Siergrindvloeren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat siergrindvloeren verkoopt? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Grindkeizer. Als specialist in siergrindvloeren vindt u bij ons altijd wel een vloer die aan uw smaak voldoet. Wij beschikken over een ruim aanbod grindvloeren van een hoge kwaliteit. Nieuwsgierig naar onze vloeren? Laat u dan verrassen en breng een bezoekje aan onze winkel. Of maak online een afspraak met ons voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Siergrindvloeren

Dé specialist in siergrindvloeren

Grindkeizer is al jarenlang dé specialist op het gebied van siergrindvloeren. Bij ons vindt u uitsluitend grindvloeren van een hoogwaardige kwaliteit. Dit zijn vloeren van het Belgische bedrijf Sidec. Dit bedrijf staat bekend om zijn duurzame en sterke vloeren. Het produceert grindvloeren voor tal van bedrijven wereldwijd. Als u een siergrindvloer bij ons bestelt, dan weet u dat u echte kwaliteit in huis haalt. U zult er dan ook jarenlang van genieten.

Ontdek de voordelen van siergrindvloeren

Siergrindvloeren worden steeds populairder. Dit komt, omdat steeds meer mensen de voordelen van deze vloeren ontdekken. Zo zijn siergrindvloeren:

  • Erg slijtvast
  • Zeer duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Comfortabel
  • Naadloos

Een siergrindvloer beschikt dus over tal van voordelen. Verder is deze verkrijgbaar in vele kleuren. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om verschillende kleuren met elkaar te mixen. Dit noemen wij ‘Pick & Mix’. Zo creëert u uw eigen unieke grindvloer. Deze past perfect bij uw interieur en voldoet helemaal aan uw smaak. Een ander groot voordeel van siergrindvloeren is dat deze onderhoudsarm zijn. U hoeft de vloer slechts te stofzuigen, dweilen is haast niet nodig. De vloer hoeft slecht 1 tot 2 keer per jaar nat te worden gereinigd.

Bent u niet op zoek naar een siergrindvloer, maar wilt u wel graag de voordelen die deze vloer biedt? U kunt ook kiezen voor een marmerstone vloer. Deze heeft dezelfde voordelen, maar een andere uitstraling. Bekijk onze marmerstone vloeren hier.

Grindvloer buiten

Bent u op zoek naar een grindvloer buiten uw woning? Het bijzondere aan een grindvloer is dat deze vloer ook buiten gelegd kan worden. Hierdoor kunt u de vloer buiten mooi aansluiten op de vloer van binnen. Daarnaast kunt u er natuurlijk ook voor kiezen de grindvloer alleen buiten te leggen. Door ons enorme aanbod aan kleuren en mixen kunt u altijd een grindvloer vinden die bij uw tuin of balkon past. U kunt namelijk ieder gewenst effect creëren, van warm tot modern. Een grindvloer buiten is weerbestendig en gaat jarenlang mee. Hiermee creëert u een luxe uitstraling op bijvoorbeeld uw terras, balkon of oprit.

Een gridnvloer wordt met PU-bindmiddel gelegd, waardoor de kwaliteit buiten wordt gewaarborgd. De grindvloer buiten is vorstbestendig en wordt nooit geseald voor de beste kwaliteit.

Meer weten over onze siergrindvloeren? Maak dan nu een afspraak!

Wilt u graag meer weten over siergrindvloeren? Kom dan snel eens bij ons langs of maak vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie over de mogelijkheden. Bel 073-6895356, stuur een mail naar info@grindkeizer.nl of maak een afspraak online.

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen