Strizo Grindvloeren bij Grindkeizer

Grindkeizer is sinds 2020 Official Strizo Dealer. Strizo is de uitvinder van de siergrindvloer en zo al jaren een begrip in sierGrindvloeren land en dat is niet voor niets. Door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit stenen, die met PU gekleurd worden en nagenoeg kleurecht zijn en blijven, wordt er een slijtvast, hypoallergeen, comfortabel én hygiënische grindvloer afgeleverd. Deze vloeren zijn in bijna alle kleuren verkrijgbaar. Zit uw kleur er niet tussen, dan kan ook nog een RAL kleur worden aangemaakt en zo kunt u bij Grindkeizer precies de grindvloer uitkiezen die bij u en uw interieur past.

Strizo grindvloeren

De geschiedenis van Strizo First Choice Flooring Systems

In de jaren 70 bouwde meneer Strizo vooral logistieke centra en kreeg daar ooit de vraag of er op het kantoortje in de hal niet iets anders kon dan slechts de betonvloer. Daar had hij destijds wel een idee over, grind gemengd met epoxy over het beton smeren en de siergrindvloer was geboren. Strizo is al sinds 1980 een begrip als het aankomt op sierGrindvloeren. In de eigen fabriek wordt al decennia lang gewerkt om het beste materiaal te produceren met de mooiste kleuren. Door deze jarenlange ervaring zijn de producten steeds doorontwikkeld tot de kwaliteit die ze nu hebben. Het is dan ook niet zo gek dat we bij Grindkeizer enthousiast zijn om met Strizo materiaal te kunnen en mogen werken!

Hoe worden Strizo Grindvloeren opgebouwd?

Strizo Grindvloeren zijn opgebouwd uit vier tot vijf, afhankelijk van de mogelijkheden, op elkaar afgestemde componenten die allemaal bijdragen aan de kwaliteit van de vloer. Door deze componenten te hanteren kunt u er vanuit gaan dat uw siergrind vloer slijtvast, sterk en strak wordt. De componenten worden in 3 tot 4 stappen aangebracht om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Stap 1: de Strizo Primer wordt aangebracht

De Strizo Primer, afgestemd op de ondergrond zoals cementdekvloer of tegels, wordt op de ondergrond daar waar de siergrindvloer moet komen aangebracht met een roller. Indien nodig wordt er heel fijn zand over de vloer gestrooid om de ondergrond ruw te maken. Zo blijft het siergrind goed liggen daar en zo waar de applicateur het hebben wil. De primer zorgt er voor dat de volgende laag, het Siergrind of Marmerstone, goed hecht aan de ondergrond.

Stap 2: Strizo Siergrind gemengd met 8% bindmiddel/epoxy wordt gelegd

In de tweede stap worden het Strizo Siergrind, of Marmerstone, met een bindmiddel (epoxy kunst hars bestaande uit een A en B component), zeg maar een soort lijm, over de geprimeerde vloer gesmeerd met stalen spanen, een vak apart. Het Siergrind kan verkregen worden in bijna alle gewenste kleuren en kleuren mixen. Hierdoor kunt U Uw vloer geheel naar wens laten leggen. Het bindmiddel zorgt er voor dat het Siergrind of Marmerstone goed en stevig aan elkaar en op de vloer komt te zitten. Wanneer we de vloer zo laten drogen hebben we een ongesealde vloer, een Siergrindvloer met open structuur.

Stap 3: het meest gekozen: Strizo Siergrindvloer wordt geseald

In de derde stap wordt de Strizo Siergrindvloer geseald, deze word aangebracht met een spaan en afgewerkt met een wisser. De Strizo Sealmassa zorgt er voor dat de open structuur van het grind wordt afgedicht, echter met behoud van de structuur van het Siergrind. Het sealen van een Siergrindvloer maakt dat u een vloer krijgt die vele malen sterker is dan een niet gesealde vloer, een vloer die zeer gemakkelijk te onderhouden is met de stofzuiger en indien U wilt dagelijks nat mag worden gereinigd. 

Stap 4, extra bescherming: Strizo PU-810-ETC Topcoating

De laatste stap kan zijn het aanbrengen van de Strizo PU-810-ETC Topcoating. Deze Top Topcoating zorgt er voor dat de vloer gemakkelijk te reinigen is, er hecht nagenoeg niets meer aan, ook geen autobanden dus nu kan Uw garage ook worden voorzien van een gesealde Siergrind of Marmerstone vloer. Daarnaast krijgt de vloer een mooie glans en komen de kleuren nog beter tot zijn recht door deze topcoating.

Een topvloer van Grindkeizer

Met de Strizo Grindvloeren hebben wij bij Grindkeizer een kwalitatief zeer goede partner gevonden. We kunnen dan ook niet anders zeggen dat onze Strizo Grindvloeren van topkwaliteit zijn. Wilt u weten wat Grindkeizer voor Strizo vloeroplossingen voor u heeft? Kom dan gerust eens bij ons binnenlopen in de showroom. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een grindvloer in uw woning of bedrijfspand? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden voor u. Vraag direct een offerte op maat aan.

Contact met ons opnemen Vrijblijvend een offerte aanvragen.