Trap bekleden met siergrind

Trap bekleden met siergrind

In de meeste woningen bevinden zich één of meerdere trappen. Vaak wordt er bij het inrichten van een huis aan de vloeren in de woonkamer en keuken gedacht, maar vergeet men soms dat de trap ook een wereld van verschil kan maken! Het bekleden van de trap kan namelijk op vele manieren. Kiest u voor bekleding, houten treden, of schildert u deze trap om de zoveel jaar? Wanneer u kiest om uw trap te bekleden met siergrind, krijgt het extra charme en geniet u jarenlang van een mooi bekleedde trap.

Trap bekleden met siergrind van Grindkeizer

Grindkeizer kent een aantal oplossing voor het bekleden van uw trap met siergrind. U kunt de hele trap te bekleden, maar ook een bepaald gedeelte. Wanneer u kiest voor een bekleding van siergrind voor uw trap, krijgt u een duurzame, langdurige en betaalbare oplossing. Wij zorgen uiteraard voor een hoge kwaliteit en snelle service, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten! Verder is het verkrijgbaar in vele kleuren en bieden wij u zelfs de mogelijkheid om verschillende kleuren te mixen via de 'Pick & Mix'. Zo krijgt u een unieke siergrindkleur die helemaal aansluit bij uw interieur.

De voordelen van siergrind

Siergrindvloeren worden steeds populairder. Dit komt, omdat siergrindvloeren er allereerst heel erg mooi uitzien. Daarnaast ontdekken steeds meer mensen de voordelen van deze vloeren. Zo zijn siergrindvloeren:

  • Erg slijtvast
  • Zeer duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Comfortabel
  • Naadloos

Kortom, alle reden om te kiezen voor een siergrindvloer bij Grindkeizer! Ontdek de veelzijdigheid van siergrindvloeren in uw huis. 

Ontdek siergrindvloeren

Voor open én dichte trappen!

Uw trap bekleden met siergrind kan voor zowel open als dichte trappen! Kies bijvoorbeeld voor het bekleden van het loopvlak, ook wel de trede genoemd. Deze slijt namelijk meestal het snelst als er slechts verf of lak op zit. Met vloerbekleding ontstaat er vrij snel een zogenaamd looppad, terwijl de zijkant er vaak nog als nieuwe uitziet. Een open trap met siergrind op de tredes geeft een strak en ruimtelijk design. Een echte eye-catcher!

Ook voor dichte trappen bent u bij Grindkeizer aan het juiste adres. Het stootbord is het gedeelte waar u soms met de neus van uw schoen tegen aan loopt. Ook deze kan worden voorzien van siergrind, zodat de trap één geheel wordt, geheel naadloos! 

Bij Grindkeizer heeft u ook de mogelijkheid om extra dimensie te geven aan uw trap met siergrind. De ultravlakke, eenvoudig te integreren en vooral ook veilige Eyeleds® verlichting is perfect om toe te passen in het grind op uw trappen. Zo zijn de tredes altijd minimaal verlicht en hoeft u ook in het donker de trede niet te missen.

Bekijk onze projecten voor inspiratie en een voorproefje van het eindresultaat wanneer u kiest om uw trap te bekleden met siergrind.

Onze projecten

Meer informatie over siergrind?

Voor meer informatie over siergrindvloeren of de mogelijkheden voor uw situatie, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel 073-6895356, stuur een mail naar info@grindkeizer.nl of maak een afspraak online en bezoek onze showroom.