Menu Offerte

Siergrindvloeren


Bent u op zoek naar een bedrijf dat siergrindvloeren verkoopt? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Grindkeizer. Als specialist in siergrindvloeren vindt u bij ons altijd wel een vloer die aan uw smaak voldoet. Wij beschikken over een ruim aanbod grindvloeren van een hoge kwaliteit. Nieuwsgierig naar onze vloeren? Laat u dan verrassen en breng een bezoekje aan onze winkel. Of maak online een afspraak met ons voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Dé specialist in siergrindvloeren

Grindkeizer is al jarenlang dé specialist op het gebied van siergrindvloeren. Bij ons vindt u uitsluitend grindvloeren van een hoogwaardige kwaliteit. Dit zijn vloeren van het Belgische bedrijf Sidec. Dit bedrijf staat bekend om zijn duurzame en sterke vloeren. Het produceert grindvloeren voor tal van bedrijven wereldwijd. Als u een siergrindvloer bij ons bestelt, dan weet u dat u echte kwaliteit in huis haalt. U zult er dan ook jarenlang van genieten.

siergrindvloeren

Ontdek de voordelen van siergrindvloeren

Siergrindvloeren worden steeds populairder. Dit komt, omdat steeds meer mensen de voordelen van deze vloeren ontdekken. Zo zijn siergrindvloeren:

  • Erg slijtvast
  • Zeer duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Comfortabel
  • Naadloos

Een siergrindvloer beschikt dus over tal van voordelen. Verder is deze verkrijgbaar in vele kleuren. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om verschillende kleuren met elkaar te mixen. Dit noemen wij ‘Pick & Mix’. Zo creëert u uw eigen unieke grindvloer. Deze past perfect bij uw interieur en voldoet helemaal aan uw smaak. Een ander groot voordeel van siergrindvloeren is dat deze onderhoudsarm zijn. U hoeft de vloer slechts te stofzuigen, dweilen is haast niet nodig. De vloer hoeft slecht 1 tot 2 keer per jaar nat te worden gereinigd.

Bent u niet op zoek naar een siergrindvloer, maar wilt u wel graag de voordelen die deze vloer biedt? U kunt ook kiezen voor een marmerstone vloer. Deze heeft dezelfde voordelen, maar een andere uitstraling. Bekijk onze marmerstone vloeren hier.

Meer weten over onze siergrindvloeren? Maak dan nu een afspraak!

Wilt u graag meer weten over siergrindvloeren? Kom dan snel eens bij ons langs of maak vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie over de mogelijkheden. Bel 073-6895356, stuur een mail naar info@grindkeizer.nl of maak een afspraak online.

Grindkeizer hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Wij staan dan ook voor een goede service, een snelle levering, een directe communicatie en een hoge garantie. Ervaar zelf onze goede service en ontdek al snel dat onze siergrindvloeren werkelijk jarenlang meegaan.