeizer

Ons bedrijf is al vele jaren actief en heeft inmiddels vele honderden grindvloeren mogen leggen in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Wij vinden het belangrijk onze klanten goed te informeren over de mogelijkheden en ook als de vloer eenmaal is gelegd blijven wij service van groot belang vinden. Leest u ook gerust onze reviews eens door of bekijk onze Facebook pagina voor veel positieve reacties van klanten.

 

Wilt u een siergrindvloer aanschaffen? Maak nu een afspraak!

Wilt u een siergrindvloer aanschaffen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een grindvloer. Aangezien wij enkel vloeren van kwaliteit leveren, vindt u bij ons altijd een siergrindvloer waar u jarenlang van geniet.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN